Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
ONE DAY SPECIAL DISH TACOS QUESADILLAS
EL MAGUEY - Authentic Tacos & Burritos cover image
EL MAGUEY - Authentic Tacos & Burritos logo
EL MAGUEY - Authentic Tacos & Burritos
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Ridicare personală
Comandă de minim 30 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Preparate pentru suporteri & campioni Când ai timp liber doar între reprize, bagă o comandă de mâncare sau ceva de ronțăit pe Tazz!
Deschide la 12:00
EL MAGUEY - Authentic Tacos & Burritos este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

ONE DAY SPECIAL DISH

Tacos de Birria

3 bucăți de tortilla de porumb nixtamalizat, carne de vita gatita lent in condimente Mexican, ceapa, coriandru si consome

58 00 
Tacos de Birria image

TACOS

Tacos de Chorizo

Tortilla de porumb facute in casa, chorizo (porc) pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, guacamole, ceapa si coriandru, rosii (3 pcs. - 300gr.) The king of the street-market tacos in Mexico City!

40 00 
Tacos de Chorizo image
Tacos de Pollo

Tortilla de porumb facute in casa, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, guacamole, ceapa si coriandru, ceapa murata (3 pcs. - 300gr.) This taco is a classic dish served on fiestas with family and amigos!

40 00 
Tacos de Pollo image
Tacos Ciuper-veggie

Tortilla de porumb facute in casa, ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii coapte, bucatele de chipsuri de porumb, guacamole, ceapa, coriandru, rosii, ceapa murata (3 pcs - 290g)

40 00 
Tacos Ciuper-veggie image
Tacos de carnitas

Tortilla de porumb facute in casa, carne de porc gatita lent, guacamole, ceapa si coriandru, rosii (3 pcs. - 300gr.) This taco has it`s origins in Michoacan, Mexico, and it`s one of the most popular in the Mexican states of south.

Indisponibil
Tacos de carnitas image
Tacos Al Pastor

Tortilla de porumb facute in casa, carne de porc marinata in chilli mexican guajillo (nepicant, dar foarte aromat), ceapa, coriandru, ananas (3 pcs - 300g) Tacos al Pastor is one of the most popular tacos in Mexico City and New York.

Indisponibil
Tacos Al Pastor image

QUESADILLAS

Sincronizada

Tortilla din făină de grâu, cascaval, sunca din piept de pui, ceapa si coriandru, rosii proaspete (200gr.)

20 00 
Sincronizada image
Chori-Queso

Tortilla din făină de grâu, cascaval, chorizo (porc) pregatit in salsa de rosii cu ceapa si bucatele de cartofi, ceapa si coriandru (290gr.)

Indisponibil
Chori-Queso image
Polli-queso

Tortilla din făină de grâu, cascaval, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, ceapa si coriandru, rosii proaspete (290gr.)

Indisponibil
Polli-queso image
Gringa

Tortilla din făină de grâu, cascaval, carne de porc marinata in chilli mexican Guajillo (nepicant, dar foarte aromat), ceapa si coriandru (290gr.)

Indisponibil
Gringa image
Quesadilla con Carne

Tortilla din făină de grâu, cascaval, carne de vita si porc mix pregatita in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, ceapa si coriandru, rosii proaspete (290gr.)

Indisponibil
Quesadilla con Carne image
Quesadilla Veggie

Tortilla din făină de grâu, cascaval,ciuperci) pregatit in salsa de rosii cu ceapa, ceapa si coriandru, rosii (290gr.) (Only in Tazz until 30th Octombrie)

Indisponibil
Quesadilla Veggie image