Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
20% reducere 30% reducere 40% reducere ONE DAY SPECIAL DISH MENIU ZILEI MEXICAN SHARE WITH AMIGOS TACOS BURRITOS CHIMICHANGAS QUESADILLAS NAKEDS ENCHILADAS HUARACHES BURGERS NACHOS DESERT SALSAS BAUTURI RACORITOARE
El Maguey- Authentic Tacos & Burritos cover image
El Maguey- Authentic Tacos & Burritos logo

El Maguey- Authentic Tacos & Burritos

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă card Pluxee
Da
Ridicare personală
Închide la 21:30

20% reducere

20% reducere: Burrito de Pollo

Tortilla de faina de grau, cascaval, piept de pui pregatit cu bucatele de cartofi, ceapa si salsa de rosii, orez, fasole neagra, rosii, ceapa si coriandru (300g.) <br /><br />We are the only Mexican restaurant in Timisoara serving the Authentic Mexican Burritos. <br />

30 40  38 00 
20% reducere: Burrito de Pollo image
20% reducere: Mexican Loco plate

Platou pentru 2 sau 3 persoane. <br />Contine: 1 x Chimichanga de pollo, 1 x Quesadilla Choriqueso, 2 x tacos de pollo, 2 x tacos de carnitas, nachos, salsa picante, ceapa murata, ceapa proaspata si coriandru, lime. <br /><br /><br />

112 00  140 00 
20% reducere: Mexican Loco plate image
20% reducere: Tacos de Pollo

Tortilla de porumb facute in casa, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, guacamole, ceapa si coriandru, ceapa murata (3 pcs. - 300gr.)<br />This taco is a classic dish served on fiestas with family and amigos!

34 40  43 00 
20% reducere: Tacos de Pollo image

30% reducere

30% reducere: Alfajor - biscuiti argentinieni cu dulce de leche

1 pcs. Biscuiti de casa, traditionali argentinieni umpluti din abundenta cu dulce de leche. Contin faina de grau, lapte, zahar brun, unt, oua si cocos. Descopera biscuitii preferati ai lui Messi 1 pcs 35 gr

7 00  10 00 
30% reducere: Alfajor - biscuiti argentinieni cu dulce de leche  image
30% reducere: Churros mexicanos

Faina de grau, unt, oua, zahar, vanilie. O portie contine 4 bucati de churros autentici - 180 gr.

10 50  15 00 
30% reducere: Churros mexicanos image
30% reducere: Quesadilla Supreme

Tortilla de faina, chorizo de porc, cascaval & ceddar cheese , cartofi prajit in compozitie, ceapa, coriandru & jalapeños. (320g)

28 00  40 00 
30% reducere: Quesadilla Supreme image

40% reducere

40% reducere: Nachos con Carne

Nachos artizanali, chorizo (porc), fasole neagra, cascaval, ceapa murata, rosii, ceapa cruda si coriandru (300 gr.) <br /><br />

22 80  38 00 
40% reducere: Nachos con Carne  image
40% reducere: Pastel de Dulce de leche

Prajitura pufoasa facut in casa, traditional mexicana, insiropata cu trei tipuri de lapte. Contine faina de grau, zahar brun, unt, oua, lapte, lapte condensat, lapte evaporat și dulce de leghe. 130-150 gr.

12 00  20 00 
40% reducere: Pastel de Dulce de leche image
40% reducere: Mexican Jarritos Grefe

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de grapefruit - 370 ml <br /><br />Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

12 00  20 00 
40% reducere: Mexican Jarritos Grefe image

ONE DAY SPECIAL DISH

Tacos de Birria

3 bucăți de tortilla de porumb nixtamalizat, carne de vita gatita lent in condimente Mexican, ceapa, coriandru si consome

58 00 
Tacos de Birria image

MENIU ZILEI MEXICAN

Mini Burrito combo

Mini Burrito+ Salsa+ Cartofi prajit. (tot 200gr) + Suc (250ml)(disponibil doar de la 12:00 hr- 15:30 hrs, L-V)

36 00 
Mini Burrito combo image
Mini Changa suprema

Tortilla din faina de grau umplutara la alegere, cascaval, fasole neagra, bucatele de cipsuri de porumb si mix de ierburi si patrunjel macerate in ulei de masline & cartofi prati (ATENTIEi: Tot este in compozitie, nu sa pot scos nimica) (220gr.) Salsa la alegere si doza de cola sau apa plata. (disponibil doar de la 12:00 hr- 15:30 hrs, L-V)

36 00 
Mini Changa suprema image
Mini Tacos Supremos

2 Buc tacos la alegere Pui sau Chorizo porc, amble optiune sunt facut in sos de rosii cu cartofi si cepa (Tot in compozitie, nu se pot sa scos )+ Cartofi prajit+ Bauturi+ Sos(disponibil doar de la 12:00 hr- 15:30 hrs, L-V)

36 00 

SHARE WITH AMIGOS

Mexican Loco plate

Platou pentru 2 sau 3 persoane. Contine: 1 x Chimichanga de pollo, 1 x Quesadilla Choriqueso, 2 x tacos de pollo, 2 x tacos de carnitas, nachos, salsa picante, ceapa murata, ceapa proaspata si coriandru, lime.

140 00 
Mexican Loco plate image

TACOS

Tacos de carnitas

Tortilla de porumb facute in casa, carne de porc gatita lent, guacamole, ceapa si coriandru, rosii (3 pcs. - 300gr.) This taco has it`s origins in Michoacan, Mexico, and it`s one of the most popular in the Mexican states of south.

44 00 
Tacos de carnitas image
Tacos de Chorizo

Tortilla de porumb facute in casa, chorizo (porc) pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, guacamole, ceapa si coriandru, rosii (3 pcs. - 300gr.) The king of the street-market tacos in Mexico City!

43 00 
Tacos de Chorizo image
Tacos de Pollo

Tortilla de porumb facute in casa, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, guacamole, ceapa si coriandru, ceapa murata (3 pcs. - 300gr.) This taco is a classic dish served on fiestas with family and amigos!

43 00 
Tacos de Pollo image
Tacos Al Pastor

Tortilla de porumb facute in casa, carne de porc marinata in chilli mexican guajillo (nepicant, dar foarte aromat), ceapa, coriandru, ananas (3 pcs - 300g) Tacos al Pastor is one of the most popular tacos in Mexico City and New York.

44 00 
Tacos Al Pastor image
Tacos Ciuper-veggie

Tortilla de porumb facute in casa, ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii coapte, bucatele de chipsuri de porumb, guacamole, ceapa, coriandru, rosii, ceapa murata (3 pcs - 290g)

40 00 
Tacos Ciuper-veggie image

BURRITOS

Burrito Clásico

Tortilla de faina de grau, cascaval, carne tocata vita & porc mix pregatita cu bucatele de cartofi, ceapa si salsa de rosii, orez, fasole neagra, rosii, ceapa si coriandru (300g.)  We are the only Mexican restaurant in Timisoara serving the Authentic Mexican Burritos.

38 00 
Burrito Clásico image
Burrito de Pollo

Tortilla de faina de grau, cascaval, piept de pui pregatit cu bucatele de cartofi, ceapa si salsa de rosii, orez, fasole neagra, rosii, ceapa si coriandru (300g.)  We are the only Mexican restaurant in Timisoara serving the Authentic Mexican Burritos.

38 00 
Burrito de Pollo image
Burrito Veggie

Tortilla de faina de grau, cascaval, ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii, orez, fasole neagra, rosii, ceapa si coriandru (300g.)

38 00 
Burrito Veggie  image
Burrito Loco

Tortilla de faina de grau, cascaval, pulled pork (carne de porc gatita lent), pregatita cu orez si cartofi in compozitia, fasole neagra, rosii, ceapa si coriandru (300g.)  We are the only Mexican restaurant in Timisoara serving the Authentic Mexican Burritos.

42 00 
Burrito Loco image

CHIMICHANGAS

Chimichanga de Pollo

Tortilla din faina de grau umpluta cu piept de pui, cascaval, fasole neagra, bucatele de cipsuri de porumb si mix de ierburi macerate in ulei de masline (300gr.)

33 00 
Chimichanga de Pollo image
Chimichanga Chori

Tortilla din faina de grau umpluta cu chorizo (porc), cascaval, fasole neagra, bucatele de cipsuri de porumb si mix de ierburi macerate in ulei de masline (300gr.)

33 00 
Chimichanga Chori image
Chimichanga Veggie

Tortilla din faina de grau umpluta cu ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii, cascaval, fasole neagra, bucatele de cipsuri de porumb si mix de ierburi macerate in ulei de masline (300gr.)

33 00 
Chimichanga Veggie image
Chimichanga con Carne

Tortilla din faina de grau umpluta cu carne de vita si porc, cascaval, fasole neagra, bucatele de cipsuri de porumb si mix de ierburi macerate in ulei de masline (300gr.)

33 00 
Chimichanga con Carne image

QUESADILLAS

Chori-Queso

Tortilla din făină de grâu, cascaval, chorizo (porc) pregatit in salsa de rosii cu ceapa si bucatele de cartofi, ceapa si coriandru (290gr.)

32 00 
Chori-Queso image
Sincronizada

Tortilla din făină de grâu, cascaval, sunca din piept de pui, ceapa si coriandru, rosii proaspete (200gr.)

20 00 
Sincronizada image
Polli-queso

Tortilla din făină de grâu, cascaval, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, ceapa si coriandru, rosii proaspete (290gr.)

32 00 
Polli-queso image
Gringa

Tortilla din făină de grâu, cascaval, carne de porc marinata in chilli mexican Guajillo (nepicant, dar foarte aromat), ceapa si coriandru (290gr.)

38 00 
Gringa image
Quesadilla con Carne

Tortilla din făină de grâu, cascaval, carne de vita si porc mix pregatita in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, ceapa si coriandru, rosii proaspete (290gr.)

32 00 
Quesadilla con Carne image
Quesadilla Veggie

Tortilla din făină de grâu, cascaval,ciuperci) pregatit in salsa de rosii cu ceapa, ceapa si coriandru, rosii (290gr.) (Only in Tazz until 30th Octombrie)

30 00 
Quesadilla Veggie image
Quesadilla Supreme

Tortilla de faina, chorizo de porc, cascaval & ceddar cheese , cartofi prajit in compozitie, ceapa, coriandru & jalapeños. (320g)

40 00 
Quesadilla Supreme image

NAKEDS

Naked Burrito

Carne tocata de vita si porc pregatita in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, orez, fasole neagra, cascaval, guacamole facut in casa, ceapa si coriandru, rosii (300gr.)

39 00 
Naked Burrito image
Naked Pollito

Piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, orez, fasole neagra, cascaval, guacamole facut in casa, ceapa si coriandru, rosii (300gr.)

39 00 
Naked Pollito image
Naked Vegetarian

Ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, orez, fasole neagra, cascaval, guacamole facut in casa, ceapa si coriandru, rosii (300gr.)

39 00 
Naked Vegetarian image

ENCHILADAS

Enchiladas Rojas

Tortilla de porumb facute in casa, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, cascaval, ceapa si coriandru (320gr.) - *Putin Picant

45 00 
Enchiladas Rojas image
Enchiladas con Carne

Tortilla de porumb facute in casa, carne de vita si porc mix pregatita in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de cartofi, cascaval, ceapa si coriandru (320gr.) - *Putin Picant

45 00 
Enchiladas con Carne image

HUARACHES

Huarache de Pollo

Blat de porumb facut in casa, piept de pui pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de carofi, fasole neagra, cascaval, ceapa si coriandru (300gr.)

40 00 
Huarache de Pollo image
Huarache de Chorizo

Blat de porumb facut in casa, chorizo (porc) pregatit in salsa de rosii coapte cu ceapa si bucatele de carofi, fasole neagra, cascaval, ceapa si coriandru (300gr.)

40 00 
Huarache de Chorizo image
Huarache Veggie-champinion

Blat de porumb facut in casa, ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii coapte, fasole neagra, cascaval, ceapa si coriandru (300gr.)

40 00 
Huarache Veggie-champinion image
Huarache de Carnitas

Blat de porumb facut in casa, carne de porc gatita lent, fasole neagra, cascaval, ceapa si coriandru (300gr.)

42 00 
Huarache de Carnitas image

BURGERS

Mexican Burger

Chifla de făină, carne de vită & porc amestesc. ceapa, cașcaval, roșii, guacamole, coriandru,

40 00 
Mexican Burger image
Hawaiana Burger

Chifla de făină, carne de vită & porc amestesc. ceapa, cașcaval, roșii, ananas, coriandru.

40 00 
Hawaiana Burger image

NACHOS

Nachos con Carne

Nachos artizanali, chorizo (porc), fasole neagra, cascaval, ceapa murata, rosii, ceapa cruda si coriandru (300 gr.)

38 00 
Nachos con Carne  image
Nachos con Guacamole

Nachos artizanali de porumb, avocado pregatit cu bucatele de rosii, ceapa si coriandru, ceapa murata (290 gr.)

38 00 
Nachos con Guacamole image
Nachos Lupita

Nachos artizanali de porumb, ciuperci proaspete pregatite in salsa de rosii coapte, cascaval, ceapa si coriandru, ceapa murata (290 gr.)

38 00 
Nachos Lupita image
Nachos con Ceddar

Nachos artizanali de porumb, branza ceddar pregatita cu bucatele de rosii, ceapa si coriandru, ceapa murata

36 00 
Nachos con Ceddar image
Patatas con Carne

Cartofii prajiti stil Mexican, carne de vita & porc chorizo amestesc, fasole neagra mexican, cascaval, ceddar cheese, jalapeño murat (putin picant), ceapa rosii. (Tot intra in compozitie)

38 00 
Patatas con Carne  image
Patatas con Ceddar

Cartofii prajiti stil Mexican, ceddar cheese în compoziție, roșii, ceapă crudă, ceapă roșie murata stil mexican, coriandru, mexichurri (200 gr)

26 00 
Patatas con Ceddar  image

DESERT

Alfajor - biscuiti argentinieni cu dulce de leche

1 pcs. Biscuiti de casa, traditionali argentinieni umpluti din abundenta cu dulce de leche. Contin faina de grau, lapte, zahar brun, unt, oua si cocos. Descopera biscuitii preferati ai lui Messi 1 pcs 35 gr

10 00 
Alfajor - biscuiti argentinieni cu dulce de leche  image
Pastel de Dulce de leche

Prajitura pufoasa facut in casa, traditional mexicana, insiropata cu trei tipuri de lapte. Contine faina de grau, zahar brun, unt, oua, lapte, lapte condensat, lapte evaporat și dulce de leghe. 130-150 gr.

20 00 
Pastel de Dulce de leche image

SALSAS

Salsa Picante El Maguey

Chilli picant, usturoi, ceapă, ulei de măsline, sare, piper - 30ml

5 00 
Salsa Picante El Maguey  image
Salsa Roja Nepicante

Roșii coapte, ceapă, usturoi, oregano, sare, piper (30ml)

5 00 
Salsa Roja Nepicante image
Guacamole

Avocado proaspăt, ceapă, usturoi, lime, sare, piper - 30ml

7 00 
Guacamole  image
Mexichurri

Ierburi mexicane, pătrunjel și usturoi macerate în ulei de măsline (30ml)

5 00 
Mexichurri image
Salsa Ceddar cheese

sos de branză cheddar cu roșii, ceapă și coriandru (30ml)

5 00 
Salsa Ceddar cheese image
Chipotle

Ardei jalapeño deshidratat și afumat în chilli guajillo (picant) - 1buc.

5 00 
Chipotle  image
Spicy Onions

Ceapa murata in stil mexican cu chilli picant (30gr.)

5 00 
Spicy Onions  image
Jalapeño

Ardei Mexican Jalapeño murat- 1 buc

5 00 
Jalapeño  image
Habanero

Ardei Mexican Habanero murat- 1 buc

5 00 
Habanero image

BAUTURI RACORITOARE

Mexican Jarritos Guava

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de guava (fruct mexican) - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

20 00 
Mexican Jarritos Guava image
Mexican Jarritos Mandarin

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de mandarine - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

20 00 
Mexican Jarritos Mandarin image
Mexica Jarritos Mango

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de mango - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

20 00 
Mexica Jarritos Mango image
Mexican Jarritos Ananas

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de ananas - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

20 00 
Mexican Jarritos Ananas image
Mexican Jarritos Lime

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de lime - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

20 00 
Mexican Jarritos Lime image
Mexican Jarritos Grefe

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de grapefruit - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

20 00 
Mexican Jarritos Grefe image
Mexican Cola

Bautura carbogazoasa Jarritos cu gust de cola - 370 ml  Băuturile Jarritos au apărut în Mexic în anul 1950, fiind primul brand național de băuturi răcoritoare din Mexic și brandul de top din categoria băuturilor răcoritoare mexicane. Ele sunt făcute cu arome naturale de fructe și sunt puțin mai carbogazoase decât băuturile răcoritoare tradiționale.

Indisponibil
Mexican Cola image