Taste of Bali
Cele mai populare
Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan
Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.
24,00Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor
Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.
52,50Opor sayur – opor de tofu și legume
Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.
51,50Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap
Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g
60,50Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap
Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g
55,50Gustări
Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan
Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.
24,00Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume
Foaie din făină de grâu cu: carne de porc stir-fried, morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.
27,50Tahu isi sayur – tofu umplut cu legume
Tofu umplut cu: muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.
24,00Tahu isi daging – tofu umplut cu carne și legume
Tofu umplut cu: carne de porc, muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.
26,00Tofu tempura – Tahu gejerot
Tofu tempura, cu frunze de kaffir lime și ceapă verde. Servit cu sos de soia dulce, cu usturoi, eșalotă, limes și puțin ardei iute. 220gr.
22,00Feluri principale vegetariene
Gado Gado – legume, tofu și sos de arahide
Tofu, morcovi, fasole verde, muguri de fasole mung proaspeți, varză, lontong (orez fiert sub presiune), sos Gado Gado şi lime. Sos Gado Gado : arahide, roșii, usturoi, ardei iute, sos de soia dulce. Se servește rece (temperatura camerei). 500g.
43,50Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor
Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.
54,00Opor sayur – opor de tofu și legume
Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.
53,00Mie kecap sayur – Tăiței cu legume și ou
Tăiței din făină de grâu stir-fried cu ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung, ou, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia. Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450 gr
47,00Edamame cu tamarind – Kedelai rebus
Supă de edamame (200gr soia ) cu tamarind. Opțional, se servește cu orez și puțin sambal pedas (pastă de ardei iuți cu usturoi).
26,00Feluri principale cu carne
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap
Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g
62,00Kolobak – porc în sos dulce acrișor
Ceafă de porc tempura și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450gr.
53,50Mie ayam – tăiței cu pui
Tăiței din făină de grâu și ou, cu pulpă de pui gătită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ) și lime. (Supa, pe care o ambalăm separat, se toarnă peste restul ingredientelor.) 600gr.
50,50Opor Lebaran – opor de pui
Pulpă de pui, ou, muguri de bambus, lapte de cocos, ghimbir aromat, turmeric, alune candel-nut, usturoi, ardei iute. Ppor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600g
53,50Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune
4 frigărui de pulpă de pui și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.
50,50Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap
Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g
57,00Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc
Mazāre mangetout, conopidă, varzā, ceapā verde, morcovi, ciuperci urechi de lemn și ceafā de porc prajitā. Servit cu orez Jasmine și sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.
54,00Mie kecap babi – Tăiței cu porc și legume
Tăiței din făină făină de grâu stir-fried cu ceafă de porc, ciuperci urechi de lemn, ou, muguri de fasole mung ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi (opțional). 450 gr
50,00Koloke – pui în sos dulce acrișor
Pulpă de pui tempura, marinată cu puțin coriandru și piper alb și sos dulce-acrișor din: roșii, ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și, opțional, sambal pedas (pastă de ardei iuți și usturoi). 450gr.
49,00Ciorbă neagră de vită, cu orez - Nasi Rawon
Pulpă de vită (170gr) gătită la foc mic cu: keluwak (nuci de pangium, care dau culoarea neagră), galangal, kencur (ghimbir aromat), iarbă de lămâie, eșalotă, usturoi, tamarind, turmeric, frunze de dafin indonezian (daun salam), frunze de lime, sos de soia dulce, coriandru boabe, cumin, scorțișoară, ardei iute cayenne. Servită cu orez Jasmine (inclus), muguri proaspeți de fasole mung și lime. Opțional: sambal pedas – pastă de ardei iuți și usturoi. 500gr.
49,00Tăiței cu vită, ramen indonezian – Mie daging
Tăiței din făină de grâu și ou, cu carne de vită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi (opțional) și lime. 600gr.
52,00Desert
Dadar gulung – clătite cu pandan, nucă de cocos și jackfruit
Clătite din făină de grâu, late de cocos și ou, umplute cu nucă de cocos rasă, jackfruit și zahăr de palmier. Culoarea verde e de la extractul de frunze de pandan, care le dă o aromă specifică. 2 buc. / porție.
22,00Seafood - Fructe de mare
Tăiței prăjiți cu fructe de mare – Mie goreng siput
Tăiței din făină de grâu stir-fried cu creveți, sepie, ciuperci urechi de lemn, ou, muguri de fasole mung, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză sos de stridii și sos de soia. Serviți, opțional, cu sambal de ardei iuți și usturoi. 450gr, creveți 50gr, sepie 100gr.
55,00Fructe de mare in sos Padang - Siput saos Padang
Creveți, midii și sepie, gătite in sos Padang: sos tomat, ardei iute cayenne, ardei gras, sos de stridii, ghimbir, liarbă de lămâie, ceapă verde, usturoi, eșalotă, ardei iuți Thai chili. 450gr: 100gr creveți, 100gr midii, 150gr sepie. Nu include orezul.
80,00Orez Jasmine
1 bol de orez Jasmine, 150gr
12,00Curry cu creveți, fasole verde si ciuoerci - Gulai udang sayur
Creveți*, fasole verde și ciuperci, într-un curry javanez (gulai) cu: lapte de cocos, galangal, ghimbir, nuci candle-nut, turmeric, tamarind, iarbă de lămâie, eșalotă, usturoi. ardei iute cayenne și Thai chili. 400gr: 150gr creveti. Nu include orezul
70,00Ciorbă de calamar a la Bali
Calamar *, turmeric, ghimbir, ghimbir aromat, galangal, turmeric, iarbă de lămâie, busuioc, roșii, usturoi, ardei iute cayenne, ardei iute Thai chili, lime. 500gr: 160gr calamar. Nu include orezul.
70,00