Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
30% reducere Torturi ARTA Eclere, Macarons & Cheesecake Revolutia Gustului - Mousse & More Gustul de Altădată - ARTA Patiserie/Biscuiterie(100g) Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten Băuturi
Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti cover image
Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti logo

Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 09:00
Cofetaria Arta Atelier de dulce Floresti este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

30% reducere

30% reducere: Amandina

Blat de cacao cu sirop de rom, crema de ciocolata cu unt, glazurata cu fondant - 120 g +/- Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60. Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România.<br /><br />Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60.<br /><br />Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România.

10 49  14 99 
30% reducere: Amandina image
30% reducere: Ruladă cu Cocos

Punci cu rom, tăvălit in cocos.

6 99  9 99 
30% reducere: Ruladă cu Cocos image
30% reducere: Maracuja

*Decorul este cu titlu de prezentare*Blat de vanilie insiropat, crema de iaurt grecesc cu piure de maracuja, insertie de fructe de padure (8-10 felii ~ 1,1kg +/-)

105 00  150 00 
30% reducere: Maracuja  image

Torturi ARTA

Ciocolată și Vișine

*Decorul este cu titlu de prezentare*Blat de cacao insiropat cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata (10-12 felii ~ 1,2kg +/-)

170 00 
Ciocolată și Vișine image

Eclere, Macarons & Cheesecake

Ecler cu Vanilie

Gogosi eclere, crema de vanilie cu lapte, frisca, glazura de ciocolata - 80g +/-

15 99 
Ecler cu Vanilie image
Ecler cu Fistic

Gogosi eclere, crema de fistic cu lapte si frisca, glazura din ciocolata cu pasta de fistic - 80g +/-

15 99 
Ecler cu Fistic image
Cheesecake Mango

Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din trei tipuri de branza, dulceata de mango, topping din jeleu cu mango - 110g +/-  Un desert versatil - Cheesecake vine in sute de forme, fie ca e original cu dulceata de fructe de padure, sau ca e cu dovleac, mango, caramel sarat, snickers sau alte combinatii de arome. Cheesecake-ul este un desert delicios cu o bază crocantă din biscuiți cu unt, un strat de brânză grasă, smântână și ou, și un topping din jeleu cu fructe de pădure. Acest desert are origini antice, datând de pe vemea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totuși, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.

17 99 
Cheesecake Mango image

Revolutia Gustului - Mousse & More

Sweet Arta

Blat de cacao, ganache de ciocolată neagră belgiană, cremă de mascarpone, insertie de fructe de pădure - 120g +/-

18 99 
Sweet Arta image
Amarena (Mousse)

Blat vanilie, Ciocolata belgiana alba Belcolade (31% cacao), frisca naturala, lichior amaretto si sirop de cirese, insertie de ciocolata si amarene, gelatina, glazura amarena - 120g +/- Se spune că mousse-ul a fost creat pentru prima dată în Franța la sfârșitul secolului al XVII-lea. Cuvântul "mousse" înseamnă "spumă" în limba franceză. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

17 99 
Amarena (Mousse) image
Maracuja (Mousse)

Blat de vanilie insiropat, crema de iaurt grecesc cu piure de maracuja, insertie de fructe de padure, gelatina 100g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Maracuja? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, cu o tenta usor acrisoara, perfecta pentru o zi incinsa de vara.

17 99 
Maracuja (Mousse) image
Iaurt Zmeura (Mousse)

Blat de cacao, crema de iaurt grecesc cu zmeura BIO, insertie de zmeura BIO si jeleu, sirop de vanilie, glazura de ciocolata cu zmeura 120 g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Iaurt si Zmeura? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, usor acrisoara, perfecta pentru zilele de vara. Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

17 99 
Iaurt Zmeura (Mousse) image
Mango Zmeura (Mousse)

Blat de vanilie, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si piure de mango; insertie de zmeura BIO, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Mango se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse) Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

17 99 
Mango Zmeura (Mousse) image
Pere Caramel (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata belgiana Belcolade (35,5% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si pasta de caramel Toffee; insertie din piure de pere, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Pere Caramel se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

17 99 
Pere Caramel (Mousse) image
Biscotto

Pandișpan de cacao însiropat, cremă de praline, cremă de vanilie cu bucati crocante de biscuite, glazura de ciocolata - 120g +/- Un deliciu format din multe straturi irezistibile.

17 99 
Biscotto image
Mascarpone Zmeura-Caramel

Blat de cacao, crema de vanilie cu zmeura si brânza mascarpone, insertie de pasta de caramel - 120g +/-

15 99 
Mascarpone Zmeura-Caramel image

Gustul de Altădată - ARTA

Prăjituri asortate

Oua, nuca, unt, faina, gris, nuca cocos, faina de migdale, margarina, zahar, cacao, ciocolata, vanilie, rom, lamaie, miere, cafea, fondant - 500/1000g Prajiturile asortate sunt sufletul mesei de sarbatori. Printre aceste mici delicii facute dupa retete traditionale se numara, alese aleator, minidobosul, albinita, lamaita, sumeghi, snickers, prajitura cu cafea, bilutele punci, etc.

62 50 
Prăjituri asortate image
Doboș

Foi dobos, crema de unt cu ciocolata, capace crantz - 120 g +/- Tortul Doboș, creat în 1884 de maestrul cofetar maghiar Dobos C. Jozsef, este o delicatesă faimoasă și una dintre cele mai cunoscute prăjituri europene. Aceasta prajitura a fost conceputa ca sa fie cat mai rezistenta, deoarece regriferarea nu exista pe vremea aceea. Tortul, cu glazură crocantă de zahăr ars, a fost prezentat în 1885 la Expoziția Națională din Budapesta, facandu-i pe împăratul Franz Jozef și regina Elisabeta "Sissi" a Ungariei sa se indragosteasca. Tortul Doboș a devenit rapid celebru în toată Europa, iar maestrul Dobos a păstrat mult timp secretul rețetei. Abia în 1906, după ce s-a retras, a făcut publică rețeta acestui tort faimos.

16 50 
Doboș image
3 ciocolate

Blat de cacao insiropat cu vanilie, 3 straturi de mousse din Ciocolata belgiana Belcolade 1.neagra(55% cacao)/2.cu lapte(35%cacao)/3.alba(31% cacao), spumate cu frisca naturala - 120g +/- Tortul Trio de Ciocolată este o variantă a bavarezului Trois Chocolats, care a fost creat în Franța în anii 1950. Este o delicatesa perfecta pentru iubitorii de Ciocolata, avand 3 tipuri de Ciocolata Belgiana veritabila.

16 99 
3 ciocolate image
Medovik

Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana acrisoara - 100g +/- Medovik, un desert rusesc faimos, a apărut în secolul al XIX-lea în timpul domniei împărătesei Ecaterina a II-a. Acest tort se distinge prin straturi subțiri de blat de miere și un strat delicios de cremă dulce din smântână și brânză, iar numele său "medovik" se traduce ca "făcut din miere". Acest tort a devenit un adevărat simbol al bucătăriei rusești și este apreciat pentru gustul său unic și istoria sa bogată.

15 99 
Medovik image
Carpați

Foi dobos, crema ciocolata cu unt, crema de cafea, nuca - 110g +/- Prajitura Carpati a apărut în România în prima jumătate a secolului XX, mai precis în anii `40 sau `50. A fost creată în perioada postbelică și a devenit rapid un desert tradițional și popular în România. Denumita dupa lantul muntos "Carpați", numele a fost ales pentru a reflecta frumusețea și caracteristicile regiunii și pentru a crea o legătură între acest desert și peisajele naturale ale țării.

15 99 
Carpați image
Opera

Blat de cacao cu sirop de cafea, stratificat cu ganache si crema de cafea cu unt, glazura fina de ciocolata - 120g +/- Prajitura Opera a apărut în Franța la începutul secolului XX, creditată adesea cofetarului Gaston Lenôtre și inspirată de Opéra Garnier din Paris. Numele său sugerează similitudinea cu etajele și culisele operei, dupa straturile precise și simetrice ale prăjiturii. Prajitura Opera a devenit rapid un simbol al eleganței și rafinamentului în bucătăria franceză și este apreciată în întreaga lume pentru gustul său complex și prezentarea sa artistică.

15 99 
Opera image
Ruladă Caramel Sărat

Blat de cacao, crema de caramel sarat si mascarpone, acoperit cu nuci pralinate - 110g +/-

15 99 
Ruladă Caramel Sărat image
Oreo

Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si crumble Oreo, imbracat in glazura de ciocolata alba - 130g +/-

16 99 
Oreo image
București

Blat de caramel insiropat cu rom, stratificat cu crema de ciocolata cu unt si crema de fistic cu unt, glazurata cu fondant - 120g +/- Prajitura București, denumita dupa capitala tarii, este un desert tradițional românesc foarte asemănător cu amandina, inspirat in special din Rețetarul de Cofetărie din 1963. Acest desert este apreciat pentru gustul său delicios și prezentarea sa spectaculoasa, in mai multe culori - negru, verde, alb, caramel.

14 99 
București image
Ciocolată și Vișine

Blat de ciocolata, sirop cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata - 120g +/- Prajitura cu ciocolata si visine, cunoscuta si sub numele de "Padurea Neagra," isi are originile in Germania, mai precis in regiunea Baden-Württemberg din sud-vestul tarii, cunoscuta pentru padurile dense. Aceasta prajitura a devenit populara in secolul al XIX-lea sub numele de "Schwarzwälder Kirschtorte" si este renumita pentru combinatia sa de ingrediente, inclusiv blat de ciocolata, cirese (adesea visine) in sirop, crema de ciocolata si frisca. Cu timpul, prajitura Padurea Neagra a fost exportata si a castigat popularitate in intreaga lume.

14 99 
Ciocolată și Vișine image
Diplomat

Blat insiropat de vanilie, crema de diplomat cu fructe de sezon - 120g +/- Prajitura Diplomat este o varianta a prajiturii "Savarin" sau "Baba au Rhum" si isi are originile in bucataria franceza. Acest desert este numit in onoarea diplomatilor, deoarece se crede ca a fost creat pentru a impresiona oaspeti importanti si a devenit o alegere populara pentru evenimente speciale si receptii. Este apreciata pentru textura sa usoara si gustul delicios.

14 99 
Diplomat image
Vis de ciocolata

Blat pufos si insiropat de cacao, ganache de ciocolata , glasaj ciocolata neagră - 130g +/- Cunoscut si sub denumirea de "Ciocolatina, este un desert perfect pentru iubitorii de Ciocolata.

13 50 
Vis de ciocolata image
Broscuța

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura fondant - 100g +/- Cea mai simpatica, grasuta si zambitoare prajitura, care te ademeneste cu glazura sa verde ca o zi de primavara si te cucereste prin interiorul racoros si aromat.

8 99 
Broscuța image
Prajitura Cartof

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura ciocolata si alune - 100g +/-

9 99 
Prajitura Cartof image
Ciocolată Albă cu Vișine

Foi bezea alba, crema cu unt si vanilile, ciocolata belgiana alba, visine in sirop, cu glazura alba de ciocolata 110g +/-

15 99 
Ciocolată Albă cu Vișine image
Ruladă cu Cocos

Punci cu rom, tăvălit in cocos.

9 99 
Ruladă cu Cocos image
Mini Eclere cu Fistic

Gogoși de ecler umplute cu o cremă fină de fistic, învăluite într-o glazură tentantă de ciocolată cu note subtile de fistic.

12 00 
Mini Eclere cu Fistic image

Patiserie/Biscuiterie(100g)

Sărățele Tradiționale

Aluat fraged din făină, telemea naturală de vaca si oaie, unt, apă, sare, untură, iaurt gras, ouă, chimen - 100 g Facute dupa rețeta bunicii, cu multa dragoste si produse naturale de la producatori locali.

10 50 
Sărățele Tradiționale image
Pricomigdale

Fursecuri fragede din faina de migdale, nuca si albus de ou - 100g Seamana la compozitie cu celebrele Macarons, insa se prepara mult mai simplu si nu dau atatea batai de cap gospodinelor. In anii ’80 era criza alimentara si nu prea se gasea nuca, cu atat mai putin migdale, asa ca pricomigdalele ajungeau mai rar pe platourile dulci de sarbatori, alaturi de islere sau de fursecurile fragede cu gem.

19 50 
 Pricomigdale image
Ișlere

Biscuiti din aluat fraged, crema de dobos (ciocolata cu unt), glazura de ciocolata - 100g Prajituri mandre, cu personalitate, traditionale in Ardeal. Astia sunt cei doi biscuiti fragezi cu unt si nuca, lipiti cu crema si acoperiti de ciocolata.

12 00 
 Ișlere image
Biscuiti cu Ciocolată

Faina, cacao, oua, unt, vanilie, sare, zahar - 100 g

11 50 
Biscuiti cu Ciocolată image
Cookies

Faina, ouă, zahăr, cacao, vanilie, picături de ciocolată - 100g

11 50 
Cookies image
Fursecuri cu Dulceata de Caise

Aluat fraged cu unt, umplut cu dulceata de caise - 100 g ( forma biscuitilor poate varia )

9 50 
Fursecuri cu Dulceata de Caise image
Bilute Punci

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos - 100g

9 50 
Bilute Punci image

Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten

Mousse Vanilie Zmeura FARA ZAHAR

Blat alb, crema fina de frisca naturala cu vanilie si lapte, insertie din dulceata de zmeura BIO cu indulcitor - 110g +/-

19 99 
Mousse Vanilie Zmeura FARA ZAHAR image
Mousse Velvet Noir VEGAN

Blat vegan de cacao, mousse fin de ciocolata neagra, barot vegan - 100g +/- Mousse vegan de ciocolată neagră - o sinfonie a ciocolatei intense și a fineții texturii, într-o varianta indulgentă și etică.

19 99 
Mousse Velvet Noir VEGAN image
Mousse Cioco Mango FARA ZAHAR

Blat alb pufos, mousse fin de ciocolata, insertie de piure de mango, fara zahar - 110g +/- Produsul este perfect pentru diabetici si nu numai:- are indice glicemic aproape 0- usor de digerat - fara zahar adaugat  Fara sacrificiul gustului

19 99 
Mousse Cioco Mango FARA ZAHAR image
Kinder Felie de Lapte VEGAN

Blat vegan de cacao, crema de vanilie cu lapte de soia, glazura fina de ciocolata neagra - 130g +/-

17 99 
Kinder Felie de Lapte VEGAN image

Băuturi

Apă minerală

500ml

9 00 
Apă minerală image
Apă plată

500ml

9 00 
Apă plată image