Restaurant Alexia
Cele mai populare
Aripioare de pui cu sos barbeque, cartofi pai şi salată coleslaw
Preferate de cei mari, dar mai ales de cei mici, aripioarele de pui crocante se servesc cu cartofi pai şi salată coleslaw cu dressing delicios. 350 g
37,00Curcan cu legume
Să dai unei cărni atât de gustoase şi mai multă aromă nu e uşor. Ţelina, morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul şi ciupercile sunt ideale pentru pieptul de curcan. 350 g
37,00Coaste de porc cu sos barbeque şi cartofi pai
Un preparat care este mereu apreciat, temperează coastele rumenite glazurate cu sos barbecue prin alăturarea unei garnituri de cartofi. 450 g
40,00Tigaie picantă
Pentru o masă bogată în proteine, trebuie să încerci tigaia noastră cu piept de pui, mușchi de vită, mușchi de porc, echilibrate de ciuperci proaspete, ceapă şi ardei gras şi înnobilate cu puţin vin. 400 g
35,00Somon cu orez şi sos teriaky
Săţios şi rafinat, somonul cu sos teriyaki şi risotto cu fenicul este completat de parmezan, sos de soia, sos de ardei dulce, usturoi şi ghimbir. 350 g
54,00Cotlet haiducesc
Haiducii ştiau să scoată ce e mai bun din ingrediente comune. Cotletul de porc şi-a găsit loc lângă bacon, cartofi și brânză de burduf, acompaniat de ceapă și castraveţi muraţi. 300 g
39,00Tochitură Moldovenească
Una dintre mâncărurile preferate ale localnicilor, tochitura le are pe toate: ceafă de porc, mușchi de porc, cârnați, dar şi ceva mai uşor: brânză de burduf, ou, gogoșari în oţet şi mămăligă.300 g
40,00Pastrăv la tigaie cu mamaligă
Un preparat simplu şi delicios îţi dezvăluie câte puţin din bucătăria tradiţională. 400 g
40,00Spaghete Aglio
Direct din Italia, acest preparat propune o explozie de arome, conținând spaghete, usturoi, ardei iute, roşii, sos de roşii, busuioc şi parmezan. 300 g
26,00Penne cu brocolli şi curcan
Lângă penne, pieptul de curcan cu broccoli, smântână, gorgonzola şi parmezan se potriveşte perfect. 350 g
39,00Ciorbe
Ciorbă de legume
O alegere perfectă pentru zilele de post, pentru vegani sau atunci când îţi doreşti un preparat uşor, ciorba de legume conţine morcov,ţelină, ardei gras şi roşii. 350 g
17,00Borş moldovenesc de vacuţă
O specialitate moldovenească ce aduce mai aproape de tine gustul autentic graţie modului de preparare şi al ingredientelor alese cu grijă: vită, cartofi, morcov, ceapă, ardei gras, roşii, sfeclă roşie, smântână. 350 g
20,00Ciorbă de burtă
IndisponibilPreparate de bază
Aripioare de pui cu sos barbeque, cartofi pai şi salată coleslaw
Preferate de cei mari, dar mai ales de cei mici, aripioarele de pui crocante se servesc cu cartofi pai şi salată coleslaw cu dressing delicios. 350 g
37,00Rissoto cu piept de pui
Alături de orez, ardei, usturoi şi vin, pieptul de pui îşi completează aroma în mod armonios. 350 g
35,00Şniţel de pui cu cartofi
Un preparat clasic, mereu în topul prefererinţelor. Pieptul de pui este trecut prin ou și pezmet şi rumenit exact cât trebuie. 300 g
32,00Pui vienez
Cine a spus că austriecii nu au imaginaţie în bucătărie? Combinaţia dintre pieptul de pui, cartofi, ciuperci, ceapă, smântână şi mozzarella îţi va arăta contrariul. 400 g
35,00Pui toscan
Un preparat cu dichis, puiul toscan îţi va gâdila papilele gustative cu aroma pulpelor de pui bine făcute, alături de cartofi, sos Napoli, mozzarella, parmezan, ceapă şi sos de ardei picanţi. 400 g
32,00Curcan cu legume
Să dai unei cărni atât de gustoase şi mai multă aromă nu e uşor. Ţelina, morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul şi ciupercile sunt ideale pentru pieptul de curcan. 350 g
37,00Coaste de porc cu sos barbeque şi cartofi pai
Un preparat care este mereu apreciat, temperează coastele rumenite glazurate cu sos barbecue prin alăturarea unei garnituri de cartofi. 450 g
40,00Tigaie picantă
Pentru o masă bogată în proteine, trebuie să încerci tigaia noastră cu piept de pui, mușchi de vită, mușchi de porc, echilibrate de ciuperci proaspete, ceapă şi ardei gras şi înnobilate cu puţin vin. 400 g
35,00Saramură de pastrav
Un preparat tradiţional din păstrăv, bine aromat cu ardei gras, ceapă, cimbru, ardei iute şi usturoi, alături de o delicioasă mămăligă. 400 g
40,00Somon cu orez şi sos teriaky
Săţios şi rafinat, somonul cu sos teriyaki şi risotto cu fenicul este completat de parmezan, sos de soia, sos de ardei dulce, usturoi şi ghimbir. 350 g
54,00Preparate tradiţionale
Cotlet haiducesc
Haiducii ştiau să scoată ce e mai bun din ingrediente comune. Cotletul de porc şi-a găsit loc lângă bacon, cartofi și brânză de burduf, acompaniat de ceapă și castraveţi muraţi. 300 g
39,00Iahnie de fasole cu afumatură
Un foarte gustos preparat alcătuit din costiţă afumată, fasole, ceapă, ardei gras şi usturoi.400 g
40,00Tochitură Moldovenească
Una dintre mâncărurile preferate ale localnicilor, tochitura le are pe toate: ceafă de porc, mușchi de porc, cârnați, dar şi ceva mai uşor: brânză de burduf, ou, gogoșari în oţet şi mămăligă.300 g
40,00Pastramă de oaie cu mamaliga
Un preparat puternic, pastrama de oaie iese în evidenţă lângă brânza de burduf, căreia i se adaugă mămăliga şi gogoşarii.300 g
45,00Ciuperci la ceaun cu mamaligă
O simfonie de arome, compusă din ciuperci, usturoi, ceapă şi verdeaţă, cu o mămăligă fierbinte alături. 350 g
29,00Pastrăv la tigaie cu mamaligă
Un preparat simplu şi delicios îţi dezvăluie câte puţin din bucătăria tradiţională. 400 g
40,00Piept de pui cu smântană şi ciuperci
Rețeta de piept de pui cu ciuperci şi sos de smântână este ideală chiar şi pentru cei mai mari mofturoşii! Are puține calorii, este săţioasă şi gustoasă. 300 g
30,00Paste
Spaghete Carbonara
Un preparat apreciat din bucătăria italiană, care alătură spaghetelor bacon şi un delicios sos din smântână, parmesan şi vin alb.350 g
36,00Spaghete Aglio
Direct din Italia, acest preparat propune o explozie de arome, conținând spaghete, usturoi, ardei iute, roşii, sos de roşii, busuioc şi parmezan. 300 g
26,00Spaghete bologneze
O reţetă clasică italienească ce dă spaghetelor aroma inconfundabilă a mușchiului de vită, sosului Napoli, parmezanului, usturoiului şi vinului. 350 g
34,00Penne cu brocolli şi curcan
Lângă penne, pieptul de curcan cu broccoli, smântână, gorgonzola şi parmezan se potriveşte perfect. 350 g
39,00Spaghete cu creveţi
Simte aroma mării din combinaţia de creveţi, condimentate cu roşii decojite, parmesan şi pimento. 350 g
44,00Preparate la grătar
Piept de pui
22,00Ceafă de porc
150 g
22,00Piept de curcan
150 g
26,00Pulpă de pui
150 g
20,00Şalău
150 g
32,00Mici
40 g
6,00Garnituri
Cartofi pai
150 g
9,00Cartofi țărănești
150 g
9,00Cartofi rotunzi
150 g
9,00Orez cu parmesan
150 g
14,00orez cu legume
150 g
14,00Legume la grătar
150 g
14,00Salate
Salată grecească
De pe malul Mediteranei, vă oferim un reuşit amestec de brânză feta, roşii, ceapă, castraveți, măsline, ardei gras şi tradiţionala lămâie.300 g
35,00Salată de varză
200 g
6,00Salată asortată
200 g
7,00Salată de sfeclă
200 g
9,00Salată murături
200 g
9,00Salată ardei copți
200 g
9,00Desert
Tartă cu mere
Un desert clasic american, această plăcintă este o bucurie în rândul copiilor, cât şi al adulţilor şi este un desert perfect la petreceri. 150 g
15,00Cheesecake
Crema de brânză pufoasă şi delicioasă pe cunoscutul blat crocant care trebuie consumat cu precauţie pentru că sunt şanse mari să devină desertul tău preferat. 150 g
18,00Clătite cu dulceaţă
Acest desert delicios va aduce mai aproape de tine gustul şi savoarea intensă a copilăriei. 200 g
14,00Clătite cu ciocolată
Acest desert delicios va aduce mai aproape de tine gustul şi savoarea intensă a copilăriei. 200 g
14,00Clătite cu brânză la cuptor
Creat după o reţetă proprie, desertul nostru special include lapte, ou, brânză de vaci, stafide, un mix de ingrediente al cărui gust îţi va răsfăţa simţurile. 250 g
24,00