Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Cele mai populare Gustări Feluri principale vegetariene Feluri principale cu carne Desert Seafood - Fructe de mare
Taste of Bali cover image
Taste of Bali logo

Taste of Bali

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 21:30

Cele mai populare

Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

24,00 
 Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan image
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor

Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

52,50 
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor  image
Opor sayur – opor de tofu și legume

Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.

51,50 
Opor sayur – opor de tofu și legume image
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap

Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g

60,50 
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap image
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap

Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g

55,50 
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap image

Gustări

Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan

Foaie din făină grâu cu: morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

24,00 
 Lumpia sayur – rulouri cu legume – Vegan image
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume

Foaie din făină de grâu cu: carne de porc stir-fried, morcovi, ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung proaspeți, varză, ceapă verde, țelină. Servite cu sos de zahăr palmier cu lime, ardei iute şi usturoi, 3 buc.

27,50 
Lumpia daging – rulouri cu carne de porc și legume image
Tahu isi sayur – tofu umplut cu legume

Tofu umplut cu: muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.

24,00 
Tahu isi sayur – tofu umplut cu legume image
Tahu isi daging – tofu umplut cu carne și legume

Tofu umplut cu: carne de porc, muguri de fasole mung proaspeți, morcovi, ciuperci urechi de lemn, varză, ceapă verde. Servit cu sos din zahăr palmier lime, ardei iute și usturoi. 2 buc/porție.

26,00 
Tahu isi daging – tofu umplut cu carne și legume image
Tofu tempura – Tahu gejerot

Tofu tempura, cu frunze de kaffir lime și ceapă verde. Servit cu sos de soia dulce, cu usturoi, eșalotă, limes și puțin ardei iute. 220gr.

22,00 
Tofu tempura  –  Tahu gejerot image

Feluri principale vegetariene

Gado Gado – legume, tofu și sos de arahide

Tofu, morcovi, fasole verde, muguri de fasole mung proaspeți, varză, lontong (orez fiert sub presiune), sos Gado Gado şi lime. Sos Gado Gado : arahide, roșii, usturoi, ardei iute, sos de soia dulce. Se servește rece (temperatura camerei). 500g.

43,50 
Gado Gado  – legume, tofu și sos de arahide  image
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor

Brocoli și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov.Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

54,00 
Kolobak sayur – legume în sos dulce acrișor  image
Opor sayur – opor de tofu și legume

Tofu, muguri de bambus, lapte de cocos, alune candle-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei cayenne, ardei iuți.Opor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600gr.

53,00 
Opor sayur – opor de tofu și legume image
Mie kecap sayur – Tăiței cu legume și ou

Tăiței din făină de grâu stir-fried cu ciuperci urechi de lemn, muguri de fasole mung, ou, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia. Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450 gr

47,00 
Mie kecap sayur – Tăiței cu legume și ou image
Edamame cu tamarind – Kedelai rebus

Supă de edamame (200gr soia ) cu tamarind. Opțional, se servește cu orez și puțin sambal pedas (pastă de ardei iuți cu usturoi).

26,00 
Edamame cu tamarind – Kedelai rebus image

Feluri principale cu carne

Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap

Pulpă de rață, iarbă de lâmâie, fruze de lime, șalotă, galangal, ghimbir, nuci candel-nut, turmeric, usturoi., ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi.Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 450g

62,00 
Bebek betutu Bali – rață cu iarbă de lămâie și legume urap image
Kolobak – porc în sos dulce acrișor

Ceafă de porc tempura și sos tomat cu: ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și cu sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ). 450gr.

53,50 
Kolobak – porc în sos dulce acrișor image
Mie ayam – tăiței cu pui

Tăiței din făină de grâu și ou, cu pulpă de pui gătită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi ( op ț ional ) și lime. (Supa, pe care o ambalăm separat, se toarnă peste restul ingredientelor.) 600gr.

50,50 
Mie ayam – tăiței cu pui image
Opor Lebaran – opor de pui

Pulpă de pui, ou, muguri de bambus, lapte de cocos, ghimbir aromat, turmeric, alune candel-nut, usturoi, ardei iute. Ppor-ul, ca o ciorbă groasă, e servit cu lontong (orez fiert sub presiune). 600g

53,50 
Opor Lebaran – opor de pui image
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune

4 frigărui de pulpă de pui și sos de alune Madura: arahide, alune candel nut, ghimbir aromatic, usturoi, lime, sos de soia, zahăr de palmier, șalotă. Servite cu lontong (orez fiert sub presiune), salată de mango, și sambal (pastă de ardei iuți și usturoi). 400gr.

50,50 
Sate ayam – frigărui de pui cu sos de alune  image
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap

Pulpă de mânzat cu curry ayem și legume urab. Sos ayem: lapte de cocos, alune candel-nut, ghimbir aromat, turmeric, usturoi, ardei iute, pastă de creveți (terasi). Urap: fasole verde, varză, muguri de fasole mung, nucă de cocos și sambal urap. Sambal urap: sos de ghimbir aromatic, ardei iute, usturoi. Servit cu orez Jasmine și salată de mango. Sambal ijo: ardei iuti verzi, ardei iuți roșii, salotă, usturoi, roșii, lime, frunze de kafir și puțină pastă de creveți (terasi). 500g

57,00 
Nasi ayem – tocană de vită cu legume urap image
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc

Mazāre mangetout, conopidă, varzā, ceapā verde, morcovi, ciuperci urechi de lemn și ceafā de porc prajitā. Servit cu orez Jasmine și sambal de ardei iuți și usturoi ( op țional ). 450gr.

54,00 
Cap-cay babi – ghiveci de legume stir-fired cu porc image
Mie kecap babi – Tăiței cu porc și legume

Tăiței din făină făină de grâu stir-fried cu ceafă de porc, ciuperci urechi de lemn, ou, muguri de fasole mung ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză și sos de soia Serviți cu sambal de ardei iuți și usturoi (opțional). 450 gr

50,00 
Mie kecap babi – Tăiței cu porc și legume image
Koloke – pui în sos dulce acrișor

Pulpă de pui tempura, marinată cu puțin coriandru și piper alb și sos dulce-acrișor din: roșii, ananas, ardei gras, conopidă și morcov. Servit cu orez Jasmine, salată de mango și, opțional, sambal pedas (pastă de ardei iuți și usturoi). 450gr.

49,00 
Koloke – pui în sos dulce acrișor image
Ciorbă neagră de vită, cu orez - Nasi Rawon

Pulpă de vită (170gr) gătită la foc mic cu: keluwak (nuci de pangium, care dau culoarea neagră), galangal, kencur (ghimbir aromat), iarbă de lămâie, eșalotă, usturoi, tamarind, turmeric, frunze de dafin indonezian (daun salam), frunze de lime, sos de soia dulce, coriandru boabe, cumin, scorțișoară, ardei iute cayenne. Servită cu orez Jasmine (inclus), muguri proaspeți de fasole mung și lime. Opțional: sambal pedas – pastă de ardei iuți și usturoi. 500gr.

49,00 
Ciorbă neagră de vită, cu orez - Nasi Rawon image
Tăiței cu vită, ramen indonezian – Mie daging

Tăiței din făină de grâu și ou, cu carne de vită cu ceapă verde, ghimbir, turmeric, galangal, alune candle-nuts, iarbă de lămâie, sos de stridii, sos de soia și ulei de susan. Serviți cu dumplings cu porc, sambal de ardei iuți și usturoi (opțional) și lime. 600gr.

52,00 
Tăiței cu vită, ramen indonezian – Mie daging image

Desert

Dadar gulung – clătite cu pandan, nucă de cocos și jackfruit

Clătite din făină de grâu, late de cocos și ou, umplute cu nucă de cocos rasă, jackfruit și zahăr de palmier. Culoarea verde e de la extractul de frunze de pandan, care le dă o aromă specifică. 2 buc. / porție.

22,00 
Dadar gulung – clătite cu pandan, nucă de cocos și jackfruit image

Seafood - Fructe de mare

Tăiței prăjiți cu fructe de mare – Mie goreng siput

Tăiței din făină de grâu stir-fried cu creveți, sepie, ciuperci urechi de lemn, ou, muguri de fasole mung, ceapă verde, conopidă, mazăre mangetout, morcovi, varză sos de stridii și sos de soia. Serviți, opțional, cu sambal de ardei iuți și usturoi. 450gr, creveți 50gr, sepie 100gr.

55,00 
Tăiței prăjiți cu fructe de mare – Mie goreng siput image
Fructe de mare in sos Padang - Siput saos Padang

Creveți, midii și sepie, gătite in sos Padang: sos tomat, ardei iute cayenne, ardei gras, sos de stridii, ghimbir, liarbă de lămâie, ceapă verde, usturoi, eșalotă, ardei iuți Thai chili. 450gr: 100gr creveți, 100gr midii, 150gr sepie. Nu include orezul.

80,00 
Fructe de mare in sos Padang - Siput saos Padang image
Orez Jasmine

1 bol de orez Jasmine, 150gr

12,00 
Curry cu creveți, fasole verde si ciuoerci - Gulai udang sayur

Creveți*, fasole verde și ciuperci, într-un curry javanez (gulai) cu: lapte de cocos, galangal, ghimbir, nuci candle-nut, turmeric, tamarind, iarbă de lămâie, eșalotă, usturoi. ardei iute cayenne și Thai chili. 400gr: 150gr creveti. Nu include orezul

70,00 
Curry cu creveți, fasole verde si ciuoerci - Gulai udang sayur image
Ciorbă de calamar a la Bali

Calamar *, turmeric, ghimbir, ghimbir aromat, galangal, turmeric, iarbă de lămâie, busuioc, roșii, usturoi, ardei iute cayenne, ardei iute Thai chili, lime. 500gr: 160gr calamar. Nu include orezul.

70,00 
Ciorbă de calamar a la Bali  image