Guau! - Buziasului
Cafe Columbia
Cafe au lait 180ml
180ml dublu shot espresso, lapte
15,90Espresso 25ml
25ml Espresso de tradiție- Cumbre- cafea Columbia premium selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
9,90Espresso doble 50ml
50ml Espresso double shot de tradiție- Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
12,90Americano 180ml
180ml Americano de tradiție- Cumbre- cafea Columbia premium selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
11,90Espresso machiatto 100ml
100ml Espresso de tradiție și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premium selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
13,90Cappuccino
Espresso de tradiție și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premium selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
14,90Latte machiatto
Espresso de tradiție și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
14,90Flat white 180ml
180ml Espresso de tradiție double shot și crema de lapte Cafea Cumbre- cafea Columbia premiml selection, cu arome intense și note de fructe uscate, având aciditate medie și un corp al cafelei pronunțat, iar prăjirea este medium-high roast
16,90La vida Energica
Flavoured Limo
19,90FRESH - mixt (portocale si grapefruit)
450ml
19,90Limonada
Apă. suc de lămaie, zahăr cristal
16,90Fresh - portocale
450ml
IndisponibilFresh -grapefruit
IndisponibilLatte
Flavoured Latte
Espresso de tradiție double shot, crema delete si aroma favorita
16,90Turmeric Latte
Turmeric, crema de lapte, vanilie.
18,90Gingerbread Latte
Cafea aromata, crema de lapte, sirop gingerbread, frisca, topping
IndisponibilRefrescos
Apa plata 0,5L
10,90Apa carbo 0,5L
10,90Dulciuri
Caramele Juan Valdez cu cafea
Caramele Juan Valdez cu aroma de cafea (cafea liofilizata), 80 buc. Produs in Columbia.
32,90Croissant Unt
Croissant Unt 70g
6,90Croissant Ciocolata
Croissant Ciocolata 95g
7,90Magazin de cafea
Juan Valdez Cafea Boabe Mujeres Cafeteras Original 454g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia. Un omagiu adus femeilor cultivatoare de cafea din Columbia. Cultivata si culeasa doar de femei, care lucreaza cu dragoste si mandrie in plantatiile de cafea pentru a putea asigura familiei lor un trai decent si un viitor mai bun. Caracteristici: - cafea 100% Arabica din Columbia - Aroma: pronuntata. - Aciditate: medie/joasa. - Note de mure si caramel dulce
69,90Cafea Juan Valdez BIO Organica Gourmet Selection Boabe 500 grame
Cafea boabe bio, "Gourmet Selection" 500g Juan ValdezCafea boabe ecologica USDA, 100% Arabica, din Columbia. Aceasta cafea a fost cultivata si recoltata de familiile cultivatoare care inca practica agricultura ecologica timpurie. Aceasta cafea are o aroma echilibrata cu note salbatice.Consumarea cafelei se va face preferabil in 8 zile de la deschiderea ambalajului. Ingrediente: 100% cafea din Columbia, de calitate excelsio, cafea Arabica, prajita natural. A se pastra intr-un loc curat si uscat.Timp maxim de consum: 18 luni.Produs fabricat in Columbia. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
79,90Cafea Juan Valdez Café de la Finca Boabe 500 g
Cafea boabe 100% arabica, din Columbia, prajita natural. Numele sau reprezinta cu adevarat faina fermelor columbienelor care cultiva cafea si indeplinesc cerintele prestigiosului sigiliu international UTZ. Acest sigiliu recunoaste producatorii de cafea care aplica intr-adevar principiile sociale, economice si de mediu pentru a produce si distribui cafea la standarde ridicate. Aceasta cafea este cu siguranta recunoscuta ca fiind un produs tare, cu note reziduale si vegetale de lunga durata. Aroma: Pronuntata. Aciditate: Medie/Scazuta. Consistenta: Medie/Ridicata. Alte caracteristici: Note vegetale si reziduale de lunga durata.
79,90Cafea Juan Valdez Liofilizata Clasica 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
34,90Cafea Juan Valdez Liofilizata decofeinizata 95 g
Cafea solubila liofilizata decofeinizata din Columbia. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.
34,90Cafea Juan Valdez single origen Narino Boabe 454g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Narino. Datorită procesului de maturare îndelungat, această cafea dezvoltă un caracter deosebit de fin și dulce. Este o regiune muntoasa, cu prapastii adanci, unde cultivarea cafelei pare imposibila. Deoarece se afla la peste 2.000 metri deasupra nivelului marii si in apropierea ecuadorului, se bucura continuu de razele soarelui, fapt care, in combinatie cu temperaturile scazute caracteristice regiunilor muntoase, produce o cafea dulce, delicata si rafinata. Aroma si miros: Delicate. Aciditate: Ridicata. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura dulce si delicata.
69,90Cafea Juan Valdez Volcan Boabe 454 g
Cafea Volcan boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea cu aroma profunda. Este alegerea preferata a celor care iubesc senzatiile de lunga durata.In acest caz, aveti un contrast placut intre o cafea cu gust pregnant si aciditate scazuta, la care se adauga la aroma onctuoasa produsa de prajirea medie pana la inalta a boabelor, ceea ce face ca aceasta cafea sa fie ideala de savurat pentru un espresso. Aroma: Foarte pronuntata si aromata. Aciditate: Redusa. Consistenta: Ridicata.
59,90Cafea Juan Valdez single origen Antioquia Boabe 454g
Cafea boabe Origine Antioquia 500gÎn acest departament există peste 92.000 de familii cultivatoare de cafea, care au păstrat cultura cafelei de mai bine de 180 de ani. În această regiune se găsește Cerro Tusa. Este un munte care a devenit un simbol al cafelei columbiene. Această zonă se bucură de biodiversitate, atât în ceea ce privește geografia, cât și condițiile meteorologice. Aici se găsesc mici parcele care produc o gamă variată de cafele, care se diferențiază datorită calității lor înalte și a aromelor incomparabile.Aromă: Fructată și vegetală.Aciditate: Medie.Consistență: Medie.Alte caracteristici: Băutură delicată cu note dulci.ECHILIBRATĂ.Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
69,90Cafea Juan Valdez single origen Santander Boabe 454g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia. Este o regiune situată în partea de nord a Columbiei, în zona de munte estică, cu multe păduri autohtone, precum și cu zone aride, precum Canionul Chicamocha. Este o zonă care primește mult soare, cu umiditate scăzută și concentrată. Solul său este fertil și bogat în minerale, generând un pământ unic în Columbia, potrivit pentru cultivarea cafelei.Aromă și miros Pronunțate.Aciditate: Medie.Consistență: Medie.Alte caracteristici: Băutură echilibrată cu note vegetale.Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
69,90Cafea Juan Valdez Solubila Liofilizata Alune 95 g
Cafea solubila liofilizata din Columbia cu aroma de alune.O fuziune delicioasă dintre cea mai bună ciocolată și cea mai bună cafea din Columbia.Creat printr-un proces atent, care păstrează aromele deosebite, acest sortiment vă oferă ocazia de a savura cea mai bună ceașcă de cafea a zilei. Procesul prin care se obtine cafeaua liofilizata Juan Valdez se bazeaza pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scazute. Acest proces permite pastrarea gustului si a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta inseamna ca o substanta, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fara a trece prin faza lichida. Principala calitate a cafelei liofilizate este ca, odata amestecata cu apa, isi recupereaza toate caracteristicile fizice: aroma si gustul.Gramaj: 95g.Depozitarea trebuie făcută în încăperi curate, uscate și fără mirosuri străine la o temperatură maximă de 18°C.
31,90Juan Valdez single origen Sierra Nevada Boabe 454g
Cafea origine Sierra Nevada boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. In cel mai inalt munte al lumii, langa mare, se gaseste un microclimat. Are umiditate destul de ridicata rezultand o cafea cu o consistenta si intensitate mai buna. Majoritatea producatorilor de cafea din aceasta zona sunt indigeni din mai multe etnii, cum ar fi Kogul Arhuacos. Avand convingeri puternice, cultiva cafeaua dand dovada de un alt respect pentru mediul inconjurator. Caracteristici:Aroma: Puternica. Aciditate: Redusa. Consistenta: Ridicata. Alte caracteristici: Note de ciocolata si nuci
69,90Panela Eco 250 g
Extras nerafinat din trestie de zahar ecologic. Produs in Columbia
9,90Cafea Juan Valdez single origen Huila măcinată 454g
Cafea boabe de origine unica 100% arabica din Columbia, regiunea Huila. Această cafea crește în regiunea vulcanică acoperită de zăpadă din Columbia, cu soluri fertile unice care asigură o aromă constantă intensă și un gust fructat. Departamentul Huila este situat in sudul regiunii andine columbiene, avand amplasarea geografica, resursele naturale si conditiile climatice cele mai ideale pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume. Aroma: Foarte puternica. Aciditate: Medie/Ridicata. Consistenta: Medie Echilibrata.
69,90Cafea Juan Valdez Cumbre Macinata 250 g
Cafea Cumbre măcinată 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea de linie rosie, se identifica foarte bine cu gustul consumatorilor nostri pentru ca este o cafea tare, dar nu si amara. Aroma: pronuntata. Aciditate: medie/joasa. Consistenta: medie/ridicata.
IndisponibilCafea Juan Valdez Cumbre Decofeinizata 340 g
Cafea Cumbre decofeinizata macinata 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Magia din spatele cafelelor noastre decofeinizate este ca s-a obtinut un produs cu un gust si o aroma nealterata. Toata cofeina din cafea este extrasa in urma unui proces in care se foloseste doar componente naturale care provin din trestia de zahar. Aroma: Pronuntata. Aciditate: medie/ridicata. Consistenta: medie/joasa. Alte caracteristici: Dulce si cu aroma de vin.
IndisponibilCafea Juan Valdez Cumbre Boabe 454gr
Cafea Cumbre boabe 100% arabica, din Columbia, de calitate excelsio, prajita natural. Este o cafea de linie rosie, se identifica foarte bine cu gustul consumatorilor nostri pentru ca este o cafea tare, dar nu si amara. Aroma: pronuntata. Aciditate: medie/joasa. Consistenta: medie/ridicata.
IndisponibilCafea Juan Valdez Valle del Cauca de Origine Boabe 454 g
Cafea boabe de origine unică 100% arabica din Columbia, regiunea Valle del Cauca. Se afla in partea de sud a tarii, intre regiunile andine si Pacific. O mare parte din acest departament este situata de-a lungul lanturilor montane de Vest si Centrale, in valea geografica a Raului Cauca, de unde isi ia numele. Aceasta zona este bogata in microbazine hidrografice, protejata de cultivatorii de cafea si trestie de zahar. Are doua anotimpuri ploioase si doua uscate care permit cresterea cafelei pe tot parcursul anului. Aroma: Pronuntata. Aciditate: Medie. Consistenta: Medie. Alte caracteristici: Bautura cu gust de caramel dulce si vegetal salbatic si proaspat.
Indisponibil