Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Torturi ARTA Eclere, Macarons & Cheesecake Revolutia Gustului - Mousse & More Gustul de Altădată - ARTA Patiserie/Biscuiterie(100g) Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten
Cofetaria Arta - Atelier de dulce cover image
Cofetaria Arta - Atelier de dulce logo

Cofetaria Arta - Atelier de dulce

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă card Pluxee
Închide la 20:40

Torturi ARTA

Ciocolată și Vișine

*Decorul este cu titlu de prezentare*Blat de cacao insiropat cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata (10-12 felii ~ 1,2kg +/-)

170,00 
Ciocolată și Vișine image
Oreo

*Decorul este cu titlu de prezentare*Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si Oreo, glazura de ciocolata (8-10 felii ~ 1,1kg +/-)

150,00 
Oreo image
Medovik

*Decorul este cu titlu de prezentare*Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana dulce, crumble de foi cu miere (6-8 felii ~ 0,8kg +/-)

125,00 
Medovik image

Eclere, Macarons & Cheesecake

Cheesecake Fructe de Pădure

Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din branza grasa si Mascarpone, smantana si ou, topping din jeleu cu fructe de padure - 120 g +/- Cheesecake este un desert delicios cu o bază crocantă și un strat de brânză dulce și cremoasă. Acest desert are origini antice, datând de pe vremea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totusi, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.

17,99 
Cheesecake Fructe de Pădure image
Cheesecake mango

Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din trei tipuri de branza, dulceata de mango, topping din jeleu cu mango - 110g +/- Un desert versatil - Cheesecake vine in sute de forme, fie ca e original cu dulceata de fructe de padure, sau ca e cu dovleac, mango, caramel sarat, snickers sau alte combinatii de arome. Cheesecake-ul este un desert delicios cu o bază crocantă din biscuiți cu unt, un strat de brânză grasă, smântână și ou, și un topping din jeleu cu fructe de pădure. Acest desert are origini antice, datând de pe vemea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totuși, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.

17,99 
Cheesecake mango image

Revolutia Gustului - Mousse & More

Fistic Fructe de Padure (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si pasta intensa de fistic; insertie de fructe de padure, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Fistic se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

17,99 
Fistic Fructe de Padure (Mousse) image
Maracuja (Mousse)

Blat de vanilie insiropat, crema de iaurt grecesc cu piure de maracuja, insertie de fructe de padure, gelatina 100g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Maracuja? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, cu o tenta usor acrisoara, perfecta pentru o zi incinsa de vara.

17,99 
Maracuja (Mousse) image
Biscotto

Pandișpan de cacao însiropat, cremă de praline, cremă de vanilie cu bucati crocante de biscuite, glazura de ciocolata - 120g +/- Un deliciu format din multe straturi irezistibile.

17,99 
Biscotto image
Mascarpone Zmeura-Carame

Blat de cacao, crema de vanilie cu zmeura si brânza mascarpone, insertie de pasta de caramel - 120g +/-

15,99 
Mascarpone Zmeura-Carame image

Gustul de Altădată - ARTA

3 Ciocolate

Blat de cacao insiropat cu vanilie, 3 straturi de mousse din Ciocolata belgiana Belcolade 1.neagra(55% cacao)/2.cu lapte(35%cacao)/3.alba(31% cacao), spumate cu frisca naturala - 120g +/- Tortul Trio de Ciocolată este o variantă a bavarezului Trois Chocolats, care a fost creat în Franța în anii 1950. Este o delicatesa perfecta pentru iubitorii de Ciocolata, avand 3 tipuri de Ciocolata Belgiana veritabila.

16,99 
3 Ciocolate image
Doboș

Foi dobos, crema de unt cu ciocolata, capace crantz - 120 g +/- Tortul Doboș, creat în 1884 de maestrul cofetar maghiar Dobos C. Jozsef, este o delicatesă faimoasă și una dintre cele mai cunoscute prăjituri europene. Aceasta prajitura a fost conceputa ca sa fie cat mai rezistenta, deoarece regriferarea nu exista pe vremea aceea. Tortul, cu glazură crocantă de zahăr ars, a fost prezentat în 1885 la Expoziția Națională din Budapesta, facandu-i pe împăratul Franz Jozef și regina Elisabeta "Sissi" a Ungariei sa se indragosteasca. Tortul Doboș a devenit rapid celebru în toată Europa, iar maestrul Dobos a păstrat mult timp secretul rețetei. Abia în 1906, după ce s-a retras, a făcut publică rețeta acestui tort faimos.

16,50 
Doboș image
Medovik

Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana acrisoara - 100g +/- Medovik, un desert rusesc faimos, a apărut în secolul al XIX-lea în timpul domniei împărătesei Ecaterina a II-a. Acest tort se distinge prin straturi subțiri de blat de miere și un strat delicios de cremă dulce din smântână și brânză, iar numele său "medovik" se traduce ca "făcut din miere". Acest tort a devenit un adevărat simbol al bucătăriei rusești și este apreciat pentru gustul său unic și istoria sa bogată.

15,99 
Medovik image
Amandina

Blat de cacao cu sirop de rom, crema de ciocolata cu unt, glazurata cu fondant - 120 g +/- Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60. Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România.

14,99 
Amandina image
Cremeș

Foietaj, crema fiarta de vanilie, crema vegetala, crumble din foietaj - 200g +/- Cremes, cunoscută și sub numele de cremsnit sau crempita, este o prăjitură originară din Franța, inventată în secolul al XVII-lea. Aceasta are un gust dulce și cremos, fiind perfectă pentru ocazii speciale sau momente de răsfăț. Populară la curtea regală a lui Ludovic al XIV-lea, cremes a devenit un desert iubit în întreaga lume, disponibil în diverse arome și forme. Poftă bună!

14,50 
Cremeș image
Oreo

Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si crumble Oreo, imbracat in glazura de ciocolata alba - 130g +/-

16,99 
 Oreo image
București

Blat de caramel insiropat cu rom, stratificat cu crema de ciocolata cu unt si crema de fistic cu unt, glazurata cu fondant - 120g +/- Prajitura București, denumita dupa capitala tarii, este un desert tradițional românesc foarte asemănător cu amandina, inspirat in special din Rețetarul de Cofetărie din 1963. Acest desert este apreciat pentru gustul său delicios și prezentarea sa spectaculoasa, in mai multe culori - negru, verde, alb, caramel.

14,99 
București image
Ciocolata si Visine

Blat de ciocolata, sirop cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata - 120g +/- Prajitura cu ciocolata si visine, cunoscuta si sub numele de "Padurea Neagra," isi are originile in Germania, mai precis in regiunea Baden-Württemberg din sud-vestul tarii, cunoscuta pentru padurile dense. Aceasta prajitura a devenit populara in secolul al XIX-lea sub numele de "Schwarzwälder Kirschtorte" si este renumita pentru combinatia sa de ingrediente, inclusiv blat de ciocolata, cirese (adesea visine) in sirop, crema de ciocolata si frisca. Cu timpul, prajitura Padurea Neagra a fost exportata si a castigat popularitate in intreaga lume.

14,99 
Ciocolata si Visine image
Boema

Blat de cacao glazurat cu ciocolată neagră, insiropat cu rom, cremă de ciocolată cu unt, frișcă presărată cu ciocolată neagră - 120g +/- Verisoara savarinei, versiunea cu Ciocolata

12,70 
Boema image
Diplomat cu Fructe de Sezon

Blat insiropat de vanilie, crema de diplomat cu fructe de sezon - 120g +/- Prajitura Diplomat este o varianta a prajiturii "Savarin" sau "Baba au Rhum" si isi are originile in bucataria franceza. Acest desert este numit in onoarea diplomatilor, deoarece se crede ca a fost creat pentru a impresiona oaspeti importanti si a devenit o alegere populara pentru evenimente speciale si receptii. Este apreciata pentru textura sa usoara si gustul delicios.

14,99 
Diplomat cu Fructe de Sezon image
Vis de Ciocolata

Blat pufos si insiropat de cacao, ganache de ciocolata , glasaj ciocolata neagră - 130g +/- Cunoscut si sub denumirea de "Ciocolatina, este un desert perfect pentru iubitorii de Ciocolata.

13,50 
Vis de Ciocolata image
Broscuța

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura fondant - 100g +/- Cea mai simpatica, grasuta si zambitoare prajitura, care te ademeneste cu glazura sa verde ca o zi de primavara si te cucereste prin interiorul racoros si aromat.

8,99 
Broscuța image
Prajitura Cartof

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura ciocolata si alune - 100g +/-

9,99 
Prajitura Cartof image
Ruladă cu Cocos

Punci cu rom, tăvălit in cocos.

9,99 
Ruladă cu Cocos image
Mini Eclere cu Fistic

Gogoși de ecler umplute cu o cremă fină de fistic, învăluite într-o glazură tentantă de ciocolată cu note subtile de fistic.

12,00 
Mini Eclere cu Fistic image

Patiserie/Biscuiterie(100g)

Sărățele Tradiționale

Aluat fraged din făină, telemea naturală de vaca si oaie, unt, apă, sare, untură, iaurt gras, ouă, chimen - 100 g Facute dupa rețeta bunicii, cu multa dragoste si produse naturale de la producatori locali.

10,50 
Sărățele Tradiționale image
Biscuiti cu Ciocolată

Faina, cacao, oua, unt, vanilie, sare, zahar - 100 g

11,50 
Biscuiti cu Ciocolată image
Cornulețe Tradiționale cu Magiun

Aluat fraged cu untură, magiun, zahar pudra - 100g

8,99 
Cornulețe Tradiționale cu Magiun image
Bilute Punci

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos - 100g

9,50 
Bilute Punci image

Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten

Kinder Felie de Lapte VEGAN

Blat vegan de cacao, crema de vanilie cu lapte de soia, glazura fina de ciocolata neagra - 140g +/-

17,99 
Kinder Felie de Lapte VEGAN image
Jerbo VEGAN

Blat de ciocolata cu nuci, crema din dulceata de fructe, crumble cu nuca - 120g +/- Prăjitura "Jerbo" își găsește originea în bucătăria tradițională, iar numele său evocă simplitatea și agilitatea jerboilor din deșert. Această prăjitură a fost creată pentru prima dată în secolul XX într-o bucătărie de familie cu pasiune pentru deserturi. Data exactă a apariției sale rămâne un secret de familie bine păstrat. Un fapt interesant este că crema de dulceață de fructe poate varia în funcție de sezon, astfel încât să poți savura mereu arome proaspete și autentice. Cu rădăcini în bucătăria tradițională și un gust inconfundabil, prăjitura "Jerbo" te poartă într-o călătorie culinară memorabilă.

15,99 
Jerbo VEGAN image