Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș

Suplimente alimentare

Viewvet
Viewvet
Luteina si zeaxantina apartin xantofililor , pigmenti ai plantelor din grupul carotenoidelor . Au un rol important in protejarea retinei impotriva schimbarilor provocate de radiatiile UV si radicalii liberi Nu sunt produsi de organism, motiv pentru care necesita aport din hrana sau suplimente.
3 50 
Kalmvet
Kalmvet
Recomanda pentru calmarea stresului si anxietatii animalelor de companie. Capsulele Twist Off sunt practice si usor de administrat chiar si pisicilor.Caini si pisici pana la 10kg/gv - 1 capsula/zi. Caini cu greutate 10-25kg/gv - 2 capsule/zi.
3 00 
Oticurant
Oticurant
Previne infectiile otice,curata si elimina mirosurile neplacute din ureche.Dedicat cainilor.Oticurant este un produs otologic care sprijina mediul fiziologic al urechii,calmeaza mancarimile si elimina mirosurile neplacute din urechi. Instructiuni de administrare: Ridicati pavilionul urechii cu o...
5 00 
Dr. Clauder`s lapte praf pisica 200 gr
Dr. Clauder`s lapte praf pisica 200 gr
Lapte praf pentru pisici cu o formula asemanatoare laptelui matern. Bine tolerat, usor digerabil, nu baloneaza, fara diaree.
70 00 
Stomodine gel 30 ml
Stomodine gel 30 ml
Stomodine Gel este un gel antiseptic si antiinflamator pentru prevenirea si combaterea afectiunilor gingivale la caini si pisici.
100 00 
Stomodine LP 50 ml
Stomodine LP 50 ml
Gel pentru mentinerea starii de igiena orala. Formula pe baza de clorhexidina, Tris-EDTA si u de sofran 3%. Indicat in igiena orala de lunga durata si in combaterea halitozei. Specii tinta: caini, pisici
110 00