Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gusturi locale Fără carne Supe & Ciorbe Pasăre Porc Vită Pește Gustări Salate fel de baza Spätzle Garnituri Salate Dulciuri de casă Siropuri de casa & Freshuri Diverse
Casa Bunicii 1 cover image
Casa Bunicii 1 logo
Casa Bunicii 1
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99  Lei

Livrare de la
Comandă de minim 2990 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Da
Plată online
Da
Livrare non-contact
Gusturi locale Nou! Rețete celebre remixate de bucătari români cu niște savoare locală care-ți fac papilele gustative s-o ia razna.
Deschide la 11:00
Casa Bunicii 1 este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Gusturi locale

Spatzle cu costiță și smântână

Prăjim puțin costița cu usturoiul proaspăt să primească aromă, apoi adăugăm smântână să legam sosul și la urma adaugăm spätzlele.Vi-l servim fierbinte, presarat cu pătrunjel verde proaspăt tocat 400 g

29 95 
Spatzle cu trei feluri de brânză

Brânza cu mucegai, parmezanul și mozzarella le topim cu puțin unt, apoi adăugăm smântâna să legăm sosul și la urmă adăugăm spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu nucă prăjită deasupra 400 g

29 95 

Fără carne

Sarmale de post

Folosim carne din proteina vegetala si multe mirodenii. Include garnitura de mamaliga.

35 00 
Sarmale de post image
Vinete pane

16 00 
Vinete pane image
Ghiveci de legume

O mâncare de vară, musai făcută cu legume proaspete. Ardei kapia, roșii de grădină, ceapa și vinete, la care adăugăm puțin orez. Îți servim cu puțină mămăligă. Porție super consistentă la 500 gr.

28 50 
Ghiveci de legume image
Salata de vinete

17 95 
Ciorbă țărănească de legume

400 ml

14 95 
Ciorbă țărănească de legume image
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia

Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei. (250 g)

18 50 
Bundaș cu spanac

19 95 
Bundaș cu spanac image

Supe & Ciorbe

Gulaș unguresc

450 ml

23 95 
Gulaș unguresc  image
Ciorbă de burtă

400 ml

16 95 
Ciorbă de burtă image
Ciorbă de fasole cu afumătură

400 gr

16 95 
Ciorbă de fasole cu afumătură image
Ciorbă de pui a la grec

400 ml

15 95 
Ciorbă țărănească de legume

400 ml

14 95 
Ciorbă țărănească de legume image
Zupa de rață cu găluște de griș

400 ml

14 95 
Zupa de rață cu găluște de griș image

Pasăre

Piept de pui cu sos de gutui si piure de cartofi.

Am pregatit un sos extraordinar de aromat, cu cuisoare si anason.

37 00 
Piept de pui cu sos de gutui si piure de cartofi. image
Pulpa de rata la cuptor cu varza calita si spatzle

Pulpa de rata se marineaza în ulei de masline, salvie, rozmarin, sare si piper. Se confiaza în untura de rata. Apoi se serveste pe un pat de varza calita si spatzle. (150/200/50 g)

37 00 
Pulpa de rata la cuptor cu varza calita si spatzle  image
Snitel de pui Casa Bunicii

Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute 250 g

30 00 
Snitel de pui Casa Bunicii image
Piept de pui cu sos de marar

* NU include garnitura 150/ 100 g

29 00 
Piept de pui cu sos de marar  image
Piept de pui cu sos de visine

* Nu include garnitura * 150/ 100 g

29 00 
Piept de pui cu sos de visine image
Betiv Portughez

Pieptul de pui il insabusim in putin unt cu mirodenii, usturoi, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si adaugam smantana dulce.  200g

28 00 
Betiv Portughez image
Piept de pui la grătar

28 00 
Piept de pui la grătar image
Piept de pui pane

28 00 
Piept de pui parizian

28 00 
Piept de pui parizian image

Porc

Cotlet de porc cu sos de struguri si cartofi copti cu parmezan

48 00 
Cotlet de porc cu sos de struguri si cartofi copti cu parmezan image
Ciolan la cuptor

Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu doua garnituri deodata: iahnie de fasole si varza calita. 700 gr.

48 00 
Ciolan la cuptor image
Coaste de porc Casa bunicii

Coastele de porc le marinam intr-un bait secret, cel putin 24 de ore. Carnea bine patrunsa de arome o ungem cu marinata si o rumenim in cuptor. Va recomandam ketchup-ul de casa * Nu include garnitura * * Include un sos LA ALEGERE * 350/50g

39 95 
Coaste de porc Casa bunicii image
Mititei

5 mititei dolofani cu garnitura de cartofi prăjiți și un sos la alegere

35 00 
Mititei image
Ceafa la tigaie cu usturoi

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 g

29 00 
Ceafa la tigaie cu usturoi image
Ceafă la grătar

Cu garnitură de cartofi prăjiți și un sos la alegere.

32 00 
Ceafă la grătar image
Mamaliga cu branza, smantana, ochiuri și costiță

31 00 
Mamaliga cu branza, smantana, ochiuri și costiță image

Vită

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g)

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

45 95 
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) image

Pește

Somon pe scândurică de stejar

Punem pe gratarul incins o scandura de stejar, asezam fileul de somon deasupra si acoperim. Somonul se va gati perfect si va avea o aroma naturala de fum 150 g Scandura nu se livrează

48 95 
Somon pe scândurică de stejar image
Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (180/200/50 g)

Pastravul întreg îl asezonam cu sare si piper si îl prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

35 95 
Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (180/200/50 g) image
Somon la cuptor

Fileul de somon îl marinam in coaja si zeamă de lamâie apoi il gatim la cuptorul pe aburi. 150 gr.

41 95 

Gustări

Dă încins pă pita

Salata vinete, fasole frecata, zacusca, pasta de jumari, ceapa rosie 350 g

29 35 
Dă încins pă pita image
Platou traditional ca la bunica (350 g)

Pe un platou aranjam cârnat de casa, slana afumata, ceapa, brânzatelemea, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita si vi-l servim.

29 50 
Platou traditional ca la bunica (350 g) image
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia

Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei. (250 g)

18 50 
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia  image
Salata de vinete

Salata de vinete o facem cu maioneza si ceapa.

17 95 
Salata de vinete  image

Salate fel de baza

Salată cu piept de rață

Îți servim cu frunze verzi de sezon si un dresing din ulei de masline si mirodenii fine.

28 50 
Salată cu piept de rață image
Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g

Salata o pregatim din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu sos vinaigrette, Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.

27 50 
Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g image
Salată cu crispy de pui

Piept de pui, salata verde, rosii cherry, ardei, castraveti, dressing. 450 gr

28 95 
Salată cu crispy de pui image

Spätzle

Spatzle vegetariene

Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele 400 gr

29 95 
Spatzle vegetariene image
Spatzle cu hribi si salvie

Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele. 400 gr

29 95 
Spatzle cu hribi si salvie image
Spatzle cu trei feluri de branza

Brânza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu nuca prajita deasupra. 400gr

29 95 
Spatzle cu trei feluri de branza  image
Spatzle cu carne tocata si sos de rosii

Se prepara un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Acest sos îl adaugam la spatzle, le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si vi-l servim dumnevostra. 400 gr

29 95 
Spatzle cu carne tocata si sos de rosii image
Spatzle cu costita si smântâna

Prajim putin costita cu usturoiul proaspat sa primeasca aroma, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spätzlele. Vi-l servim fierbinte, presarat cu patrunjel verde proaspat tocat. 400 gr

29 95 
Spatzle cu costita si smântâna image

Garnituri

Legume la gratar (250 g)

Dovlecel, vinete, rosii, ciuperci, ceapa, ardei

14 95 
Legume la gratar (250 g) image
Cartofi turtiți cu parmezan gratinat

Coacem cartofii in cuptor apoi îi presărăm cu parmezan și îi mai gratinăm puțin. 300 gr

15 50 
Cartofi turtiți cu parmezan gratinat image
Cartofi Casa Bunicii

Rețeta noastră originala și îndrăgită de cartofi cu praz și smântână.

13 50 
Cartofi Casa Bunicii image
Orez cu hribi de padure

200 gr

17 95 
Orez cu hribi de padure image
Varză călită

7 95 
Spanac bănățean

Făcut ca la bunica acasă, cu lapte și usturoi.

9 50 
Spanac bănățean image
Cartofi prajiti

11 50 
Cartofi prajiti image
Iahnie de fasole

250 gr

11 95 
Orez tras in unt

9 50 
Piure de cartofi

11 00 
Piure de cartofi image
Mamaliguta

9 50 

Salate

Salata de varza (150 g)

8 95 
Salata de varza (150 g) image
Salata de muraturi asortate (200 g)

11 95 
Salata de muraturi asortate (200 g) image
Salata de castraveti cu smantana si marar

150/ 50 g

9 95 
Salata de ardei copti (200 g)

12 50 

Dulciuri de casă

Negresă cu spumă de dovleac dulce

15 95 
Negresă cu spumă de dovleac dulce image
Crempita

Sau cremeș, făcut în casă cu o cremă delicioasă din ouă, lapte și vanilie. 250 gr

14 70 
Crempita image
Papanasi

Din brânza dulce facem un aluat care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta în casa si sos de vanilie. 150/30/70 g

19 90 
Papanasi  image
Gomboți cu prune

Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce 220 g

17 80 
Gomboți cu prune image

Siropuri de casa & Freshuri

Sirop de soc

Facut de casă 500 ml

7 95 
Sirop de soc image
Sirop de zmeură

Sirop de casa, făcut de noi. 500 ml

7 95 
Sirop de zmeură image
Suc de mere

Natural, fara adaos de zahar. 500 ml.

15 00 

Diverse

Sos sinucidere (50 g)

Sos iute pe baza de chilli. Gânditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!

6 50 
Sos seara romantica (50 g)

Sos de usturoi, potrivit înaintea unei întâlniri romantice sau la serviciu!

6 50 
Sos de mustar (50 g)

O varianta mult îmbunatatita a mustarului de la festivalul berii!

6 50 
Pâine

1 95 
Ardei iute murat

2 95 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

1 95 
Ardei iute verde image
Mujdei de usturoi

5 00 
Smântână

2 95 
Sos gorgonzola

6 50 
Sos barbeque

6 50