Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Pizza clasică Desert Vinuri
Bella Ciao cover image
Bella Ciao logo

Bella Ciao

Detalii Detalii Vezi detalii

Livrare gratuită

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 30 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 10:00
Bella Ciao este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Pizza clasică

Estrema

O creație unică care combină o cremă de brânză delicată, Mozzarella proaspătă, Gorgonzola, Parmiggiano Reggiano, Pecorino, trufe negre de sezon și un mezel picant N`Duja. O explozie de arome și texturi pentru iubitorii de gusturi rafinate și intense

62 00 
Sfiziosa

Această pizza aduce arome autentice italiene cu Prosciutto cotto, vinete fripte, ouă fierte, Mozzarella proaspătă, Parmiggiano Reggiano și busuioc pe un sos de roșii bine condimentat. O combinație delicioasă și bogată în fiecare mușcătură.

60 00 
Pizza don lucio

Desfătare gustativă cu această pizza care aduce arome autentice italiene cu Prosciutto cotto, vinete fripte, ouă fierte, Mozzarella proaspătă, Parmiggiano Reggiano și busuioc pe un sos de roșii bine condimentat. O combinație delicioasă

60 00 
Pizza cinque formaggi e bresaola

Această pizza îmbină o cremă de brânză delicioasă, Mozzarella proaspătă, Gorgonzola, Parmiggiano Reggiano, mezel de vită Bresaola și Burrata pentru o experiență culinară bogată în texturi și gusturi. Un festin pentru iubitorii de brânzeturi și carne

57 00 
Pizza margherita cu burrata

Experimentați autenticitatea italienească cu această pizza simplă și elegantă oferă un sos de roșii, roșioare Cherry dulci, Burrata proaspătă și busuioc proaspăt, pentru o combinație de arome și texturi rafinate care definesc gustul clasic al Italiei

55 00 
Pizza speciale prosciutto crudo montagnolo

Explorați savoarea unui blat de focaccia încărcat cu o cremă de brânză delicată, rucolă proaspătă, roșioare Cherry zemoase, Mozzarella proaspătă și Prosciutto crudo Montagnolo. O călătorie culinară în vârful munților italieni, cu arome autentice.

55 00 
Pizza 9 formaggi

Bucurați-vă de un festin de brânzeturi.Aceasta este încărcată cu smântână lichidă, Mozzarella, Gorgonzola, Provola affumicata, Cheddar, Parmiggiano Reggiano, Pecorino și o inimă de Burrata,Un paradis pentru amatorii de brânzeturi!

55 00 
Bella italia

O gustare rafinată din Italia cu cremă de brânză, salată Valeriana, roșii Cherry, Burrata și Parmiggiano Reggiano. Această pizza oferă o armonie perfectă a texturilor și a aromelor, aducând autenticitatea bucătăriei italiene direct pe farfurie.

49 00 
Bella ciao

Aceasta îmbină savoarea sosului de roșii cu carnatul italian Salsiccia, ceapa roșie, ardei gras, Mozzarella, mezelul Salame Ventricina Picante și un strop picant de ardei Jalapeno pentru o experiență gustativă de neuitat.

48 00 
Pizza cinque carni

Bucurați-vă de o explozie de arome cu pizza "CINQUE CARNI", cu un sos de roșii delicios, cinci tipuri de mezel savuroase, ardei gras, ceapă roșie și Mozzarella. O alegere bogată și satisfăcătoare pentru iubitorii de carne.

48 00 
Pizza pattate e tartufo

Explorați savoarea rustică a Italiei cu pizza "UMBRA", unde cartofii se îmbină perfect cu trufe negre de sezon, Mozzarella și rozmarin. O combinație inedită pentru o experiență culinară autentică.

48 00 
Pizza vegetariana

Aceasta pizza este o opțiune delicioasă pentru iubitorii de legume proaspete și arome mediteraneene. Cu sos de roșii, vinete, zucchini, roșioare Cherry, ardei gras, ceapă roșie, măsline, anghinare, capere și busuioc proaspăt.

47 00 
Pizza capricciosa

Această pizza oferă un sos de roșii aromat, Prosciutto cotto delicios, ciuperci Champignon, Mozzarella, anghinare și măsline pentru o combinație de arome și texturi delicioase. O alegere clasică care satisface pofta de pizza într un mod autentic.

46 00 
Dolce nutella

O experiență dulce care îmbină o focaccia bianca cu generoasă Nutella și fructe de pădure proaspete, peste care se adaugă fistic și o pudră de zahăr pentru a crea o delicatesă savuroasă și dulce, perfectă pentru a satisface pofta de desert.

45 00 
Funghi e salsiccia

Savorați autenticitatea italiană. Sosul de roșii, mixul de ciuperci de sezon, salsiccia italiană, Mozzarella și oregano se combină pentru a crea o pizza savuroasă și bogată în arome. O alegere delicioasă pentru iubitorii de ciuperci și carne.

45 00 
Cotto di parma

Experimentați gustul sofisticat al Italiei cu pizza "COTTO DI PARMA". Aceasta combină sos de roșii, Prosciutto cotto, Mozzarella proaspătă, roșioare Cherry proaspete și oregano, oferind o experiență culinară bogată în arome și prospețime.

45 00 
Pizza dolce nutella

O experiență dulce pe blat de focaccia! Cu generoasă Nutella și fructe de pădure, peste care se adaugă fistic și o pudră de zahăr pentru a crea o delicatesă savuroasă și dulce, perfectă pentru a satisface pofta de desert.

45 00 
Pizza nduja picante

O experiență gustativă cu personalitate! O clasică Margherita cu un twist picant, folosind sos de roșii, Mozzarella, mezelul picant N`Duja și busuioc proaspăt. Un amestec de arome îndrăznețe și proaspete pentru cei care iubesc senzațiile tari.

43 00 
Pizza coppa di parma

O explozie de arome. Cremă de brânză fină, rucola crocantă, Parmiggiano Reggiano, Coppa maturata, anghinarele, caperele mari și uleiul de măsline extravirgin iți vor bucura simțurile gustative

43 00 
Pizza tonno

Blat aerat, sos de roșii, maioneză, salată iceberg, ton roșu, burrata 500g

43 00 
Boscaiola

O explozie de arome rustice cu sos de roșii, mix de ciuperci de sezon, salsiccia italiană, ceapă roșie, ardei gras, Mozzarella, pătrunjel și oregano. O delicatesă bogată în gusturi și texturi pentru iubitorii de pizza autentic italiană.

42 00 
Pizza margherita con salsiccia

Savurați un clasic italian cu un twist de salsiccia. Pizza "MARGHERITA CON SALSICCIA" îmbină sosul de roșii, salsiccia italiană, Mozzarella și rucolă proaspătă pentru o explozie de arome autentice și prospime în fiecare mușcătură.

42 00 
Pizza prosciutto cotto di parma e funghi

Savorați o combinație perfect echilibrată de arome cu pizza "COTTO E FUNGHI". Sosul de roșii, mixul de ciuperci, Prosciutto cotto, Mozzarella și oregano vă aduc gusturi italiene autentice în fiecare mușcătură.

42 00 
Diavola

Experimentați senzația picantă a Italiei cu pizza "DIAVOLA". Sosul de roșii, Mozzarella și mezelul Salame Ventricina Picante creează o combinație delicios de fierbinte și gustos, perfectă pentru iubitorii de arome îndrăznețe.

39 00 
Pizza pattate e salsiccia

Experimentați gustul rustic italian cu pizza "PATATE E SALSICCIA". Aceasta include cartofi, salsiccia italiană, Mozzarella și rozmarin pentru o combinație simplă, dar satisfăcătoare de arome.

39 00 
Pizza bambino

O opțiune delicioasă și hrănitoare, perfectă pentru cei care iubesc gustul simplu și autentic al pizzei. Cu sos de roșii, Prosciutto cotto, Mozzarella și porumb, această pizza oferă un echilibru perfect între aromele bogate și texturile cremoase.

35 00 
Pizza margherita

Un gust autentic de Italia la fiecare mușcătură, perfect pentru cei care apreciază simplitatea unei pizze clasice. Sos de roșii gustos, Mozzarella proaspătă și busuioc proaspăt pentru o combinație clasică și delicioasă de arome.

33 00 
Focaccia

Blat aerat, ulei măsline extravirgin, sare, rozmarin 350g

30 00 
Pizza rossa

Blat aerat, sos de roșii, ulei măsline extravirgin, oregano 450g

28 00 

Desert

Ciocolată de casă

100g

8 00 

Vinuri

Le Serre Nuove dell`Ornellaia DOC 2019

300 00 
La Scolca Gavi docg 2018

216 00 
Unio - Nero di Troia e Primitivo IGT 2019

130 00 
Ca dei Frati DOC 2018

120 00 
Prosecco Extra Dry doc

86 00 
Tre di Tre – Luppo Meraviglia - IGP 2019

75 00 
75,00 RON

75 00 
Arragosta doc 2020

70 00 
Pinot Grigio Borga doc 2020

70 00