

Cofetaria Arta - Atelier de dulce
20% reducere
20% reducere: Broscuța
Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura fondant - 100g +/- Cea mai simpatica, grasuta si zambitoare prajitura, care te ademeneste cu glazura sa verde ca o zi de primavara si te cucereste prin interiorul racoros si aromat.

20% reducere: 15 macarons asortate
Faină de migdale, albuș de ou, zahăr, cremă/ganache - 330g +/-
Indisponibil
20% reducere: Savarină
Gogosi din aluat dospit insiropate cu rom, umplute cu frisca, topping de dulceata acrisoara - 200g +/-Savarina este o prăjitură faimoasa de origine franceză, creată în 1845 de frații Julien, cofetari parizieni în timpul celui de-al Doilea Imperiu, și numită în onoarea celebrului gastronom și scriitor Brillat-Savarin, numele prajiturii facand de asemenea referință la romanul "La Chaumière Savarin"
Indisponibil
Torturi ARTA
Medovik
*Decorul este cu titlu de prezentare*Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana dulce, crumble de foi cu miere (6-8 felii ~ 0,8kg +/-)
125,00
Eclere, Macarons & Cheesecake
Cutie 5 macarons asortate
Faină de migdale, albuș de ou, zahăr, cremă/ganache - 110g +/-
35,00
Ecler cu Fistic
Gogosi eclere, crema de fistic cu lapte si frisca, glazura din ciocolata cu pasta de fistic - 80g +/-
17,99
Ecler cu Caramel Sarat
Gogosi eclere, crema de cafea cu lapte si frisca, glazura din ciocolata cu cafea - 90g +/-
17,99
Cheesecake Fructe de Pădure
Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din branza grasa si Mascarpone, smantana si ou, topping din jeleu cu fructe de padure - 120 g +/-Cheesecake este un desert delicios cu o bază crocantă și un strat de brânză dulce și cremoasă. Acest desert are origini antice, datând de pe vremea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totusi, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.
18,99
Cheesecake mango
Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din trei tipuri de branza, dulceata de mango, topping din jeleu cu mango - 110g +/- Un desert versatil - Cheesecake vine in sute de forme, fie ca e original cu dulceata de fructe de padure, sau ca e cu dovleac, mango, caramel sarat, snickers sau alte combinatii de arome. Cheesecake-ul este un desert delicios cu o bază crocantă din biscuiți cu unt, un strat de brânză grasă, smântână și ou, și un topping din jeleu cu fructe de pădure. Acest desert are origini antice, datând de pe vemea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totuși, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.
18,99
Carrot Cake
Blat umed cu morcovi, nuci si scortisoara, crema de branza grasa cu lamaie - 110g +/- Carrot cake are origini incerte, dar se crede că ar proveni din Europa medievală, unde zahărul era rar și morcovii erau utilizați pentru a adăuga dulceață prăjiturilor. Este un desert delicios și popular, cunoscut pentru gustul său bogat, textura sa moale, dar mai ales combinatia neobisnuita de ingrediente. Carrot cake are ca ingredient de bază morcovi rasați fin, care adaugă dulceață naturală și umiditate desertului. In plus, se folosesc oua, branza si diferite condimente. Carrot cake a devenit foarte popular în Statele Unite în anii `60 și `70, când a fost promovat ca un desert mai sănătos datorită conținutului său de morcovi și ulei vegetal. A fost numit adesea "tortul hippie" datorită popularității sale în mișcarea hippie.
18,99
Revolutia Gustului - Mousse & More
Sweet Arta
Blat de cacao, ganache de ciocolată neagră belgiană, cremă de mascarpone, insertie de fructe de pădure - 120g +/-
18,99
Amarena (Mousse)
Blat vanilie, Ciocolata belgiana alba Belcolade (31% cacao), frisca naturala, lichior amaretto si sirop de cirese, insertie de ciocolata si amarene, gelatina, glazura amarena - 120g +/- Se spune că mousse-ul a fost creat pentru prima dată în Franța la sfârșitul secolului al XVII-lea. Cuvântul "mousse" înseamnă "spumă" în limba franceză. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)
18,99
Ciocolata si Zmeura (Mousse)
Blat de cacao, Ciocolata belgiana Belcolade (35,5% cacao), frisca naturala, zmeura BIO, insertie din zmeura BIO, glazura de ciocolata neagra - 120g +/- Mousse-ul este un desert fin și aerat, cunoscut pentru textura sa catifelată și gustul bogat de ciocolată sau alte arome. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse) Zmeura care se foloseste in compozitia acestui mousse este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.
18,99
Maracuja (Mousse)
Blat de vanilie insiropat, crema de iaurt grecesc cu piure de maracuja, insertie de fructe de padure, gelatina 100g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Maracuja? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, cu o tenta usor acrisoara, perfecta pentru o zi incinsa de vara.
18,99
Biscotto
Pandișpan de cacao însiropat, cremă de praline, cremă de vanilie cu bucati crocante de biscuite, glazura de ciocolata - 120g +/- Un deliciu format din multe straturi irezistibile.
18,99
Mango Zmeura (Mousse)
Blat de vanilie, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si piure de mango; insertie de zmeura BIO, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Mango se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse) Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.
18,99
Banane Caramel (Mousse)
Blat de cacao si banane, Ciocolata belgiana alba Belcolade(31% cacao), frisca naturala, pasta de caramel, insertie din piure de banane, pectina, glazura de caramel - 120 g +/- Astăzi, mousse-ul este un desert versatil și delicios, apreciat în bucătăria internațională. Este adesea servit la ocazii speciale și este disponibil într-o varietate de arome și prezentări, de la mousse-uri clasice de ciocolată la mousse-uri de fructe, chiar si cu variante mai inovatoare, precum Banane, Pere sau Mango . Mousse-ul continuă să fie o alegere populară pentru cei care doresc să se răsfețe cu un desert ușor și decadent.
18,99
Iaurt Zmeură (Mousse)
Blat de cacao, crema de iaurt grecesc cu zmeura BIO, insertie de zmeura BIO si jeleu, sirop de vanilie, glazura de ciocolata cu zmeura 120 g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Iaurt si Zmeura? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, usor acrisoara, perfecta pentru zilele de vara.Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.
18,99
Mascarpone Zmeura-Carame
Blat de cacao, crema de vanilie cu zmeura si brânza mascarpone, insertie de pasta de caramel - 120g +/-
17,99
Gustul de Altădată - ARTA
3 Ciocolate
Blat de cacao insiropat cu vanilie, 3 straturi de mousse din Ciocolata belgiana Belcolade 1.neagra(55% cacao)/2.cu lapte(35%cacao)/3.alba(31% cacao), spumate cu frisca naturala - 120g +/- Tortul Trio de Ciocolată este o variantă a bavarezului Trois Chocolats, care a fost creat în Franța în anii 1950. Este o delicatesa perfecta pentru iubitorii de Ciocolata, avand 3 tipuri de Ciocolata Belgiana veritabila.
18,99
Medovik
Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana acrisoara - 100g +/- Medovik, un desert rusesc faimos, a apărut în secolul al XIX-lea în timpul domniei împărătesei Ecaterina a II-a. Acest tort se distinge prin straturi subțiri de blat de miere și un strat delicios de cremă dulce din smântână și brânză, iar numele său "medovik" se traduce ca "făcut din miere". Acest tort a devenit un adevărat simbol al bucătăriei rusești și este apreciat pentru gustul său unic și istoria sa bogată.
17,99
Amandina
Blat de cacao cu sirop de rom, crema de ciocolata cu unt, glazurata cu fondant - 120 g +/- Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60. Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România.
16,99
Carpați
Foi dobos, crema ciocolata cu unt, nuca - 110g +/- Prajitura Carpati a apărut în România în prima jumătate a secolului XX, mai precis în anii `40 sau `50. A fost creată în perioada postbelică și a devenit rapid un desert tradițional și popular în România.Denumita dupa lantul muntos "Carpați", numele a fost ales pentru a reflecta frumusețea și caracteristicile regiunii și pentru a crea o legătură între acest desert și peisajele naturale ale țării.
17,99
Potcoavă
Foaie de ruladă cu caramel, crema de cafea naturală cu unt, cremă de ciocolată cu unt, barot cu nuci - 120g +/-
17,99
Ruladă Caramel Sărat
Blat de cacao, crema de caramel sarat si mascarpone, acoperit cu nuci pralinate - 110g +/-
17,99
Oreo
Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si crumble Oreo, imbracat in glazura de ciocolata alba - 130g +/-
16,99
București
Blat de caramel insiropat cu rom, stratificat cu crema de ciocolata cu unt si crema de fistic cu unt, glazurata cu fondant - 120g +/- Prajitura București, denumita dupa capitala tarii, este un desert tradițional românesc foarte asemănător cu amandina, inspirat in special din Rețetarul de Cofetărie din 1963. Acest desert este apreciat pentru gustul său delicios și prezentarea sa spectaculoasa, in mai multe culori - negru, verde, alb, caramel.
16,99
Ciocolata si Visine
Blat de ciocolata, sirop cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata - 120g +/- Prajitura cu ciocolata si visine, cunoscuta si sub numele de "Padurea Neagra," isi are originile in Germania, mai precis in regiunea Baden-Württemberg din sud-vestul tarii, cunoscuta pentru padurile dense. Aceasta prajitura a devenit populara in secolul al XIX-lea sub numele de "Schwarzwälder Kirschtorte" si este renumita pentru combinatia sa de ingrediente, inclusiv blat de ciocolata, cirese (adesea visine) in sirop, crema de ciocolata si frisca. Cu timpul, prajitura Padurea Neagra a fost exportata si a castigat popularitate in intreaga lume.
16,99
Diplomat cu Fructe de Sezon
Blat insiropat de vanilie, crema de diplomat cu fructe de sezon - 120g +/- Prajitura Diplomat este o varianta a prajiturii "Savarin" sau "Baba au Rhum" si isi are originile in bucataria franceza. Acest desert este numit in onoarea diplomatilor, deoarece se crede ca a fost creat pentru a impresiona oaspeti importanti si a devenit o alegere populara pentru evenimente speciale si receptii. Este apreciata pentru textura sa usoara si gustul delicios.
15,99
Vis de Ciocolata
Blat pufos si insiropat de cacao, ganache de ciocolata , glasaj ciocolata neagră - 130g +/- Cunoscut si sub denumirea de "Ciocolatina, este un desert perfect pentru iubitorii de Ciocolata.
15,99
Ciocolată de Casă (Fudge de Ciocolata)
Lapte praf, cacao, banuti de ciocolata, margarina, sirop de zahar - 100g Reteta pe care tatal ne-o facea mie si fratelui meu cand eram mici. Era printre cele mai mari bucurii ale noastre, desi trebuia sa avem rabdare pana se racea, de multe ori peste noapte. Dimineata urmatoare, era ca si cum Craciunul ar fi venit din nou, fugeam la camara si de multe ori nu mai ramanea nimic in urma noastra.
13,99
Broscuța
Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura fondant - 100g +/- Cea mai simpatica, grasuta si zambitoare prajitura, care te ademeneste cu glazura sa verde ca o zi de primavara si te cucereste prin interiorul racoros si aromat.
9,99
Prajitura Cartof
Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura ciocolata si alune - 100g +/-
9,99
Ruladă cu Cocos
Punci cu rom, tăvălit in cocos.
9,99
Cremeș
Foietaj, crema fiarta de vanilie, crema vegetala, crumble din foietaj - 200g +/- Cremes, cunoscută și sub numele de cremsnit sau crempita, este o prăjitură originară din Franța, inventată în secolul al XVII-lea. Aceasta are un gust dulce și cremos, fiind perfectă pentru ocazii speciale sau momente de răsfăț. Populară la curtea regală a lui Ludovic al XIV-lea, cremes a devenit un desert iubit în întreaga lume, disponibil în diverse arome și forme. Poftă bună!
Indisponibil
Patiserie/Biscuiterie(100g)
Sărățele Tradiționale
Aluat fraged din făină, telemea naturală de vaca si oaie, unt, apă, sare, untură, iaurt gras, ouă, chimen - 100 g Facute dupa rețeta bunicii, cu multa dragoste si produse naturale de la producatori locali.
10,99
Pricomigdale
Fursecuri fragede din faina de migdale, nuca si albus de ou - 100g Seamana la compozitie cu celebrele Macarons, insa se prepara mult mai simplu si nu dau atatea batai de cap gospodinelor. In anii ’80 era criza alimentara si nu prea se gasea nuca, cu atat mai putin migdale, asa ca pricomigdalele ajungeau mai rar pe platourile dulci de sarbatori, alaturi de islere sau de fursecurile fragede cu gem.
19,50
Ișlere
Biscuiti din aluat fraged, crema de dobos (ciocolata cu unt), glazura de ciocolata - 100g Prajituri mandre, cu personalitate, traditionale in Ardeal. Astia sunt cei doi biscuiti fragezi cu unt si nuca, lipiti cu crema si acoperiti de ciocolata.
12,99
Biscuiti cu Ciocolată
Faina, cacao, oua, unt, vanilie, sare, zahar - 100 g
12,50
Cookies
Faina, ouă, zahăr, cacao, vanilie, picături de ciocolată - 100g
12,50
Fursecuri cu Dulceata de Caise
Aluat fraged cu unt, umplut cu dulceata de caise - 100 g ( forma biscuitilor poate varia )
11,99
Tăvălită cu Cocos
Blat insiropat, cu oua, unt si vanilie, glazurat cu ciocolata si cocos -100 g Prajitura romanilor este inspirata dupa prăjitura Lamington care este originară din Australia și este făcută din cubulețe de chec sau pandișpan învelite cu un strat exterior de sos de ciocoaltă și „tăvălite” apoi prin miez uscat și măcinat de nucă de cocos. Astfel stratul fin de ciocolată cu cocos este absorbit de marginea „buretelui” de chec, fapt care dă prăjiturii o textură distinctivă. Într-o altă variantă a prăjiturii, se pune un strat de cremă sau de gem de căpșuni între două felii de lamington.
12,99
Cornulețe Tradiționale cu Magiun
Aluat fraged cu untură, magiun, zahar pudra - 100g
9,99
Bilute Punci
Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos - 100g
12,99
Tăvălită cu Nucă
Blat insiropat, oua, unt, vanilie, glazurat cu ciocolata si nuca - 100 g +/- Prajitura romanilor, inspirata dupa deliciul Lamington din Australia, e făcută din cubulețe de chec/pandișpan, învelite cu un strat de sos de ciocoaltă și„tăvălite”
12,99
Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten
Mousse Vanilie Zmeura FARA ZAHAR
Blat alb, crema fina de frisca naturala cu vanilie si lapte, insertie din dulceata de zmeura BIO cu indulcitor - 110g +/-
19,99
Mousse Cioco Mango FARA ZAHAR
Blat alb pufos, mousse fin de ciocolata, insertie de piure de mango, fara zahar - 110g +/- Produsul este perfect pentru diabetici si nu numai: - are indice glicemic aproape 0 - usor de digerat - fara zahar adaugat - fara sacrificiul gustului
19,99
Kinder Felie de Lapte VEGAN
Blat vegan de cacao, crema de vanilie cu lapte de soia, glazura fina de ciocolata neagra - 140g +/-
18,99
Biscuiti FARA ZAHAR cu Unt, Susan si Faina integrala
Faina integrala, susan, oua, unt, sare, indulcitor - 100g
14,50