Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gustari Supe si Ciorbe Platouri calde Fara carne Vita Porc Pasare Peste Spatzle Salate fel de baza Burgeri Garnituri Salate de insotire Dulciuri Diverse
Casa Bunicii cover image
Casa Bunicii logo

Casa Bunicii

Detalii Detalii Vezi detalii

Gratuit

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă card Pluxee
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:00
Casa Bunicii este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Gustari

Da incins pa pita

Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine 400 gr

40 00 
Da incins pa pita image
Fasole frecata cu prajeala de ceapa.

Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 150 g/ 50 g

25 00 
Fasole frecata cu prajeala de ceapa. image
Platou traditional ca la bunica

Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 400 gr

36 00 
Platou traditional ca la bunica image
Salata de vinete

150 gr

24 00 
Salata de vinete image
Platou branzeturi

mozzarella cilegine, gorgonzola, parmezan, mozzarella calup, nuci, fructe deshidratate, masline. 300g

42 00 
Platou branzeturi image

Supe si Ciorbe

Gulas unguresc

350ml

30 00 
Gulas unguresc image
Ciorba de burta

350 gr

23 00 
Ciorba de burta image
Ciorba de pui a la grec

350 gr

21 00 
Ciorba de pui a la grec image
Ciorba taraneasca de legume

350 gr

19 00 
Ciorba taraneasca de legume image
Zupa de rata cu galuste de gris

350 gr

19 00 
Zupa de rata cu galuste de gris image

Platouri calde

Platou grill romanesc

Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi. - 750gr /400gr /350gr /200gr

174 00 
Platou grill romanesc image
Platou party

Crispy din piept de pui, aripioare/pulpe pui crispy, cordon bleu, cascaval pane, cartofi prăjiți. 1000gr /800gr /200gr

158 00 
Platou party image
Platou pui parizian

Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 700gr /800gr

132 00 
Platou pui parizian image
Platou specialitati Casa Bunicii

Contine snitel de pui Casa Bunicii, Ceafa la tigaie cu usturoi, cartofi Casa Bunicii  350gr /350gr /1250gr

190 00 
Platou specialitati Casa Bunicii image
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare

Contine snitel de pui parizian, ciuspais de mazare si morcovi caramelizati. 700 gr/800 gr

159 00 
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare image
Platou Specialitati Banatene

Contine piept de pui cu sos de visine, chiftele de porc marinate in sos de rosii si piure de cartofi.

190 00 
Platou Specialitati Banatene image

Fara carne

Spatzle cu hribi si salvie

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

43 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Ghiveci

O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga. 350g

36 00 
Ghiveci image
Spatzle vegetariene

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400g

38 00 
Spatzle vegetariene image
Ciorba taraneasca de legume

350 gr

19 00 
Ciorba taraneasca de legume image

Vita

Snitzel vienez din carne de vitel cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr)

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Garnitura inclusa. 180g /200 g/ 50g

80 00 
Snitzel vienez din carne de vitel  cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr) image

Porc

Ciolan la cuptor

Include garnitura de fasole frecata si castraveti murati la soare 400g/180g/100g

66 00 
Ciolan la cuptor image
Chiftele marinate cu piure de cartofi

Chiftelele le facem din carne de porc amestecata cu pâine și mirodenii. le marinăm într-un sos dulce si aromat cu foi de dafin, apoi ți le servim musai cu piure de cartofi.

51 00 
Chiftele marinate cu piure de cartofi image
Coaste de porc Casa Bunicii

Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti presarati cu parmesan si sos bbq. 300g/180g/50g

66 00 
Coaste de porc Casa Bunicii image
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180g/200g

55 00 
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure image
Ceafa la gratar

Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti cu parmesan. 180g/200g

40 00 
Ceafa la gratar image
Mititei

Miititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora. 180g/200g

42 00 
Mititei image
Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac

Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 150g/200g/100g

59 00 
Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac image

Pasare

Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii

Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 180g/200g

60 00 
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii image
Pulpa rata cu varza calita

Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa.  160g/200g

56 00 
Pulpa rata cu varza calita image
Piept pui sos de visine cu cartofi piure

Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura de cartofi piure. 160g/200g

56 00 
Piept pui sos de visine cu cartofi piure image
Crispy de pui

Include garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan. 180g/200g

38 00 
Crispy de pui image
Piept de pui la gratar

200 gr

36 00 
Piept de pui la gratar image
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.

180g/150g

51 00 
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati. image
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale

Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 150g/200g/50g

70 00 
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale image
Piept de pui cu sos de marar si piure de cartofi

O mancare nelipsita din bucataria banateana. 160g/200g

56 00 

Peste

Pastrav la gratar

Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi.  160g/180g/50g

48 00 
Pastrav la gratar image
Creveti la tigaie cu sos de unt

Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita - 150g/100g

65 00 
Creveti la tigaie cu sos de unt image

Spatzle

Spatzle Carbonara

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

50 00 
Spatzle Carbonara image
Spatzle cu hribi si salvie

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

43 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle cu ragu din carne de vita

Spatzlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr

39 00 
Spatzle cu ragu din carne de vita image
Spatzle vegetariene

Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400g

38 00 
Spatzle vegetariene image
Spatzle Amatriciana

Spatzle banatene imbinate cu sosul amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino. gris, ou, guanciale, sos de rosii, piper, sare, ulei, ceapa, pecorino. 400g

50 00 
Spatzle Amatriciana image

Salate fel de baza

Salata Cezar

300 gr

41 00 
Salata Cezar image
Salata cu crispy de pui

350 gr

47 00 
Salata cu crispy de pui image
Salata cu vita, gorgonzola avocado si pere

Muschi de vita, pere, rucolla, baby spanac, avocado, nuca, dressing de lamaie - 300 gr

49 00 
Salata cu vita, gorgonzola avocado si pere image
Salata cu branza de capra si sfecla

Rucolla, sfecla coapta, branza de capra, nuci, caise deshidratate, dressing de lamaie - 300 gr

42 00 
Salata cu branza de capra si sfecla image
Salata greceasca

castraveti, rosii, ardei kapia, ceapa rosie, masline, branza feta, dressing. 250 gr

41 00 
Salata greceasca image

Burgeri

American burger

Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 250g/150g/50g

55 00 
American burger image
Black Angus burger

Carne de vită Angus, sos de mustar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 250g/150g/50g

55 00 
Black Angus burger image
Casa Bunicii double decker

Doua bucati chiftea din carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 250g/150g/50g

59 00 
Casa Bunicii double decker image

Garnituri

Cartofi Casa Bunicii

Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr

21 00 
Cartofi Casa Bunicii image
Cartofi piure cu unt

Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr

19 00 
Cartofi piure cu unt image
Cartofi prajiti

Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr

18 00 
Cartofi prajiti image
Legume la gratar

250 gr

21 00 
Legume la gratar image
Mamaliguta

200 gr

15 00 
Orez cu hribi

250 gr

26 00 
Orez cu hribi image
Orez cu unt

250 gr

15 00 
Spatzle cu ceapa

Spatzlele sunt pastele traditionale, facute in casa din faina si oua. Aici ti le servim cu ceapa prajita si boia.

18 00 
Varza calita

200g

16 00 
Varza calita image
Mazare Sote

Dupa reteta bunicii se pune ceapa la calit, taiata feliute. Intre timp mazarea se pune la cuptor la 93g, 12 minute pe abur si cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati. 200 gr

21 00 
Mazare Sote image

Salate de insotire

Ardei copti

150 gr

18 00 
Ardei copti image
Varza murata cu boia

200 gr

17 00 
Salata de varza

200gr

14 00 
Salata de varza image
Salata castraveti smantana marar

200g

16 00 
Ardei iute murat

5 00 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

60 gr

4 00 
Ardei iute verde image
Salata asortata cu dresing vinegret

200g

20 00 
Castraveti murati la soare

200 gr

19 00 
Sfecla cu hrean

200gr

20 00 
Salata verde ca la bunica

Frunzele de salata framantate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150 gr

18 00 

Dulciuri

Gomboti cu prune

Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce  220 gr

29 00 
Gomboti cu prune image
Papanasi

Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 160g/50g/50g

29 00 
Papanasi image

Diverse

Smantana

Smantana

6 00 
Parmezan ras

8 00 
Sos bbq

50 gr

10 00 
Sos gorgonzola

Sos gorgonzola

15 00 
Sos hribi

16 00 
Sos mustar

50 gr

10 00 
Sos seara romantica

50 gr

10 00 
Sos sinucidere

50 gr

10 00 
Sos vanilie

6 00 
Sos visine

7 00 
Chifle

3 00