Food Arena
20% reducere
20% reducere: Ciorbă de burtă
Ciorbă de burtă 480 g, ardei iuțI 50 g, mujdei de usturoi 30 g
20% reducere: Pui la ceaun
BucățI de pui prăjit în ceaun 400 g servite cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță 200 g și mujdei de usturoi cu smântână și sos de roșii coapte 80 g
20% reducere: Platoul Bucătarului
Frigărui din cotlet de purcel 180 g, pulpă de pasăre dezosată 120 g, cârnăciori de casă 70 g, mititei la gătar 100 g, bulete de cașcaval pane 70 g și cartofi prăjiți 200 g
20% reducere: Friptură țărănească
Coastă de porc la ceaun 300 g servită cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță 200 g și telemea rasă 50 g
Indisponibil20% reducere: Sărmăluțe în foi de varză cu carne de porc tăiată la satâr
Carne de porc tocată în casă, cu puțîn bulion, rulată în varză murată și gătită la cuptor în vas ceramic cu capac 300 g, servite cu mămăliguţă 200 g, smântână 80 g şI ardei iute 20 g
IndisponibilGustări
Gustarea lui Nea’ Aurică
Chifteluțe de purcel 100 g, ficăței de pasăre la tigaie 100 g, bulete de cașcaval 50 g, bulete de creier pane 75 g, șnițel parizian din piept de pui 100 g, ciuperci gatinate 50 g și cruditățI 100 g
48 00Cașcaval pane
Cașcaval pane cu pesmet proaspăt 220 g servit cu roșie și ceapă 150 g
26 00BMS
Brânză 150 g cu mămăliguță 200 g și smântână 150 g servită cu ou prăjit 50 g
30 00Dovlecei pane
Dovlecei prăjiți în sos de “bechamel” 250 g
23 00Fasole făcăluită
Specialitate culinară românească preparată din fasole boabe albe tocate mărunt, amestecate cu ulei, usturoi, sare și piper 250 g servită cu ceapă călită 50 g și pâine prăjită 100 g
26 00Zacuscă gătită în casă
Mâncare de legume proaspete, coapte sau prăjite în ulei, gogoșari copțI și ceapă 250 g, servită cu pâine prăjită 100 g
33 00Omletă Primavera
3 ouă, bacon, cașcaval, ciuperci, asezonată cu legume proaspete 450 g
27 00Omletă Țărănească
3 ouă, bacon, ciuperci, șuncă presată, cașcaval, servită cu legume proaspete 500 g
30 00Platou autentic românesc
Porție pentru 4 pers, chifteluțe de purcel 300 g, ficăței de pasăre la tigaie 300 g, bulete de cașcaval 300 g, bulete de creier pane 300 g, șnițel parizian din piept de pui 300 g, ciuperci gatinate 200 g și cruditățI 300 g
IndisponibilPlatou vegetarian
Zacuscă gătită în casă 100 g, fasole făcăluită 100 g, dovlecei pane 150 g, legume la gătar 200 g, sos de usturoi 50 g
IndisponibilCreme, supe, ciorbe
Ciorbă de burtă
Ciorbă de burtă 480 g, ardei iuțI 50 g, mujdei de usturoi 30 g
25 00Ciorbă de văcuță
Ciorbă de văcuță 480 g
23 00Ciorbă de pasăre cu tăiței de casă
Ciorbă de pasăre cu tăieței de casă 480 g
19 00Ciorbă de fasole cu afumătură
Ciorbă de fasole cu afumătură servită cu ceapă roșie 480 g
18 00Supă de pasăre cu tăiței de casă
Supă de pui cu taiței făcuțI în casă, carne de pui și multe zarzavaturi 480 g
18 00Ciorbă de perișoare
Ciorbă de perișoare 480 g
20 00Supă cremă de legume
O supă pasată din legume cremoasă și aromată, pe gustul copiilor o rețetă dietetică și sănătoasă 480 g servită cu crutoane 100 g
18 00Ciorbă de zarzavat
Ciorbă de zarzavat 480 g
17 00Ciorbă de fasole
Ciorbă de fasole servită cu ceapă roșie 380 g
16 00Borș de pește
O rețetă simplă și gustoasă cu multe legume și pește din belșug, un borș delicios 480 g
20 00Specialitățile casei
Pui la ceaun
BucățI de pui prăjit în ceaun 400 g servite cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță 200 g și mujdei de usturoi cu smântână și sos de roșii coapte 80 g
47 00Platou “A la Cosoreanu“
Piept și pulpă de pui 240 g, ceafă de porc 120 g, mititei 200 g și cârnăciori de casă la gătar 120 g, servițI cu cartofi prăjiți 400 g, salată de sezon 250 g *porție pentru 2 persoane
115 00Platoul Bucătarului
Frigărui din cotlet de purcel 180 g, pulpă de pasăre dezosată 120 g, cârnăciori de casă 70 g, mititei la gătar 100 g, bulete de cașcaval pane 70 g și cartofi prăjiți 200 g
50 00Mancăruri pregătite în casă
Tochitură moldovenească
Bucățele fragede și rumene de carne de purcel „topite” în untură 200 g, servite cu mămăliguță 200 g ou ochi 50 g și telemea rasă 50 g
37 00Mâncare de fasole cu afumătură
O rețetă simplă și gustoasă de mâncare de fasole boabe uscată 350 g cu afumătură 200 g
37 00Mâncare de varză călită cu coastă de porc
Mâncare de varză acră călită așa cum se face în satele moldovenești, scăzută încet, cu răbdare, la cuptor 250 g, coastă de porc 250 g servită cu mămăliguță 200 g
37 00Ciulama de pui
O rețetă tradițională de mâncare de pui cu ciuperci și sos alb îngoșat cu faină și smântână 350 g servită cu mămăliguță 200 g
37 00Ostropel de pui
Mâncare din carne de pui 250 g cu sos de roșii 100 g, servită cu piure de cartofi 200 g
37 00Saramură din pulpă de pasăre
36 00Mancăruri pregătite la tigaie
Cordon bleu
Piept de pui rulat, umplut cu șuncă și cașcaval și prăjit în tigaie 300 g
36 00Ficăței de pasăre în sos de vin
Ficăței de pasăre trași la tigaie în sos de vin 250 g, seviti cu cartofi prăjiți 200 g, mujdei de usturoi 80 g și mămăliguță 200 g
38 00Pârjoale moldovenești
250 g
26 00Creier pane
200 g
27 00Șnițel vienez de purcel
Mușchi de porc prăjit cu pesmet proaspăt 250 g
32 00Șnițel parizian piept de pui
Piept de pui în sos de “bechamel” 250 g
29 00Pui Coquelet
52 00Cărnuri fripte la grătar
Ceafă de porc
Ceafă de porc 250 g, cartofi prăjiți 200 g și telemea rasă 50 g
38 00Frigărui
Bucățele de piept de pui, înșirate pe bețe de frigărui alături de felii de ardei, ceapă și roșii 400 g
34 00Mușchi de porc la grătar
250 g
29 00Mușchi de vită la grătar
300 g
83 00Piept de pui la grătar
Piept de pui la gătar 200 g
29 00Pulpe de pui la grătar
Pulpe de pui dezosate la gătar 200 g
29 00Mititei
Preparat tradițional românesc, din carne de vită și porc 50 g
5 00Garnituri
Cartofi prăjiți
Cartofi naturali, necongelațI, curățațI și tăiațI manual 200 g
12 00Cartofi prăjiți serviți cu brânză rasă
15 00Cartofi țărănești
Cartofi trași la tigaie cu bacon și ceapă 200 g
16 00Legume la grătar
200 g
18 00Orez sârbesc
12 00Pilaf de orez
Pilaf de orez cu ciuperci 200 g
13 00Piure de cartofi
200 g
13 00Cartofi nature
200 g
13 00Mămăliguță
200 g
5 00Pește
Saramură de crap
Saramură ușor picantă, usturoiată, făcută cu roșii și ardei copțI și ierburi aromatice 150 g, crap prăjit 250 g, mămăliguță 200 g și ardei iuțI 50 g
46 00Crap prăjit în crustă de mălai
Crap dulce, suculent, cu înveliș ușor crocant de mălai 250 g, servit cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță fierbinte 200 g și un mujdei din ăla care merge la suflet 80 g
46 00Dorada la grătar
Dorada la gătar calibru 400-500 g, servită cu lămâie 80 g
60 00Păstrăv la grătar
Pastrăv pe gătar calibru 300-400 g servit cu mămăliguță 200 g, mujdei de usturoi 80 g, lămâie 80 g
47 00Salate
Salată de castraveți murați
Rețetă proprie 200 g
11 00Salată de varză albă
200 g
8 00Salată mixtă de vară
Salată verde, roșii, castravețI, ardei gas, ceapă 200 g
12 00Salată fermierului
Salată verde, ceapă, ardei gas și lămâie 200 g
11 00Salată de gogonele
Rețetă proprie 200 g
11 00Pâine
Chiflă făcută în casă
Chiflă făcută în casă 80 g
2 50Mâncăruri de post
Fasole făcăluită
Specialitate culinară românească preparată din fasole boabe albe tocate mărunt, amestecate cu ulei, usturoi, sare și piper 250 g servită cu ceapă călită 50 g și pâine prăjită 100 g
26 00Legume la grătar
400 gr
30 00Dovlecei pane
Dovlecei prăjiți în sos de “bechamel” 400 g
34 00Mâncare de fasole
26 00Orez sârbesc
400 gr
30 00Mămăliguță
200 g
5 00Deserturi
Plăcintă de casă cu brânză dulce, iaurt și stafide
Plăcintă de casă cu brânză dulce, iaurt și stafide 250 g
26 00Plăcintă de casă cu mere, stafide și scorțișoară
Plăcintă de casă cu mere, stafide și scorțIșoară 250 g
26 00Plăcintă de casă cu dovleac
Plăcintă de casă cu dovleac 250 g
26 00Papanași
Bile de papanași 250 g cu smântână 80 g și dulceață 80 g
26 00Extra
Ardei iuți
2 50Mujdei de usturoi
5 00Sos de usturoi cu smântână
7 00Hrean
6 00Lămâie
6 00Smântână
6 00Dulceață
6 00Ou fiert sau prăjit
5 00Apă, sucuri
Evervess 250 ml
10 00Lipton de lămâie 250 ml
11 00Lipton de piersici 250 ml
11 00Mirinda 250 ml
9 00Prigat Nectar 330 ml
11 00Pepsi 250 ml
9 00Prigat de portocale 330 ml
11 00Coca Cola
330 ml
9 00Apa plata
750 ml
10 00Apa minerala
750 ml
10 00