Aluat opărit, unt, cremă de caramel preț per buc
Aluat opărit, unt, cremă de cafea preț per buc
Aluat opărit, unt, oreo preț per bucata
Aluat opărit, cremă de vanilie, ciocolată, unt preț per 100g
Ecler umplut cu cremă de ciocolată albă și alune de pădure. 120 g
Ecler cu crema de lapte si cocos. 120g
Ecler umplut cu cremă de rodie. 120 g
Ecler umplut cu cremă de mango. 120 g
Ecler umplut cu cremă de vanilie. 120 g
Ecler umplut cu cremă de portocale. 120 g
Ecler umplut cu cremă de ciocolată. 120 g
Ecler umplut cu cremă de cafea. 120 g
Mini eclere asortate, preponderent fructate. 500g
Ecler umplut cu cremă de fistic 120 g
Ecler umplut cu cremă de ciocolata si alune de padure. 120 g
Ecler umplut cu cremă de nuci verzi. 120 g
Ecler umplut cu cremă de caramel, waffers și sare de Himalaya. 120 g
Mini eclere asortate, gusturi premium: alune de padure, caramel sarat, fistic, ciocolata, kinder. 500g
Ecler umplut cu cremă de căpșuni și rozmarin. 120 g
Ecler umplut cu cremă de fructe de pădure. 120 g
Ecler umplut cu cremă de mure și lavandă. 120 g
Coajă choux de patiserie cu margarină, umplută cu cremă de patiserie de cafea, acoperită cu un fodant aromat de cafea, cu capete rotunjite
Coajă choux de patiserie cu margarină, umplută cu cremă de patiserie de ciocolată neagră, acoperită cu un fodant aromat de ciocolată, cu capete rotunjite
Coajă choux de patiserie cu margarină, umplută cu cremă de patiserie de cafea, acoperită cu un fodant aromat de cafea, cu capete rotunjite
Coajă choux de patiserie cu margarină, umplută cu cremă de patiserie de ciocolată neagră, acoperită cu un fodant aromat de ciocolată, cu capete rotunjite
Pachetul contine 5 eclere cu diferite creme, printre care, vanilie, caramel sarat, fructul pasiunii si ciocolata.
Ecler cu ciocolata neagra si afine.
Pachetul contine 5 eclere cu diferite creme, printre care, vanilie, caramel sarat, fructul pasiunii si ciocolata.
110,00 88,00Ecler cu crema de fructul pasiunii, ornat cu zmeura proaspata
Ecler cu crema de caramel sarat si fulgi de caramel
Ecler cu crema de vanilie (pastai de vanilie Bourbon) si nuca caramelizata
Ecler cu ciocolata neagra si afine.
23,00 18,40Ecler cu crema de fructul pasiunii, ornat cu zmeura proaspata<br />
23,00 18,40Ecler cu crema de vanilie (pastai de vanilie Bourbon) si nuca caramelizata <br />
23,00 18,40Ecler cu crema de caramel sarat si fulgi de caramel<br /><br /><br />
23,00 18,40Gogosi eclere, crema de fistic cu lapte si frisca, glazura din ciocolata cu pasta de fistic - 80g +/-
Gogoși de ecler umplute cu o cremă fină de fistic, învăluite într-o glazură tentantă de ciocolată cu note subtile de fistic.
Gogosi eclere, crema de vanilie, frisca, glazura din ciocolata - 100g +/-
Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din branza grasa si Mascarpone, smantana si ou, topping din jeleu cu fructe de padure - 120 g +/-<br /><br />Cheesecake este un desert delicios cu o bază crocantă și un strat de brânză dulce și cremoasă. Acest desert are origini antice, datând de pe vremea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totusi, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.
Blat umed cu morcovi, nuci si scortisoara, crema de branza grasa cu lamaie - 110g +/- Carrot cake are origini incerte, dar se crede că ar proveni din Europa medievală, unde zahărul era rar și morcovii erau utilizați pentru a adăuga dulceață prăjiturilor. Este un desert delicios și popular, cunoscut pentru gustul său bogat, textura sa moale, dar mai ales combinatia neobisnuita de ingrediente. Carrot cake are ca ingredient de bază morcovi rasați fin, care adaugă dulceață naturală și umiditate desertului. In plus, se folosesc oua, branza si diferite condimente. Carrot cake a devenit foarte popular în Statele Unite în anii `60 și `70, când a fost promovat ca un desert mai sănătos datorită conținutului său de morcovi și ulei vegetal. A fost numit adesea "tortul hippie" datorită popularității sale în mișcarea hippie.
Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din trei tipuri de branza, dulceata de mango, topping din jeleu cu mango - 110g +/- <br /><br />Un desert versatil - Cheesecake vine in sute de forme, fie ca e original cu dulceata de fructe de padure, sau ca e cu dovleac, mango, caramel sarat, snickers sau alte combinatii de arome. Cheesecake-ul este un desert delicios cu o bază crocantă din biscuiți cu unt, un strat de brânză grasă, smântână și ou, și un topping din jeleu cu fructe de pădure. <br /><br />Acest desert are origini antice, datând de pe vemea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totuși, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.
Gogosi eclere, crema de vanilie cu lapte, frisca, glazura de ciocolata - 90g +/-
Gogosi eclere, crema de fistic cu lapte si frisca, glazura din ciocolata cu pasta de fistic - 90g +/-
Blat umed cu morcovi, nuci si scortisoara, crema de branza grasa cu lamaie - 110g +/- Carrot cake are origini incerte, dar se crede că ar proveni din Europa medievală, unde zahărul era rar și morcovii erau utilizați pentru a adăuga dulceață prăjiturilor. Este un desert delicios și popular, cunoscut pentru gustul său bogat, textura sa moale, dar mai ales combinatia neobisnuita de ingrediente. Carrot cake are ca ingredient de bază morcovi rasați fin, care adaugă dulceață naturală și umiditate desertului. In plus, se folosesc oua, branza si diferite condimente. Carrot cake a devenit foarte popular în Statele Unite în anii `60 și `70, când a fost promovat ca un desert mai sănătos datorită conținutului său de morcovi și ulei vegetal. A fost numit adesea "tortul hippie" datorită popularității sale în mișcarea hippie.
Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din trei tipuri de branza, dulceata de mango, topping din jeleu cu mango - 110g +/- Un desert versatil - Cheesecake vine in sute de forme, fie ca e original cu dulceata de fructe de padure, sau ca e cu dovleac, mango, caramel sarat, snickers sau alte combinatii de arome. Cheesecake-ul este un desert delicios cu o bază crocantă din biscuiți cu unt, un strat de brânză grasă, smântână și ou, și un topping din jeleu cu fructe de pădure. Acest desert are origini antice, datând de pe vemea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totuși, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.
Faină de migdale, albuș de ou, zahăr, cremă/ganache - 330g +/-
Faină de migdale, albuș de ou, zahăr, cremă/ganache - 110g +/-