

Casa Bunicii
20% reducere
20% reducere: Salata cu crispy de pui
450 gr

20% reducere: Spatzle cu costita si smantana
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

20% reducere: Mititei
Miititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora.

Platouri calde
Platou grill romanesc
Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi. - 2.4 kg
174 00
Platou party
Crispy din piept de pui, aripioare/pulpe pui crispy, cordon bleu, cascaval pane, cartofi prăjiți. 1500 gr
158 00
Platou pui parizian
Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 1500 gr
132 00
Platou sarmale
Contine 20 de sarmale, mamaliga 1kg, ardei iute murat in casa, smantana 2300 gr
140 00
Platou specialitati Casa Bunicii
Contine snitel de pui Casa Bunicii, Ceafa la tigaie cu usturoi, cartofi Casa Bunicii 2000 gr
190 00
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare
Contine snitel de pui parizian, ciuspais de mazare si morcovi caramelizati.
190 00
Platou Specialitati Banatene
Contine piept de pui cu sos de visine, chiftele de porc marinate in sos de rosii si piure de cartofi.
190 00
Burgeri.
American burger
Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 400 gr
56 00Black Angus burger
Carne de vită Angus, sos de mustar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 400 gr
56 00Casa Bunicii double decker
Doua bucati chiftea din carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 400 gr
60 00Dulciuri
Crempita
Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie 250 gr
20 00
Gomboti cu prune
Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce 220 gr
24 00
Papanasi
Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 250 gr
29 00
Supe si Ciorbe
Gulas unguresc
450 ml
31 00
Ciorba de burta
450 ml
25 00
Ciorba de pui a la grec
450 ml
22 00
Ciorba taraneasca de legume
400 ml
20 00
Vita
Snitzel vienez din carne de vitel cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr)
Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Garnitura inclusa.
82 00
Obrajori de vita cu piure cu trufe si ceapa murata
87 00
Porc
Ciolan la cuptor
Include garnitura de fasole frecata si muraturi asortate. 700 gr
69 00
Chiftele marinate cu piure de cartofi
51 00
Coaste de porc Casa Bunicii
Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti presarati cu parmesan si sos bbq. 550 gr
68 00
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure
Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 gr/ 200 gr
55 00
Ceafa la gratar
Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti cu parmesan.
41 00
Mititei
Miititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora.
44 00
Tagliata de porc cu sos chimichurri si porumb la gratar
Ceafa de porc gatita pe gratar asezonata cu sare si piper proaspat macinat. Se taie julienne si se serveste impreuna cu porumb la gratar si sos chimichurry.
57 00Pasare
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii
Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 250 gr/ 200 gr
63 00
Pulpa rata cu varza calita
Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa. 400 gr
49 00
Piept pui sos de visine cu cartofi piure
Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura de cartofi piure. 400 gr
55 00
Crispy de pui
Include garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan. 180 gr
38 00
Piept de pui la gratar
200 gr
36 00
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.
350 gr
53 00
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale
Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 350gr
71 00
Arancini
Pilaful il facem dupa reteta bunicii Rodica apoi il paneram si il prajim scurt cat sa faca un invelus crocant. Il servim cu un sos de rosii dulce acrisor. 400 gr
42 00
Spatzle
Spatzle cu costita si smantana
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
38 00
Spatzle cu hribi si salvie
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
45 00
Spatzle cu ragu din carne de vita
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
40 00
Spatzle vegetariene
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua.
36 00
Spatzle cu pesto de leurda si baby spanac
Spatzlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
41 00
Peste
Pastrav la gratar
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. 430 gr
50 00
Creveti la tigaie cu sos de unt
Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita - 250 gr.
71 00
Salate fel de baza
Salata cu crispy de pui
450 gr
50 00
Salata cu vita, gorgonzola avocado si pere
Muschi de vita, pere, rucolla, baby spanac, avocado, nuca, dressing de lamaie - 300 gr
71 00
Salata cu branza de capra si sfecla
Rucolla, sfecla coapta, branza de capra, nuci, caise deshidratate, dressing de lamaie - 250 gr
42 00
Gustari
Da incins pa pita
Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine 350 gr
41 00
Fasole frecata cu prajeala de ceapa.
Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 250 gr.
25 00
Platou traditional ca la bunica
Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 350 gr
37 00
Salata de vinete
150 gr
24 00
Garnituri
Cartofi Casa Bunicii
Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr
22 00
Cartofi piure cu unt
Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr
18 00
Cartofi prajiti
Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr
17 00
Legume la gratar
250 gr
21 00
Mamaliguta
200 gr
15 00Orez cu hribi
200 gr
27 00
Orez cu unt
250 gr
15 00Spatzle cu ceapa
Spatzlele sunt pastele traditionale, facute in casa din faina si oua. Aici ti le servim cu ceapa prajita si boia.
17 00Varza calita
200 gr
15 00Salate de insotire
Ardei copti
150 gr
17 00
Salata de varza
200 gr
14 00
Salata castraveti smantana marar
15 00Ardei iute murat
5 00
Ardei iute verde
60 gr
4 00
Salata asortata cu dresing vinegret
19 00Castraveti murati la soare
200 gr
19 00Diverse
Smantana
Smantana
6 00Dulceata
6 00Ketchup
6 00Miere
3 50Mujdei
6 00Mustar
5 00Parmezan ras
7 00Sos bbq
50 gr
7 00Sos gorgonzola
Sos gorgonzola
15 00Sos mustar
50 gr
7 00Sos seara romantica
50 gr
7 00Sos sinucidere
50 gr
7 00