Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gustari Supe si Ciorbe Platouri calde Fara carne Vita Porc Pasare Peste Spatzle Salate ca fel de baza Garnituri Salate de insotire Dulciuri Sirop de casa Diverse
Casa Bunicii Dumbravita cover image
Casa Bunicii Dumbravita logo

Casa Bunicii Dumbravita

Detalii Detalii Vezi detalii

Gratuit

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă card Pluxee
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:30
Casa Bunicii Dumbravita este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Gustari

Da incins pa pita

Salata de vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari si ceapa rosie. Include o portie de paine.  400 gr

40 00 
Da incins pa pita image
Fasole frecata cu prajeala de capa.

Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 150 g / 50 g

25 00 
Fasole frecata cu prajeala de capa. image
Platou traditional ca la bunica

Pe un platou aranjam carnati de casa, slanina afumata, ceapa, telemea, gaigana cu costita si diverse verdeturi. 400 gr

36 00 
Platou traditional ca la bunica image
Salata de vinete

150 gr

15 00 
Salata de vinete image
Platou branzeturi

Mozzarella cilegine, gorgonzola, parmezan, mozzarella calup, nuci, fructe deshidratate, masline. 300 gr

42 00 
Platou branzeturi image

Supe si Ciorbe

Ciorba de burta

350 g

23 00 
Ciorba de burta image
Ciorba de pui a la grec

350 g

21 00 
Ciorba taraneasca de legume

350 g

19 00 
Ciorba taraneasca de legume image
Gulas unguresc

350 g

18 00 
Gulas unguresc image
Zupa de rata cu galuste de gris

350 g

19 00 
Zupa de rata cu galuste de gris image

Platouri calde

Platou party

1000gr /800gr /200gr

158 00 
Platou party image
Platou pui parizian

Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 700gr /800gr

132 00 
Platou pui parizian image
Platou Specialitati Casa Bunicii

Contine snitel de pui Casa Bunicii, ceafa la tigaie cu usturoi si cartofi Casa Bunicii (cu sos de praz) . 350gr /350gr/1250gr

190 00 
 Platou Specialitati Casa Bunicii image
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare

700gr /800gr

159 00 
Platou pui parizian cu ciuspais de mazare image

Fara carne

Ghiveci

O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga. 350gr

36 00 
Ghiveci image
Ciuspais de zuchinni cu rosti

Facem niste chiftelute din cartofi dati pe razatoare si le prajim. Separat pregatim ciuspaisul din dovlecei cu smantana vegetala si va servim impreuna cu morcovi copti cu cimbru.Această masă echilibrată în termeni de gust și textură poate fi savurată atât ca aperitiv, servită cu o sosă de iaurt și usturoi, cât și ca fel principal alături de o salată proaspătă.

Indisponibil
Mamaliguta cu cimbru si tocanita de ciuperci

Mămăliguța cu cimbru și tocanița de ciuperci constituie o combinație reconfortantă și plină de savoare în bucătăria tradițională. Mămăliguța, pregătită cu grijă și îmbogățită cu aromele bogate ale cimbrului, oferă o textură moale și o notă distinctivă. Tocanița de ciuperci, gătită cu ceapă, usturoi și condimente, completează perfect gustul delicat al mămăliguței. Această rețetă simplă, dar satisfăcătoare, reprezintă o alternativă apetisantă și vegetariană, aducând un buchet aromatic și o consistență bogată la masa de prânz sau cină.

Indisponibil
Mamaliguta cu cimbru si tocanita de ciuperci image
Minnie willie cu varza calita cartof si rosii uscate

Indisponibil
Minnie willie cu varza calita cartof si rosii uscate image
Sarmale de post

Sarmalele de post cu sos de mărar sunt o opțiune delicioasă și sănătoasă, sosul de mărar, cu aroma sa proaspătă și ușor ierboasă, completează perfect gustul umpluturii și aduce o notă rafinată intregului preparat. În locul clasicului amestec de carne, umplutura este pregătită cu ingrediente precum orez, ciuperci, ceapă și condimente vegetariene, învăluite în frunze delicate de varză.

Indisponibil
Sarmale de post image
Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete

Fierbem conopida cu ierburi aromatice si apoi o prajim in tempura. separat pregatim ciuspaisul de mazare cu smantana vegetala si le servim impreuna cu o salata revigoranta.

Indisponibil
Conopida Tempura cu Ciuspais de Mazare si Salata Verde cu Ridichii Proaspete image
Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete

Ciupercile si hribii se calesc impreuna si se sting cu un strop de sos de soia. se servesc in cuib de mamaliguta cu cimbrisor.

Indisponibil
Mamaliguta cu Ierburi Aromatice si Tocanita de Ciuperci Proaspete image
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar

Un preparat de post care nu face compromis la aroma. Incearca-l si spune-ne daca iti dai seama ca nu contine deloc carne!

Indisponibil
Sarmalute cu Ciuperci Proaspete si Orez Basmati cu Mamaliguta Servite pe Branza Tofu la Gratar image

Vita

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) cu Cartofi Casa Bunicii

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, melanj ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei. 180g /200g /50g

80 00 
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) cu Cartofi Casa Bunicii image
Limba de Vita cu Piure Aromatizat cu Trufe si Sos Brun

Fierbem limba de vitel intr-un amestec de apa, legume aromate si condimente pana devine frageda. O taiem felii si ti-o servim acoperita cu un strat generos de sos brun impreuna cu cartofi piure aromatizat cu trufe. Un preparat cu adevarat special gata sa resfete cele mai pretentioase gusturi. 150g /180g /50 g

56 00 
Limba de Vita cu Piure Aromatizat cu Trufe si Sos Brun image

Porc

Ceafa la gratar

Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti. 180gr /200gr

40 00 
Ceafa la gratar image
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180g /200g

55 00 
Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure image
Ciolan la cuptor

Include garnitura de fasole frecata cu prajeala de ceapa si castraveti murati la soare  400g /180g /100g

66 00 
Ciolan la cuptor image
Coaste de porc Casa Bunicii

Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti si sos bbq. 300g /180g /50ml

66 00 
Coaste de porc Casa Bunicii image
Mititei

Mititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora. 180gr/200gr 400 gr

42 00 
Mititei image
Platoul lu bunicu

Pentru 3 persoane flamande. Ai tot ce vrei pentru un ospat: mititei, ceafa la gratar, coaste, piept de pui la gratar, aripioare crispy, cartofi prajiti, sosuri si muraturi sau salata de sezon.

413 00 
Gulas vienez cu mamaliga, ochi de ou si ardei iute murat

Include garnitura. Noi il facem din bucati proaspete de pulpa de porc, adaugand ceapa, chimen si alte condimente. Ți-l servim cu un ochi de ou si un ardei iute. Atentie, este picant .  200gr/ 150 gr/ 50 gr

54 00 
Muschiulet cu spatzle, sos de hribi si baby spanac

Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 150g /200g /100g

59 00 
Muschiulet cu spatzle, sos de hribi si baby spanac image

Pasare

Crispy de pui

Include garnitura de cartofi prajiti cu condimente si parmesan. Nu include sosul 180gr /200gr

38 00 
Crispy de pui image
Piept de pui la gratar

200 gr

36 00 
Piept de pui la gratar image
Piept pui parizian

300 gr

36 00 
Piept pui parizian image
Piept pui sos de visine cu cartofi piure

Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura. 160g /200g

56 00 
Piept pui sos de visine cu cartofi piure image
Pulpa rata cu varza calita

Pulpele le gatim lent, peste noapte apoi vi le servim cu garnitura de varza calita si spatzle de casa.  160g /200g

56 00 
Pulpa rata cu varza calita image
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii

Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. Include garnitura 180g /200g 250 gr

60 00 
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii image
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.

Puiul fraged îl servim alaturi de un ciușpais scăzut de mazăre și morcovi caramelizați în cuptor. 180g /150g

51 00 
Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati. image
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale

Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 150g /200g /50

70 00 
Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale image
Piept de Pui cu Sos de Marar cu Piure de Cartofi

O mâncare nelipsită din bucătăria bănățeană. piept de pui, sos de marar, cartofi, lapte, unt, sare, piper. 160g /200g

56 00 
Piept de Pui cu Sos de Marar cu Piure de Cartofi image

Peste

Pastrav la gratar

Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi.  160g /180g /50ml

48 00 
Pastrav la gratar image
Creveti la tigaie cu sos de unt

Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita 150g / 100g

65 00 
Creveti la tigaie cu sos de unt image

Spatzle

Spatzle Carbonara

Spatzle Carbonara reprezintă o variantă delicioasă și reconfortantă a clasicului carbonara italian, combinând tăițeii pufoși germani (Spatzle) cu sosul bogat si bacon 400 gr

50 00 
Spatzle Carbonara image
Spatzle cu hribi si salvie

Această rețetă aduce o combinație delicioasă între tăițeii pufoși, hribii sățioși și aromele de ceapă și usturoi. Este o opțiune minunată pentru o masă consistentă și reconfortantă, potrivită pentru orice sezon. 400 gr

43 00 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle cu ragu din carne de vita

Această rețetă oferă o combinație delicioasă de tăiței pufoși, carne tocată și sos aromat de roșii. Este o opțiune consistentă și savuroasă pentru o masă completă. 400 gr

39 00 
Spatzle cu ragu din carne de vita image
Spatzle vegetariene

Spatzle cu legume este o opțiune delicioasă și reconfortantă, combinând bucătăria germană (Spatzle) cu aromele și nutrienții aduși de legume. 400 gr

38 00 
Spatzle vegetariene image
Spatzle Amatriciana

Spatzle banatene cu sos amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino. 400 g

50 00 
Spatzle  Amatriciana image

Salate ca fel de baza

Salata Cezar

300 gr

41 00 
Salata Cezar image
Salata cu crispy de pui

350 gr

47 00 
Salata cu crispy de pui image
Salata cu vita, gargonzola avocado si pere

Muschi de vita, pere, rucolla, baby spanac, avocado, nuca, dressing de lamaie - 300 gr

49 00 
Salata cu vita, gargonzola avocado si pere image
Salata Greceasca

castraveti, rosii, ardei kapia, ceapa rosie, masline, branza feta, dressing .  250 gr

41 00 
Salata Greceasca image
Salata cu Sfecla si Branza de Capra

rucolla, sfecla coapta, branza de capra, nuci, caise deshidratate, dressing de lamaie. 300 gr

42 00 
Salata cu Sfecla si Branza de Capra image

Garnituri

Cartofi Casa Bunicii

Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr

21 00 
Cartofi Casa Bunicii image
Cartofi piure cu unt

Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr

19 00 
Cartofi piure cu unt image
Cartofi prajiti

Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr

18 00 
Cartofi prajiti image
Legume la gratar

250 gr

21 00 
Legume la gratar image
Mamaliguta

200 gr

15 00 
Orez cu hribi

250 gr

26 00 
Orez cu hribi image
Orez cu unt

250 gr

15 00 
Mazare sote

Dupa reteta bunicii, se pune ceapa la calit, taiata bucatele. intre timp mazarea se pune la cuptor la 93 g - 12 minute pe abur, iar cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati. 200 gr

21 00 
Mazare sote  image
Varza calita

200 gr

Indisponibil
Varza calita image

Salate de insotire

Ardei copti

150 gr

18 00 
Ardei copti image
Ardei iute murat

60 gr

5 00 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

60 gr

4 00 
Ardei iute verde image
Salata castraveti smantana marar

200 gr

16 00 
Salata de varza

200 gr

14 00 
Salata de varza image
Salata asortata de vara

200 gr

20 00 
Castraveti murati la soare

200 gr

19 00 
Castraveti murati la soare image
Salata de sfecla cu hrean

200 gr

20 00 
Salata de sfecla cu hrean image
Salata verde ca la bunica

Frunzele de salata framantate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150 gr

18 00 

Dulciuri

Crempita

Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie  200 gr

19 00 
Crempita image
Gomboti cu prune

Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce  220 gr

29 00 
Gomboti cu prune image
Papanasi

Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 160gr /50gr /50gr

29 00 
Papanasi image

Sirop de casa

Sirop de soc facut de noi

An de an culegem florile de soc si pregatim un sirop grozav. 500 ml. www.casa-bunicii.ro

12 00 
Sirop de zmeura

Facut 100% din zmeura. 500 ml. www.casa-bunicii.ro

10 00 
Apa Aqua Carpatica 0,33

Indisponibil Garanție returnare 0 50 lei
Gama Pepsi

Indisponibil

Diverse

Smantana

4 00 
Ketchup

10 00 
Mujdei

10 00 
Sos bbq

50 gr

10 00 
Sos mustar

50 gr

10 00 
Sos seara romantica

50 gr

10 00 
Sos sinucidere

50 gr

10 00 
Chifle

3 00 
Mustar

Indisponibil