Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Cele mai populare Gustări Feluri principale vegetariene Feluri principale cu carne
Taste of Bali cover image
Taste of Bali logo
Taste of Bali
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Ridicare personală
Comandă de minim 40 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide la 10:30
Taste of Bali este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Cele mai populare

Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

21 00 
 Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan image
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor

Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

46 00 
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor  image
Opor sayur – opor de tofu și legume

Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.

46 00 
Opor sayur – opor de tofu și legume image
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap

Piept de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g

56 00 
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap image
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap

Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g

51 00 
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap image
Sate Mardura – frigărui de miel cu sos Madura

4 frigărui de pulpă de miel și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.

Indisponibil
Sate Mardura – frigărui de miel cu sos Madura image

Gustări

Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

21 00 
 Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan image
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume

Foaie din făină de grâu cu: carne de porc stir-fried, morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

25 00 
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume image

Feluri principale vegetariene

Gado Gado – legume, tofu și sos de arahide

Tofu, morcovi, fasole verde, muguri de fasole mung proaspeți, varză, lontong (orez fiert sub presiune), sos Gado Gado şi lime. Sos Gado Gado : arahide, roșii, usturoi, ardei iute, sos de soia dulce. Se servește rece (temperatura camerei). 500g. *Sosul conţine aprox 0,4g pastă de creveţi (terasi) / porție, pentru aromă.

39 00 
Gado Gado  – legume, tofu și sos de arahide  image
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor

Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

47 00 
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor  image
Opor sayur – opor de tofu și legume

Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.

47 00 
Opor sayur – opor de tofu și legume image
Mie goreng sayur – Tăiței prăjiți cu legume

Tăiței din făină grâu și ou, stir-fried cu ciuperci urechi de lemn, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză. Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450 gr

45 00 

Feluri principale cu carne

Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap

Piept de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g

57 00 
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap image
Kolobak – porc în sos dulce acrișor

Ceafă de porc tempura și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450gr.

46 00 
Mie ayam – tăiței cu pui

Tăiței din făină de grâu și ou, cu carne de pui gătită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ) și lime. (Supa, pe care o ambalăm separat, se toarnă peste restul ingredientelor.) 600gr.

46 00 
Mie ayam – tăiței cu pui image
Opor Lebaran – opor de pui

Pulpă de pui, ou, muguri de bambus, lapte de cocos, ghimbir aromat, turmeric, alune candel-nut, usturoi, ardei iute. Ppor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600g

46 00 
Opor Lebaran – opor de pui image
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune

4 frigărui de pulpă de pui și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.

46 00 
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune  image
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap

Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g

52 00 
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap image
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc

Mazāre mangetout, conopidă, varzā, ceapā verde, morcovi, ciuperci urechi de lemn și ceafā de porc prajitā. Servit cu orez Jasmine și sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

50 00 
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc image
Mie goreng babi – Tăiței prăjiți cu porc și legume

Tăiței din făină de grâu și ou stir-fried cu ceafă de porc, ciuperci urechi de lemn, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză. Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi (opțional). 450 gr

50 00 
Mie goreng babi – Tăiței prăjiți cu porc și legume image
Sate Mardura – frigărui de miel cu sos Madura

4 frigărui de pulpă de miel și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.

Indisponibil
Sate Mardura – frigărui de miel cu sos Madura image