Bombay
1. Supe
1.1. Tomato Dhania Shorbha / Supă roșii
Specialitate din sudul Indiei, supă pe bază de roșii proaspete îmbogățită cu un buchet aromat de condimente. Grad Iuțenie: Usor Picantă NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
31,501.2. Mulliguatani / Supă linte
Supă consistentă pe bază de curry și linte îmbogățită cu o varietate de arome indiene. Medium Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
29,501.4. Manchow Soup / Supă de pui cu noodles prăjiți
Supă de pui populară în bucătăria indiană cu arome intense de ghimbir și usturoi și noodles prăjiți. Grad Iuțenie: Medium Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
34,502. Naan
2.2. Garlic Naan / Lipie indiană cu usturoi
Naan cu usturoi.
10,003. Aperitive
3.1. Mansoon Bhajiya / Legume crocante în faină de naut, cu vinete și ceapă
O gustare exotică care are la bază legume, ceapă roșie și vinete, învelite în aluat crocant din făină de năut și Garam Masala. Grad Iuțenie: Nepicant.
29,503.3. Chicken 65 flavours / Pui 65 Arome Iuți cu Ardei Kashmiri
Aperitiv popular în sudul Indiei care are la bază pieptul de pui prăjit și mult ardei iute, dar adevărata aromă unică este dată de amestecul celor 65 de condimente în care este marinat puiul. Grad Iuțenie: Very Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
34,505. Curry Vegetarian
5.3. Dal Tadka / Curry cu linte roșie și galbenă
Este cel mai comun fel de mâncare întâlnit în bucătăriile indiene, având la bază linte galbenă, roșii proaspete, ardei chilli uscați și afumați care dau preparatului o savoare inedită și tradițională. Grad Iuțenie: Little Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
30,505.4. Dal Makhani / Curry cu linte neagră și fasole roșie
Preparat originar din regiunea Punjab, este o variantă modernă a mâncărurilor tradiționale de linte neagră combinată cu fasole roșie, sos de roșii, unt, smântână ș mirodenii indiene. Grad Iuțenie: Little Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
31,506. Curry Pui
6.1. Butter Chicken
Little Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
41,506.2. Chicken Tikka Masala
Little Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
45,507. Curry Porc
7.1. Pork Vindaloo / Curry de porc în sos de chilli extraiute
Muschiulet de porc pregatit in sos de ardei iute si mirodenii indiene Very Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
51,507.2. Pork Makhani / Curry de porc în sos roșu, unt și condimente
Little Spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
47,508. Curry Miel
8.1. Saagwala Mutton / Curry de miel în sos de spanac
Little spicy NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
56,508.2. Laal Maans / Curry de miel în sos rosu cu iaurt și condimente iuți
Mediu Picant NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
54,509. Curry Creveți
9.1. Shrimp Curry
Ușor Picant NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
55,509.2. Shrimp Butter Masala
Usor Picant NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
57,5010. Garnituri
10.2. Steamed Rice / Orez simplu
Orez basmati simplu gătit la aburi. Grad Iuțenie: Nepicant
17,5010.3. Jeera Rice / Orez cu chimen
Orez simplu gătit la aburi infuzat cu scorțișoară, anason, cardamon și foi de dafin. Grad Iuțenie: Nepicant
18,5010.4. Jeera Aloo / Cartofi la cuptor în stil indian
Un fel de mâncare vegetarian tipic indian, care este adesea servit ca și garnitură. Ingredientele sale principale sunt cartofii, semințele de chimen și condimentele indiene. Grad Iuțenie: Nepicant
19,5011. Biryani - Orez Indian
11.1. Murg Biryani / Orez indian cu pui
Orez în stil indian, în straturi, cu pulpă de pui dezosată, marinată în iaurt și amestec de condimente. Grad Iuțenie: Ușor Picant NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
51,5011.2. Mutton Biryani / Orez indian cu miel
Orez în stil indian, în straturi, cu pulpă de miel marinată în iaurt și amestec de condimente. Grad Iuțenie: Ușor Picant NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
61,5014. Sosuri și Salate
14.5. Sos Vindaloo / Chilli foarte picant
Sos pe baza de chilli foarte picant, ardei iute și condimente indiene. Grad Iuțenie: Foarte Picant
12,0014.6. Salată Kachumber / Asortată
Salată asortată.
16,5014.1. Sos Pudina Chutney / Iaurt cu Mentă
Sos de iaurt cu mentă, coriandru și condimente indiene. Grad Iuțenie: Usor picant NIVELUL DE IUTE NU POATE FI MODIFICAT
14,5014.2. Sos-salata Raita / Iaurt cu legume
Sos pe bază de iaurt, cu legume și condimente indiene. Grad Iuțenie: Nepicant
12,0014.3. Sos Mango Chutney / Mango și condimente
Sos original din India, pe bază de mango, dulce-acrișor cu tente aromate. Grad Iuțenie: Nepicant usor dulce
12,0014.4. Sos Tamarind / Acru-aromat
Sos pe baza de Tamarind, fructul copacului cu acelasi nume și condimente indiene. Sosul de Tamarind are gust acru-aromat. Grad Iuțenie: Nepicant
9,0015. Desert
15.1. Gajar Ka Halwa / Budincă de morcovi
Budincă tradițională indiană facută din morcovi rași, lapte, zahar și cardamon. O experienta deosebita - recomandam
18,5015.3. Pirni / Budincă de orez cu caju și fistic
Budinca de orez Indiană este unul dintre cele mai populare deserturi nu doar din India, ci din lume.
17,50