Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Fara carne Dulciuri Supe si Ciorbe Vita Porc Pasare Spatzle Peste Salate fel de baza Gustari Garnituri Salate de insotire Diverse
Casa Bunicii cover image
Casa Bunicii logo
Casa Bunicii
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la
Da
Acceptă card sodexo
Da
Ridicare personală
Da
Plată online
Comandă de minim 30 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide la 11:00
Casa Bunicii este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Fara carne

Ghiveci

O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga...

33 00 
Ghiveci image
Bundas Kener cu spanac banatean.

Feliile de paine le inmuiem in oua batute apoi le prajim pana se fac aurii. In Banat le mancam alaturi de o garnitura din spanac gatit cu lapte si usturoi.

24 00 
Mamaliga cu branza, smantana si oua ochiuri

23 00 
Spanac cu ochiuri de ou

27 00 
Lasagna tricolora

Lasagna vegetariana in trei straturi gustoase, unul cu praz, altul cu rosii aromate si ultimul cu hribi de padure.

38 00 
Lasagna tricolora image

Dulciuri

Crempita

Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie - 250 gr

17 00 
Crempita image
Gomboti cu prune

Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce 220 g

20 00 
Gomboti cu prune image
Papanasi

Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 150/30/70 gr

25 00 
Papanasi image

Supe si Ciorbe

Gulas unguresc

400 ml

27 00 
Gulas unguresc image
Ciorba de burta

400 ml

19 00 
Ciorba de burta image
Ciorba de pui a la grec

400 ml

18 50 
Ciorba taraneasca de legume

400 ml

17 00 
Ciorba taraneasca de legume image
Zupa de rata cu galuste de gris

40 0 ml

17 00 
Zupa de rata cu galuste de gris image

Vita

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g)

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

55 00 
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) image

Porc

Cotlet cu mamaliga speciala si mere caramelizate

Cotletul il asezonam bine cu sare si piper proaspat macinat si-l aruncam pe gratar. Intre timp amestecam mamaliga cu branza de burduf si seminte de marar. Va servim impreuna cu o salata de varza acra cu boia.

55 00 
Ciolan la cuptor

Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu fasole frecata calda si muraturi.

63 00 
Ciolan la cuptor image
Coaste de porc Casa Bunicii

51 00 
Coaste de porc Casa Bunicii image
Ceafa la tigaie cu usturoi

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 g

33 00 
Ceafa la tigaie cu usturoi image
Ceafa la gratar

Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere.

37 00 
Ceafa la gratar image
Mititei

5 mititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere.

39 00 
Mititei image
Costita spanac ochiuri

37 00 
Costita spanac ochiuri image
Mamaliga cu branza, smantana, costita si doua ochiuri de ou

36 00 
Mamaliga cu branza, smantana, costita si doua ochiuri de ou image
Ceafa banateana

Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi,pasta de ardei si mustar.Apoi tragem la tigaie ciuperci,ceapa si bacon,punem totul peste bucata de carne prajita la gratar,acoperim cu mozzarela rasa si o punem la gratinat.)

36 00 
Sarmale in foi de vita de vie

Le servim impreuna cu sos de marar si mamaliga.

34 00 
Sarmale in foi de vita de vie image

Pasare

Snitel de pui Casa Bunicii

Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 250 gr.

37 00 
Snitel de pui Casa Bunicii image
Pulpa rata cu spatzle cu verdeturi

Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura spatzle de casa. 150/250 gr.

44 00 
Pulpa rata cu spatzle cu verdeturi image
Legendele toamnei

Prajim pieptul de rata pana are pielea crocanta, dar interiorul roze. Separat, tragem la tigaie jumatati de prune carnoase si servim totul impreuna cu piure de cartofi, aromat cu rozmarin. 160/50/180 gr.

66 00 
Legendele toamnei image
Piept pui sos de visine

Mancare traditionala la noi in Banat. Nu include garnitura. 180/50 gr

33 00 
Piept pui sos de visine image
Piept pui sos marar

Mancare traditionala la noi in Banat. Sosul este dulce acrisor. Nu include garnitura insa noi recomandam cartofii piure.

33 00 
Piept pui sos marar image
Tigaie picanta de pui cu mamaliga

Este o tocanita din piept de pui cu sos de smantana si ardei iute. Include garnitura de mamaliga.

36 00 
Tigaie picanta de pui cu mamaliga image
Crispy de pui

Include un sos la alegere si garnitura de cartofi prajiti.

34 00 
Crispy de pui image
Piept de pui la gratar

180 gr

32 00 
Piept de pui la gratar image
Piept pui parizian

32 00 
Piept pui parizian image

Spatzle

Spatzle cu 3 feluri de branza

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

34 00 
Spatzle cu 3 feluri de branza image
Spatzle cu costita si smantana

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

34 00 
Spatzle cu costita si smantana image
Spatzle cu hribi si salvie

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

40 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle cu ragu din carne de vita

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

36 00 
Spatzle cu ragu din carne de vita image
Spatzle vegetariene

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.

34 00 
Spatzle vegetariene image

Peste

Pastrav la gratar

Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. 180/200/50 gr.

42 00 
Pastrav la gratar image
Somon la cuptor

52 00 
Somon pe scandurica

Punem pe gratarul incins o scandura de stejar, asezam fileul de somon deasupra si acoperim. Somonul se va gati perfect si va avea o aroma naturala de fum 150 g Scandura nu se livreaza

60 00 
Somon pe scandurica image

Salate fel de baza

Salata Cezar

39 00 
Salata Cezar image
Salata cu crispy de pui

41 00 
Salata cu crispy de pui image
Salata cu piept de rata

45 00 
Salata cu piept de rata image

Gustari

Da incins pa pita

Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine. 350/150 gr.

34 00 
Da incins pa pita image
Fasole frecata cu prajeala de capa.

Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 250 gr.

21 00 
Fasole frecata cu prajeala de capa. image
Platou traditional ca la bunica

Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi.

33 00 
Platou traditional ca la bunica image
Salata de vinete

20 00 
Salata de vinete image

Garnituri

Cartofi Casa Bunicii

Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana.

15 50 
Cartofi Casa Bunicii image
Cartofi piure cu unt

Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana.

13 50 
Cartofi piure cu unt image
Cartofi prajiti

13 50 
Cartofi prajiti image
Cartofi turtiti

Cartofii curatiti de coaja ii coacem in cuptor apoi ii acoperim cu parmezan ras si ii gratinam.

18 50 
Cartofi turtiti image
Legume la gratar

17 50 
Legume la gratar image
Mamaliguta

11 50 
Orez cu hribi

20 50 
Orez cu hribi image
Orez cu unt

11 50 
Spanac banatean

In Banat noi facem spanacul cu rantas de faina stins cu lapte si aromat cu usturoi.

11 50 
Spanac banatean image
Spatzle cu ceapa

Spatzlele sunt pastele traditionale, facute in casa din faina si oua. Aici ti le servim cu ceapa prajita si boia.

13 50 

Salate de insotire

Ardei copti

14 00 
Ardei copti image
Sfecla cu hrean

14 00 
Salata de varza

10 50 
Salata de varza image
Salata castraveti smantana marar

12 00 
Ardei iute murat

4 00 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

3 00 
Ardei iute verde image

Diverse

Paine

4 00 
Paine prajita

5 00 
Smantana

4 00 
Dulceata

6 00 
Ketchup

6 00 
Miere

3 00 
Mujdei

6 00 
Mustar

5 00 
Parmezan ras

7 00 
Rosii 100 gr

5 00 
Sos bbq

7 00 
Sos gorgonzola

7 00 
Sos hribi

16 00 
Sos marar

7 00 
Sos mustar

7 00 
Sos seara romantica

7 00 
Sos sinucidere

7 00 
Sos vanilie

6 00 
Sos visine

7 00 
Telemea 100 gr

8 00