Bombay - The Indian Restaurant
1. Supe
1.1. Tomato Dhania Shorbha / Supă roșii
Ușor spre Mediu Picant, Specialitate din sudul Indiei, supă pe bază de roșii proaspete îmbogățită cu un buchet aromat de condimente. , 400g
28,001.2. Mulliguatani / Supă linte
Mediu Picant ️️, Supă consistentă pe bază de curry și linte îmbogățită cu o varietate de arome indiene. , 400g
29,001.3. Goan Shrimps Soup / Supă creveți
Ușor Picant ️, Gustoasă și intens aromată, supa de creveți satisface și cele mai rafinate gusturi, un preparat cu un intens accent oriental dat de amestecul prafului de curry. , 400g
37,001.4. Manchow Soup / Supă de pui cu noodles prăjiți
Mediu Picant ️️, Supă de pui populară în bucătăria indiană cu arome intense de ghimbir și usturoi și noodles prăjiți. , 400g
33,002. Lipie - Naan
2.1. Plain Naan / Lipie indiană simplă
Lipie indiana coapta in cuptor tandoor, 150g
9,002.2. Garlic Naan / Lipie indiană cu usturoi
Lipie cu usturoi coapta in cuptor indian tandoor, 150g
10,004. Cuptor Tandoori
4.1. Murgh Tikka Angara
Nepicant, Frigărui din pulpă de pui, marinate in sos rosu și coapte în cuptor tandoori., 250g
44,004.2. Murgh Malai Tikka
Nepicant, Frigărui din pulpă de pui, marinate în iaurt și coapte în cuptor tandoori., 250g
42,004.3. Mutton Seekh Kabab
Nepicant, Frigărui din carne de miel măcinată, condimentată cu garam masala și coriandru pregatite in cuptor original tandoor, 250g
47,004.5. Jingha Tikka
Nepicant, Frigărui cu creveți condimentați și marinați în pastă de curry, pregatite in cuptor tandoor, 250g
48,005. Curry Vegetarian
5.2. Vegetable Jalfrezi / Curry cu legume trase în tigaie
Ușor Picant ️, Jalfrezi înseamnă “prăjit fierbinte”, un mix de legume prăjite în sos de curry și o explozie fabuloasă de condimente, cu adaos de unt și pudră de chilli. , 200g
33,005.3. Dal Tadka / Curry cu linte roșie și galbenă
Ușor Picant ️, Este cel mai comun fel de mâncare întâlnit în bucătăriile indiene, având la bază linte galbenă, roșii proaspete, ardei chilli uscați și afumați care dau preparatului o savoare inedită și tradițională., 200g
33,005.5. Kashmiri Dum Aloo / Curry cu cartofi în sos Kashmiri
Ușor Picant ️, Dum Aloo face parte din bucătăria tradițională Kashmir, de unde provin și ardeii cu același nume și un preparat din cartofi gătiți la abur în sos de roșii, condimente și pudră de chilli Kashmiri. , 200g
32,005.4. Dal Makhani / Curry cu linte neagră și fasole roșie
Ușor Picant ️, Preparat originar din regiunea Punjab, este o variantă modernă a mâncărurilor tradiționale de linte neagră combinată cu fasole roșie, sos de roșii, unt, smântână ș mirodenii indiene. , 200g
Indisponibil6. Curry Pui
6.1. Butter Chicken
Ușor Picant ️, Puiul în unt, cunoscut în mod tradițional sub numele Demurgh Makhani, este un tip de curry făcut din pui, în sos de roșii și unt condimentat. Sosul este renumit pentru textura sa fină, cremoasă și bogată în arome indiene. , 200g
43,006.2. Chicken Tikka Masala
Ușor Picant ️, Felul de mâncare a fost popularizat de bucătăria indiană și oferit în restaurantele din întreaga lume. Puiul Tikka Masala este un fel de mâncare ce conține bucăți de pulpă de pui marinate și prăjite într-un sos cremos și aromat, culoarea portocalie fiind dată de mixul de condimente originare din India. , 200g
44,006.3. Chicken Xacuti / Curry de pui cu lapte de cocos
Mediu Picant ️️, Xacuti este un curry preparat în regiunea Goa din India, cu un mix original de condimente, inclusiv semințe de mac alb, ceapă feliată, nucă de cocos rasă și prăjită, ardei iute roșu uscat. , 200g
45,007. Curry Porc
7.1. Pork Vindaloo / Curry de porc în sos de chilli extraiute
Foarte Picant ️️️, Vindaloo este un curry preparat în regiunea Goa din India, readaptat după o rețetă portugheză în care bucățile de carne de porc sunt marinate în oțet și vin la care se adaugă sosul foarte condimentat și aromat. , 200g
49,007.2. Pork Makhani / Curry de porc în sos roșu, unt și condimente
Ușor Picant ️, Bucăți fragede din carne de porc prăjite în sos de roșii, unt și condimente. Preparatul este cunoscut pentru aromele puternice și foarte diverse. , 200g
45,008. Curry Miel
8.1. Saagwala Mutton / Curry de miel în sos de spanac
Ușor Picant ️, Unul dintre cele mai sănătoase preparate din bucătăria indiană care conține bucăți fragede de miel, prăjite într-un sos de spanac, cu fine arome de nucșoară și Garam Masala. , 200g
54,008.2. Laal Maans / Curry de miel în sos rosu cu iaurt și condimente iuți
Mediu Picant ️️, Este un curry din carne de miel preparat într-un sos de iaurt și condimente iuți, cum ar fi ardeiul iute roșu Mathania. Acest fel de mâncare este de obicei picant și bogat în usturoi. Grad Iuțenie: Mediu Picant ️️, 200g
52,009. Curry Creveți
9.1. Shrimp Curry
Ușor Picant ️, Un preparat deosebit de aromat și fin, curry dde creveți este un fel de mâncare din bucătăria indo-portugheză care se diferențiează de sosurile clasice prin adaosul de nucă de cocos., 200g
55,009.2. Shrimp Butter Masala
Ușor Picant ️, Creveții în sos de unt cunoscut și sub numele de Makhani este un tip de curry făcut cu creveți, sos de roșii, unt și condimente. Sosul este renumit pentru textura sa fină, cremoasă și bogată în arome., 200g
58,0010. Garnituri
10.1. Aloo Gobi / Cartofi și conopidă prăjite
Ușor Picant ️, Un preparat indian ce constă într-un mix de cartofi și conopidă gătită la abur, asezonate cu Garam Masala, curcuma și chimen., 150g
19,0010.2. Steamed Rice / Orez basmati simplu
Nepicant, Orez basmati simplu gătit la aburi., 150g
15,0010.3. Jeera Rice / Orez cu chimen
Nepicant, Orez simplu gătit la aburi infuzat cu scorțișoară, anason, cardamon și foi de dafin., 150g
16,0010.4. Jeera Aloo / Cartofi la cuptor în stil indian
Nepicant, Un fel de mâncare vegetarian tipic indian, care este adesea servit ca și garnitură. Ingredientele sale principale sunt cartofii, semințele de chimen și condimentele indiene., 150g
19,0010.5. Noodles With Vegetables
Nepicant, Tăiței cu legume și condimente, pregătiți in wok., 150g
22,0011. Biryani - Orez Indian
11.1. Murg Biryani / Orez indian cu pui
Ușor Picant ️, Orez în stil indian, în straturi, cu pulpă de pui dezosată, marinată în iaurt și amestec de condimente., 480g
49,0011.2. Mutton Biryani / Orez indian cu miel
Ușor Picant ️, Orez în stil indian, în straturi, cu pulpă de miel marinată în iaurt și amestec de condimente., 480g
59,0011.3. Jhinga Biryani / Orez indian cu creveți
Ușor Picant ️, Orez în stil indian, în straturi, cu creveți marinați și amestec de condimente., 480g
59,0011.4. Sabzi Biryani / Orez indian cu legume
Ușor Picant ️, Orez în stil indian, în straturi, cu cu legume (lacto-vegetarian)., 480g
47,0014. Sosuri și Salate
14.1. Sos Pudina Chutney / Iaurt cu Mentă si condimente
Ușor Picant ️, Sos de iaurt cu mentă, coriandru și condimente indiene. Însoțește foarte bine aperitivele sau produsele pregătite in Tandoori., 50g
12,0014.2. Sos-salata Raita / Iaurt cu legume
Nepicant, Sos-salata pe bază de iaurt, cu legume și condimente indiene, foarte bun insotitor pentru mancarurile picante. , 150g
12,0014.3. Sos Mango Chutney / Mango și condimente
Cu tenta ușor dulce, Sos original din India, pe bază de mango, dulce-acrișor cu tente aromate. , 150g
12,0014.4. Sos Tamarind / Acru-aromat
Nepicant, Sos pe baza de Tamarind, fructul copacului cu acelasi nume și condimente indiene. Sosul de Tamarind are gust acru-aromat., 50g
9,0014.5. Sos Vindaloo / Chilli foarte picant
Foarte Picant ️️️, Sos pe baza de chilli foarte picant, ardei iute și condimente indiene., 50g
12,0014.6. Salată Kachumber / Asortată
Nepicant, Salată asortată de legume in stil indian, 150g
14,0014.7. Salată Aloo Chana Chaat / Năut și cartofi
Nepicant, Salată de năut și cartofi., 150g
15,00