Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Băuturi răcoritoare naturale Combo
Braga Buna cover image
Braga Buna logo

Braga Buna

Detalii Detalii Vezi detalii

2 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 08:00
Braga Buna este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Băuturi răcoritoare naturale

Braga fermentată 1.5 l

Braga este o băutură naturală cu aspect tulbure-lăptos și gust dulce acrișor. Braga se produce preponderent din făină neagră și mălai.Altfel spus este un veritabil nectar din cereale care fermentează lactic (nu alcoolic și nu acetic).Din braga dulce se poate obține braga fermentată ținând recipientul la cald până când gustul ne mulțumește (după care se introduce recipientul la rece). Braga este o băutură care conține vitaminele din grupul B, enzime, fibre, minerale, fapt care o recomandă atât celor care depun efort fizic cât și mămicilor care alăptează (stimulează lactația), copiilor, adulților, bătrânilor. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade și se consumă la circa 12 grade Celsius.Se agită înainte de a fi consumată.

18 00 
Braga fermentată 1.5 l image
Braga dulce 1.5 l

Braga este o băutură naturală cu aspect tulbure-lăptos și gust dulce acrișor. Braga se produce preponderent din faină neagră și mălai.Altfel spus este un veritabil nectar din cereale care fermentează lactic (nu alcoolic și nu acetic). Din braga dulce se poate obține braga fermentată ținând recipientul la cald până când gustul ne mulțumește (după care se introduce recipientul la rece). Braga este o băutură care conține vitaminele din grupul b, enzime, fibre, minerale, fapt care o recomandă atât celor care depun efort fizic cât și mămicilor care alăptează (stimulează lactația), copiilor, adulților, bătrânilor. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade și se consumă la circa 12 grade celsius. Se agită înainte de a fi consumată.

18 00 
Braga dulce 1.5 l image
Braga fermentata 0,5 l

Braga este o băutură naturala cu aspect tulbure-lăptos și gust dulce acrișor. Braga se produce preponderent din făină neagră și malai.Altfel spus este un veritabil nectar din cereale care fermentează lactic (nu alcoolic și nu acetic). Din braga dulce se poate obține braga fermentată ținând recipientul la cald până când gustul ne mulțumește (după care se introduce recipientul la rece). Braga este o băutură care conține vitaminele din grupul b, enzime, fibre, minerale, fapt care o recomandă atât celor care depun efort fizic cât și mămicilor care alăptează (stimulează lactația), copiilor, adulților, bătrânilor. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade și se consumă la circa 12 grade celsius.Se agită înainte de a fi consumată.

7 50 
Braga fermentata 0,5 l image
Socată 1.5 l

1.5 l Băutură naturală obținută în principal din soc și citrice.Are aspect limpede, culoare galbenă, miros specific și gust plăcut. Conține mici particule de pulpă de citrice și flori de soc.Conține polen. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade celsius și se consumă la 10-12 grade celsius.

18 00 
Socată 1.5 l image
Ghimbirată 1.5 l

1.5 l Băutură naturală fementata obținută în special din lămâie și ghimbir.Are culoare gălbui pal, miros foarte plăcut, gust specific fară a fi iute. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade celsius și se consumă la 10-12 grade celsius.

18 00 
Ghimbirată 1.5 l image
Grefo 1.5 l

1.5 l Are gust plăcut, ușor amărui, miros îmbietor specific și o minunată culoare roz -pal.

Indisponibil
Grefo 1.5 l image
Pino 1.5 l

1.5 l Are culoare gălbui deschis, miros si gust placut de conifer. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade celsius și se consumă la 10-12 grade celsius. Toate sucurile noastre sunt naturale, produse manual, din ingrediente de cea mai bună calitate și nu conțin: aditivi, coloranți, conservanți.

Indisponibil
Pino 1.5 l image
Mento 1.5 l

1.5 Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4 și 6 grade celsius. Valabilitatea este de 7 zile, respectând temperatura de păstrare. Chiar și la această temperatură sucul continuă să fermenteze (dovada faptului că nu sunt adaugați conservanți). Și această băutură este produsă manual, din ingrediente de cea mai bună calitate și nu conține: conservanți, coloranți sau aditivi.

Indisponibil
Mento 1.5 l image
Hibis 1.5 l

1.5 l Culoare roșie este obținută natural din ingredientele folosite. Gustul este amărui-acrișor și este băutură cea mai puțin dulce pe care o producem noi.

Indisponibil
Hibis 1.5 l image
Braga premium 1,5 L

1.5 l Braga este o băutură răcoritoare naturală cu aspect tulbure-lăptos și gust dulce acrișor culoare mai închisă decât a brăgii clasic îndulcită cu zahăr.Deosebirea dintre braga clasică și braga premium este dată de modul de îndulcire.Braga clasică este inducita cu zahăr iar braga premium este îndulcită doar cu ajutorul curmalelor.Scopul a fost să obținem un produs cu puține glucide și puține calorii.Braga premium are gustul, culoare și consistentă dar și beneficiile influientate de curmale.Este mai densa, conține mici bucatele de curmale dar conține și:fibre, fier și potasiu(din curmale) Braga premium, se produce preponderent din faina neagra și malai.Altfel spus este un veritabil nectar din cereale care fermentează lactic (nu alcoolic și nu acetic).Din braga dulce se poate obține braga fermentată ținând recipientul la cald până când gustul ne mulțumește (după care se introduce recipientul la rece). Braga este o băutură care conține vitaminele din grupul b, enzime, fibre(din făinuri dar și din curmale), minerale, fapt care o recomandă atât celor care depun efort fizic cât și mămicilor care alăptează (stimulează lactația), copiilor, adulților, bătrânilor. Se păstrează la temperaturi cuprinse între 4-6 grade și se consumă la circa 12 grade celsius.Se agită înainte de a fi consumată.

Indisponibil
Braga premium 1,5 L image

Combo

Combo 5 sticle+1 Braga la 1.5 L gratis

90 00 
Combo 5 sticle+1 Braga la 1.5 L gratis image
Combo 3 sticle+1 Braga 0.5 l

54 00 
Combo 3 sticle+1 Braga 0.5 l image