Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Supe & Ciorbe Fără carne Pasăre Porc Vită Pește Gustări Salate fel de baza Spätzle Garnituri Salate Dulciuri de casă Siropuri de casa & Freshuri Diverse
Casa Bunicii 1 cover image
Casa Bunicii 1 logo
Casa Bunicii 1

4 99  Lei

Livrare
29 90 Lei

Comandă min.

Da
Plată online
Da
Livrare non-contact
Deschide la 11:00
Detalii Detalii Vezi detalii
Casa Bunicii 1 este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Supe & Ciorbe

Gulaș unguresc

450 ml

22 95 
Gulaș unguresc  image
Ciorbă de burtă

400 ml

15 95 
Ciorbă de burtă image
Ciorbă de perișoare

400 ml

14 95 
Ciorbă de perișoare image
Ciorbă de pui a la grec

400 ml

14 95 
Ciorbă țărănească de legume

400 ml

11 95 
Ciorbă țărănească de legume image
Zupa de rață cu găluște de griș

400 ml

12 95 
Zupa de rață cu găluște de griș image

Fără carne

Mancare de dovlecei cu rosii aromate

28 50 
Mancare de dovlecei cu rosii aromate image
Ghiveci de legume

O mâncare de vară, musai făcută cu legume proaspete. Ardei kapia, roșii de grădină, ceapa și vinete, la care adăugăm puțin orez. Îți servim cu puțină mămăligă. Porție super consistentă la 500 gr.

28 50 
Ghiveci de legume image
Salata de vinete

fără maioneză

17 95 
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia

Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei. (250 g)

18 50 
Bundaș cu spanac

19 95 
Bundaș cu spanac image

Pasăre

Pulpă de rață la cuptor

Ți-o servim bine rumenită, cu sos de brânzeturi cu leurda și piure de cartofi cu ceapă verde.

31 50 
Pulpă de rață la cuptor image
Snitel de pui Casa Bunicii

Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute 250 g

27 95 
Snitel de pui Casa Bunicii image
Piept de pui cu sos de marar (150/ 100 g)

* NU include garnitura *

27 50 
Piept de pui cu sos de marar (150/ 100 g) image
Piept de pui cu sos de visine

* Nu include garnitura * 150/ 100 g

27 50 
Piept de pui cu sos de visine image
Betiv Portughez (200g)

Pieptul de pui il insabusim in putin unt cu mirodenii, usturoi, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si adaugam smantana dulce.

25 95 
Betiv Portughez (200g) image
Piept de pui la grătar

25 95 
Piept de pui la grătar image
Piept de pui pane

25 95 
Piept de pui parizian

25 95 
Piept de pui parizian image

Porc

Cotlet de porc cu pesto de leurdă si cartofi copti cu parmezan

39 95 
Cotlet de porc cu pesto de leurdă si cartofi copti cu parmezan image
Sarmale de primavara

Sarmale in foi de vita proaspata, servite cu mamaliga si sos de marar. 250/150/50 g

26 50 
Sarmale de primavara image
Mititei

5 mititei dolofani cu garnitura de cartofi prăjiți și un sos la alegere

29 95 
Mititei image
Ceafa la tigaie cu usturoi

Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180 g

26 95 
Ceafa la tigaie cu usturoi image
Ceafă la grătar

Cu garnitură de cartofi prăjiți și un sos la alegere.

29 95 
Ceafă la grătar image
Mamaliga cu branza, smantana, ochiuri și costiță

29 95 
Mamaliga cu branza, smantana, ochiuri și costiță image

Vită

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g)

Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

45 95 
Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) image

Pește

Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (180/200/50 g)

Pastravul întreg îl asezonam cu sare si piper si îl prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

35 95 
Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (180/200/50 g) image
Somon pe scândurică de stejar

Punem pe gratarul incins o scandura de stejar, asezam fileul de somon deasupra si acoperim. Somonul se va gati perfect si va avea o aroma naturala de fum 150 g Scandura nu se livrează

48 95 
Somon pe scândurică de stejar image
Somon la cuptor

Fileul de somon îl marinam in coaja si zeamă de lamâie apoi il gatim la cuptorul pe aburi. 150 gr.

41 95 

Gustări

Dă încins pă pita

Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline. 500 g

29 35 
Dă încins pă pita image
Platou traditional ca la bunica (350 g)

Pe un platou aranjam cârnat de casa, slana afumata, ceapa, brânzatelemea, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita si vi-l servim.

29 50 
Platou traditional ca la bunica (350 g) image
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia

Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei. (250 g)

18 50 
Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia  image
Salata de vinete (150/100 g)

Salata de vinete o facem cu maioneza si ceapa. O servim cu rosii proaspete.

17 95 
Salata de vinete (150/100 g) image

Salate fel de baza

Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g

Salata o pregatim din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu sos vinaigrette, Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.

27 50 
Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g image
Salată cu crispy de pui

Piept de pui, salata verde, rosii cherry, ardei, castraveti, dressing. 450 gr

28 50 
Salată cu crispy de pui image

Spätzle

Spatzle vegetariene (400 g)

Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele

29 95 
Spatzle vegetariene (400 g) image
Spatzle cu hribi si salvie (400 g)

Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele.

29 95 
Spatzle cu hribi si salvie (400 g) image
Spatzle cu trei feluri de branza si nuca prajita (400 g)

Brânza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu nuca prajita deasupra.

29 95 
Spatzle cu trei feluri de branza si nuca prajita (400 g) image
Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g)

Se prepara un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Acest sos îl adaugam la spatzle, le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si vi-l servim dumnevostra.

29 95 
Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g) image
Spatzle cu costita si smântâna (400 g)

Prajim putin costita cu usturoiul proaspat sa primeasca aroma, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spätzlele. Vi-l servim fierbinte, presarat cu patrunjel verde proaspat tocat.

29 95 
Spatzle cu costita si smântâna (400 g) image

Garnituri

Cartofi turtiți cu parmezan gratinat

Coacem cartofii in cuptor apoi îi presărăm cu parmezan și îi mai gratinăm puțin. 300 gr

15 50 
Cartofi

Rețeta noastră originala și îndrăgită de cartofi cu praz și smântână.

13 50 
Cartofi  image
Legume la gratar (250 g)

Dovlecel, vinete, rosii, ciuperci, ceapa, ardei

14 95 
Legume la gratar (250 g) image
Orez cu hribi de padure (200 g)

17 95 
Orez cu hribi de padure (200 g) image
Broccoli sote cu usturoi si parmezan 200g

17 95 
Spanac bănățean

Făcut ca la bunica acasă, cu lapte și usturoi.

9 50 
Spanac bănățean image
Cartofi prajiti

11 50 
Cartofi prajiti image
Orez tra in unt

9 95 
Piure de cartofi

11 00 
Piure de cartofi image

Salate

Castraveți murați la soare

9 95 
Castraveți murați la soare image
Salata de varza (150 g)

8 95 
Salata de varza (150 g) image
Salata asortata

Varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegret. 200/50g

9 95 
Salata asortata  image
Salata de ardei copti (200 g)

12 50 
Salata de castraveti cu smantana si marar

150/ 50 g

9 95 
Salata verde ca la Bunica

Frunzele de salata framântate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150 g

9 50 

Dulciuri de casă

Papanasi (150/30/70 g)

Din brânza dulce facem un aluat care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta în casa si sos de vanilie.

19 90 
Papanasi (150/30/70 g) image

Siropuri de casa & Freshuri

Sirop de soc

Facut de casă 500 ml

7 95 
Sirop de soc image
Sirop de zmeură

Sirop de casa, făcut de noi. 500 ml

7 95 
Sirop de zmeură image
Limonada

500 ml.

15 00 
Limonada image
Suc de mere

Natural, fara adaos de zahar. 500 ml.

15 00 

Diverse

Sos sinucidere (50 g)

Sos iute pe baza de chilli. Gânditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!

6 50 
Sos seara romantica (50 g)

Sos de usturoi, potrivit înaintea unei întâlniri romantice sau la serviciu!

6 50 
Sos de mustar (50 g)

O varianta mult îmbunatatita a mustarului de la festivalul berii!

6 50 
Pâine

1 95 
Ardei iute murat

2 95 
Ardei iute murat image
Ardei iute verde

1 95 
Ardei iute verde image
Mujdei de usturoi

1 95 
Smântână

2 95 
Sos gorgonzola

6 50 
Sos barbeque

6 50