

Specials
Babychino 170ml
170ml cacao, crema de lapte
14 00Cacao cu lapte 300ml
300ml cacao, lapte
10 00Ceai infuzat
280ml
10 00
Moccacino 280ml
280ml dublu shot espresso, ciocolata, crema de lapte
16 00Cafe Columbia
Moccacino 280ml
280ml dublu shot espresso, ciocolata, crema de lapte
16 00Espresso -de origine
25ml Espresso de origine- Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
8 00
Espresso - de traditie
25ml Espresso de tradiție- Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
6 00
Espresso doble - de origine
45ml Espresso double shot de origine- Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
11 00
Espresso doble - de traditie
45ml Espresso double shot de tradiție- Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
9 00
Americano - de origine
180ml Americano de origine- Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
11 00
Americano - de traditie
180ml Americano de tradiție- Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
9 00
Espresso machiatto- de origine
100ml Espresso de origine și crema de lapte Origine Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
11 00
Espresso machiatto- te traditie
100ml Espresso de tradiție și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
9 00
Cappuccino S 150ml- de origine
150ml Espresso de origine și crema de lapte Cafea Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
12 00
Cappuccino S 150ml- de traditie
150ml Espresso de tradiție și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
10 00
Latte machiatto- de origine
300ml Espresso de origine și crema de lapte Cafea Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
14 00
Latte machiatto- de traditie
300ml Espresso de tradiție și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
12 00
Flat white - de traditie
180ml Espresso de tradiție double shot și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
12 00
Flat white - de origine
180ml Espresso de origine double shot și crema de lapte Cafea Huila- cafea cultivata la o altitudine de 1050m, într-un climat ploios și înnorat, avand o aroma pronuntata și o aciditate medie, fiind prăjită medium roast.
14 00
Cafe au lait - de origine
180ml dublu shot espresso, lapte
12 00Cafe au lait - de traditie
180ml dublu shot espresso, lapte
10 00Latte strong - de origine
300ml dublu shot espresso, crema de lapte
16 00Latte strong - de traditie
300ml dublu shot espresso, creama de lapte
14 00Latte
Brownie Latte 450ml
450ml Double shot cafea columbia, crema de lapte, brownie flavour
17 00
Flavoured Latte 300ml
300ml Espresso de tradiție double shot, crema delete si aroma favorita
16 00
Matcha Latte 300ml
Pudra Matcha, crema de lapte, vanilie
19 00
Turmeric Latte 300ml
Turmeric, crema de lapte, vanilie.
19 00
Beetroot Latte 300ml
Sfecla roșie, crema de lapte, vanilie
19 00
Chai Latte
300ml Chai, crema de lapte
16 00Granizados cafe
450ml
18 00
Malteada
450ml
18 00
Carbon Latte 300ml
Pudra Carbune activ, crema de lapte, vanilie.
19 00
Refrescos
Apa plata 0,5L
7 00
Apa carbo 0,5L
7 00
Pepsi 0,5l
8 00
Pepsi Max 0,5l
8 00
Mirinda 0,5l
8 00
7 up 0,5l
8 00
Lipton lămâie 0.5l
9 00
Lipton verde 0,5l
9 00
Dulciuri
CHOCO Bites Mango Fruandes 30g
Mango în ciocolata
7 99
CHOCO Bites Catina Fruandes 30g
cătina în ciocolata
7 99
Biscuiti Juan Valdez cu cafea
Biscuiti cu cafea liofilizata, cu continut de zahar, lapte, faina, ou, margarina. Produs in Columbia, 32gr
4 90
Panela Eco 500 g
Extras nerafinat din trestie de zahar ecologic. Produs in Columbia
9 90CHOCO Bites Fruandes Alune 30g
Alune în ciocolata
7 99
CHOCO Bites Ananas Fruandes 30g
Ananas în ciocolata
7 99
CHOCO Bites Fructul Dragonului Fruandes 30g
Fructul Dragonului în ciocolata
7 99
Cătina deshidratata ECO Fruandes 30g
Fructe deshidratate, ECO Fruandes - catina inpassa
7 49
Magazin de cafea
Cafea Juan Valdez Cumbre Macinata 250 g
Cafea Cumbre măcinată 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea de linie rosie, se identifica foarte bine cu gustul consumatorilor nostri pentru ca este o cafea tare, dar nu si amara. Aroma: pronuntata. Aciditate: medie/joasa. Consistenta: medie/ridicata.
24 90
Cafea Juan Valdez BIO Organico Boabe 283 grame
Cafea boabe bio, "Gourmet Selection" 283g Juan ValdezCafea boabe ecologica USDA, 100% Arabica, din Columbia. Aceasta cafea a fost cultivata si recoltata de familiile cultivatoare care inca practica agricultura ecologica timpurie. Aceasta cafea are o aroma echilibrata cu note salbatice.Consumarea cafelei se va face preferabil in 8 zile de la deschiderea ambalajului. Ingrediente: 100% cafea din Columbia, de calitate excelsio, cafea Arabica, prajita natural. A se pastra intr-un loc curat si uscat.Timp maxim de consum: 18 luni.Produs fabricat in Columbia. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
39 99
Cafea Juan Valdez BIO Organica Gourmet Selection Boabe 500 grame
Cafea boabe bio, "Gourmet Selection" 500g Juan ValdezCafea boabe ecologica USDA, 100% Arabica, din Columbia. Aceasta cafea a fost cultivata si recoltata de familiile cultivatoare care inca practica agricultura ecologica timpurie. Aceasta cafea are o aroma echilibrata cu note salbatice.Consumarea cafelei se va face preferabil in 8 zile de la deschiderea ambalajului. Ingrediente: 100% cafea din Columbia, de calitate excelsio, cafea Arabica, prajita natural. A se pastra intr-un loc curat si uscat.Timp maxim de consum: 18 luni.Produs fabricat in Columbia. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
62 99
Cafea Juan Valdez Café de la Finca Boabe 500 g
Cafea boabe 100% arabica, din Columbia, prajita natural. Numele sau reprezinta cu adevarat faina fermelor columbienelor care cultiva cafea si indeplinesc cerintele prestigiosului sigiliu international UTZ. Acest sigiliu recunoaste producatorii de cafea care aplica intr-adevar principiile sociale, economice si de mediu pentru a produce si distribui cafea la standarde ridicate. Aceasta cafea este cu siguranta recunoscuta ca fiind un produs tare, cu note reziduale si vegetale de lunga durata. Aroma: Pronuntata. Aciditate: Medie/Scazuta. Consistenta: Medie/Ridicata. Alte caracteristici: Note vegetale si reziduale de lunga durata.
62 90
Cafea Juan Valdez Cumbre Boabe 454gr
Cafea Cumbre boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea de linie rosie, se identifica foarte bine cu gustul consumatorilor nostri pentru ca este o cafea tare, dar nu si amara. Aroma: pronuntata. Aciditate: medie/joasa. Consistenta: medie/ridicata.
50 90
Cafea Juan Valdez single origen Huila Boabe 454 g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Huila. Această cafea crește în regiunea vulcanică acoperită de zăpadă din Columbia, cu soluri fertile unice care asigură o aromă constantă intensă și un gust fructat. Departamentul Huila este situat in sudul regiunii andine columbiene, avand amplasarea geografica, resursele naturale si conditiile climatice cele mai ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume. Aroma: Foarte puternica. Aciditate: Medie/Ridicata. Consistenta: Medie Echilibrata.
57 90
Cafea Juan Valdez Liofilizata Clasica 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
28 90
Cafea Juan Valdez Liofilizata decofeinizata 95 g
Cafea solubila liofilizata decofeinizata din Columbia. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
30 90
Cafea Juan Valdez single origen Narino Boabe 500 g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Narino. Datorită procesului de maturare îndelungat, această cafea dezvoltă un caracter deosebit de fin și dulce. Este o regiune muntoasa, cu prapastii adanci, unde cultivarea cafelei pare imposibila. Deoarece se afla la peste 2.000 metri deasupra nivelului marii si in apropierea ecuadorului, se bucura continuu de razele soarelui, fapt care, in combinatie cu temperaturile scazute caracteristice regiunilor muntoase, produce o cafea dulce, delicata si rafinata. Aroma si miros: Delicate. Aciditate: Ridicata. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura dulce si delicata.
57 90
Cafea Juan Valdez plic DRIP Caribe
5 plicuri, sortiment Caribe
23 90
Cafea Juan Valdez plic DRIP Huila
5 plicuri, sortiment Huila
23 90
Cafea Juan Valdez single origen Santander Boabe 454 g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Santander. Este o regiune situata in partea de nord a Columbiei, in zona de munte estica, cu multe paduri autohtone, si cu zone aride, precum Canionul Chicamocha. Este o zona care primeste mult soare, cu umiditate scazuta si concentrata. Solul sau este fertil si bogat in minerale, generand un pamant unic in Columbia, potrivit pentru cultivarea cafelei. Aroma si miros: Pronuntate. Aciditate: Medie. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura echilibrata cu note vegetale.
57 90
Cafea Juan Valdez Valle del Cauca de Origine Boabe 454 g
Cafea boabe de origine unică 100% arabica din Columbia, regiunea Valle del Cauca. Se afla in partea de sud a tarii, intre regiunile andine si Pacific. O mare parte din acest departament este situata de-a lungul lanturilor montane de Vest si Centrale, in valea geografica a Raului Cauca, de unde isi ia numele. Aceasta zona este bogata in microbazine hidrografice, protejata de cultivatorii de cafea si trestie de zahar. Are doua anotimpuri ploioase si doua uscate care permit cresterea cafelei pe tot parcursul anului. Aroma: Pronuntata. Aciditate: Medie. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura cu gust de caramel dulce si vegetal salbatic si proaspat.
57 90
Cafea Juan Valdez Volcan Boabe 454 g
Cafea Volcan boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea cu aroma profunda. Este alegerea preferata a celor care iubesc senzatiile de lunga durata.In acest caz, aveti un contrast placut intre o cafea cu gust pregnant si aciditate scazuta, la care se adauga la aroma onctuoasa produsa de prajirea medie pana la inalta a boabelor, ceea ce face ca aceasta cafea sa fie ideala de savurat pentru un espresso. Aroma: Foarte pronuntata si aromata. Aciditate: Redusa. Consistenta: Ridicata.
50 90
Cafea Juan Valdez single origen Antioquia Boabe 454g
Cafea boabe Origine Antioquia 500gÎn acest departament există peste 92.000 de familii cultivatoare de cafea, care au păstrat cultura cafelei de mai bine de 180 de ani. În această regiune se găsește Cerro Tusa. Este un munte care a devenit un simbol al cafelei columbiene. Această zonă se bucură de biodiversitate, atât în ceea ce privește geografia, cât și condițiile meteorologice. Aici se găsesc mici parcele care produc o gamă variată de cafele, care se diferențiază datorită calității lor înalte și a aromelor incomparabile.Aromă: Fructată și vegetală.Aciditate: Medie.Consistență: Medie.Alte caracteristici: Băutură delicată cu note dulci.ECHILIBRATĂ.Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
57 90
Cafea Juan Valdez Solubila Liofilizata Alune 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia cu aroma de alune.O fuziune delicioasă dintre cea mai bună ciocolată și cea mai bună cafea din Columbia.Creat printr-un proces atent, care păstrează aromele deosebite, acest sortiment vă oferă ocazia de a savura cea mai bună ceașcă de cafea a zilei. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.Gramaj: 95g.Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
30 90
Panela Eco 500 g
Extras nerafinat din trestie de zahar ecologic. Produs in Columbia
9 90
Cafea Juan Valdez single origen Huila măcinată 454g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Huila. Această cafea crește în regiunea vulcanică acoperită de zăpadă din Columbia, cu soluri fertile unice care asigură o aromă constantă intensă și un gust fructat. Departamentul Huila este situat in sudul regiunii andine columbiene, avand amplasarea geografica, resursele naturale si conditiile climatice cele mai ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume. Aroma: Foarte puternica. Aciditate: Medie/Ridicata. Consistenta: Medie Echilibrata.
57 90
Snacks
Biscuiti Juan Valdez cu cafea
Biscuiti cu cafea liofilizata, cu continut de zahar, lapte, faina, ou, margarina. Produs in Columbia, 32gr
4 90