Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Coș
De post Supe & Ciorbe Pasăre Porc Vită Pește Gustări Salate fel de baza Spätzle Garnituri Salate Dulciuri de casă Siropuri de casa & Freshuri Diverse
Casa Bunicii 1 cover image
Casa Bunicii 1 logo
Casa Bunicii 1

6 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Plată online
Da
Livrare non-contact
Program: Închide la 21:45
Detalii Detalii Vezi detalii

De post

Drob fără carne, cu leurdă

Îl servim cu un sos de brânzeturi.

27 00 
Drob fără carne, cu leurdă image
Mancare de dovlecei cu rosii aromate

27 00 
Mancare de dovlecei cu rosii aromate image
Ghiveci de legume

O mâncare de vară, musai făcută cu legume proaspete. Ardei kapia, roșii de grădină, ceapa și vinete, la care adăugăm puțin orez. Îți servim cu puțină mămăligă. Porție super consistentă la 500 gr.

27 00 
Ghiveci de legume image
Salata de vinete

fără maioneză

14 65 
Ciorbă țărănească de legume

400 ml

11 95 
Ciorbă țărănească de legume image
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia

Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei. (250 g)

15 95 
Bundaș cu spanac

19 95 
Bundaș cu spanac image

Supe & Ciorbe

Supă cremă de ceapă albă cu leurdă

450 gr

16 95 
Supă cremă de ceapă albă cu leurdă image
Gulaș unguresc

450 ml

21 95 
Gulaș unguresc  image
Ciorbă de burtă

400 ml

15 95 
Ciorbă de burtă image
Ciorbă de perișoare

400 ml

14 95 
Ciorbă de perișoare image
Ciorbă de pui a la grec

400 ml

14 95 
Ciorbă țărănească de legume

400 ml

11 95 
Ciorbă țărănească de legume image
Zupa de rață cu găluște de griș

400 ml

12 95 
Zupa de rață cu găluște de griș image

Pasăre

Snitel de pui Casa Bunicii

Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute 250 g

25 95 
Snitel de pui Casa Bunicii image
Piept de pui cu sos de marar (150/ 100 g)

* NU include garnitura *

25 95 
Piept de pui cu sos de marar (150/ 100 g) image
Piept de pui cu sos de visine

* Nu include garnitura * 150/ 100 g

25 95 
Piept de pui cu sos de visine image
Pui cremos

Facem un sos cremos cu seminte de mustar, smantana si miere, apoi scufundam in el pieptul de pui si-l fierbem usor pana scade sosul 150/100 g

27 95 
Pui cremos image
Betiv Portughez (200g)

Pieptul de pui il insabusim in putin unt cu mirodenii, usturoi, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si adaugam smantana dulce.

22 95 
Betiv Portughez (200g) image
Piept de pui la grătar

24 95 
Piept de pui la grătar image
Piept de pui pane

24 95 
Piept de pui parizian

24 95 
Piept de pui parizian image

Porc

Ciolan la cuptor

Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu o garnitura de cartofi cu rozmarin.

59 95 
Ciolan la cuptor image
Cotlet de porc cu salvie, mere și mămăligă specială

Cotletul il tragem la tigaie impreună cu salvia și rondelele de măr, apoi îl dam la cuptor. Separat pregătim o supergarnitura din mămăligă aromată cu semințe de mărar, în care topim brânză de burduf. 300/300 gr

39 95 
Cotlet de porc cu salvie, mere și mămăligă specială image
Coaste de porc Casa bunicii

Coastele de porc le marinam intr-un bait secret, cel putin 24 de ore. Carnea bine patrunsa de arome o ungem cu marinata si o rumenim in cuptor. Va recomandam ketchup-ul de casa * Nu include garnitura * * Include un sos LA ALEGERE * 350/50g

37 95 
Coaste de porc Casa bunicii image
Mititei

5 mititei dolofani cu garnitura de cartofi prăjiți și un sos la alegere

29 95 
Mititei image
Chiftele marinate cu piure de cartofi

Chiftelele le facem din carne de porc amestecata cu pâine și mirodenii. Le marinăm într-un sos dulce si aromat cu foi de dafin, apoi ți le servim musai cu piure de cartofi.

29 95 
Chiftele marinate cu piure de cartofi image
Ceafa banateana (220 g)

Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am îmbunatatit-o cu o marinata de usturoi, pasta de ardei si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, punem totul peste bucata de carne prajita la gratar, acoperim cu mozzarella rasa si o punem la gratinat.

27 95 
Ceafa banateana (220 g) image
Ceafa la tigaie cu usturoi

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 g

26 95 
Ceafa la tigaie cu usturoi image
Ceafă la grătar

Cu garnitură de cartofi prăjiți și un sos la alegere.

29 95 
Ceafă la grătar image
Mamaliga cu branza, smantana, ochiuri și costiță

29 95 
Mamaliga cu branza, smantana, ochiuri și costiță image
Gulas vienez

Noi il facem din bucati proaspete de pulpa de porc, adaugand ceapa, chimen si alte condimente. Ți-l servim cu un ochi de ou si un ardei iute. Atentie, este picant. 550 gr

24 95 
Gulas vienez image

Vită

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g)

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

43 95 
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) image
Antricot aged prussiana la gratar

Antricotul de vita Aged Prusiana, maturat 21 de zile, il prajim pe gratarul incins si vi-l servim pe un vas de fonta ca sa-i pastreze temperatura 250 g

59 95 
Antricot aged prussiana la gratar image

Pește

Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (180/200/50 g)

Pastravul întreg îl asezonam cu sare si piper si îl prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

33 95 
Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (180/200/50 g) image
Somon pe scândurică de stejar

Punem pe gratarul incins o scandura de stejar, asezam fileul de somon deasupra si acoperim. Somonul se va gati perfect si va avea o aroma naturala de fum 150 g Scandura nu se livrează

45 95 
Somon pe scândurică de stejar image

Gustări

Dă încins pă pita

Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline. 500 g

27 95 
Dă încins pă pita image
Platou traditional ca la bunica (350 g)

Pe un platou aranjam cârnat de casa, slana afumata, ceapa, brânzatelemea, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita si vi-l servim.

27 95 
Platou traditional ca la bunica (350 g) image
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia

Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei. (250 g)

15 95 
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia  image
Salata de vinete (150/100 g)

Salata de vinete o facem cu maioneza si ceapa. O servim cu rosii proaspete.

14 65 
Salata de vinete (150/100 g) image

Salate fel de baza

Salată cu piept de rață

Îți servim cu frunze verzi de sezon si un dresing din ulei de masline si mirodenii fine.

26 95 
Salată cu piept de rață image
Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g

Salata o pregatim din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu sos vinaigrette, Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.

26 95 
Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g image
Salată cu crispy de pui

Piept de pui, salata verde, rosii cherry, ardei, castraveti, dressing. 450 gr

26 95 
Salată cu crispy de pui image

Spätzle

Spatzle vegetariene (400 g)

Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele

28 95 
Spatzle vegetariene (400 g) image
Spatzle cu hribi si salvie (400 g)

Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele.

28 95 
Spatzle cu hribi si salvie (400 g) image
Spatzle cu trei feluri de branza si nuca prajita (400 g)

Brânza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu nuca prajita deasupra.

28 95 
Spatzle cu trei feluri de branza si nuca prajita (400 g) image
Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g)

Se prepara un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Acest sos îl adaugam la spatzle, le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si vi-l servim dumnevostra.

28 95 
Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g) image
Spatzle cu costita si smântâna (400 g)

Prajim putin costita cu usturoiul proaspat sa primeasca aroma, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spätzlele. Vi-l servim fierbinte, presarat cu patrunjel verde proaspat tocat.

28 95 
Spatzle cu costita si smântâna (400 g) image

Garnituri

Cartofi "Casa Bunicii"

Rețeta noastră originala și îndrăgită de cartofi cu praz și smântână.

11 95 
Cartofi "Casa Bunicii" image
Legume la gratar (250 g)

Dovlecel, vinete, rosii, ciuperci, ceapa, ardei

14 95 
Legume la gratar (250 g) image
Orez cu hribi de padure (200 g)

16 95 
Orez cu hribi de padure (200 g) image
Broccoli sote cu usturoi si parmezan 200g

16 95 
Cartofi cu rozmarin (200 g)

9 95 
Spanac bănățean

Făcut ca la bunica acasă, cu lapte și usturoi.

8 95 
Spanac bănățean image
Cartofi prajiti

10 95 
Cartofi prajiti image
Orez cu unt

6 95 
Piure de cartofi

9 95 
Piure de cartofi image

Salate

Salata de varza (150 g)

8 95 
Salata de varza (150 g) image
Salata asortata

Varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegret. 200/50g

8 95 
Salata asortata  image
Salata de ardei copti (200 g)

11 95 
Salata de castraveti cu smantana si marar

150/ 50 g

9 95 
Salata de muraturi asortate (200 g)

11 95 
Salata de muraturi asortate (200 g) image
Salata verde ca la Bunica

Frunzele de salata framântate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150 g

8 95 

Dulciuri de casă

Papanasi (150/30/70 g)

Din brânza dulce facem un aluat care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta în casa si sos de vanilie.

18 95 
Papanasi (150/30/70 g) image
Gomboți cu prune

Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce 220 g

16 95 
Gomboți cu prune image
Scoverzi (clatite) cu branza dulce si stafide, la cuptor

Umplem clatitele cu o pasta de branza dulce, stafide fierte in rom. Invelim cu o crema de ou si smantana si dam totul la cuptor 200 g

16 95 
Scoverzi (clatite) cu branza dulce si stafide, la cuptor image
Scoverzi (clatite) cu dulceata

12 99 
Scoverzi cu ciocolata

11 99 

Siropuri de casa & Freshuri

Sirop de soc

Facut de casă 500 ml

7 95 
Sirop de soc image
Sirop de zmeură

Sirop de casa, făcut de noi. 500 ml

7 95 
Sirop de zmeură image
Limonada

500 ml.

15 00 
Limonada image
Suc de mere

Natural, fara adaos de zahar. 500 ml.

15 00 

Diverse

Sos sinucidere (50 g)

Sos iute pe baza de chilli. Gânditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!

6 50 
Sos seara romantica (50 g)

Sos de usturoi, potrivit înaintea unei întâlniri romantice sau la serviciu!

6 50 
Sos de mustar (50 g)

O varianta mult îmbunatatita a mustarului de la festivalul berii!

6 50 
Pâine

1 95 
Ardei iute murat

2 95 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

1 95 
Ardei iute verde image
Mujdei de usturoi

1 95 
Smântână

2 95 
Sos gorgonzola

6 50 
Sos barbeque

6 50