

20% reducere
20% reducere: Cafea Juan Valdez Single Origen Volcan boabe -454g
Cafea Volcan boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea cu aroma profunda. Este alegerea preferata a celor care iubesc senzatiile de lunga durata.In acest caz, aveti un contrast placut intre o cafea cu gust pregnant si aciditate scazuta, la care se adauga la aroma onctuoasa produsa de prajirea medie pana la inalta a boabelor, ceea ce face ca aceasta cafea sa fie ideala de savurat pentru un espresso. Aroma: Foarte pronuntata si aromata. Aciditate: Redusa. Consistenta: Ridicata.

Specials
Ciocolata calda cremoasa CHILLY
180ml
16 00
Ciocolata calda cremoasa CLASICA
180ml
16 00
Ciocolata calda cremoasa PORTOCALE
180ml
16 00
Ciocolata calda Juan Choconat 100% cacao
280ml
12 00
Ciocolata clada cremoasa ALBA
180ml
16 00
Cele mai populare
Espresso -de origine
25ml Espresso din cafea de origine Huila
8 00
Espresso - de traditie
25 ml Cafea Cumbre Fuerte

Cappuccino S - de traditie
150ml Cafea de traditie Cumbre
10 00
Cappuccino S- de origine
150ml Cafea de origine Huilla
12 00
Latte - de traditie
300ml Cafea de traditie Cumbre
12 00
Latte - de origine
300ml Cafea de origine Huilla
14 00
Cafea Juan Valdez single origen Huila boabe- 454 g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Huila. Această cafea crește în regiunea vulcanică acoperită de zăpadă din Columbia, cu soluri fertile unice care asigură o aromă constantă intensă și un gust fructat. Departamentul Huila este situat in sudul regiunii andine columbiene, avand amplasarea geografica, resursele naturale si conditiile climatice cele mai ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume. Aroma: Foarte puternica. Aciditate: Medie/Ridicata. Consistenta: Medie Echilibrata.
Indisponibil
Cafe Columbia
Cafea Juan Valdez Single Origen Volcan boabe -454g
Cafea Volcan boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea cu aroma profunda. Este alegerea preferata a celor care iubesc senzatiile de lunga durata.In acest caz, aveti un contrast placut intre o cafea cu gust pregnant si aciditate scazuta, la care se adauga la aroma onctuoasa produsa de prajirea medie pana la inalta a boabelor, ceea ce face ca aceasta cafea sa fie ideala de savurat pentru un espresso. Aroma: Foarte pronuntata si aromata. Aciditate: Redusa. Consistenta: Ridicata.
50 90
Cafea Juan Valdez Single Origen Santander boabe - 454 g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Santander. Este o regiune situata in partea de nord a Columbiei, in zona de munte estica, cu multe paduri autohtone, si cu zone aride, precum Canionul Chicamocha. Este o zona care primeste mult soare, cu umiditate scazuta si concentrata. Solul sau este fertil si bogat in minerale, generand un pamant unic in Columbia, potrivit pentru cultivarea cafelei. Aroma si miros: Pronuntate. Aciditate: Medie. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura echilibrata cu note vegetale.
57 90
Cafea Juan Valdez Single Origen Valle del Cauca boabe - 454g
Cafea boabe de origine unică 100% arabica din Columbia, regiunea Valle del Cauca. Se afla in partea de sud a tarii, intre regiunile andine si Pacific. O mare parte din acest departament este situata de-a lungul lanturilor montane de Vest si Centrale, in valea geografica a Raului Cauca, de unde isi ia numele. Aceasta zona este bogata in microbazine hidrografice, protejata de cultivatorii de cafea si trestie de zahar. Are doua anotimpuri ploioase si doua uscate care permit cresterea cafelei pe tot parcursul anului. Aroma: Pronuntata. Aciditate: Medie. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura cu gust de caramel dulce si vegetal salbatic si proaspat.
57 90
Espresso -de origine
25ml Espresso din cafea de origine Huila
8 00
Espresso - de traditie
25 ml Cafea Cumbre Fuerte

Espresso doble - de traditie
45mml Cafea Cumbre Fuerte
9 00
Espresso doble - de origine
45ml Cafea de origine Huila
11 00
Americano - de traditie
180 ml Cafea Cumbre Fuerte
9 00
Americano - de origine
180 ml Cafea de origine Huila
11 00
Espresso machiatto- de origine
100ml Cafea de origine Huila
11 00
Espresso machiatto- te traditie
9 00
Cappuccino S - de traditie
150ml Cafea de traditie Cumbre
10 00
Cappuccino S- de origine
150ml Cafea de origine Huilla
12 00
Latte - de traditie
300ml Cafea de traditie Cumbre
12 00
Latte - de origine
300ml Cafea de origine Huilla
14 00
Flat white - de traditie
180ml Cafea de traditie Cumbre
12 00
Flat white - de origine
180 ml Cafea de origine Huilla
14 00
Juan Valdez single origen Sierra Nevada boabe- 454g
Cafea origine Sierra Nevada boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. In cel mai inalt munte al lumii, langa mare, se gaseste un microclimat. Are umiditate destul de ridicata rezultand o cafea cu o consistenta si intensitate mai buna. Majoritatea producatorilor de cafea din aceasta zona sunt indigeni din mai multe etnii, cum ar fi Kogul Arhuacos. Avand convingeri puternice, cultiva cafeaua dand dovada de un alt respect pentru mediul inconjurator. Caracteristici:Aroma: Puternica. Aciditate: Redusa. Consistenta: Ridicata. Alte caracteristici: Note de ciocolata si nuci
57 90
Cafea Juan Valdez single origen Huila macinata 454g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Huila. Această cafea crește în regiunea vulcanică acoperită de zăpadă din Columbia, cu soluri fertile unice care asigură o aromă constantă intensă și un gust fructat. Departamentul Huila este situat in sudul regiunii andine columbiene, avand amplasarea geografica, resursele naturale si conditiile climatice cele mai ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume. Aroma: Foarte puternica. Aciditate: Medie/Ridicata. Consistenta: Medie Echilibrata.
57 90
Cafea Juan Valdez single Origen Narino boabe -454 g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Narino. Datorită procesului de maturare îndelungat, această cafea dezvoltă un caracter deosebit de fin și dulce. Este o regiune muntoasa, cu prapastii adanci, unde cultivarea cafelei pare imposibila. Deoarece se afla la peste 2.000 metri deasupra nivelului marii si in apropierea ecuadorului, se bucura continuu de razele soarelui, fapt care, in combinatie cu temperaturile scazute caracteristice regiunilor muntoase, produce o cafea dulce, delicata si rafinata. Aroma si miros: Delicate. Aciditate: Ridicata. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura dulce si delicata.
57 90Cafe au lait - de origine
180 ml dublu shot espresso de origine, lapte
12 00Cafe au lait - de traditie
180 ml dublu shot espresso, lapte
10 00Moccacino 280ml
280 ml dublu shot espresso, ciocolata, crema de lapte
16 00Babychino 170ml
cacao, crema de lapte
14 00Latte
Latte - de traditie
300ml Cafea de traditie Cumbre
12 00
Latte - de origine
300ml Cafea de origine Huilla
14 00
Flavoured Latte 300ml
Dublu shot espresso traditional, crema fina de lapte,aroma la alegere.
16 00
Granizados cafe
450ml
18 00
Beettroot Latte 300ml
Sfecla roșie, crema de lapte, vanilie.
19 00
Matcha Latte 300ml
Pudra Matcha, crema de lapte, vanilie.
19 00
Turmeric Latte 300ml
Turmeric, crema de lapte, vanilie.
19 00
Carbon Latte 300ml
Pudra Carbune activ, crema de lapte , vanilie.
19 00
Latte strong - de origine
300ml dublu shot espresso, crema de lapte
16 00Latte strong - de traditie
300ml dublu shot espresso, crema de lapte
14 00Cacao cu lapte 280ml
280ml cacao,lapte
10 00Chai Latte 300ml
300ml pudra de chai, lapte
16 00La vida energica
FRESH - portocale 300ml
300ml
15 00
FRESH - mixt (portocale si grapefruit) 300ml
300ml
15 00
FRESH - portocale 450ml
450 ml
18 00
FRESH - mixt (portocale si grapefruit) 450ml
450ml
18 00
FRUPPE limon -300ml
Limonada
14 00
FRUPPE limon - 450ml
450ml Limonada
16 00
SMOOTHIE - 300ml
300ml
16 00
SMOOTHIE - 450ml
450ml
19 00
Sandwichuri si Patiserie
Croissant cu unt 70g
70 g
6 00
Brownie 80g
Brownie - 80g
8 90
Muffin cu fulgi de ciocolata 80g
Briosa cu fulgi de ciocolata 80g
6 90
Magazin de cafea
Cafea Liofilizata Clasica - Juan Valdez 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
28 90
Cafea Liofilizata cu aroma de vanilie si scortisoara - Juan Valdez 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia cu aroma de vanilie si scortisoara. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
30 90
Cafea Liofilizata decofeinizata - Juan Valdez 95 g
Cafea solubila liofilizata decofeinizata din Columbia. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
30 90Panela Eco 500 g
Extras nerafinat din trestie de zahar ecologic. Produs in Columbia
9 90
Cafea plic DRIP Caribe
5 plicuri, sortiment Caribe
23 90
Juan Valdez Cafea Solubila Liofilizata Alune 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia cu aroma de alune.O fuziune delicioasă dintre cea mai bună ciocolată și cea mai bună cafea din Columbia.Creat printr-un proces atent, care păstrează aromele deosebite, acest sortiment vă oferă ocazia de a savura cea mai bună ceașcă de cafea a zilei. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.Gramaj: 95g.Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
30 90
Dulciuri
Caramele Juan Valdez cu cafea
Caramele Juan Valdez cu aroma de cafea (cafea liofilizata), 80 buc. Produs in Columbia.
27 90
Biscuiti Juan Valdez cu cafea
Biscuiti cu cafea liofilizata, cu continut de zahar, lapte, faina, ou, margarina. Produs in Columbia, 32gr
4 90
Panela Eco 500 g
Extras nerafinat din trestie de zahar ecologic. Produs in Columbia
9 90
Mango, catina incasa, baby banane deshidratate bio, 30g Fruandes
Fructe deshidratate: mango, cătina, baby banane
7 49
Ciocolata Juan Valdez 0% Monk Fruit
21 90
CHOCO Bites Fruandes Alune 30g
Alune in ciocolata
7 99
CHOCO Bites Ananas Fruandes 30g
Ananas invelit in ciocolata
7 99
CHOCO Bites Fructul Dragonului Fruandes 30g
Fructul Dragonului invelit in ciocolata
7 99
Gem Fruandes Mango
Gem ECO Mango 250g
10 99
Ciocolata Dorado Limon 65g
Ciocolata Juan Choconat aurie cu continut de cacao, lapte, Panela(extras nerafinat din trestie de zahar),lamaie organica. Produs in Columbia 65gr
21 90
Catina deshidratata, BIO, 30g, Fruandes
Fructe dezidratate BIO Catina incasa
7 49
Fructul Dragonului deshidratate, BIO, 30g, Fruandes
Fructul Dragonului ECO dezidratat
7 49
Mango deshidratate, BIO, 30g, Fruandes
Mango ECO dezidratate
7 49
Ananas deshidratate, BIO, 30g, Fruandes
Ananas ECO dezidratat
7 49
Ciocolata Equiori 65% 80g
Ciocolata cu 65% cacao 80g
10 99
Ciocolata Equiori 70% 80g
Ciocolata cu 70% cacao 80g
10 99
Ciocolata Equiori 72% 80g
Ciocolata cu 72% cacao cu fulgi 80g
10 99
Baton de cereale cu portocala, mango si seminte de chia - Juan Valdez 35g
Baton de cereale cu portocala, mango si seminte de chia. Contine sirop de porumb, arahide, orez expandat, mango dezhidratat, portocala dezhidratata, quinoa, migdale, lecitina de floarea soarelui (emulsificator), sirop de fructe, arome artificiale de portocale. Produs in Columbia.
Indisponibil