

Fara carne
Ghiveci
O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga...
33 00
Bundas Kener cu spanac banatean.
Feliile de paine le inmuiem in oua batute apoi le prajim pana se fac aurii. In Banat le mancam alaturi de o garnitura din spanac gatit cu lapte si usturoi.
24 00Mamaliga cu branza, smantana si oua ochiuri
23 00Spanac cu ochiuri de ou
27 00Lasagna tricolora
Lasagna vegetariana in trei straturi gustoase, unul cu praz, altul cu rosii aromate si ultimul cu hribi de padure.
38 00
Dulciuri
Crempita
Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie - 250 gr
17 00
Gomboti cu prune
Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce 220 g
20 00
Papanasi
Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 150/30/70 gr
25 00
Supe si Ciorbe
Gulas unguresc
400 ml
27 00
Ciorba de burta
400 ml
19 00
Ciorba de pui a la grec
400 ml
18 50Ciorba taraneasca de legume
400 ml
17 00
Zupa de rata cu galuste de gris
40 0 ml
17 00
Vita
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g)
Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.
55 00
Porc
Cotlet cu mamaliga speciala si mere caramelizate
Cotletul il asezonam bine cu sare si piper proaspat macinat si-l aruncam pe gratar. Intre timp amestecam mamaliga cu branza de burduf si seminte de marar. Va servim impreuna cu o salata de varza acra cu boia.
55 00Ciolan la cuptor
Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu fasole frecata calda si muraturi.
63 00
Coaste de porc Casa Bunicii
51 00
Ceafa la tigaie cu usturoi
Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 g
33 00
Ceafa la gratar
Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere.
37 00
Mititei
5 mititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere.
39 00
Costita spanac ochiuri
37 00
Mamaliga cu branza, smantana, costita si doua ochiuri de ou
36 00
Ceafa banateana
Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi,pasta de ardei si mustar.Apoi tragem la tigaie ciuperci,ceapa si bacon,punem totul peste bucata de carne prajita la gratar,acoperim cu mozzarela rasa si o punem la gratinat.)
36 00Sarmale in foi de vita de vie
Le servim impreuna cu sos de marar si mamaliga.
34 00
Pasare
Snitel de pui Casa Bunicii
Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 250 gr.
37 00
Pulpa rata cu spatzle cu verdeturi
Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura spatzle de casa. 150/250 gr.
44 00
Legendele toamnei
Prajim pieptul de rata pana are pielea crocanta, dar interiorul roze. Separat, tragem la tigaie jumatati de prune carnoase si servim totul impreuna cu piure de cartofi, aromat cu rozmarin. 160/50/180 gr.
66 00
Piept pui sos de visine
Mancare traditionala la noi in Banat. Nu include garnitura. 180/50 gr
33 00
Piept pui sos marar
Mancare traditionala la noi in Banat. Sosul este dulce acrisor. Nu include garnitura insa noi recomandam cartofii piure.
33 00
Tigaie picanta de pui cu mamaliga
Este o tocanita din piept de pui cu sos de smantana si ardei iute. Include garnitura de mamaliga.
36 00
Crispy de pui
Include un sos la alegere si garnitura de cartofi prajiti.
34 00
Piept de pui la gratar
180 gr
32 00
Piept pui parizian
32 00
Spatzle
Spatzle cu 3 feluri de branza
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
34 00
Spatzle cu costita si smantana
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
34 00
Spatzle cu hribi si salvie
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
40 00
Spatzle cu ragu din carne de vita
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
36 00
Spatzle vegetariene
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
34 00
Peste
Pastrav la gratar
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. 180/200/50 gr.
42 00
Somon la cuptor
52 00Somon pe scandurica
Punem pe gratarul incins o scandura de stejar, asezam fileul de somon deasupra si acoperim. Somonul se va gati perfect si va avea o aroma naturala de fum 150 g Scandura nu se livreaza
60 00
Salate fel de baza
Salata Cezar
39 00
Salata cu crispy de pui
41 00
Salata cu piept de rata
45 00
Gustari
Da incins pa pita
Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine. 350/150 gr.
34 00
Fasole frecata cu prajeala de capa.
Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 250 gr.
21 00
Platou traditional ca la bunica
Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi.
33 00
Salata de vinete
20 00
Garnituri
Cartofi Casa Bunicii
Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana.
15 50
Cartofi piure cu unt
Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana.
13 50
Cartofi prajiti
13 50
Cartofi turtiti
Cartofii curatiti de coaja ii coacem in cuptor apoi ii acoperim cu parmezan ras si ii gratinam.
18 50
Legume la gratar
17 50
Mamaliguta
11 50Orez cu hribi
20 50
Orez cu unt
11 50Spanac banatean
In Banat noi facem spanacul cu rantas de faina stins cu lapte si aromat cu usturoi.
11 50
Spatzle cu ceapa
Spatzlele sunt pastele traditionale, facute in casa din faina si oua. Aici ti le servim cu ceapa prajita si boia.
13 50Salate de insotire
Ardei copti
14 00
Sfecla cu hrean
14 00Salata de varza
10 50
Salata castraveti smantana marar
12 00Ardei iute murat
4 00
Ardei iute verde
3 00