Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Ghicește suma din plic!
Candidatul Perfect cover image
Candidatul Perfect logo

Candidatul Perfect

Detalii Detalii Vezi detalii

Gratuit

Transport
Ghicește suma din plic! Știi cât e în plicul din filmul „Candidatul Perfect”? Alege-l pe cel corect și poți câștiga prin tragere la sorți un voucher pe Tazz, în valoarea sumei respective. Gândește-te bine, poți să adaugi un singur plic într-o comandă! Detalii în regulament.
Deschis

Ghicește suma din plic!

Plicul gurmand cu 12.870 lei​

Plicul ăsta gurmand are 12.870 lei. Crezi că el este plicul cu suma corectă? Alege-l și, dacă ai ghicit, poți câștiga un voucher pe Tazz în valoarea sumei respective! *Produsul este unul virtual, reprezintă participarea ta la concurs și nu implică plasarea unei comenzi propriu-zise. Gândește-te bine, poți să adaugi un singur plic și plasa o singură comandă!

0,00 
Plicul gurmand cu 12.870 lei​ image
Plicul pofticios cu 16.455 lei​

Plicul pofticios ascunde 16.455 lei. Să fie el cel cu suma corectă? Alege-l și, dacă ai ghicit, poți câștiga un voucher pe Tazz în valoarea sumei respective!​ *Produsul este unul virtual, reprezintă participarea ta la concurs și nu implică plasarea unei comenzi propriu-zise. Gândește-te bine, poți să adaugi un singur plic și plasa o singură comandă!

0,00 
Plicul pofticios cu 16.455 lei​ image
Plicul apetisant cu 18.250 lei​

Ți se pare că plicul apetisant ar ascunde suma corectă? În el sunt 18.250 lei. Alege-l și, dacă ai ghicit, poți câștiga un voucher pe Tazz în valoarea sumei respective!  *Produsul este unul virtual, reprezintă participarea ta la concurs și nu implică plasarea unei comenzi propriu-zise. Gândește-te bine, poți să adaugi un singur plic și plasa o singură comandă!

0,00 
Plicul apetisant cu 18.250 lei​ image