Motiko
Classic Desserts
Panna Cotta
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Vanilie
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Ciocolată
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Premium Desserts
Fistic
45 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic
10,00Cocos cu Migdale
45 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic
10,00Ceai verde Matcha
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic
10,00Trufă cu Vișină
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic
IndisponibilFruit Explosion
Fructe de pădure
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Fructul pasiunii
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Banană in ciocolată
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Căpșună
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Mango
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Rodie cu miere
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Caramel sărat
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
10,00Afină
44 g Recomandări pentru consum: Produsul se comercializează în stare congelată (-18ºC). A se decongela timp de 10 minute (ambalat). A nu se trata termic.
IndisponibilBăuturi Speciale
Cappuccino Veggie
240 ml
12,00Latte Veggie
300 ml
12,00Latte Butterfly
300 ml
17,00Latte Matcha
300 ml
17,00Forever Young Kombucha Jasmine 0,250 ml
Kombucha este o băutură fermentată din ceai îndulcit, folosind o colonie simbiotică de bacterii și drojdii (SCOBY). Este cunoscută pentru proprietățile probiotice și beneficiile potențiale pentru sănătate. Temperatura recomandată de păstrare:+25°C
15,00Forever Young Kombucha Milk Oolong 0,250 ml
Kombucha este o băutură fermentată din ceai îndulcit, folosind o colonie simbiotică de bacterii și drojdii (SCOBY). Este cunoscută pentru proprietățile probiotice și beneficiile potențiale pentru sănătate. Temperatura recomandată depăstrare: +25°C
15,00Forever Young Kombucha Ginger 0,250 ml
Kombucha este o băutură fermentată din ceai îndulcit, folosind o colonie simbiotică de bacterii și drojdii (SCOBY). Este cunoscută pentru proprietățile probiotice și beneficiile potențiale pentru sănătate.
15,00Forever Young Kombucha Yuzu 0,250 ml
Kombucha este o băutură fermentată din ceai îndulcit, folosind o colonie simbiotică de bacterii și drojdii (SCOBY). Este cunoscută pentru proprietățile probiotice și beneficiile potențiale pentru sănătate. Temperatura recomandată de păstrare: +25°C
15,00Forever Young Kombucha Passion Fruit 0,250 ml
Kombucha este o băutură fermentată din ceai îndulcit, folosind o colonie simbiotică de bacterii și drojdii (SCOBY). Este cunoscută pentru proprietățile probiotice și beneficiile potențiale pentru sănătate. Temperatura de păstrare recomandată: +25°C
15,00Forever Young Kombucha Lavender 0,250 ml
Kombucha este o băutură fermentată din ceai îndulcit, folosind o colonie simbiotică de bacterii și drojdii (SCOBY). Este cunoscută pentru proprietățile probiotice și beneficiile potențiale pentru sănătate. Temperatura recomandată de păstrare:+25°C.
15,00Apă
Apă plată
250 ml
4,00Apă plată
750 ml
6,00AQUA Carpatica Sparkling Flavours Lime & Mint
0.330 ml
7,00AQUA Carpatica Sparkling Flavours Mango & Peach
0.330 ml
7,00AQUA Carpatica Sparkling Flavours Raspberry
0.330 ml
7,00AQUA Carpatica Sparkling Flavours Strawberry & Elderflower
0.330 ml
7,00Matcha Corner
Akemi - bol din porțelan pentru Matcha
Bol din porțelan de înaltă calitate pentru prepararea ceaiului Matcha. Dimensiuni: diametru 11,5 cm x 7 cm înălțime. Potrivit pentru mașina de spălat vase
60,00Matcha Shao Xing 30 g BIO
Chiar dacă Matcha a fost inițial un ceai ceremonial japonez, această variantă chinezească premium are ambiții înalte în ceea ce privește gustul și efectele asupra organismului uman. Este produsă într-un stil tradițional japonez în zona orașului Shao Xing din provincia Zhejiang. Atât în miros, cât și în gust, infuzia de ceai este dominată de dulceața distinctă a mazării tinere și a nucilor proaspete. Instrucțiuni de utilizare: puneți 2 grame de matcha măcinată folosind o linguriță de bambus (aproximativ 1 linguriță de ceai) într-un bol, turnați apă fierbinte la o temperatură de maxim 80°C, amestecați bine folosind un tel de bambus până când infuzia este fină și spumoasă.
50,00Matcha Starter Kit
Set cadou pentru prepararea ceaiului Matcha. Conținut: bol din porțelan, tel pentru spumare, linguriță, Matcha Hisui BIO (15 porții x 1,5 g), ambalaj din carton. Matcha Hisui BIO-Este produsă în apropierea orașului Kakegawa din prefectura Shizuoka. Numele "Hisui" se traduce din limba japoneză ca "nephrită", reflectând culoarea frunzelor de ceai din care este fabricată Matcha. Este potrivită nu doar pentru prepararea băuturii tradiționale Matcha, ci și ca ingredient în gătit, coacere, prepararea cocktailurilor sau smoothie-urilor. Mirosul ceaiului amintește de o pajiște proaspăt cosită, iar gustul este dominat de note de nuci de nucă și este bogat, distinct și de lungă duratăMod de preparare:Turnați conținutul plicului într-un bol sau o ceașcă, adăugați 200 ml de apă cu o temperatură maximă de 80°C, amestecați cu atenție, folosind un tel de bambus, până când infuzia devine fină și spumoasă.
250,00Matcha Whisk
Pămătuf pentru prepararea ceaiului Matcha. Calitatea constă în cele 80 de fire de bambus, care ajută la baterea mai bună a ceaiului Matcha.
75,00Suport pentru pămătuf Matcha
Suport din porțelan pentru pămătuf de ceai
75,00Matcha Asagiri 30 g BIO
Matcha este un ceai verde japonez de cea mai înaltă calitate, cultivat în mare parte în umbră. Este făcută din cele mai tinere frunze de ceai și măcinată cu pietre de măcinat într-un praf verde fin. Matcha Asagiri este produsă în zona orașului Nishio din prefectura Aichi - o locație tradițională specializată în acest tip de ceai. Mirosul și gustul sunt delicate, amintind fistic și avocado bine copt. Instrucțiuni de utilizare: puneți 2 grame de matcha măcinată folosind o linguriță de bambus (aproximativ 1 linguriță de ceai) într-un bol, turnați apă fierbinte la o temperatură de maxim 80°C, amestecați bine folosind un tel de bambus până când infuzia este fină și spumoasă.
Indisponibil