Meniul vegan de vineri - 600 G - S4V-21.06 (fara gluten)
Ciorbă rădăuțeană (350g) : pleurotus, ciuperci champignon, morcovi*, țelină*, ardei kapia*, păstârnac*, ceapă*, ulei de măsline, smântână din caju, drojdie inactivă*, lămâie, pătrunjel*, apă purificată alcalină
Piure din linte, amaranth și chiftele din broccoli și cartofi (400g) : linte roșie, chimion, scorțișoară, ceapă*, usturoi*, piper, turmeric, cardamom, sare neiodată, roșie*, lămâie, broccoli*, cartofi*, morcovi*, pătrunjel*, mărar*, apă purificată alcalină
Desert surpriză
Supa se servește cu pâine/crutoane homemade din făină integrală măcinată de noi, sau pituțe homemade din făină albă.
Pâinea/pituțele conțin gluten.
* Ingrediente provenite din agricultura ecologică