

Indus
Preparate
Tikka Masala
Un preparat cu bucăți de carne de pui marinate 12 ore în condimente pakistaneze premium și iaurt gras (10%), gătite la cuptor, apoi într-un sos foarte bogat în arome, roșii, ceapă caramelizată, smântână cu 25% grăsime. Are un nivel mediu de iuțeală și un gust robust, dat de cantitatea mare de condimente, gătite foarte lent în sos timp de peste 10 ore. În total, procesul de pregătire a Tikka Masala, care include și marinarea cărnii, trece de 22 de ore. Lactatele provin de la ferma Monor din jud. Bistrița-Năsăud, iar carnea este Halal și provine de la o fermă din jud. Buzău (standard de calitate pentru musulmani). Preparatul este foarte cunoscut la nivel mondial și, surprinzător, este inventat de un britanic. Recomandat cu orez simplu și/ori cu lipie tradițională Paratha/Roti. 320 g
52,00
Aloo Keema
Un preparat cu carne de vită tocată suculentă, puțini cartofi și mazăre, gătit foarte lent peste 6 ore cu roșii, ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium. Are un grad de iuțeală mediu. Carnea este Halal (standard de calitate pentru musulmani) și provine de la o fermă din Botoșani. Recomandat cu orez simplu/aromat și/ori cu lipie tradițională Paratha/Roti. 320 g
52,00
Chana Masala
Un preparat vegetarian cu năut și mango murat direct din Pakistan cu un nivel scăzut spre mediu de iuțeală. Năutul este hidratat în prealabil 16 ore minimum, pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiert foarte lent în sos de roșii cu ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium, cu puțină smântână și unt. Lactatele provin de la ferma Monor din jud. Bistrița-Năsăud. 350 g Este o rețetă adusă dintr-o gospodărie a unor localnici din nord-vestul Pakistanului. Acest gust mai poate fi întâlnit doar acolo, nefiind o abordare clasică, ci foarte specifică locului. Recomandat cu orez simplu, pentru un gust mai echilibrat de arome, sau cu orez aromat pentru un gust puțin mai exploziv în arome, și/ori cu lipie tradițională Paratha/Roti.
38,50Black Beans Curry
Un preparat vegan cu fasole neagră și ghimbir proaspăt cu un nivel scăzut de iuțeală, foarte hrănitor și sățios, fiind bogat în proteine, magneziu, potasiu etc. Fasolea este hidratată în prealabil minimum 12 ore, pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiartă foarte lent câteva ore în sos de roșii cu ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium. Recomandat cu orez simplu/aromat și/ori cu lipie tradițională Paratha/Roti. 350 g
41,00
Green Moong Daal
Un preparat vegan cu linte de tip mung (cunoscută și ca fasole de tip mung), de culoare roșie, specifică sudului Asiei, cu un nivel mediu de iuțeală, cu ghimbir proaspăt și alte condimente. Fasolea mung este asociată cu lintea în Asia și este cea mai bogată leguminoasă în proteine. Are conținut important și de fier, magneziu, potasiu etc. Fasolea este hidratată în prealabil minimum 12 ore, pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiartă foarte lent câteva ore în sos de roșii cu ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium. 350 g
44,00Aloo Gobhi
Un preparat vegan cu flori de conopidă și cartofi fierți în suc propriu. Acesta este un preparat cu nivel mediu de iuțeală, fără sos, scăzut, datorită faptului că fierbe în suc propriu, foarte lent, timp de peste 5 ore. Are gust special datorită conținutului de roșii și a cepei caramelizate, iar împreună cu condimentele pakistaneze premium, printre care chimion și semințe de negrilică, oferă o aromă inedită. Este un preparat clasic în Pakistan și poate fi considerat atât un fel principal, datorită bogăției de fibre, vitamine și minerale, dar poate fi consumată și ca garnitură pe lângă un preparat cu sos. 350 g
40,00Tandoori Chicken
Pulpe de pui marinate 12 ore, peste noapte, în iaurt gras cu condimente pakistaneze premium, apoi gătite la cuptor. Au un nivel foarte scăzut de iuțeală, doar pe exterior, și sunt aromate până la os, datorită modului de preparare. Carnea este Halal (standard de calitate pentru musulmani) și provine de la o fermă din Buzău. 240 g
38,50Lobia Masala
Un preparat vegan cu fasole roșie cu gust pronunțat de ghimbir proaspăt, cu un nivel de iuțeală mediu, foarte hrănitor și sățios, fiind bogat în proteine, magneziu, potasiu etc. Fasolea este hidratată în prealabil minimum 12 ore, pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiartă foarte lent câteva ore în sos de roșii cu ceapă caramelizată, usturoi, ghimbir proaspăt din plin și condimente pakistaneze premium. 350 g
38,50Makhni Chicken Karahi
Un preparat traditional pakistanez, gătit în tigaie wok, cu aripi de pui premium pentru un gust intens de carne, bogat în unt clarifiat, ghimbir, usturoi, smântână și unt de fermă, dar și condimente autentice din Sudul Asiei. Preparatul are un grad de iuțeală scăzut, nu conține deloc ulei și are o aromă cu totul deosebită în special datorită untului clarifiat, fiind unul dintre cele mai iubite preparate în Pakistan, acolo unde este cunoscut și ca ”Butter Chicken”. 320 g
50,00Butter Chicken
Un preparat cu bucăți de carne de pui marinate 12 ore în condimente pakistaneze premium și iaurt gras (10%), gătite la cuptor, apoi într-un sos echilibrat de arome, roșii, ceapă caramelizată, unt cu 82% grăsime și smântână cu 32% grăsime. Are un nivel scăzut de iuțeală și față de alte preparate este mai dulceag pentru că sosul, preparat foarte lent în peste 8 ore, conține grăsimi din lapte sănătoase. În total, procesul de pregătire a Butter Chicken, care include și marinarea cărnii, trece de 20 de ore. Lactatele provin de la ferma Monor din jud. Bistrița-Năsăud, iar carnea este Halal și provine de la o fermă din jud. Buzău (standard de calitate pentru musulmani). Butter Chicken (inventat în India) și Tikka Masala sunt cele mai populare la nivel internațional. Recomandat cu orez simplu/aromat și/ori cu lipie tradițională Paratha/Roti. 320 g
Indisponibil
Chana Daal
Un preparat vegetarian cu linte verde și mango murat direct din Pakistan cu un nivel scăzut spre mediu de iuțeală. Lintea este hidratată în prealabil pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiartă foarte lent în sos de roșii cu ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium, cu puțină smântână și unt. Lactatele provin de la ferma Monor din jud. Bistrița-Năsăud. Este o rețetă adusă dintr-o gospodărie a unor localnici din nord-vestul Pakistanului. Acest gust mai poate fi întâlnit doar acolo, nefiind o abordare clasică, ci foarte specifică locului. Recomandat cu orez simplu/aromat și/ori cu lipie tradițională Paratha/Roti. 350 g
IndisponibilRed Lentils Curry
Un preparat vegan cu linte roșie, lapte de cocos, ghimbir proaspăt, usturoi, ceapă caramelizată, roșii și condimente pakistaneze premium. Acesta are un nivel scăzut de iuțeală și este foarte hrănitor și sățios, fiind bogat în proteine, potasiu etc. Lintea este considerată super-aliment datorită conțitului mare de nutrienți, printre care și carbohidrați buni, fibre, vitamine. Lintea este gătită lent și nu balonează. 350 g
IndisponibilRed Moong Daal
Un preparat vegan cu linte de tip mung (cunoscută și ca fasole de tip mung), de culoare roșie, specifică sudului Asiei, cu un nivel scăzut de iuțeală, cu boabe de muștar maro, ghimbir proaspăt și alte condimente. Fasolea mung este asociată cu lintea în Asia și este cea mai bogată leguminoasă în proteine. Are conținut important și de fier, magneziu, potasiu etc. Fasolea este hidratată în prealabil minimum 12 ore, pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiartă foarte lent câteva ore în sos de roșii cu ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium. 350 g
IndisponibilWhite Beans Curry
Un preparat vegetarian cu fasole albă și murături de lime, cu un nivel de iuțeală scăzut spre mediu, foarte hrănitor și sățios, fiind bogat în proteine, magneziu, potasiu etc. Fasolea este hidratată în prealabil minimum 12 ore, pentru a fi redusă cantitatea de enzime care balonează, apoi fiartă foarte lent câteva ore în sos de roșii cu ceapă caramelizată, lime murat și condimente pakistaneze premium. 350 g
IndisponibilAloo Keema Mutton
Un preparat cu carne de oaie tocată suculentă, puțini cartofi și mazăre, gătit foarte lent peste 6 ore cu roșii, ceapă caramelizată și condimente pakistaneze premium. Are un grad de iuțeală mediu. Carnea este Halal (standard de calitate pentru musulmani) și provine de la o fermă din Botoșani. 320 g
IndisponibilChana Chole
Un preparat delicat și foarte hrănitor, în care focusul este pe gustul și textura unui tip de năut de calibre mare, dulce, de înaltă calitate. Totul este aromat cu ceapă caramelizată, unt clarifiat, coriandru măcinat, semințe de chimion, piper negru ardei iute verde și roșu, ghimbir proaspăt, usturoi și roșii. Acest preparat are un grad de iuțeală mediu spre ridicat. 350 g
IndisponibilBeef Korma
Un preparat autentic gătit foarte lent timp de 8 ore, care conține bucăți de carne de vită în sos aromat cu condimente pakistaneze premium, printre care cardamom verde și negru și cuișoare, iaurt gras de 10% și unt clarifiat. Acesta are un grad de iuțeală mediu, iar carnea este Halal (standard de calitate pentru musulmani) și provine de la o fermă din Botoșani. 320 g
IndisponibilMutton Korma
Un preparat autentic gătit foarte lent timp de 8 ore, care conține bucăți de pulpă de oaie în sos aromat cu condimente pakistaneze premium, printre care cardamom verde și negru și cuișoare, iaurt gras de 10% și unt clarifiat. Acesta are un grad de iuțeală mediu, iar carnea este Halal (standard de calitate pentru musulmani) și provine de la o fermă din Botoșani. 320 g
IndisponibilPeshawari Kabab
Un preparat inedit, marca ”indus”, care conține carne tocată de vită aromată cu condimente pakistaneze premium și ardei iute verde, învelită într-o lipie tradițională gătită la tigaie cu unt de fermă – Paratha – și îmbogățită cu salată verde, ceapă roșie, sos de iaurt autentic și roșii cherry. Acesta oferă un buchet de gusturi pakistaneze unice, fiind un preparat cu un nivel mediu de iuțeală. 250 g
IndisponibilMutton Pulao
Un preparat complet, care conține bucăți de pulpă de oaie fierte 10 ore cu condimente pakistaneze premium, printre care boabe de coriandru, păstăi de cardamom, stele de anason, cuișoare, scorțișoară, dar și ceapă caramelizată, pentru un gust perfect definit. Toate acestea sunt scăldate apoi în orez basmati premium, preparatul fiind unul nepicant. 350 g
IndisponibilBeef Pulao
Un preparat complet, care conține bucăți de vită fierte 9 ore cu condimente pakistaneze premium, printre care boabe de coriandru, păstăi de cardamom, stele de anason, cuișoare, scorțișoară, dar și ceapă caramelizată, pentru un gust perfect definit. Toate acestea sunt scăldate apoi în orez basmati premium, preparatul fiind unul nepicant. 350 g
IndisponibilTikka Pulao
Un preparat complet, care conține pulpe de pui fierte lent cu condimente pakistaneze premium, printre care păstăi de cardamom verde și negru, boabe de coriandru, păstăi de cardamom, stele de anason, cuișoare, scorțișoară, dar și ceapă caramelizată, pentru un gust perfect definit. Toate acestea sunt scăldate apoi în orez basmati premium, preparatul fiind unul nepicant. 350 g
IndisponibilBeef Curry
Un preparat extrem de aromat, care conține bucăți de vită fierte 9 ore cu condimente pakistaneze premium întregi, printre care boabe de coriandru, boabe de piper, păstăi de cardamom, cuișoare, scorțișoară, dar și ceapă caramelizată, pentru un gust perfect definit. Toate acestea sunt scăldate apoi într-un sos de smântână de fermă, preparatul fiind unul ușor picant. 320 g
IndisponibilChicken Biryani
Un preparat care se află pe orice masă de sărbătoare în Pakistan, fiind un preparat festiv și cel mai apreciat de locuitorii acestei țări. Acest fel principal are un nivel ridicat de iuțeală și se bucură de un gust cu totul deosebit, dat în special de un amestec unic de condimente pakistaneze premium, cu care sunt marinate pulpele de pui împreună cu iaurtul gras de 10%. Aroma este obținută din carnea de pui de înaltă calitate, condimentele autentice, ceapa caramelizată, roșiile și orezul basmati premium. 400 g
IndisponibilOff the menu
Hummus ”indus”
Un preparat cu semnătura ”indus”, recunoscut pentru gustul inedit și textura cremoasă. Este o gustare bogată în nutrienți și hrănitoare, care conține năut premium de calibru mare, dulceag, gătit de la zero, devenită foarte fină și datorită pastei de susan de înaltă calitate. Hummusul este gătit cu pasiune și inspirație din Israel și Palestina.
34,50Supă
Supă De Linte
Supă de linte roșie aromată și nepicantă, în stil clasic oriental. Este vegană și conține și țelină (apio), ceapă, morcovi, dar și condimente pakisteze premium. Gustul este asemănător cu cel din majoritatea țărilor orientale, însă este mai intens datorită calității înalte a condimentelor pakistaneze folosite. 350 g
36,00Supă Cremă Indus
Supă cremă de mazăre galbenă vegetariană – marca ”indus” – cu legume și smântână, condimentată. Este fiartă foarte lent, este redusă cantitatea de enzime care balonează și este foarte hrănitoare și sățioasă, datorită aportului bogat de nutrienți, în special proteine și fibre.
IndisponibilGarnituri
Orez Simplu
Orezul basmati premium, gătit cu apă, sare și unt, este important pe lângă orice fel principal pakistanez. Acest tip de orez este adus de echipa ”indus” din sudul Asiei, de la baza munților Himalaya, de pe terasele de orez irigate cu apă de râu. Este considerat cel mai bun orez din lume datorită gustului și a nutrienților, având o cantitate foarte mică de amidon, care dă și nivelul foarte scăzut al indicelui glicemic (este permis și diabeticilor). Printre nutrienți, sunt carbohidrați de bună calitate, fibre și chiar și proteine (niciun alt tip de orez nu mai conține proteine, de aceea este un orez special). Este un orez hrănitor, care este considerat aliment de bază în Pakistan, fiind zilnic pe masa cetățenilor acestei țări. 150 g
18,00Orez Aromat
Orezul aromat are la bază orezul basmati premium, adus de echipa ”indus” din sudul Asiei, de la baza munților Himalaya, de pe terasele de orez irigate cu apă de râu. În plus, conține unt de cocos, semințe de chimion, păstăi de cardamom, batoane de scorțișoară, cuișoare și frunze de dafin. Acest tip de orez este considerat cel mai bun orez din lume datorită gustului și a nutrienților, având o cantitate foarte mică de amidon, care dă și nivelul foarte scăzut al indicelui glicemic (este permis și diabeticilor). Printre nutrienți, sunt carbohidrați de bună calitate, fibre și chiar și proteine (niciun alt tip de orez nu mai conține proteine, de aceea este un orez special). Este un orez hrănitor, care este considerat aliment de bază în Pakistan, fiind zilnic pe masa cetățenilor acestei țări. 150 g
22,00Aloo Bombay
Un preparat nepicant ce are la bază cartofi aromați fini gătiți la cuptor cu ceapă caramelizată, roșii și condimente pakistaneze premium, cum sunt coriandru măcinat sau chimion. 350 g
36,00Aloo Ki Bhujia
Un preparat cu un nivel mediu de iuțeală, ce are la bază cartofi fini, în sos bogat în ghimbir și usturoi, cu condimente pakistaneze premium, cum sunt semințe de negrilică, coriandru măcinat sau chilli roșu. 350 g
34,50Salate
Salată Raita
O salată nelipsită de pe nicio masă în Pakistan, care stă alături de orice preparat principal, fiind bogată în nutrienți și gust autentic. Conține castraveți, roșii cherry, iaurt gras de 10%, ceapă roșie. 200 g
25,00Salată Green
O salată marca ”indus” cu un gust spectaculos oferit de melanjul dintre valeriana verde, năutul premium preparat de la zero, roșiile cherry, ceapa roșie, guliile crocante și condimentele pakistaneze premium ușor picante. 100 g
IndisponibilCucumber Salad
O salată foarte hrănitoare bazată pe năut premium preparat de la zero și castraveți, îmbogățită cu condimente pakistaneze ușor picante și ceapă roșie. 200 g
IndisponibilSosuri
Sos Chilli
”Căldura” din sosul de ardei iute indian pur te trimite mai ușor pe tărâmuri autentice. 15 g
8,00Sos De Iaurt
Iaurtul gras cu mixul potrivit de condimente pakistaneze premium aduce un gust inedit peste Tandoori Chicken ori Kabab-ul autentic. 50 g
IndisponibilDeserturi
Halwa Desert
Budincă de griș copt pe uscat, îmbogățit cu unt clarifiat, lapte și unt de fermă, cardamom proaspăt măcinat, migdale și fistic. Este un desert traditional întâlnit pe masa oricărei familii din Pakistan foarte des. 200 g
24,50Kheer Desert
Budincă de orez basmati premium cu lapte de fermă, stafide jumbo și cardamom proaspăt măcinat, gătită la foc foarte lent peste 3 ore, pentru o structură catifelată și gust armonios. Este cel mai căutat desert traditional de către pakistanezi. 200 g
24,50Naan Kathai
Biscuiți preparați în casă, la cuptor, cu făină de năut, unt clarifiat, cardamom proaspăt măcinat, care au o aromă pakistaneză deosebită, datorită ingredientelor speciale. 60 g
15,00Zarda Desert
Un desert pretențios și plin de nutrienți, care conține șofran, orez basmati premium, unt clarifiat, cardamom proaspăt măcinat și este îmbogățit cu migdale, stafide și caju. 150 g
IndisponibilSnacks
Snack Masala Peanuts
Un snack bazat pe arahide în coajă roșie preparate în casă, la cuptor, cu condimente pakistaneze premium, ușor picante, perfect pentru orice context gastronomic, social. 50 g
15,00Snack Masala Peanuts
Un snack bazat pe arahide în coajă roșie preparate în casă, la cuptor, cu condimente pakistaneze premium, ușor picante, perfect pentru orice context gastronomic, social. 100 g
27,50Chips Din Lipie
Un snack deosebit preparat în casă, la cuptor, cu bucăți de lipie libaneză aromate cu oregano și busuioc, perfecte pentru orice supă sau pentru orice context gastronomic, social. 50 g
8,00Jeera Papad
Lipie tradițională foarte crocantă, din făină de linte neagră cu semințe de chimion, făcută la tigaie cu unt. Este considerată un snack potrivit pentru orice ocazie. 15 g
IndisponibilPâine tradițională
Paratha
Lipie tradițională din făină integrală, fără drojdie, care se desface în straturi foarte fine, datorită modului de frământare, gătită în unt la tigaie. Este potrivită atât pentru micul dejun, cât și pentru prânz, alături de orice preparat principal pakistanez. 90 g
14,00
Roti / Chapati
Lipie tradițională din făină integrală Atta, din India, fără drojdie, care este gătită în tigaie din fontă, fără unt, și care însoțește orice fel preparat principal pakistanez. 90 g
Indisponibil