Ecler umplut cu cremă de ciocolată albă și alune de pădure. 120 g
Ecler cu crema de lapte si cocos. 120g
Ecler umplut cu cremă de ciocolata si alune de padure. 120 g
Ecler umplut cu cremă de rodie. 120 g
Ecler umplut cu cremă de portocale. 120 g
Ecler umplut cu cremă de mango. 120 g
Ecler umplut cu cremă de ciocolată. 120 g
Ecler umplut cu cremă de fistic 120 g
Mini eclere asortate, preponderent fructate. 500g
Ecler umplut cu cremă de vanilie. 120 g
Ecler umplut cu cremă de nuci verzi. 120 g
Mini eclere asortate, gusturi premium: alune de padure, caramel sarat, fistic, ciocolata, kinder. 500g
Ecler umplut cu cremă de caramel, waffers și sare de Himalaya. 120 g
Ecler umplut cu cremă de căpșuni și rozmarin. 120 g
Ecler umplut cu cremă de mure și lavandă. 120 g
Ecler umplut cu cremă de fructe de pădure. 120 g
Ecler umplut cu cremă de alune de padure. 120 g
Aluat opărit, unt, cremă de cafea preț per kg
Aluat opărit, unt, oreo preț per kg
Aluat opărit, unt, cremă de caramel preț per kg
Aluat opărit, cremă de vanilie, ciocolată, unt preț per 100g
crema de lapte, crema de cocos
25 00 17 50crema de lapte si ou, crema de caramel sarat
25 00 17 50Pachetul contine 5 eclere cu diferite creme, printre care, vanilie, caramel sarat, fructul pasiunii si ciocolata.
110 00 88 00Ecler cu ciocolata neagra si afine.
23 00 18 40Ecler cu crema de vanilie (pastai de vanilie Bourbon) si nuca caramelizata
23 00 18 40Ecler cu crema de caramel sarat si fulgi de caramel
23 00 18 40Ecler cu crema de fructul pasiunii, ornat cu zmeura proaspata
23 00 18 40Coji de ecler, umplute cu cremă de ciocolată și glazurate cu ciocolată 150 g
Coaja de ecler, crema de oua, lapte si vanilie, frisca si zahar pudra.
Coaja de ecler, crema cu caramel sarat, glazura de caramel sarat. 150 gr.
Blat cu cacao insiropat cu coniac, crema cu vanilie, mini eclere umplute cu crema de ciocolata, glazura de ciocolata si fulgi de migdale. 140 gr.
Tradiționalul desert franțuzesc, are coaja îmbrăcată în cremă de vanilie pe bază de frișcă și glasată cu ciocolată 130 g
300 g
Ecler cu vanilier, budinca de ciocolata si sos de ciocolata 180g
Gogosi eclere, crema de vanilie, frisca, glazura din fondant cu ciocolata - 120g +/- Eclerul, un desert francez, a fost creat în secolul al XIX-lea de bucătarul Antonin Carême, ajungand repede faimos in intreaga lume. Este format dintr-un aluat dospit, umplut cu creme variate și acoperit cu glazură. Numele "éclair" înseamnă "fulger" în franceză, poate datorită aspectului său strălucitor.
Gogosi eclere, crema de vanilie, frisca, glazura din ciocolata - 100g +/-
Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din branza grasa si Mascarpone, smantana si ou, topping din jeleu cu fructe de padure - 120 g +/- Cheesecake este un desert delicios cu o bază crocantă și un strat de brânză dulce și cremoasă. Acest desert are origini antice, datând de pe vremea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totusi, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.
Cremă de ciocolată cu lapte, frișcă naturală, glazură de ciocolată neagră 120 g
Tarte crema vanilie si fructe, tarte crema caramel si nuca, amandine, profiterol, eclere cu crema de vanilie si caramel, choix a la crème. Se livreaza asortate, pe platouri, gata pt servire. (Alergeni - lactoza, ou, gluten, nuci, alune)
Tarte crema vanilie si fructe, tarte crema caramel si nuca, amandine, profiterol, eclere cu crema de vanilie si caramel, choix a la crème. Se livreaza asortate, pe platouri, gata pt servire. (Alergeni - lactoza, ou, gluten, nuci, alune)