

Numa Bun
Supe și Ciorbe
Ciorbă de burtă
350 g

Ciorbă de pui à la grec
350 g

Ciorbă țărănească de legume
350 g

Gulaș unguresc
350 g

Supă de găină de casă cu găluște
350 g

Burgeri
Burger Numa` Bun 1
Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 250gr /150gr /50gr

Burger Numa` Bun 2
Carne de vită Angus, sos de muștar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 250gr /150gr /50gr

Burger Numa` Bun 3
Carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 250gr /150gr /50gr

Gustari
Fasole bătută
Fasolea bine fiartă o batem până devine ca o cremă. O servim rece cu o prăjeală din ceapă și boia dulce. 100 g /20 g

Salată de vinete
100 g / 20 g

Mezeluri și brânzeturi românești
O selecție cu cele mai bune brânzeturi si mezeluri locale: brânză maturată de oaie, brânză de burduf, brânză "floare de colț", șuncă de casă, slănină afumată, cârnați uscat. 120g / 120g / 60g

Pasare
Crispy de pui
Include garnitura de cartofi prăjiți cu condimente și parmezan. Nu include sosul. 180 g /200 g

Piept de pui la grătar
200 g

Piept de pui parizian
300 g
Piept de pui cu sos de vișine și cartofi piure
Mâncare tradițională la noi în Banat. Include garnitura. 160 g /200 g

Pulpă de rață cu varză călită
Pulpele le gătim lent, peste noapte, apoi vi le servim cu garnitură de varză călită și spätzle de casă. 160 g /200 g

Șnițel de pui Numa` Bun cu cartofi Numa` Bun
Panerăm pieptul de pui, apoi îl prăjim pe grătar. Adăugăm un sos din roșii și mirodenii și bucăți de mozzarella. Gratinăm la cuptor câteva minute. Include garnitura. 180 g /200 g

Piept de pui parizian cu mazăre sote
Puiul fraged îl servim alături de un ciușpais scăzut de mazăre și morcovi caramelizați în cuptor. 180 g /150 g

Piept de pui cu sos de mărar și piure de cartofi
O mâncare nelipsită din bucătăria bănățeană: piept de pui, sos de mărar, cartofi, lapte, unt, sare, piper. 160 g /200 g

Piept de rață cu cartofi gratinați, piure de morcovi și sos de portocale
Pieptul de rață îl rumenim până pielea devine crocantă. Separat, pregătim un piure din cartofi dulci și morcovi, dar și niște cartofi gratinați. Îl servim împreună cu un sos delicat de portocale. 150 g /200 g /50 g

Platouri calde
Platou mix grill
Conține mititei, ceafă de porc la grătar, piept de pui la grătar, cartofi prăjiți, murături asortate, muștar și sos de usturoi. 750 g /400 g /350 g /200 g

Platou party mix
1000 g /800 g /200 g

Platou șnițel de pui cu piure
Conține piept de pui parizian și piure de cartofi. 700 g /800 g

Platou pui cu mozzarella și ceafă de porc
Conține șnițel de pui Numa` Bun, ceafă la tigaie cu usturoi și cartofi Numa` Bun (cu sos de praz). 350 g /350 g /1250 g

Platou piept de rață și pulpe de rață confiate
Pulpe de rață, piept de rață, varză călită cu ceapă și gutui, cartofi copți zdrobiți cu unt și salvie. 1000 g /800 g /200 g

Platou mix carne
Conține ciolan, pulpe de rață, coaste de porc, cartofi piure, varză călită, sote de mazăre. 1000 g /800 g /200 g

Platou jambon de porc
Conține jambon de porc glazurat cu miere, cidru și mere caramelizate, două bucăți, și cartofi copți. 1000 g /800 g /200 g

Platou șnițel de pui cu mazăre
700 g /800 g

Porc
Ceafă la grătar
Clasica ceafă de porc, bine asezonată cu sare și piper. Servită cu o garnitură de cartofi prăjiți. 180 g /200 g

Ceafă la tigaie cu usturoi și cartofi piure
Tăiem ceafa de porc julienne și o tragem la tigaie. Când începe să prindă culoare, adăugăm usturoiul și stingem cu vin alb sec. Asezonăm cu sare și piper proaspăt măcinat. 180 g /200 g

Ciolan de porc la cuptor
Include garnitura de fasole frecată cu prăjeală de ceapă și castraveți murați la soare. 400 g /180 g /100 g

Coaste de porc glazurate
Coastele sunt gătite în BBQ smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o porție de cartofi prăjiți și sos BBQ. 300 g /180 g /50 ml

Mititei
Mititei dolofani cu garnitură de cartofi prăjiți și un sos la alegere. Fotografia este cu titlu de prezentare, numărul de mititei poate varia în funcție de gramajul acestora. 180 g /200 g

Pește
Păstrăv la grătar
Păstrăvul întreg îl asezonăm cu sare și piper, apoi îl aruncăm pe grătar. Vi-l servim alături de mămăligă și mujdei de usturoi. 160 g /180 g /50 ml

Vită
Șnițel vienez din carne de vițel (160/30 g) cu Cartofi Numa` Bun
Pulpa fragedă de vițel o batem până se întinde uniform, o trecem prin făină, melanj de ou și pesmet auriu, apoi o prăjim rapid. Vă recomandăm să o savurați alături de o garnitură tradițională de spätzle cu ceapă și boia de ardei. 180 g /200 g /50 g
81,00Garnituri
Cartofi cu smântână și praz
Garnitura tradițională a restaurantului nostru, făcută din cartofi cu praz și un sos de smântână. 250 g

Cartofi piure cu unt
Făcuți întotdeauna din cartofi adevărați, fără economie la unt, lapte și smântână. 250 g

Cartofi prăjiți
Sunt condimentați cu mirodenii și presărați cu parmezan. 200 g

Legume à la plancha
250 g

Mămăliguță
200 g
Cartofi prăjiți cu parmezan
200 g

Mazăre sote
După rețeta bunicii, se pune ceapă la călit, tăiată bucățele. Între timp, mazărea se pune la cuptor la 93°C – 12 minute pe abur, iar când este gata, se amestecă cu ceapă călită și se servește cu morcovi caramelizați. 200 g

Salate ca fel de bază
Salată Caesar
300 g

Salată cu piept de pui pane
350 g

Salate de însoțire
Ardei copți
150 g

Ardei iute murat
60 g

Ardei iute verde
60 g

Salată de castraveți cu smântână și mărar
200 g
Salată de varză
200 g

Salată asortată de vară
200 g

Salată de sfeclă cu hrean
200 g

Salată verde
Frunzele de salată, frământate puțin cu sare, sunt dresate cu un amestec de apă, ulei, oțet, zahăr și usturoi. 150 g

Murături asortate
200 g
Indisponibil
Dulciuri
Papanași
Din brânză dulce și făină facem un aluat pe care-l prăjim până capătă o crustă crocantă, apoi vi-l servim cu dulceață de afine, făcută în casă, și sos de vanilie. 160 g /50 g /50 g

Diverse
Smântână
50 g
Ketchup
50 g

Mujdei
50 g
Muștar
50 g

Sos BBQ
50 g

Sos muștar
50 g
Sos Usturoi cu smantana
50 g
Sos picant Numa' Bun
50 g
Chifle
35 g