Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Cele mai populare Ciorbe Preparate de bază Preparate tradiţionale Paste Preparate la grătar Garnituri Salate Desert
Restaurant Alexia cover image
Restaurant Alexia logo
Restaurant Alexia
Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Livrare de la

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Ridicare personală
Comandă de minim 30 Lei pentru a evita costuri suplimentare de transport
Închis
Restaurant Alexia este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Cele mai populare

Aripioare de pui cu sos barbeque, cartofi pai şi salată coleslaw

Preferate de cei mari, dar mai ales de cei mici, aripioarele de pui crocante se servesc cu cartofi pai şi salată coleslaw cu dressing delicios. 350 g

37 00 
Aripioare de pui cu sos barbeque, cartofi pai şi salată coleslaw image
Curcan cu legume

Să dai unei cărni atât de gustoase şi mai multă aromă nu e uşor. Ţelina, morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul şi ciupercile sunt ideale pentru pieptul de curcan. 350 g

37 00 
Curcan cu legume image
Coaste de porc cu sos barbeque şi cartofi pai

Un preparat care este mereu apreciat, temperează coastele rumenite glazurate cu sos barbecue prin alăturarea unei garnituri de cartofi. 450 g

40 00 
Coaste de porc cu sos barbeque şi cartofi pai image
Tigaie picantă

Pentru o masă bogată în proteine, trebuie să încerci tigaia noastră cu piept de pui, mușchi de vită, mușchi de porc, echilibrate de ciuperci proaspete, ceapă şi ardei gras şi înnobilate cu puţin vin. 400 g

35 00 
Tigaie picantă image
Somon cu orez şi sos teriaky

Săţios şi rafinat, somonul cu sos teriyaki şi risotto cu fenicul este completat de parmezan, sos de soia, sos de ardei dulce, usturoi şi ghimbir. 350 g

54 00 
Somon cu orez şi sos teriaky image
Cotlet haiducesc

Haiducii ştiau să scoată ce e mai bun din ingrediente comune. Cotletul de porc şi-a găsit loc lângă bacon, cartofi și brânză de burduf, acompaniat de ceapă și castraveţi muraţi. 300 g

39 00 
Cotlet haiducesc image
Tochitură Moldovenească

Una dintre mâncărurile preferate ale localnicilor, tochitura le are pe toate: ceafă de porc, mușchi de porc, cârnați, dar şi ceva mai uşor: brânză de burduf, ou, gogoșari în oţet şi mămăligă.300 g

40 00 
Tochitură Moldovenească image
Pastrăv la tigaie cu mamaligă

Un preparat simplu şi delicios îţi dezvăluie câte puţin din bucătăria tradiţională. 400 g

40 00 
Pastrăv la tigaie cu mamaligă image
Spaghete Aglio

Direct din Italia, acest preparat propune o explozie de arome, conținând spaghete, usturoi, ardei iute, roşii, sos de roşii, busuioc şi parmezan. 300 g

26 00 
Spaghete Aglio image
Penne cu brocolli şi curcan

Lângă penne, pieptul de curcan cu broccoli, smântână, gorgonzola şi parmezan se potriveşte perfect. 350 g

39 00 
Penne cu brocolli şi curcan image

Ciorbe

Ciorbă de legume

O alegere perfectă pentru zilele de post, pentru vegani sau atunci când îţi doreşti un preparat uşor, ciorba de legume conţine morcov,ţelină, ardei gras şi roşii. 350 g

17 00 
Borş moldovenesc de vacuţă

O specialitate moldovenească ce aduce mai aproape de tine gustul autentic graţie modului de preparare şi al ingredientelor alese cu grijă: vită, cartofi, morcov, ceapă, ardei gras, roşii, sfeclă roşie, smântână.  350 g

20 00 
Ciorbă de burtă

Indisponibil

Preparate de bază

Aripioare de pui cu sos barbeque, cartofi pai şi salată coleslaw

Preferate de cei mari, dar mai ales de cei mici, aripioarele de pui crocante se servesc cu cartofi pai şi salată coleslaw cu dressing delicios. 350 g

37 00 
Aripioare de pui cu sos barbeque, cartofi pai şi salată coleslaw image
Rissoto cu piept de pui

Alături de orez, ardei, usturoi şi vin, pieptul de pui îşi completează aroma în mod armonios. 350 g

35 00 
Şniţel de pui cu cartofi

Un preparat clasic, mereu în topul prefererinţelor. Pieptul de pui este trecut prin ou și pezmet şi rumenit exact cât trebuie. 300 g

32 00 
Pui vienez

Cine a spus că austriecii nu au imaginaţie în bucătărie? Combinaţia dintre pieptul de pui, cartofi, ciuperci, ceapă, smântână şi mozzarella îţi va arăta contrariul. 400 g

35 00 
Pui toscan

Un preparat cu dichis, puiul toscan îţi va gâdila papilele gustative cu aroma pulpelor de pui bine făcute, alături de cartofi, sos Napoli, mozzarella, parmezan, ceapă şi sos de ardei picanţi. 400 g

32 00 
Curcan cu legume

Să dai unei cărni atât de gustoase şi mai multă aromă nu e uşor. Ţelina, morcovul, ardeiul, ceapa, usturoiul şi ciupercile sunt ideale pentru pieptul de curcan. 350 g

37 00 
Curcan cu legume image
Coaste de porc cu sos barbeque şi cartofi pai

Un preparat care este mereu apreciat, temperează coastele rumenite glazurate cu sos barbecue prin alăturarea unei garnituri de cartofi. 450 g

40 00 
Coaste de porc cu sos barbeque şi cartofi pai image
Tigaie picantă

Pentru o masă bogată în proteine, trebuie să încerci tigaia noastră cu piept de pui, mușchi de vită, mușchi de porc, echilibrate de ciuperci proaspete, ceapă şi ardei gras şi înnobilate cu puţin vin. 400 g

35 00 
Tigaie picantă image
Saramură de pastrav

Un preparat tradiţional din păstrăv, bine aromat cu ardei gras, ceapă, cimbru, ardei iute şi usturoi, alături de o delicioasă mămăligă. 400 g

40 00 
Somon cu orez şi sos teriaky

Săţios şi rafinat, somonul cu sos teriyaki şi risotto cu fenicul este completat de parmezan, sos de soia, sos de ardei dulce, usturoi şi ghimbir. 350 g

54 00 
Somon cu orez şi sos teriaky image

Preparate tradiţionale

Cotlet haiducesc

Haiducii ştiau să scoată ce e mai bun din ingrediente comune. Cotletul de porc şi-a găsit loc lângă bacon, cartofi și brânză de burduf, acompaniat de ceapă și castraveţi muraţi. 300 g

39 00 
Cotlet haiducesc image
Iahnie de fasole cu afumatură

Un foarte gustos preparat alcătuit din costiţă afumată, fasole, ceapă, ardei gras şi usturoi.400 g

40 00 
Tochitură Moldovenească

Una dintre mâncărurile preferate ale localnicilor, tochitura le are pe toate: ceafă de porc, mușchi de porc, cârnați, dar şi ceva mai uşor: brânză de burduf, ou, gogoșari în oţet şi mămăligă.300 g

40 00 
Tochitură Moldovenească image
Pastramă de oaie cu mamaliga

Un preparat puternic, pastrama de oaie iese în evidenţă lângă brânza de burduf, căreia i se adaugă mămăliga şi gogoşarii.300 g

45 00 
Ciuperci la ceaun cu mamaligă

O simfonie de arome, compusă din ciuperci, usturoi, ceapă şi verdeaţă, cu o mămăligă fierbinte alături. 350 g

29 00 
Pastrăv la tigaie cu mamaligă

Un preparat simplu şi delicios îţi dezvăluie câte puţin din bucătăria tradiţională. 400 g

40 00 
Pastrăv la tigaie cu mamaligă image
Piept de pui cu smântană şi ciuperci

Rețeta de piept de pui cu ciuperci şi sos de smântână este ideală chiar şi pentru cei mai mari mofturoşii! Are puține calorii, este săţioasă şi gustoasă. 300 g

30 00 

Paste

Spaghete Carbonara

Un preparat apreciat din bucătăria italiană, care alătură spaghetelor bacon şi un delicios sos din smântână, parmesan şi vin alb.350 g

36 00 
Spaghete Aglio

Direct din Italia, acest preparat propune o explozie de arome, conținând spaghete, usturoi, ardei iute, roşii, sos de roşii, busuioc şi parmezan. 300 g

26 00 
Spaghete Aglio image
Spaghete bologneze

O reţetă clasică italienească ce dă spaghetelor aroma inconfundabilă a mușchiului de vită, sosului Napoli, parmezanului, usturoiului şi vinului. 350 g

34 00 
Penne cu brocolli şi curcan

Lângă penne, pieptul de curcan cu broccoli, smântână, gorgonzola şi parmezan se potriveşte perfect. 350 g

39 00 
Penne cu brocolli şi curcan image
Spaghete cu creveţi

Simte aroma mării din combinaţia de creveţi, condimentate cu roşii decojite, parmesan şi pimento. 350 g

44 00 

Preparate la grătar

Piept de pui

22 00 
Ceafă de porc

150 g

22 00 
Piept de curcan

150 g

26 00 
Pulpă de pui

150 g

20 00 
Şalău

150 g

32 00 
Mici

40 g

6 00 

Garnituri

Cartofi pai

150 g

9 00 
Cartofi țărănești

150 g

9 00 
Cartofi rotunzi

150 g

9 00 
Orez cu parmesan

150 g

14 00 
orez cu legume

150 g

14 00 
Legume la grătar

150 g

14 00 

Salate

Salată grecească

De pe malul Mediteranei, vă oferim un reuşit amestec de brânză feta, roşii, ceapă, castraveți, măsline, ardei gras şi tradiţionala lămâie.300 g

35 00 
Salată de varză

200 g

6 00 
Salată asortată

200 g

7 00 
Salată de sfeclă

200 g

9 00 
Salată murături

200 g

9 00 
Salată ardei copți

200 g

9 00 

Desert

Tartă cu mere

Un desert clasic american, această plăcintă este o bucurie în rândul copiilor, cât şi al adulţilor şi este un desert perfect la petreceri. 150 g

15 00 
Cheesecake

Crema de brânză pufoasă şi delicioasă pe cunoscutul blat crocant care trebuie consumat cu precauţie pentru că sunt şanse mari să devină desertul tău preferat. 150 g

18 00 
Clătite cu dulceaţă

Acest desert delicios va aduce mai aproape de tine gustul şi savoarea intensă a copilăriei. 200 g

14 00 
Clătite cu ciocolată

Acest desert delicios va aduce mai aproape de tine gustul şi savoarea intensă a copilăriei. 200 g

14 00 
Clătite cu brânză la cuptor

Creat după o reţetă proprie, desertul nostru special include lapte, ou, brânză de vaci, stafide, un mix de ingrediente al cărui gust îţi va răsfăţa simţurile. 250 g

24 00