Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Editie Limitata Fries Lord Meals Favorites Entrees Cartofi Sosuri Racoritoare Desert?
Fries Lord cover image
Fries Lord logo

Fries Lord

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Da
Acceptă card Edenred
Comandă de minim 30 lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Momentan indisponibil
Fries Lord este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Editie Limitata

Meniu Fish and Chips XL 700g #allfresh

Meniu fish and chips #allfresh prajit in the house cu ulei vegetal, 100% nehidrogenat, servit cu cartofi proaspeti, taiati natural plus racoritoare la alegere si sos la alegere. Toate incluse in pret.

83 90 
Meniu Fish and Chips XL 700g #allfresh image
16 crispy jumbo wings cu 2 portii de cartofi si nutella banana roll

Aripioare crocante de pui proaspat crescut 100% fara hormoni si antibiotice, servite cu 2 arome la alegere, 1/2 kg de cartofi proaspeti taiati manual, preparat in ulei vegetal 100% nehidrogenat, 2 sosuri separate la alegere plus nutella banana roll. Toate incluse in pret.

170 00 
16 crispy jumbo wings cu 2 portii de cartofi si nutella banana roll image
Tomatoburg extra cheese & bacon 0.7kg XL MEAL

Porc romanesc crescut fara hormoni si antibiotice, preparat la carbune natural din lemn asezonat cu sos de cascaval, rosie proaspata, branza cheddar, chopped bacon, servit in chifla brioche alaturi de o portie mare de cartofi prajiti, o racoritoare mare la alegere plus sos la alegere.

73 90 
Tomatoburg extra cheese & bacon 0.7kg XL MEAL image
Chicken Mozzarella-Parmigiano COMBO 0.7kg

Schnitzel proaspat din piept de pui crescut natural hara hormoni si antibiotice, asezonat cu mozzarella-parmigiano, servit pe pat de catofi, racoritoare la alegere, sos la alegere. Toate incluse in pret.

88 90 
Chicken Mozzarella-Parmigiano COMBO 0.7kg image
!! NOU !! My Own Crispy Jumbo Wings COMBO XL

Aripioare JUMBO crocante de pui proaspat crescut 100% fara hormoni si antibiotice, servite cu arome la alegere, pe pat de cartofi proaspeti taiati manual, preparat in ulei vegetal 100% nehidrogenat, sos separat la alegere, racoritoare la alegere. Toate incluse in pret.

99 90 
!! NOU !! My Own Crispy Jumbo Wings COMBO XL image
!! NOU !!My Own Burger la jar XL Combo UP to 1kg

Creaza propriul burger dupa preferinte tale (Incluse in pret: Bacon, Cascaval, Sos, Salata, Rosii si Castraveti murati) plus mule altele extra. Vita 100% black angus crescuta fără antibiotice, preparat preparate la carbune natural din lemn asezonat cu ingrediente la alegere, plus cartofi proaspeti taiati manual, prajiti in ulei vegetal, 100% nehidrogenat, sos separat la alegere, o racoritoare la alegere. Toate incluse in pret.

98 00 
!! NOU !!My Own Burger la jar XL Combo UP to 1kg image
Meniu Creveti and Chips XL 0.5kg #allnatural

Meniu Creveti and chips #allfresh prajit in the house cu ulei vegetal, 100% nehidrogenat, servit cu cartofi proaspeti, taiati manual plus racoritoare la alegere si sos la alegere. Toate incluse in pret.

89 90 
Meniu Creveti and Chips XL 0.5kg #allnatural image
Meniu Baconmelt la jar 750g XL

Vita 100% black angus crescuta fara antibiotice, preparat la carbune natural din lemn asezonat cu sos de cascaval , branza cheddar, chopped bacon, servit in chifla brioche alaturi de o portie mare de cartofi prajiti, o racoritoare mare la alegere plus sos la alegere.

89 00 
Meniu Baconmelt la jar 750g XL image
!!NOU!! My Own Crispy Chicken Burger XL Combo 800g

Creaza propriul burger de pui dupa preferinte tale (Incluse in pret: Bacon, Cascaval, Sos, Salata, Rosii si Castraveti murati) plus mule altele extra. Pui proaspat panetat manual pe loc, crescut fără hormoni si antibiotice, plus cartofi proaspeti taiati manual, prajiti in ulei vegetal, 100% nehidrogenat, sos separat la alegere, racoritoare tot la alegere. Toate incluse in pret!

89 90 
!!NOU!! My Own Crispy Chicken Burger XL Combo 800g image
8 Cheddar wings bacon-melt XL 700g

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos cheddar, chopped bacon, servite cu cartofi la alegere preparati in ulei 100% vegetal nehidrogenat, sos la alegere plus o racoritoare tot la alegere.

74 90 
8 Cheddar wings bacon-melt XL 700g image
Fried Rice Burg extra cheese COMBO 850G XL

Vita 100% black angus crescutã fără hormoni sau antibiotice, preparat la carbune natural din lemn cu X4 crispy chopped bacon, sos bbq, branza cheddar, asezonat pe pat de orez basmati la abur, plus cartofi prajiti proaspeti, sos separat la alegere, o racoritoare la alegere. Toate incluse in pret!

98 00 
Fried Rice Burg extra cheese COMBO 850G XL image
Salmon chowder soup 450g

Chowder de somon proaspat preparat natural in the house in fiecare dimineata

29 90 
Salmon chowder soup 450g image
Chicken noodle soup 450g

Chicken noodle soup 450g

Indisponibil
Chicken noodle soup 450g image

Fries Lord Meals

My Own Fries Lord Meal 0.9kg

Cartofi proaspeti, taiati manual, prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sosuri la alegere, carne la alegere, chopped cripsy bacon, plus o racoritoare la alegere. Totul inclus in pret

73 90 
My Own Fries Lord Meal 0.9kg image
Buffalo ranch chicken MEAL XL 800g

Cartofi prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sos Huy Fong Sriracha, pui panetat manual, chopped cripsy bacon, sos proaspat de cascaval american, sos home-made lemon ranch plus o racoritoare la alegere.

69 90 
Buffalo ranch chicken MEAL XL 800g image
Chicken BBQ bacon ranch MEAL XL 800g

Cartofi prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sos BBQ, pui panetat manual, chopped cripsy bacon, sos proaspat de cascaval american, sos home-made lemon ranch plus o racoritoare la alegere.

69 90 
Chicken BBQ bacon ranch MEAL XL 800g image
Creveti BBQ bacon ranch MEAL XL 800g

Cartofi prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sos BBQ, creveți pane in the house, chopped cripsy bacon, sos proaspat de cascaval american, sos home-made lemon ranch plus o racoritoare la alegere.

69 90 
Creveti BBQ bacon ranch MEAL XL 800g image
XL BBQ BACON RANCH NUGGETS MEAL

Cartofi prăjiți în ulei 100% vegetal nehidrogenat, asezonat cu chopped crispy bacon, nuggets de curcan sos cheddar, sos BBQ, sos ranch home-made, verdeata si o racoritoare la alegere - 750g

69 90 
XL BBQ BACON RANCH NUGGETS MEAL image
XL BBQ Shrimp Angus MEAL 800g

Cartofi prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sos BBQ, carne de vita 100% Black Angus, creveți pane in the house, sos proaspat de cascaval american, plus o racoritoare la alegere.

99 90 
XL BBQ Shrimp Angus MEAL 800g image
XL Chicken bacon parmesan MEAL 800g

Cartofi prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu parmezan, pui panetat manual, chopped cripsy bacon, sos proaspat de cascaval american plus o racoritoare la alegere.

69 90 
XL Chicken bacon parmesan MEAL 800g image
XL Lemon garlic crab and shrimps MEAL 800g

Cartofi prăjiți în ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sos proaspat de cascaval american, creveti pane in the house, crab pane in the house, sos home-made lemon ranch plus o racoritoare la alegere.

74 90 
XL Lemon garlic crab and shrimps MEAL 800g image
Hot Dog BBQ bacon ranch MEAL XL 800g

Cartofi prăjiți în ulei 100% vegetal nehidrogenat, asezonat cu chopped crispy bacon, sos proaspat de cascaval, sos BBQ, chopped crispy Hot Dog, sos ranch home-made, verdeata si o racoritoare la alegere - 800g

69 90 
Hot Dog BBQ bacon ranch MEAL XL 800g image
XL BBQ BACON RANCH PROSCIUTTO MEAL 800G

Cartofi prăjiți în ulei 100% vegetal nehidrogenat, asezonat cu chopped crispy bacon, prosciutto, sos proaspat de cascaval, sos BBQ, sos ranch home-made, verdeata si o racoritoare la alegere - 800g

64 90 
XL BBQ BACON RANCH PROSCIUTTO MEAL 800G image
Burger chicken BBQ bacon ranch MEAL XL 0.8kg

Pui "niciodata congelat", 100% fara hormoni si antibiotice , panetat manual la fiecare comanda ,preparat in ulei vegetal 100% nehidrogenat si servit in chifla brioche cu unt proaspat, sos BBQ, salata verde, cascaval cheddar, rosie proaspata, sos homemade ranch. Cartofi crinkle cut racoritoare si sos separat la alegere incluse in pret.

81 90 
Burger chicken BBQ bacon ranch MEAL XL 0.8kg image
Jumatate de pui pe pat de cartofi COMBO XL MEAL 1KG

Jumatate de pui proaspat, panetat manual in fiecare dimineata, servit pe pat de catofi proaspeti taiati manual si prajiti in ulei 100% vegetal, nehidrogenat, racoritoare la alegere, sos la alegere. Toate incluse in pret. 1kg

84 90 
Jumatate de pui pe pat de cartofi COMBO XL MEAL 1KG image
COMBO XL NUGGETS DE CURCAN 10 BUCATI + DOUA SOSURI LA ALEGERE

Meniu XL Nuggets de curcan,100% fără hormoni și antibiotice, pregatit in the house, în ulei 100% vegetal nehidrogenat si servit cu doua sosuri la alegere, cartofi prajiti crinkle cut si o racoritoare la alegere.

68 90 
COMBO XL NUGGETS DE CURCAN 10 BUCATI + DOUA SOSURI LA ALEGERE image
Crispy onion chicken BBQ XL COMBO

Pui "niciodata congelat", 100% fara hormoni si antibiotice , panetat manual pentru fiecare comanda ,preparat in ulei vegetal 100% nehidrogenat si servit in chifla brioche cu unt proaspat, cascaval cheddar, ceapa crispy plus o portie mare de cartofi crinkle cut, racoritoare si sos separat la alegere totate incluse in pret.

74 90 
Crispy onion chicken BBQ XL COMBO image
Gordon Mayo LOVER L COMBO 0.7KG

Gordon Bleu de curcan crescut 100% fără antibiotice, preparat in ulei 100% vegetal, asezonat cu, salata verde, maioneza free range, servite în chiflă brioche alaturi de o portie mare de cartofi proaspeti, taiati manual prajiti si un sos la alegere - 700g

74 90 
Gordon Mayo LOVER L COMBO 0.7KG image
Meniu Chicken-brg extra cheese 800g

Piept din pui "niciodata congelat", 100% fara hormoni si antibiotice, panetat manual la fiecare comanda, preparat in ulei vegetal 100% nehidrogenat, servit in chifla brioche cu extra sos proaspat de cascaval, castraveti murati, plus separat o portie mare de cartofi crinkle cut, un sos separat la alegere si o racoritoare la alegere toate incluse in pret.

72 90 
Meniu Chicken-brg extra cheese 800g image
4 crispy tenders XL hormone-free meal

4 tenders XL crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice, servite cu cartofi la alegere preparati in ulei 100% vegetal nehidrogenat, sos la alegere si o racoritoare la alegere.

64 94 
4 crispy tenders XL  hormone-free meal image
8 buffalo jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos buffalo ,servite cu cartofi curly preparati in ulei 100% vegetal nehidrogenat, sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 83 
8 buffalo jumbo wings hormone-free meal image
8 Cheddar jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos cheddar ,servite cu cartofi curly preparati in ulei 100% vegetal nehidrogenat, sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 93 
8 Cheddar jumbo wings hormone-free meal image
8 crispy jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice ,servite cu cartofi curly preparati in ulei 100% vegetal nehidrogenat, sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 93 
8 crispy jumbo wings hormone-free meal image
8 korean bbq jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos buffalo ,servite cu cartofi curly preparati in ulei de arahide nehidrogenat, un sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 93 
8 korean bbq jumbo wings hormone-free meal image
8 samurai jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos samurai,servite cu cartofi curly preparati in ulei 100% vegetal nehidrogenat, sos la alegere plus o racoritoare la alegere.

62 93 
8 samurai jumbo wings hormone-free meal image
8 Sriracha hot jumbo wings meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos Sriracha ,servite cu cartofi curly preparati in ulei de arahide nehidrogenat, sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 93 
8 Sriracha hot jumbo wings meal image
8 sweet-chilli jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos sweet-chilli ,servite cu cartofi curly preparati in ulei de arahide nehidrogenat, sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 93 
8 sweet-chilli jumbo wings hormone-free meal image
8 teriyaki jumbo wings hormone-free meal

8 Aripioare crocante de pui crescut 100% fara hormoni si antibiotice asezonate cu sos teriyaki ,servite cu cartofi curly preparati in ulei de arahide nehidrogenat, sos homemade ranch si o racoritoare la alegere.

62 93 
8 teriyaki jumbo wings hormone-free meal image
Sfert de pui pe pat de cartofi COMBO XL MEAL 0.8KG

Sfert de pui proaspat, panetat manual in fiecare dimineata, servit pe pat de catofi proaspeti taiati manual si prajiti in ulei 100% vegetal, nehidrogenat, racoritoare la alegere, sos la alegere. Toate incluse in pret. 0.8kg

59 90 
Sfert de pui pe pat de cartofi COMBO XL MEAL 0.8KG image
Meniu Cheddar Bomb XL 750g

Meniu burger doar cu cascaval(lot of cheese), servit cu cartofi proaspeti, taiati manual plus racoritoare la alegere si sos la alegere. Toate incluse in pret.

65 90 
Meniu Cheddar Bomb  XL 750g image

Favorites

BBQ bacon ranch shrimp

Cartofi prajiti in ulei vegetal 100% nehidrogenat, creveti, chopped bacon si sos ranch.

38 90 
BBQ bacon ranch shrimp image
BBQ Shrimp Angus

Cartofi prajiti in ulei de arahide 100% nehidrogenat , creveti, vita Black Angus , sos de cascaval , sos BBQ.

99 90 
BBQ Shrimp Angus image
Buffalo ranch chicken

Cartofi prajiti in ulei de arahide 100% nehidrogenat, strips de pui, sos cheddar si sos homemade ranch.

38 90 
Buffalo ranch chicken image
Chicken bacon parmesan

Cartofi prajiti in ulei 100% vegetal , strips de pui, sos cheddar-parmesan , chopped bacon si verdeata.

42 40 
Chicken bacon parmesan image
Lemon garlic crab and shrimps

Cartofi crinkle cut prajiti in ulei 100% vegetal nehidrogenat cu creveti , crab, sos cheddar si lemon ranch.

59 00 
Lemon garlic crab and shrimps image

Entrees

Fish paté cu doua felii de paine la jar 220g

Pate din peste preparat natural, in fiecare dimineata cu crema proaspata de branza plus doua felii de paine la jar.

28 90 
Fish paté cu doua felii de paine la jar 220g image
Roasted Eggplant salad & grilled bread 220g

Salata din vinete coapte, preparate natural homemade, cu ceapa proaspata si ingrediente 100% naturale.

15 90 
Roasted Eggplant salad & grilled bread 220g image

Cartofi

Cartofi proaspeti taiati manual 300g

Cartofi crocanti, proaspeti taiati manual, preparati in ulei vegetal 100% nihidrogenat, asezonati doar cu sare de mare si condimente naturale

9 00 
Cartofi proaspeti taiati manual 300g image
All Bacon cheesy fries XL 0,5kg

Cartofi crinkle cut, preparati in ulei 100% vegetal, asezonati cu sos proaspat de cascaval, chopped crispy bacon si verdeata. PORTIE XL 0,5KG

49 90 
All Bacon cheesy fries XL 0,5kg image
Cheese fries

Cartofi Proaspeti taiati manual, preparati in ulei vegetal 100% nehidrogenat, asezonati cu sos proaspat de cascaval.

13 00 
Cheese fries image
Crispy sweet fries L 350g

Cartofi dulci pregatiti natural in the house doar cu sare marina.

24 90 
Crispy sweet fries L 350g image
Cartofi curly condimentati

Cartofi taiati curly, preparati in ulei de arahide 100% nehidrogenat.

13 00 
Cartofi curly condimentati image
XL Nacho fresh fries 0,5kg

Cartofi crinkle cut, preparati in ulei vegetal 100% vegetal, crispy la exterior , pufos la interior si asezonati cu chopped crispy bacon, sos proaspat de cascaval si home-made ranch. Sprinkled cu sare de mare si verdeata. PORTIE XL 0,5KG

44 90 
XL Nacho fresh fries 0,5kg image
XL Nacho Curly fries 0,5kg

Cartofi curly cut, preaparati in ulei vegetal 100% vegetal, crispy la exterior, pufos la interior si asezonati cu sos proaspat de cascaval, ranch home-made, chopped crispy bacon si verdeata]. PORTIE XL 0,5KG

57 90 
XL Nacho Curly fries 0,5kg image
Fries Garlic Parmesan 300g

Cartofi proaspeti, taiati manual, prajiti in ulei vegetal, 100% nehidrogenat, asezonati cu parmezan, usturoi proaspat si verdeata. #allfresh

32 90 
Fries Garlic Parmesan 300g image

Sosuri

Honey mustard 80g

Honey mustard 80g

6 00 
Honey mustard 80g image
Ketchup 80g

Ketchup 80g

6 00 
Ketchup 80g image
Maioneza free range 80g

Maioneza free range 80g

6 00 
Maioneza free range 80g image
Ranch home made 80g

Ranch home made 80g

6 00 
Ranch home made 80g image
Sos burger 80g

Sos burger 80g

6 00 
Sos burger 80g image
Sos de cascaval 80g

Sos de cascaval 80g

6 00 
Sos de cascaval 80g image
Sos de usturoi 80g

Sos de usturoi 80g

6 00 
Sos de usturoi 80g image
Sriracha 80g

Sriracha 80g

6 00 
Sriracha 80g image

Racoritoare

Bucovina minerala sticla 250 ml

Bucovina minerala sticla 250 ml

7 00 
Bucovina plata sticla 250ml

Bucovina plata sticla 250ml

7 00 
Pepsi sticla 250 ml

Pepsi sticla 250 ml

7 00 
Pepsi max sticla 250ml

Pepsi max sticla 250ml

7 00 
S Pellegrino Limonada

S Pellegrino Limonada

10 00 

Desert?

Nutella banana roll grill L 300g

Banana proaspata, invartita in the house cu tortilla din porumb, Nutella, multa Nutella si asezonata pe contact grill lent.

19 90 
Nutella banana roll grill L 300g image
Nutella loaf cake

Nutella loaf cake

15 00 
Triple Buttery Nutella Croissant XL

Trei Crispy Croissant cu unt plus extra Nutella dip

34 90 
Triple Buttery Nutella Croissant XL image