Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Cele mai populare Gustări Feluri principale vegetariene Feluri principale cu carne Desert
Taste of Bali cover image
Taste of Bali logo

Taste of Bali

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 22:00

Cele mai populare

Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

22 00 
 Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan image
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor

Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

48 50 
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor  image
Opor sayur – opor de tofu și legume

Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.

48 50 
Opor sayur – opor de tofu și legume image
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap

Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g

60 50 
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap image
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap

Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g

51 50 
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap image

Gustări

Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

22 00 
 Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan image
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume

Foaie din făină de grâu cu: carne de porc stir-fried, morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

25 50 
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume image
Tahu isi sayur – tofu umplut cu legume

Tofu umplut cu: muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.

24 00 
Tahu isi sayur – tofu umplut cu legume image
Tahu isi daging – tofu umplut cu carne și legume

Tofu umplut cu: carne de porc, muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.

26 00 
Tahu isi daging – tofu umplut cu carne și legume image

Feluri principale vegetariene

Gado Gado – legume, tofu și sos de arahide

Tofu, morcovi, fasole verde, muguri de fasole mung proaspeți, varză, lontong (orez fiert sub presiune), sos Gado Gado şi lime. Sos Gado Gado : arahide, roșii, usturoi, ardei iute, sos de soia dulce. Se servește rece (temperatura camerei). 500g.

41 50 
Gado Gado  – legume, tofu și sos de arahide  image
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor

Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

50 00 
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor  image
Opor sayur – opor de tofu și legume

Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.

50 00 
Opor sayur – opor de tofu și legume image
Mie kecap sayur – Tăiței cu legume și ou

Tăiței din făină de grâu stir-fried cu ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung, ou, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia. Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450 gr

47 00 
Mie kecap sayur – Tăiței cu legume și ou image

Feluri principale cu carne

Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap

Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g

62 00 
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap image
Kolobak – porc în sos dulce acrișor

Ceafă de porc tempura și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450gr.

48 50 
Kolobak – porc în sos dulce acrișor image
Mie ayam – tăiței cu pui

Tăiței din făină de grâu și ou, cu pulpă de pui gătită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ) și lime. (Supa, pe care o ambalăm separat, se toarnă peste restul ingredientelor.) 600gr.

46 50 
Mie ayam – tăiței cu pui image
Opor Lebaran – opor de pui

Pulpă de pui, ou, muguri de bambus, lapte de cocos, ghimbir aromat, turmeric, alune candel-nut, usturoi, ardei iute. Ppor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600g

48 50 
Opor Lebaran – opor de pui image
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune

4 frigărui de pulpă de pui și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.

48 50 
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune  image
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap

Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g

53 00 
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap image
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc

Mazāre mangetout, conopidă, varzā, ceapā verde, morcovi, ciuperci urechi de lemn și ceafā de porc prajitā. Servit cu orez Jasmine și sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

50 00 
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc image
Mie kecap babi – Tăiței cu porc și legume

Tăiței din făină făină de grâu stir-fried cu ceafă de porc, ciuperci urechi de lemn, ou, muguri de fasole mung ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi (opțional). 450 gr

50 00 
Mie kecap babi – Tăiței cu porc și legume image
Koloke – pui în sos dulce acrișor

Pulpă de pui tempura, marinată cu puțin coriandru și piper alb și sos dulce-acrișor din: roșii, ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și, opțional, sambal pedas (pastă de ardei iuți și usturoi). 450gr.

47 00 
Koloke – pui în sos dulce acrișor image
Coto Makassar - ciorbă de vită a la Makassar, cu lontong

Rasol de vită gătit cu: eșalotă, ghimbir, galangal, iarbă de lămâie, arahide, alune candlenut, coriandru boabe, cumin, ceapă verde, piper, frunze kaffir, dafin indian. Servit cu cu lontong (orez fiert sub presiune) și muguri de fasole mung proaspeți. Opțional: pastă de ardei iuți cayenne și usturoi. 550 gr.

Indisponibil
Coto Makassar - ciorbă de vită a la Makassar, cu lontong image

Desert

Dadar gulung – clătite cu pandan, nucă de cocos și jackfruit

Clătite din făină de grâu, late de cocos și ou, umplute cu nucă de cocos rasă, jackfruit și zahăr de palmier. Culoarea verde e de la extractul de frunze de pandan, care le dă o aromă specifică. 2 buc. / porție.

22 00 
Dadar gulung – clătite cu pandan, nucă de cocos și jackfruit image
Nagasari labu – prăjitură cu dovleac

Dovleac, făină de orez, nucă de cocos rasă și zahăr de palmier – gătite pe aburi și servite reci. 2 buc (150gr) / porție

Indisponibil
Nagasari labu – prăjitură cu dovleac image