Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Sandwichuri Platouri
El Antojo cover image
El Antojo logo

El Antojo

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:00
El Antojo este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Sandwichuri

Sandwich bocadillo - Catalana

Tradiția Peninsulei Iberice într-un singur BOCADILLO. Prospețimea uleiului de măsline și a sucului proaspăt de roșii, se îmbină cu dulceață jamonului iberic și cu tradițională brânză semimaturata, într-o baghetă autentică. E revitalizare, e soare, e mare, e fericire.  350 g

29 00 
Sandwich bocadillo - Catalana image
Sandwich bocadillo - Lomo iberic

Mușchiulețul maturat din porc iberic, devine vedeta principală a unui BOCADILLO cu tradiție în dieta mediteraneeană, el punând în valoare atât brânză semimaturata cât și soarele din uleiul de măsline virgin extra și a sucului proaspăt de roșii ce mângâie bagheta care găzduiește atât de fin aceste superbe energii de bine. 350 g

29 00 
Sandwich bocadillo - Lomo iberic  image
Sandwich bocadillo - Chorizo iberic

Chorizo Iberic e tradiție. Acest BOGADILLO este îmbinarea perfectă dintre finețea unei brânze semimaturată, și a puterii unui chorizo autentic iberic. Echilibrul este dat de autenticul suc natural de roșii și de uleiul de măsline virgin extra. Poate prea decadent în bagheta crocantă dar, să lașam soarele să vorbească în aceste îmbucături. 350 g

29 00 
Sandwich bocadillo - Salam natural iberic

Un clasic. Un spărgător de bariere în ceea ce privește mezelurile autentice iberice. L-am domolit cu o brânză maturată într-o baghetă crocantă unsă cu ulei de măsline virgin extra și cu sos natural din roșii. 350g

29 00 
Sandwich bocadillo - Salam natural iberic  image
Sandwich bocadillo - Salam din porc de ghindă natural iberic

Spania creste animale iubindu-le. Porcul din care se produce acest salam este un animal fericit care timp de trei ani de zile trăiește în deplină libertate și se hrănește cu ghindă, castane sau măsline. Dulceața și finețea acestui salam sunt aproape păcătoase. Că să fie păcatul păcat, dacă tot e făcut, am adus și o baghetă crocantă, am uns-o cu ulei de măsline virgin extra și cu puțin sos de roșii, am aruncat niște felii de brânză maturată în ea, peste salamul de ghindă, și v-o oferim ca pe o ispită 350 g.

29 00 
Sandwich bocadillo - Salam din porc de ghindă natural iberic image

Platouri

Platou Vega baja 2-3 persoane

Tradiția la ea acasă. Însorita zona Vega Baja din Sud-Estul Peninsulei Iberice, între mare și munte, vă aduce pe un platou toată savoarea mediteraneeană care îmbină vântul muntos.Brânză și sâmburii naturali de migdale, prăjiți și sărați, care desăvârșesc acest platou, sunt ceea ce spaniolii spun: ABUNDENTA LA EA ACASĂ. Bucurați-vă de viață și lașați grijile de-o parte. 1000 g

190 00 
Platou El torerro 2-3 persoane

Un platou care prezintă toată istoria culinară a Spaniei. Este despre curaj, despre forță, despre erotism și iubire. Lăsați-vă atinși de spiritul de macho sau de spiritul unei dansatoare de flamenco. E imposibil de refuzat.  1000 g

190 00 
Platou El antojo 2-3 persoane

E ceva ce ne reprezintă pe noi. Am îmbinat toată căldură soarelui iberic cu ghidul gastronomic din regiunea Vega Baja și vi l-am pus la dispoziție. Trăiți-vă și vă bucurați, iubiți oameni. 1000 g

230 00