Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Burgeri Crispy Fries Sandwich
Grillburger cover image
Grillburger logo

Grillburger

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de minim 40 lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Deschide la 08:00
Grillburger este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Burgeri

Meniu Veggie burger (11)

Chiflă, 2 chiftele de legume, ciuperci, ardei copțI, roșii, castravețI în oțet, salată, sosuri, cartofi crunch Savurează un Veggie Burger inedit cu chiflă moale, 2 chiftele de legume suculente, ciuperci la grătar, ardei copt, roșii proaspete, castraveți în oțet, salată crocantă, sosuri delicioase și cartofi crunch. O explozie de arome și texturi în fiecare mușcătură!

39 00 
Meniu Veggie burger (11) image
Meniu Clasic burger (22)

Chiflă, salată, roșii, castravețI în oțet, cheddar, carne de vită, sos roșii heinz, bacon, sos usturoi, cartofi crunch cu parmezan Experimentează o simfonie de arome : chiflă pufoasă, salată proaspătă, roșii zemoase, castraveți în oțet, cheddar topit, carne suculentă de vită, sos Heinz de roșii, bacon crocant, sos de usturoi și cartofi crunch cu parmezan. O delicatesă rafinată și satisfăcătoare!

38 00 
Meniu Clasic burger (22) image
Meniu Egg & beef burger (12)

Chiflă, carne de vită, salată, mozzarella, ou ochi, roșii, castravețI în oțet, sosuri, cartofi crunch cu parmezan Bucură-te de : chiflă proaspătă, carne de vită savuroasă, salată crocantă, mozzarella cremoasă, ou ochi perfect, roșii proaspete, castraveți în oțet, sosuri rafinate și cartofi crunch cu parmezan. O combinație excepțională de arome și texturi!

39 00 
Meniu Egg & beef burger (12) image
MeniuTurkey burger (24)

Chiflă, carne de curcan, brânză halloumi, roșii, castravețI în oțet, salată, sosuri, ciuperci, cartofi crunch cu parmezan Chiflă proaspătă, carne de curcan sățioasă, brânză halloumi delicios de fermă, roșii zemoase, castraveți în oțet, salată crocantă, sosuri savuroase, ciuperci aromate și cartofi crunch cu parmezan. O experiență culinară echilibrată și plină de gust!

39 00 
MeniuTurkey burger (24) image
Meniu Spicy burger (23)

Chiflă, carne de vită, brânză halloumi, brie, roșii, castravețI în oțet, salată, sosuri, cartofi negri Savurează un burger delicios: carne de curcan, brânză halloumi, roșii, castraveți în oțet, salată, sosuri, ciuperci și cartofi crunch cu parmezan. O explozie de arome!

42 00 
Meniu Spicy burger (23) image
Meniu Maxi burger (16)

Chiflă, dublu carne de vită, ceddar, salată, bacon, castravețI în oțet, roșii, cartofi crunch cu parmezan Bucură-te de un burger dublu decadent: chiflă proaspătă, dublu strat de carne de vită, ceddar bogat, salată crocantă, bacon crocant, castraveți în oțet, roșii proaspete, și cartofi crunch cu parmezan. O festină pentru papilele tale gustative!

48 00 
Meniu Maxi burger (16) image
Meniu Maxi mix burger (09)

Chiflă, dublu carne (vită + curcan), 2 x cheddar, 2 x bacon, salată, roșii, castravețI în oțet, sosuri, catofi crunch cu parmezan Experimentează o explozie de arome : chiflă pufoasă, dublu strat de carne (vită și curcan), 2 straturi de cheddar, 2 bucăți de bacon crocant, salată proaspătă, roșii suculente, castraveți în oțet, sosuri savuroase, și cartofi crunch cu parmezan. O festivitate pentru simțurile tale!

48 00 
Meniu Maxi mix burger (09) image
Meniu No meat burger (13)

Chiflă, 2 x ouă ochi, 2 x chiftele de legume, ciuperci, ardei copțI, salată, roșii, castravețI în oțet, cartofi negri Descoperă o combinație savuroasă cu Burgerul Vegetarian : chiflă proaspătă, 2 ouă ochi perfecte, 2 chiftele de legume, ciuperci la grătar, ardei copți, salată crocantă, roșii proaspete, castraveți în oțet, și cartofi negri crocanți. Un festin colorat și delicios!

48 00 
Meniu No meat burger (13) image

Crispy

American Crispy (01)

Crispy de pui cu cartofi prăjiți, sos bbq, ceapa crocanta (Porție medie 340g) Bucură-te de o delicioasă porție medie de Crispy de Pui, însoțită de cartofi prăjiți crocanți, sos BBQ aromat și ceapă crocantă. Savoare și crocănță în fiecare mușcătură (340g).

31 00 
American Crispy (01) image
Garlic Crispy (07)

Crispy de pui cu cartofi prăjiți, sos usturoi (Porție medie 340g) Înfruptă-te din plăcerea unei porții medii de Crispy de Pui, alături de cartofi prăjiți crocanți și acompaniat de un delicios sos de usturoi. O experiență savuroasă de 340g.

31 00 
Garlic Crispy (07) image
Cheesy Bacon Crispy (03)

Crispy de pui cu cartofi prăjiți, bacon, cedar topit (Porție medie 340g) Descoperă o delicioasă porție medie de Crispy de Pui, însoțită de cartofi prăjiți crocanți, bacon afumat și brânză cheddar topită. O combinație irezistibilă în fiecare mușcătură (340g).

31 00 
Cheesy Bacon Crispy (03) image
American Crispy Large (02)

Crispy de pui cu cartofi prăjiți, sos bbq, ceapa crocanta (Porție mare 500g) Bucură-te de o porție generoasă de Crispy de Pui, acompaniată de cartofi prăjiți crocanți, sos BBQ aromat și ceapă crocantă. O experiență savuroasă și satisfăcătoare de 500g.

41 00 
American Crispy Large (02) image
Garlic Crispy Large(08)

Crispy de pui cu cartofi prăjiți, sos usturoi (Porție mare 500g) Înfruptă-te dintr-o porție generoasă de Crispy de Pui, însoțită de cartofi prăjiți crocanți și savuros, completată de un delicios sos de usturoi. O experiență culinară satisfăcătoare de 500g.

41 00 
Garlic Crispy Large(08) image
Cheesy-Bacon Crispy Large (04)

Crispy de pui cu cartofi prăjiți, bacon, cedar topit (Porție mare 500g) Bucură-te de o porție generoasă de Crispy de Pui, cu cartofi prăjiți crocanți, bacon afumat și brânză cheddar topită. O combinație delicioasă și satisfăcătoare în fiecare mușcătură (500g).

41 00 
Cheesy-Bacon Crispy Large (04) image
Meniu Crispy de pui (09)

Muschiulet din piept pui, fulgi de porumb, ou, faina, sos de iaurt cu mujdei de usturoi pisat, salata de rosii cu castraveti - 350g Descoperă o combinație gustoasă și echilibrată într-un preparat de 350g. Muschiuleț de piept de pui, învăluit în fulgi de porumb și făină, gătit alături de un ou, servit cu sos de iaurt și mujdei de usturoi pisat, completat de o salată proaspătă de roșii și castraveți. O experiență culinară rafinată și sățioasă!

33 00 
Meniu Crispy de pui  (09) image
Kebab de pui (08)

Piept de pui, pulpa de pui, condimente, rosii, castraveti verzi, marar, ceapa, patrunjel, sos de iaurt cu usturoi, sos de rosii, sumac- 400g Descoperă o explozie de arome în acest preparat de 400g, inclusiv piept și pulpă de pui condimentate, roșii proaspete, castraveți verzi, marar, ceapă, patrunjel. Totul este accentuat de un sos de iaurt cu usturoi, sos de roșii și sumac, oferindu-ți o experiență culinară echilibrată și delicioasă.

24 00 
Kebab de pui (08) image

Fries

Cheesy bacon fries (06)

cartofi crunch, cedar topit, bacon crocant (260g) Încântă-ți simțurile cu o porție de 260g de cartofi crunch, acoperiți cu brânză cheddar topită și bucatele crocante de bacon. O combinație delicioasă și satisfăcătoare.

25 00 
Cheesy bacon fries (06) image
Garlic fries (08)

cartofi crunch, sos usturoi, ceapa crocanta, patrunjel (260g) Experimentează deliciul în fiecare mușcătură cu o porție de 260g de cartofi crunch, îmbrăcați într-un sos gustos de usturoi, acoperiți cu ceapă crocantă și presărați cu aroma proaspătă a pătrunjelului. O explozie de arome și texturi!

21 00 
Garlic fries (08) image
Cartofi crunch cu parmezan (18)

Încântă-ți papilele gustative cu cartofi crunch cu parmezan - o combinație perfectă de crocanță, savoare și delicioasă brânză parmezan. O gustare rafinată și satisfăcătoare pentru orice moment. 150g

13 00 
Cartofi crunch cu parmezan (18) image
Cartofi crunch (17)

Bucură-te de crocanți și delicioși cartofi crunch pentru o gustare rapidă sau ca un acompaniament perfect pentru a satisface pofta de aperitive crocante. 150g

10 00 
Cartofi crunch (17) image
Black potatoes (19)

Cartofi negri 150g Cartofii negri reprezintă o alegere interesantă și delicioasă. Această porție de 150g de cartofi negri oferă o textură crocantă și un gust bogat. Ideal ca garnitură sau gustare distinctivă.

19 00 
Black potatoes (19) image

Sandwich

05.Shaorma mare (05)

Piept de pui, pulpa de pui, condimente, rosii, castraveti verzi, marar, ceapa, patrunjel, sos de iaurt cu usturoi, sos de rosii, sumac - 450g Savurează o experiență culinară de 450g cu piept și pulpă de pui condimentate, roșii proaspete, castraveți verzi, marar, ceapă și patrunjel. Accompagnat de un sos de iaurt cu usturoi, sos de roșii, sumac, acest preparat oferă o combinație echilibrată și gustată a aromelor mediteraneene.

29 00 
05.Shaorma mare (05) image