Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Gustări Salate Preparate aluat Supe Sosuri Grătar Feluri principale Garnituri Deserturi Vinuri georgiene albe Vinuri georgiene rosii
Restaurant Caucaz cover image
Restaurant Caucaz logo

Restaurant Caucaz

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:50
Restaurant Caucaz este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Gustări

Phali cu Spanac

Pasta de nuci cu spanac si crema de branza. Aromatizata cu condimente specifice georgiene.Gustare traditionala nelipsita la nici o masa festiva.

27,00 
Phali cu Spanac image
Phali cu Vinete

Pasta de nuci cu vinete coapte si crema de branza. Aromatizata cu condimente specifice georgiene.Gustare traditionala nelipsita la nici o masa festiva.

27,00 
Phali cu Vinete image
Phali cu Sfeclă

Pasta de nuci cu sfeca rosie si crema de branza. Aromatizata cu condimente specifice georgiene.Gustare traditionala nelipsita la nici o masa festiva.

27,00 
Phali cu Sfeclă image
Ardei Copți cu miere și Adjika

Ardei copti, marinati cu miere si condimente georgiene, serviti pe un pat de labneh. (iaurt foarte bine scurs)

35,00 
Ardei Copți cu miere și Adjika image
Ajapsandali

Ragu traditional caucazian de legume proaspete, servit rece.

36,00 
Ajapsandali image
Lobio

Fasole rosie batuta, in combinatie cu un mix de condimente si verdeturi specifice.

34,00 
Lobio image
Sativi cu pui

Pulpa de pui sevita în sos de nuci, sosul fiind ingredientul principal din acest preparat.

44,00 
Sativi cu pui image
Vinete în stil Georgian

Vinete caramelizate, cu sos tavaduri servite pe pat de labneh.

42,00 
Vinete în stil Georgian image
Rulouri de vinete cu nuci si branza suluguni

Felii de vinete coapte la carbuni, cu o umplutura de nuci si suluguni, in combinatie cu pesto din patrunjel proaspat si sos adjika homemade.

34,00 
Rulouri de vinete cu nuci si branza suluguni image
Icre de vinete

Icrele de vinete sunt o combinație îmbietoare de vinete coapte, usturoi și ceapă, amestecate cu prospețimea lamâii și a patrunjelului. Această pastă catifelată este condimentată cu sarea fină și îmbogățită cu ulei de măsline și ulei roșu, oferind o explozie de arome în fiecare mușcătură

27,00 
Icre de vinete image
Tartar din vită cu maioneză homemade și sos narsharab

Tartar din vita cu maioneza homemade si sos narasharab, acoperit cu chipsuri din branza, servit cu lavas la gratar.

70,00 
Tartar din vită cu maioneză homemade și sos narsharab image

Salate

Salată Georgiană

Salata de legume proaspete: tomate, ardei rosu, castravete, ceapa rosie, frunze de coriandru si dressing de nuci.

35,00 
Salată Georgiană image
Salată cu somon

Salata proaspata, asezata in farfurie pe pat de labneh, aromatizata cu ulei verde, servita alaturi de un somon caramelizat cu sos de rodii.

65,00 
Salată cu somon image
Salată cu pui Tavaduri

Salată iceberg, salată romană, pui tavaduri, roșii, suluguni, dressing maioneză homemade

51,00 
Salată cu pui Tavaduri image
Salată cu vinete coapte și brânză suluguni

Un mix de spanac si ierburi aromatice proaspete, vinete coapte pe jar si caramelizate la tigaie, alaturi de branza suluguni si dressing de pesto.

46,00 
Salată cu vinete coapte și brânză suluguni image

Preparate aluat

Megrelian

Plăcintă georgiană cu brânză suluguni, specifica zonei Megrelia.

39,00 
Megrelian image
Kubdari

Tartă georgiană cu carne de vită și porc, condimentata specific si tocata manual

51,00 
Kubdari image
Adjaruli cu 4 tipuri de brânză

Reinterpretarea unui Adjaruli traditional, specific zonei iestorice Adjaria, compus din aluat facut dupa reteta georgiana si 4 tipuri de branza, avand forma de barcuta, cu un galbenus care se gateste la temperatura ridicata a cascavalului.

47,00 
Adjaruli cu 4 tipuri de brânză image
Adjaruli

Preparat national georgian, specific zonei istorice Adjaria, compus din aluat facut dupa reteta georgiana si branza suluguni, avand forma de barcuta, cu un galbenus care se gateste la temperatura ridicata a cascavalului.

46,00 
Adjaruli image
Kubdari cu Suluguni si Rosii

tartă georgiană cu carne de vită și porc, condimentata specific si tocata manual, rumenita la cuptor cu branza suluguni si rosii proaspete.

58,00 
Kubdari cu Suluguni si Rosii image
Adjaruli cu creveti si vinete

O reinterpretare sofisticată a preparatului traditional georgian: Adjaruli. Crevetii suculenți adaugă o notă de prospețime și deliciu marin, completată armonios de vinetele in stil georgian, oferind un echilibru perfect de arome dulci-acrisoare. Această reinterpretare contemporană a unei rețete clasice promite să îți încânte simțurile în fiecare mușcătură.

65,00 
Adjaruli cu creveti si vinete image

Supe

Kharcho

Supă națională georgiană cu carne de vită și legume, usor picanta.

36,00 
Kharcho image
Chikhirtma

Supă dulce-acrișoară de pui cu ou, oțet și verdețuri.

32,00 
Chikhirtma image
Lagman

Supa de vita de vită, legume proaspete precum: ceapa, ardeiul, morcovul și roșiile sunt gătite împreună într-un bulion savuros, condimentat cu boia dulce, adjika și khmeli suneli. Se servește cu tăieței și este garnisit cu coriandru proaspăt pentru un plus de prospețime.

41,00 
Lagman image

Sosuri

Tkemali

Sos dulce acrișor din prune, gatit lent si aromatizat cu verdeturi proaspete.

9,00 
Tkemali image
Adjika

Sos din ardei rosu , tomate și usturoi

9,00 
Adjika image
Satsibeli

sos din roșii

9,00 
Satsibeli image
Satsivi

Sos din nuci

9,00 
Satsivi image

Grătar

Shashlik de pui

Frigarui de pui cu condimente caucaziene, gatita la cuptor pe carbuni, oferindu-i o aroma si un gust specific, servita cu lavas, rosie coapta, inele de ceapa rosie marinata si sos adjika.

58,00 
Shashlik de pui image
Shashlik de Porc

Frigarui de porc cu condimente caucaziene, gatita la cuptor pe carbuni, oferindu-i o aroma si un gust specific, servita cu lavas, rosie coapta, inele de ceapa rosie marinata si sos adjika.

65,00 
Shashlik de Porc image
Cotlet de miel mic

300g Coaste de mie de calitate superioara, aromatizate cu condimente specifice caucaziene, inele de ceapa marinata, lavas si sos adjika.

114,00 
Cotlet de miel mic image
Coltlet mare de miel

500g Coaste de mie de calitate superioara, aromatizate cu condimente specifice caucaziene, inele de ceapa marinata, lavas si sos adjika.

166,00 
Coltlet mare de miel  image
Somon la grătar cu sos de nuci

Fille de somon condimentat si gatit la cuptor, servit pe pat din sos de nuci, aromatizat cu ulei rosu si spanac blanchat.

77,00 
Somon la grătar cu sos de nuci image
Lyulya kebab de pui

Carne de pui tocata marunt cu condimente caucaziene, gatita la cuptor pe carbuni sub forma de lyulya, specifica tarilor din sudul Caucazului si este servita cu lavas, rosie coapta, inele de ceapa marinata si sos adjika.

56,00 
Lyulya kebab de pui image
Lyulya kebab de miel

Carne de miel, tocata marunt cu condimente caucaziene, gatita la cuptor pe carbuni sub forma de lyulya, specifica tarilor din sudul Caucazului si este servita cu lavas, rosie coapta, inele de ceapa marinata si sos adjika.

63,00 
Lyulya kebab de miel image
Pâine lavash coapta cu suluguni

Lavas cu unt aromatizat, umplut cu branza suluguni si gatit la cuptor pe carbuni.

24,00 
Pâine lavash coapta cu suluguni image
Caracatita cu Piure de Cartofi

Caracatița cu piure de cartofi este o combinație delicioasă de fruct de mare, piure de cartofi și roșii confiate, condimentată cu coriandru și alte condimente. O delicatesă rafinată și savuroasă, perfectă pentru a te bucura de aromele marine și texturile bogate.

116,00 
Caracatita cu Piure de Cartofi image
Coaste de Porc cu Sos Tkemali

Coastele de porc sunt glazurate cu sos Tkemali, un sos din prune acrisoare. Condimentat cu ceapă marinată, tarhon uscat și adjika, acest preparat este servit cu lavash și garnisit cu rodii și fistic. Vine servit cu sos satsibeli pentru o notă finală de savoare.

75,00 
Coaste de Porc cu Sos Tkemali image
Pastrav la gratar cu pesto si rosii

Pastravul este acompaniat de roșii confiate și sos pesto, oferind o combinație echilibrată între prospețime și arome bogate. Aromatizat cu lamâie proaspătă și condimentat cu sare și piper, acest preparat este o delicioasă explozie de gusturi.

58,00 
Pastrav la gratar cu pesto si rosii  image

Feluri principale

Plov

Orez traditional cu carne de miel, gatit lent in vase mari carnea devine frageda, iar orezul pastreaza textura.

47,00 
Plov image
Chakhokbili

Chakhokhbili este un preparat georgian, cunoscut ca pui inabusit in sos de rosii si ierburi aromatice proaspete.

48,00 
Chakhokbili image
Chkmeruli

Supă dulce-acrișoară de pui cu ou, oțet și verdețuri.

54,00 
Chkmeruli image
Odjahuri

Carne frageda de porc, gatita lent, cu cartofii si condimente specifice caucaziene.

47,00 
Odjahuri image
Dolma

Carne de miel, orez si condimente specifice caucaziene, invelite in frunze de vita de vie, servite pe un pat de iaurt, aromatizat cu ulei verde.

41,00 
Dolma image
Pui Tapaka

Cocoșel de munte copt sub presa, cu usturoi si condimente caucaziene, servit cu lavas, legume si verdeturi proaspete, insotit de două sosuri: Satsibeli si Tkemali

82,00 
Pui Tapaka image
Chashushuli

Unul dintre principalele preparate din bucataria georgiana, bazat pe carne frageda de vita, inabusita in sos de rosii si armatizata cu verdeturi proaspete.

56,00 
Chashushuli image
Dolma cu somon cu avocado

Somon proaspăt înfășurat în frunze de viță de vie și servit alături de labneh și avocado. O combinație simplă, dar rafinată, de prospețime și texturi catifelate, perfectă pentru a încânta simțurile.

77,00 
Dolma cu somon cu avocado image
Creveti cu chkmeruli

Creveti pregătiți într-un sos cremos, Chkmeruli, preparat din: smântână, usturoi, și condimente precum utsko suneli și sumac. O combinație delicioasă de arome și texturi, perfectă pentru a te bucura de prospețimea creveților.

75,00 
Creveti cu chkmeruli image

Garnituri

Legume la grătar

Mix de legume proaspete, condimentate si gatite la cuptorul pe carbuni, si servite cu sos pesto homemade.

27,00 
Legume la grătar image
Orez cu sofran

22,00 
Orez cu sofran image
Pită georgiană

15,00 
Pită georgiană image
Lavaș

Pâine tradițională armenească.

5,00 
 Lavaș image

Deserturi

Moti shida

Hinkali din aluat de orez cu cremă de brânză și fructe de pădure

24,00 
Moti shida image
Pahlava leneșă

Interpretarea noastră a desertului clasic pahlava.

39,00 
Pahlava leneșă image
Panna Cotta

Indisponibil
Panna Cotta image

Vinuri georgiene albe

Vinoveli Tsinandali, sec, 13.5%

Tehnologie: europeană / Struguri: Rkatsiteli + Mtsvane / Regiune - Kakheti - microregiune Tsinandali - an 2021

150,00 
Vinoveli Tsinandali, sec, 13.5% image
Nino Meris Khikhvi Amber, Sec, 14%

tehnologie de vinificatie - qvevri (traditionala) / soi - khikhvi / regiune kakheti - microclimat tibaani / an - 2022

185,00 
Morcheuli Escape Sec, 13.5%

Tehnologie - Europeana / Struguri: chardonnay + sauvignon blanc + rkatsiteli / Regiune Kakheti - microregiune Tsinandali / an 2021

165,00 
Morcheuli Escape Sec, 13.5% image

Vinuri georgiene rosii

Vinoveli Kindzmarauli, Demidulce, 13%

tehnologie de vinificatie - europeană / struguri: saperavi / regiunea kakheti - microzona kindzmarauli / an 2021

140,00 
Vinoveli Kindzmarauli, Demidulce, 13% image
Vinoveli `21 Mukuzani sec, 13%

Tehnologie de vinificatie - moderna - / Soi - Saperavi / Regiune - Mukuzani / An - 2021

150,00 
Vinoveli `21 Mukuzani sec, 13% image
Ancient Valley - Aleksandrouli sec, 13.5%

Tehnologie de vinificatie - europeana / Struguri: Aleksandrouli + Mujuretuli / Regiune - Racha - microclimat - Lechkhumi / An 2020

150,00 
Ancient Valley - Aleksandrouli sec, 13.5% image
Vinoveli Saperavi sec, 12.5%

Tehnologie de vinificatie - europeană / Struguri: Saperavi / Regiune - Kakheti - microzona Mukuzani / An 2020

160,00 
Vinoveli Saperavi sec, 12.5% image
Georgian Legend - Saperavi Qvevri, Sec, 12, 5%

165,00 
Georgian Legend - Saperavi Qvevri, Sec, 12, 5% image
Naberauli - Saperavi + Dzelshavi, Sec, 12%

tehnologie de vinificatie- moderna / soiuri - saperavi + dzelshavi / regiune - khvanchkara / an - 2022

185,00 
Naberauli - Saperavi + Dzelshavi, Sec, 12% image
Nino Meris - Saperavi, Demi-Sec, 15, 5%

Tehnologie de vinificare - QVEVRI (traditionala) / Soi - Saperavi / Regiune -Kakheti / An - 2022

185,00 
Nino Meris - Saperavi, Demi-Sec, 15, 5%  image
Morcheuli - Saperavi Qvevri, Sec, 13%

tehnologie de vinificatie - qvevri (traditionala) / soi - saperavi / regiune - kakheti / an - 2021

195,00 
Morcheuli - Saperavi Qvevri, Sec, 13% image