Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Meniul Zilei 20% reducere Gustări Creme, supe, ciorbe Specialitățile casei Mancăruri pregătite în casă Mancăruri pregătite la tigaie Cărnuri fripte la grătar Garnituri Pește Salate Salate speciale Mâncăruri de post Deserturi Extra Apă, sucuri Bere
Restaurant Albatros cover image
Restaurant Albatros logo

Restaurant Albatros

Detalii Detalii Vezi detalii

7 99 lei

Transport
Comandă minimă 50 lei
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 22:00
Costul și livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasată de la acest restaurant nu va putea fi urmărită pe hartă.

Meniul Zilei

Meniul zilei"Doamnei"

Ciorba de zarzavat 350g, pilaf de orez 200g, dovlecei pane 200g

37 00 

20% reducere

20% reducere: Pui la ceaun

BucățI de pui prăjit în ceaun 400 g servite cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță 200 g și mujdei de usturoi cu smântână și sos de roșii coapte 80 g

36 80  46 00 
20% reducere: Friptura Taraneasca

Coasta de porc la ceaun 300g servita cu cartofi prajiti 200g mamaliga, telemea rasa

35 20  44 00 
20% reducere: Platoul Bucătarului

Frigărui din cotlet de purcel 180 g, pulpă de pasăre dezosată 120 g, cârnăciori de casă 70 g, mititei la gătar 100 g, bulete de cașcaval pane 70 g și cartofi prăjiți 200 g

40 00  50 00 
20% reducere: Sărmăluțe în foi de varză cu carne de porc tăiată la satâr

Carne de porc tocată în casă, cu puțîn bulion, rulată în varză murată și gătită la cuptor în vas ceramic cu capac 300 g, servite cu mămăliguţă 200 g, smântână 80 g şI ardei iute 20 g

28 80  36 00 
20% reducere: Sărmăluțe în foi de varză (de post)

Indisponibil

Gustări

Gustarea lui Nea’ Aurică

Chifteluțe de purcel 100 g, ficăței de pasăre la tigaie 100 g, bulete de cașcaval 50 g, bulete de creier pane 75 g, șnițel parizian din piept de pui 100 g, ciuperci gatinate 50 g și cruditățI 100 g

45 00 
Cașcaval pane

Cașcaval pane cu pesmet proaspăt 220 g servit cu roșie și ceapă 150 g

25 00 
BMS

Brânză 150 g cu mămăliguță 200 g și smântână 150 g servită cu ou prăjit 50 g

28 00 
Dovlecei pane

Dovlecei prăjiți în sos de “bechamel” 250 g

20 00 
Fasole făcăluită

Specialitate culinară românească preparată din fasole boabe albe tocate mărunt, amestecate cu ulei, usturoi, sare și piper 250 g servită cu ceapă călită 50 g și pâine prăjită 100 g

24 00 
Platou autentic românesc

Porție pentru 4 pers, chifteluțe de purcel 300 g, ficăței de pasăre la tigaie 300 g, bulete de cașcaval 300 g, bulete de creier pane 300 g, șnițel parizian din piept de pui 300 g, ciuperci gatinate 200 g și cruditățI 300 g

180 00 
Platou vegetarian

Zacuscă gătită în casă 100 g, fasole făcăluită 100 g, dovlecei pane 150 g, legume la gătar 200 g, sos de usturoi 50 g

40 00 
Zacuscă gătită în casă

Mâncare de legume proaspete, coapte sau prăjite în ulei, gogoșari copțI și ceapă 250 g, servită cu pâine prăjită 100 g

30 00 
Omletă Primavera

3 ouă, bacon, cașcaval, ciuperci, asezonată cu legume proaspete 450 g

25 00 
Omletă Țărănească

3 ouă, bacon, ciuperci, șuncă presată, cașcaval, servită cu legume proaspete 500 g

28 00 

Creme, supe, ciorbe

Ciorbă de burtă

Ciorbă de burtă 480 g, ardei iuțI 50 g, mujdei de usturoi 30 g

27 00 
Ciorbă de pasăre cu tăiței de casă

Ciorbă de pasăre cu tăieței de casă 480 g

18 00 
Ciorbă de fasole cu afumătură

Ciorbă de fasole cu afumătură servită cu ceapă roșie  480 g

17 00 
Supă de pasăre cu tăiței de casă

Supă de pui cu taiței făcuțI în casă, carne de pui și multe zarzavaturi 480 g

16 00 
Ciorbă de perișoare

Ciorbă de perișoare 480 g

19 00 
Supă cremă de legume

O supă pasată din legume cremoasă și aromată, pe gustul copiilor o rețetă dietetică și sănătoasă 480 g servită cu crutoane 100 g

16 00 
Ciorbă de fasole

Ciorbă de fasole servită cu ceapă roșie 380 g

15 00 
Borș de pește

O rețetă simplă și gustoasă cu multe legume și pește din belșug, un borș delicios 480 g

19 00 

Specialitățile casei

Pui la ceaun

BucățI de pui prăjit în ceaun 400 g servite cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță 200 g și mujdei de usturoi cu smântână și sos de roșii coapte 80 g

46 00 
Platou “A la Cosoreanu“

Piept și pulpă de pui 240 g, ceafă de porc 120 g, mititei 200 g și cârnăciori de casă la gătar 120 g, servițI cu cartofi prăjiți 400 g, salată de sezon 250 g *porție pentru 2 persoane

110 00 
Friptura Taraneasca

Coasta de porc la ceaun 300g servita cu cartofi prajiti 200g mamaliga, telemea rasa

44 00 
Friptură țărănească

Coastă de porc la ceaun 300 g servită cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță 200 g și telemea rasă 50 g

44 00 
Platoul Bucătarului

Frigărui din cotlet de purcel 180 g, pulpă de pasăre dezosată 120 g, cârnăciori de casă 70 g, mititei la gătar 100 g, bulete de cașcaval pane 70 g și cartofi prăjiți 200 g

50 00 

Mancăruri pregătite în casă

Ardei umpluți

Ardei cu umplutură de carne de porc tăiată la satâr, orez și sos de roșii proaspete 400 g, servițI cu smântână 80 g, ardei iute și presărațI cu verdețuri 50 g

35 00 
Sărmăluțe în foi de varză cu carne de porc tăiată la satâr

Carne de porc tocată în casă, cu puțîn bulion, rulată în varză murată și gătită la cuptor în vas ceramic cu capac 300 g, servite cu mămăliguţă 200 g, smântână 80 g şI ardei iute 20 g

36 00 
Tochitură moldovenească

Bucățele fragede și rumene de carne de purcel „topite” în untură 200 g, servite cu mămăliguță 200 g ou ochi 50 g și telemea rasă 50 g

35 00 
Mâncare de fasole cu afumătură

O rețetă simplă și gustoasă de mâncare de fasole boabe uscată 350 g cu afumătură 200 g

35 00 
Mâncare de varză călită cu coastă de porc

Mâncare de varză acră călită așa cum se face în satele moldovenești, scăzută încet, cu răbdare, la cuptor 250 g, coastă de porc 250 g servită cu mămăliguță 200 g

35 00 
Ciulama de pui

O rețetă tradițională de mâncare de pui cu ciuperci și sos alb îngoșat cu faină și smântână 350 g servită cu mămăliguță 200 g

35 00 
Ostropel de pui

Mâncare din carne de pui 250 g cu sos de roșii 100 g, servită cu piure de cartofi 200 g

35 00 
Saramură din pulpă de pasăre

35 00 
Paste - rețeta casei

Paste proaspete de casă cu sos de roșii și piept de pui 380 g

33 00 

Mancăruri pregătite la tigaie

Cordon bleu

Piept de pui rulat, umplut cu șuncă și cașcaval și prăjit în tigaie 300 g

35 00 
Ficăței de pasăre în sos de vin

Ficăței de pasăre trași la tigaie în sos de vin 250 g, seviti cu cartofi prăjiți 200 g, mujdei de usturoi 80 g și mămăliguță 200 g

37 00 
Pârjoale moldovenești

250 g

25 00 
Creier pane

200 g

26 00 
Șnițel vienez de vițel

Mușchi de vițel prăjit cu pesmet proaspăt 250 g

44 00 
Șnițel vienez de purcel

Mușchi de porc prăjit cu pesmet proaspăt 250 g

30 00 
Șnițel parizian piept de pui

Piept de pui în sos de “bechamel” 250 g

28 00 
Pui Coquelet

52 00 

Cărnuri fripte la grătar

Ceafă de porc

Ceafă de porc 250 g, cartofi prăjiți 200 g și telemea rasă 50 g

37 00 
Frigărui

Bucățele de piept de pui, înșirate pe bețe de frigărui alături de felii de ardei, ceapă și roșii 400 g

33 00 
Mușchi de porc la grătar

250 g

28 00 
Mușchi de vită la grătar

300 g

80 00 
Piept de pui la grătar

Piept de pui la gătar 200 g

28 00 
Pulpe de pui la grătar

Pulpe de pui dezosate la gătar 200 g

28 00 
Mititei

Preparat tradițional românesc, din carne de vită și porc  50 g

5 00 

Garnituri

Cartofi prăjiți

Cartofi naturali, necongelațI, curățațI și tăiațI manual 200 g

11 00 
Cartofi prăjiți serviți cu brânză rasă

14 00 
Cartofi țărănești

Cartofi trași la tigaie cu bacon și ceapă  200 g

15 00 
Legume la grătar

200 g

17 00 
Orez sârbesc

12 00 
Pilaf de orez

Pilaf de orez cu ciuperci 200 g

10 00 
Piure de cartofi

200 g

10 00 
Cartofi nature

200 g

10 00 
Varză acră călită

200 g

12 00 
Mămăliguță

200 g

5 00 

Pește

Saramură de crap

Saramură ușor picantă, usturoiată, făcută cu roșii și ardei copțI și ierburi aromatice 150 g, crap prăjit 250 g, mămăliguță 200 g și ardei iuțI 50 g

44 00 
Crap prăjit în crustă de mălai

Crap dulce, suculent, cu înveliș ușor crocant de mălai 250 g, servit cu cartofi prăjiți 200 g, mămăliguță fierbinte 200 g și un mujdei din ăla care merge la suflet 80 g

44 00 
Dorada la grătar

Dorada la gătar calibru 400-500 g, servită cu lămâie 80 g

55 00 
Păstrăv la grătar

Pastrăv pe gătar calibru 300-400 g servit cu mămăliguță 200 g, mujdei de usturoi 80 g, lămâie 80 g

45 00 

Salate

Salată de sfeclă roșie

Sfeclă roșie preparată în casă după rețeta proprie, servită cu hrean 200 g

10 00 
Salată de castraveți murați

Rețetă proprie 200 g

10 00 
Salată de varză albă

200 g

8 00 
Salată mixtă de vară

Salată verde, roșii, castravețI, ardei gas, ceapă  200 g

12 00 
Salată fermierului

Salată verde, ceapă, ardei gas și lămâie  200 g

11 00 
Salată de ardei copți

Ardei gași fripțI pe gătar și stropițI cu oțet  200 g

12 00 

Salate speciale

Salată Caesar

Salată romaine, piept de pui la gătar, bacon crocant, parmezan, roșie, castravete,porumb, crutoane cu usturoi, dressing caesar  500 g

40 00 
Salată cu ton

Mix de salată, ton, ardei gas sau capia, ceapă roșie, porumb, măsline kalamata, ou fiert, dressing de lămâie 500 g

40 00 
Salată grecească

Brânză, roșii, castravețI verzi, ardei gas sau capia, ceapă roșie, măsline kalamata, oregano, dressing 500 g

40 00 

Mâncăruri de post

Fasole făcăluită

Specialitate culinară românească preparată din fasole boabe albe tocate mărunt, amestecate cu ulei, usturoi, sare și piper 250 g servită cu ceapă călită 50 g și pâine prăjită 100 g

24 00 
Legume la grătar

400 gr

34 00 
Dovlecei pane

Dovlecei prăjiți în sos de “bechamel” 400 g

34 00 
Mâncare de fasole

30 00 
Mâncare de varză acră călită

30 00 
Orez sârbesc

400 gr

30 00 
Mămăliguță

200 g

5 00 

Deserturi

Plăcintă de casă cu brânză dulce, iaurt și stafide

Plăcintă de casă cu brânză dulce, iaurt și stafide 250 g

25 00 
Plăcintă de casă cu mere, stafide și scorțișoară

Plăcintă de casă cu mere, stafide și scorțIșoară 250 g

25 00 
Plăcintă de casă cu dovleac

Plăcintă de casă cu dovleac 250 g

25 00 
Papanași

Bile de papanași 250 g cu smântână 80 g și dulceață 80 g

25 00 

Extra

Ardei iuți

2 50 
Mujdei de usturoi

5 00 
Sos de usturoi cu smântână

7 00 
Hrean

6 00 
Lămâie

6 00 
Smântână

6 00 
Dulceață

6 00 
Ou fiert sau prăjit

5 00 

Apă, sucuri

Mirinda 250 ml

9 00 
Mirinda 250 ml image
Prigat Nectar 330 ml

12 00 
Pepsi 250 ml

9 00 
Pepsi 250 ml image
Prigat de kiwi 330 ml

12 00 
Coca Cola

330 ml

10 00 

Bere

Beck’s

10 00