

Taste of Bali
Cele mai populare
Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan
Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.
22 00
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor
Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.
47 00
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap
Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g
50 00
Opor sayur – opor de tofu și legume
Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.
Indisponibil
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap
Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g
Indisponibil
Gustări
Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan
Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.
22 00
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume
Foaie din făină de grâu cu: carne de porc stir-fried, morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.
24 00
Tahu isi sayur – tofu umplut cu legume
Tofu umplut cu: muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.
24 00
Tahu isi daging – tofu umplut cu carne și legume
Tofu umplut cu: carne de porc, muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.
26 00
Feluri principale vegetariene
Gado Gado – legume, tofu și sos de arahide
Tofu, morcovi, fasole verde, muguri de fasole mung proaspeți, varză, lontong (orez fiert sub presiune), sos Gado Gado şi lime. Sos Gado Gado : arahide, roșii, usturoi, ardei iute, sos de soia dulce. Se servește rece (temperatura camerei). 500g.
40 00
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor
Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.
47 00
Mie kecap sayur – Tăiței cu legume și ou
Tăiței din făină de grâu stir-fried cu ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung, ou, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia. Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450 gr
47 00
Opor sayur – opor de tofu și legume
Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.
Indisponibil
Feluri principale cu carne
Kolobak – porc în sos dulce acrișor
Ceafă de porc tempura și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450gr.
47 00
Mie ayam – tăiței cu pui
Tăiței din făină de grâu și ou, cu pulpă de pui gătită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ) și lime. (Supa, pe care o ambalăm separat, se toarnă peste restul ingredientelor.) 600gr.
45 00
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune
4 frigărui de pulpă de pui și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.
47 00
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap
Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g
50 00
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc
Mazāre mangetout, conopidă, varzā, ceapā verde, morcovi, ciuperci urechi de lemn și ceafā de porc prajitā. Servit cu orez Jasmine și sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.
50 00
Mie kecap babi – Tăiței cu porc și legume
Tăiței din făină făină de grâu stir-fried cu ceafă de porc, ciuperci urechi de lemn, ou, muguri de fasole mung ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi (opțional). 450 gr
50 00
Pindangan babi – ciorbă de ciolan de porc la rotisor
Ciolan de porc la rotisor, ciolan de porc afumat, turmeric, ghimbir, ghimbir aromat, galangal, alune candle-nut, tamarind, usturoi, ardei iuti. Pindangan, ca o ciorbă groasă, iute, e servit cu muguri de fasole mung proaspeți și lontong (orez fiert sub presiune). 550gr.
50 00
Koloke – pui în sos dulce acrișor
Pulpă de pui tempura, marinată cu puțin coriandru și piper alb și sos dulce-acrișor din: roșii, ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și, opțional, sambal pedas (pastă de ardei iuți și usturoi). 450gr.
47 00
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap
Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g
Indisponibil
Opor Lebaran – opor de pui
Pulpă de pui, ou, muguri de bambus, lapte de cocos, ghimbir aromat, turmeric, alune candel-nut, usturoi, ardei iute. Ppor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600g
Indisponibil
Coto Makassar - ciorbă de vită a la Makassar, cu lontong
Rasol de vită gătit cu: eșalotă, ghimbir, galangal, iarbă de lămâie, arahide, alune candlenut, coriandru boabe, cumin, ceapă verde, piper, frunze kaffir, dafin indian. Servit cu cu lontong (orez fiert sub presiune) și muguri de fasole mung proaspeți. Opțional: pastă de ardei iuți cayenne și usturoi. 550 gr.
Indisponibil
Desert
Dadar gulung – clătite cu pandan, nucă de cocos și jackfruit
Clătite din făină de grâu, late de cocos și ou, umplute cu nucă de cocos rasă, jackfruit și zahăr de palmier. Culoarea verde e de la extractul de frunze de pandan, care le dă o aromă specifică. 2 buc. / porție.
22 00
Nagasari labu – prăjitură cu dovleac
Dovleac, făină de orez, nucă de cocos rasă și zahăr de palmier – gătite pe aburi și servite reci. 2 buc (150gr) / porție
20 00