Casa Bunicii
50% reducere
50% reducere: Salata Cezar
300 gr
10% reducere
10% reducere: Platou grill romanesc
Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi. - 750gr /400gr /350gr /200gr
10% reducere: Platou pui parizian
Contine piept de pui parizian si piure de cartofi700gr /800gr
10% reducere: Platou specialitati Casa Bunicii
Contine snitel de pui Casa Bunicii, Ceafa la tigaie cu usturoi, cartofi Casa Bunicii 350gr /350gr /1250gr
10% reducere: Platou pui parizian cu ciuspais de mazare
Contine snitel de pui parizian, ciuspais de mazare si morcovi caramelizati.700 gr/800 gr
10% reducere: Platou Specialitati Banatene
Contine piept de pui cu sos de visine, chiftele de porc marinate in sos de rosii si piure de cartofi.
Gustari
Fasole frecata cu prajeala de ceapa.
Fasolea bine fiarta o batem pana se face ca o crema. O servim rece cu o prajeala din ceapa si boia dulce. 100 g/ 20 g
18 00Salata de vinete
100 gr / 20 gr
17 00Bruschete Din Mălai Copt
Coacem în cuptor mălaiul și îl tăiem în forma unor mici bruschete. Vi le servim în mai multe variante: roșii cu busuioc și usturoi, salată de vinete, zacusca si hribi. 60g / 60g / 60g
30 00Crochete Din Branza de Burduf cu Miere si Chilli
Branza de burduf o frământăm și o modelăm sub formă de bile pe care le panerăm și le prăjim. vi le servim stropite cu miere și fulgi de chilli. 120 gr
19 00Placintă cu Branza si Dulceata de Rosii cu Busuioc
Pregătim un amestec de brânză sărată și mărar cu care umplem niște plăcințele mici, cat un spring roll. Le prăjim și vi le servim cu o delicioasă dulceață de roșii cu busuioc. 100g / 50g
19 00Banat Charcuterie Board
O selecție cu cele mai faine brânzeturi si mezeluri locale: brânză maturată de oaie, brânză de burduf, brânză "floare de colț", șuncă de casă, slănină afumată, cârnați uscat. 120g / 120g / 60g
48 00Zacusca
Vinete, roșii, ceapă, ardei. 100g / 20g
14 00Pasta de Jumari
Jumări de porc, muștar, ceapă roșie murată. 100g / 20g
17 00Mezeluri Locale
Suncă afumată, slănină afumată, cârnaț uscat 120g / 30g
24 00Brânzeturi Locale
Telemea de oaie maturată din zona carașului, brânză de burduf, brânză "floare de colț". 120g / 30g
24 00Supe si Ciorbe
Gulas unguresc
350ml
30 00Ciorba de burta
350 gr
23 00Ciorba de pui a la grec
350 gr
21 00Ciorba taraneasca de legume
350 gr
19 00Platouri calde
Platou grill romanesc
Contine mititei, ceafa de porc la gratar, piept de pui la gratar, cartofi prajiti, muraturi asortate, mustar si sos de usturoi. - 750gr /400gr /350gr /200gr
174 00Platou party
Crispy din piept de pui, aripioare/pulpe pui crispy, cordon bleu, cascaval pane, cartofi prăjiți. 1000gr /800gr /200gr
158 00Platou pui parizian
Contine piept de pui parizian si piure de cartofi 700gr /800gr
132 00Platou specialitati Casa Bunicii
Contine snitel de pui Casa Bunicii, Ceafa la tigaie cu usturoi, cartofi Casa Bunicii 350gr /350gr /1250gr
190 00Platou pui parizian cu ciuspais de mazare
Contine snitel de pui parizian, ciuspais de mazare si morcovi caramelizati. 700 gr/800 gr
159 00Platou Specialitati Banatene
Contine piept de pui cu sos de visine, chiftele de porc marinate in sos de rosii si piure de cartofi.
190 00Fara carne
Spatzle cu hribi si salvie
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
43 00Ghiveci
O mancare fara carne dar si fara compromis la gust. Folosim orez, ardei copti, rosii, vinete. Servim impreuna cu un glob de mamaliga. 350g
36 00Spatzle vegetariene
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400g
38 00Ciorba taraneasca de legume
350 gr
19 00Vita
Snitzel vienez din carne de vitel cu cartofi Casa Bunicii (160/ 30 g/ 200gr)
Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Garnitura inclusa. 180g /200 g/ 50g
80 00Limba de vita cu piure aromatizat cu trufe si sos brun
Fierbem limba de vitel intr-un amestec de apa, legume aromate si condimente pana devine frageda. O taiem felii si ti-o servim acoperita cu un strat generos de sos brun impreuna cu cartofi piure aromatizat cu trufe. Un preparat cu adevarat special gata sa resfete cele mai pretentioase gusturi. 150g/180g/50g
56 00Porc
Ciolan la cuptor
Include garnitura de fasole frecata si castraveti murati la soare 400g/180g/100g
66 00Chiftele marinate cu piure de cartofi
Chiftelele le facem din carne de porc amestecata cu pâine și mirodenii. le marinăm într-un sos dulce si aromat cu foi de dafin, apoi ți le servim musai cu piure de cartofi.
51 00Coaste de porc Casa Bunicii
Coastele Casa Bunicii sunt gatite in bbq smoker timp de 6 ore cu fum cald de stejar. Le servim cu o portie de cartofi prajiti presarati cu parmesan si sos bbq. 300g/180g/50g
66 00Ceafa la tigaie cu usturoi cu cartofi piure
Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat 180g/200g
55 00Ceafa la gratar
Clasica ceafa de porc, bine asezonata cu sare si piper. Servita cu o garnitura de cartofi prajiti cu parmesan. 180g/200g
40 00Mititei
Miititei dolofani cu garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan si un sos la alegere. Fotografie este cu titlu de prezentare, numarul de mititei poate varia in functie de gramajul acestora. 180g/200g
42 00Muschiulet de Porc cu Spatzle, Sos de Hribi si Baby Spanac
Bunica te poarta intr-o călătorie gastronomică prin aromele delicate ale mușchiulețului de porc, spaetzle-ului condimentat, sosului rafinat de hribi și prospețimii baby spanacului. 150g/200g/100g
59 00Pasare
Snitel de pui Casa Bunicii cu cartofi Casa Bunicii
Paneram pieptul de pui apoi il prajim pe gratar. Adaugam un sos din rosii si mirodenii si bucari de mozarella. Gratinam la cuptor cateva minute. 180g/200g
60 00Piept pui sos de visine cu cartofi piure
Mancare traditionala la noi in Banat. Include garnitura de cartofi piure. 160g/200g
56 00Crispy de pui
Include garnitura de cartofi prajiti presarati cu parmesan. 180g/200g
38 00Piept de pui la gratar
200 gr
36 00Piept de pui parizian cu mazare traditionala si morcovi caramelizati.
180g/150g
51 00Piept de rata cu cartofi gratinati, piure de morcovi si sos de portocale
Pieptul de rata il rumenim pana pielea devine crocanta. Separat pregatim un piure din cartofi dulci si morcovi, dar si niste cartofi gratinati. iti servim impreuna cu un sos delicat de portocale. 150g/200g/50g
70 00Piept de pui cu sos de marar si piure de cartofi
O mancare nelipsita din bucataria banateana. 160g/200g
56 00Peste
Pastrav la gratar
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper apoi il azvarlim pe gratar. Vi-l servim dumneavoastra cu mamaliga si mujdei de usturoi. 160g/180g/50g
48 00Creveti la tigaie cu sos de unt
Creveti, ardei, patrunjel, unt, vin alb, paine prajita - 150g/100g
65 00Spatzle
Spatzle Carbonara
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
50 00Spatzle cu hribi si salvie
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
43 00Spatzle cu ragu din carne de vita
Spatzlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400 gr
39 00Spatzle vegetariene
Spatlele sunt paste traditionale, facute de noi in casa exclusiv din faina si oua. 400g
38 00Spatzle Amatriciana
Spatzle banatene imbinate cu sosul amatriciana, un amestec autentic de rosii coapte, gunaciale crocant, ceapa si pecorino. gris, ou, guanciale, sos de rosii, piper, sare, ulei, ceapa, pecorino. 400g
50 00Salate fel de baza
Salata Cezar
300 gr
41 00Salata cu crispy de pui
350 gr
47 00Burgeri
American burger
Carne de vită, sos barbeque afumat, frunze verzi, gorgonzola, roșie, cartofi prăjiți, extra sos.. 250g/150g/50g
55 00Black Angus burger
Carne de vită Angus, sos de mustar dulce, frunze verzi, Cedar, bacon, castraveti murați, dulceață de ceapă roșie, cartofi prăjiți, extra sos. 250g/150g/50g
55 00Casa Bunicii double decker
Doua bucati chiftea din carne de vită, sos de bacon, frunze verzi, muraturi, Cedar, double bacon, cartofi prăjiți, extra sos 250g/150g/50g
59 00Garnituri
Cartofi Casa Bunicii
Garnitura traditionala a restaurantului nostru, facuta din cartofi cu praz si un sos de smantana. 250 gr
21 00Cartofi piure cu unt
Facuti intotdeauna din cartofi adevarati, fara economie la unt, lapte si smantana. 250 gr
19 00Cartofi prajiti
Sunt condimentati cu mirodenii, si presarati cu parmesan. 200 gr
18 00Legume la gratar
250 gr
21 00Mamaliguta
200 gr
15 00Orez cu hribi
250 gr
26 00Orez cu unt
250 gr
15 00Varza calita
200g
16 00Mazare Sote
Dupa reteta bunicii se pune ceapa la calit, taiata feliute. Intre timp mazarea se pune la cuptor la 93g, 12 minute pe abur si cand este gata se amesteca cu ceapa calita si se serveste cu morcovi caramelizati. 200 gr
21 00Salate de insotire
Ardei copti
150 gr
18 00Varza murata cu boia
200 gr
17 00Salata de varza
200gr
14 00Salata castraveti smantana marar
200g
16 00Ardei iute murat
5 00Ardei iute verde
60 gr
4 00Salata asortata cu dresing vinegret
200g
20 00Castraveti murati la soare
200 gr
19 00Sfecla cu hrean
200gr
20 00Salata verde ca la bunica
Frunzele de salata framantate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150 gr
18 00Dulciuri
Crempita
Prajitura traditionala a banatului, pregatita de bunica cu un sos de vanilie, facut in casa din oua, lapte si vanilie 200 gr
19 00Papanasi
Din branza dulce si faina facem un aluat pe care-l prajim pana face o crusta crocanta apoi vi-l servim cu dulceata de afine, facuta in casa, si sos de vanilie. 160g/50g/50g
29 00Diverse
Smantana
Smantana
7 00Ketchup
6 00Parmezan ras
8 00Sos bbq
50 gr
10 00Sos gorgonzola
Sos gorgonzola
15 00Sos hribi
16 00Sos mustar
50 gr
10 00Sos seara romantica
50 gr
10 00Sos sinucidere
50 gr
10 00