Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Mousse & More Gustul de Altădată - ARTA Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten Patiserie/Biscuiterie(100g) Cele mai populare
Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce cover image
Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce logo

Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 09:30
Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Mousse & More

Fistic Fructe de Padure (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si pasta intensa de fistic; insertie de fructe de padure, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Fistic se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. (Citeste restul istoriei la urmatoarele produse)

15 99 
Fistic Fructe de Padure (Mousse) image
Ciocolata si Zmeura (Mousse)

Blat de cacao, Ciocolata belgiana Belcolade (35,5% cacao), frisca naturala, zmeura BIO, insertie din zmeura BIO, glazura de ciocolata neagra - 120g +/- Mousse-ul este un desert fin și aerat, cunoscut pentru textura sa catifelată și gustul bogat de ciocolată sau alte arome. Zmeura care se foloseste in compozitia acestui mousse este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

15 99 
Ciocolata si Zmeura (Mousse) image
Banane Caramel (Mousse)

Blat de cacao si banane, Ciocolata belgiana alba Belcolade(31% cacao), frisca naturala, pasta de caramel, insertie din piure de banane, pectina, glazura de caramel - 120 g +/- Astăzi, mousse-ul este un desert versatil și delicios, apreciat în bucătăria internațională. Este adesea servit la ocazii speciale și este disponibil într-o varietate de arome și prezentări, de la mousse-uri clasice de ciocolată la mousse-uri de fructe, chiar si cu variante mai inovatoare, precum Banane, Pere sau Mango. Mousse-ul continuă să fie o alegere populară pentru cei care doresc să se răsfețe cu un desert ușor și decadent.

14 99 
Banane Caramel (Mousse) image
Mango Zmeura (Mousse)

Blat de vanilie, Ciocolata alba belgiana Belcolade (31% cacao) spumata cu galbenus de ou, frisca naturala, lapte si piure de mango; insertie de zmeura BIO, gelatina - 120g +/- Primele Mousse-uri: Mousse Mango se inspira din reteta clasica frantuzesca, dupa primele mousse-uri care au fost făcute si cu ouă, pe langa ciocolată si frisca , unde tehnica a implicat amestecarea ingredientelor până când a apărut o spumă aerată. Mousse-ul de ciocolată a fost cel mai popular în Franța, dar au existat și variante cu arome de vanilie, cafea, fistic sau fructe. Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

15 99 
Mango Zmeura (Mousse) image
Iaurt Zmeura (Mousse)

Blat de cacao, crema de iaurt grecesc cu zmeura BIO, insertie de zmeura BIO si jeleu, sirop de vanilie, glazura de ciocolata cu zmeura 120 g +/- Mousse-ul în Bucătăria Modernă: Cum difera Mousse-ul nostru Iaurt si Zmeura? Mousse-ul a devenit un desert rafinat și elegant care cu timpul, s-a dezvoltat in variante mai sănătoase care folosesc ingrediente precum Iaurtul, sau chiar si avocado, în loc de frisca sau zahar. Reteta noastra este conceputa special pentru a fi racoritoare, usor acrisoara, perfecta pentru zilele de vara. Zmeura care se foloseste in compozitia acestei prajituri este obtinuta de la producatori locali, crescuta organic.

14 99 
Iaurt Zmeura (Mousse) image
Biscotto

Pandișpan de cacao însiropat, cremă de praline, cremă de vanilie cu bucati crocante de biscuite, glazura de ciocolata - 120g +/- Un deliciu format din multe straturi irezistibile.

15 99 
Biscotto image

Gustul de Altădată - ARTA

Doboș

Foi dobos, crema de unt cu ciocolata, capace crantz - 120 g +/- Tortul Doboș, creat în 1884 de maestrul cofetar maghiar Dobos C. Jozsef, este o delicatesă faimoasă și una dintre cele mai cunoscute prăjituri europene. Aceasta prajitura a fost conceputa ca sa fie cat mai rezistenta, deoarece regriferarea nu exista pe vremea aceea. Tortul, cu glazură crocantă de zahăr ars, a fost prezentat în 1885 la Expoziția Națională din Budapesta, facandu-i pe împăratul Franz Jozef și regina Elisabeta "Sissi" a Ungariei sa se indragosteasca. Tortul Doboș a devenit rapid celebru în toată Europa, iar maestrul Dobos a păstrat mult timp secretul rețetei. Abia în 1906, după ce s-a retras, a făcut publică rețeta acestui tort faimos.

13 99 
Doboș image
Ciocolată Albă cu Vișine

Foi bezea alba, crema cu unt si vanilile, ciocolata belgiana alba, visine in sirop, cu glazura alba de ciocolata 110g +/-

14 99 
Ciocolată Albă cu Vișine image
Medovik

Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana acrisoara - 100g +/- Medovik, un desert rusesc faimos, a apărut în secolul al XIX-lea în timpul domniei împărătesei Ecaterina a II-a. Acest tort se distinge prin straturi subțiri de blat de miere și un strat delicios de cremă dulce din smântână și brânză, iar numele său "medovik" se traduce ca "făcut din miere". Acest tort a devenit un adevărat simbol al bucătăriei rusești și este apreciat pentru gustul său unic și istoria sa bogată.

13 99 
Medovik image
Ruladă Caramel Sărat

Blat de cacao, crema de caramel sarat si mascarpone, acoperit cu nuci pralinate - 110g +/-

14 99 
Ruladă Caramel Sărat image
Carpați

Foi dobos, crema ciocolata cu unt, crema de cafea, nuca - 110g +/- Prajitura Carpati a apărut în România în prima jumătate a secolului XX, mai precis în anii `40 sau `50. A fost creată în perioada postbelică și a devenit rapid un desert tradițional și popular în România. Denumita dupa lantul muntos "Carpați", numele a fost ales pentru a reflecta frumusețea și caracteristicile regiunii și pentru a crea o legătură între acest desert și peisajele naturale ale țării.

13 99 
Carpați image
Ciocolată și Vișine

Blat de ciocolata, sirop cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata - 120g +/- Prajitura cu ciocolata si visine, cunoscuta si sub numele de "Padurea Neagra," isi are originile in Germania, mai precis in regiunea Baden-Württemberg din sud-vestul tarii, cunoscuta pentru padurile dense. Aceasta prajitura a devenit populara in secolul al XIX-lea sub numele de "Schwarzwälder Kirschtorte" si este renumita pentru combinatia sa de ingrediente, inclusiv blat de ciocolata, cirese (adesea visine) in sirop, crema de ciocolata si frisca. Cu timpul, prajitura Padurea Neagra a fost exportata si a castigat popularitate in intreaga lume.

13 99 
Ciocolată și Vișine image
Cremeș

Foietaj, crema fiarta de vanilie, crema vegetala, crumble din foietaj - 200g +/- Cremes, cunoscută și sub numele de cremsnit sau crempita, este o prăjitură originară din Franța, inventată în secolul al XVII-lea. Aceasta are un gust dulce și cremos, fiind perfectă pentru ocazii speciale sau momente de răsfăț. Populară la curtea regală a lui Ludovic al XIV-lea, cremes a devenit un desert iubit în întreaga lume, disponibil în diverse arome și forme. Poftă bună!

12 99 
Cremeș image
Diplomat

Blat insiropat de vanilie, crema de diplomat cu fructe de sezon - 120g +/- Prajitura Diplomat este o varianta a prajiturii "Savarin" sau "Baba au Rhum" si isi are originile in bucataria franceza. Acest desert este numit in onoarea diplomatilor, deoarece se crede ca a fost creat pentru a impresiona oaspeti importanti si a devenit o alegere populara pentru evenimente speciale si receptii.

12 99 
Diplomat image
București

Blat de caramel insiropat cu rom, stratificat cu crema de ciocolata cu unt si crema de fistic cu unt, glazurata cu fondant - 120g +/- Prajitura București, denumita dupa capitala tarii, este un desert tradițional românesc foarte asemănător cu amandina, inspirat in special din Rețetarul de Cofetărie din 1963. Acest desert este apreciat pentru gustul său delicios și prezentarea sa spectaculoasa, in mai multe culori - negru, verde, alb, caramel.

12 99 
București image
Savarină

Gogosi din aluat dospit insiropate cu rom, umplute cu frisca, topping de dulceata acrisoara - 250g +/- Savarina este o prăjitură faimoasa de origine franceză, creată în 1845 de frații Julien, cofetari parizieni în timpul celui de-al Doilea Imperiu, și numită în onoarea celebrului gastronom și scriitor Brillat-Savarin, numele prajiturii facand de asemenea referință la romanul "La Chaumière Savarin"

12 99 
Savarină image
Boema

Blat de cacao glazurat cu ciocolată neagră, insiropat cu rom, cremă de ciocolată cu unt, frișcă presărată cu ciocolată neagră - 120g +/- Verisoara savarinei, versiunea cu Ciocolata

12 99 
Boema image
Oreo

Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si crumble Oreo, imbracat in glazura de ciocolata alba - 130g +/-

12 99 
Oreo image
Ciocolata de Casa (Fudge de Ciocolata)

Lapte praf, cacao, margarina, zahar - 100g Reteta pe care tatal ne-o facea mie si fratelui meu cand eram mici. Era printre cele mai mari bucurii ale noastre, desi trebuia sa avem rabdare pana se racea, de multe ori peste noapte. Dimineata urmatoare, era ca si cum Craciunul ar fi venit din nou, fugeam la camara si de multe ori nu mai ramanea nimic in urma noastra.

10 99 
Ciocolata de Casa (Fudge de Ciocolata) image

Prăjituri Dietetice - Vegan/Fara Zahar/Gluten

Kinder Felie de Lapte VEGAN

Blat vegan de cacao, crema de vanilie cu lapte de soia, glazura fina de ciocolata neagra - 140g +/-

14 99 
Kinder Felie de Lapte VEGAN image
Jerbo VEGAN

Blat de ciocolata cu nuci, crema din dulceata de fructe, crumble cu nuca - 120g +/- Prăjitura "Jerbo" își găsește originea în bucătăria tradițională, iar numele său evocă simplitatea și agilitatea jerboilor din deșert. Această prăjitură a fost creată pentru prima dată în secolul XX într-o bucătărie de familie cu pasiune pentru deserturi. Data exactă a apariției sale rămâne un secret de familie bine păstrat. Un fapt interesant este că crema de dulceață de fructe poate varia în funcție de sezon, astfel încât să poți savura mereu arome proaspete și autentice. Cu rădăcini în bucătăria tradițională și un gust inconfundabil, prăjitura "Jerbo" te poartă într-o călătorie culinară memorabilă.

13 99 
Jerbo VEGAN image
Mousse Velvet Noir VEGAN

Blat vegan de cacao, mousse fin de ciocolata neagra, barot vegan - 100g +/- Mousse vegan de ciocolată neagră - o sinfonie a ciocolatei intense și a fineții texturii, într-o varianta indulgentă și etică.

Indisponibil
Mousse Velvet Noir VEGAN image

Patiserie/Biscuiterie(100g)

Biscuiti cu Ciocolată

Faina, cacao, oua, unt, vanilie, sare, zahar 100 g

10 99 
Biscuiti cu Ciocolată image
Cookies

Faina, ouă, zahăr, cacao, vanilie, picături de ciocolată - 100g

10 99 
Cookies image

Cele mai populare

Cheesecake Fructe de Pădure

Blat crocant din biscuiti cu unt, crema din branza grasa si Mascarpone, smantana si ou, topping din jeleu cu fructe de padure - 120 g +/- Cheesecake este un desert delicios cu o bază crocantă și un strat de brânză dulce și cremoasă. Acest desert are origini antice, datând de pe vremea grecilor și romanilor, dar rețetele moderne de cheesecake sunt strâns legate de bucătăria americană. Totusi, există influențe ale bucătăriei franceze în rețetele moderne de cheesecake, în special în ceea ce privește utilizarea brânzei de tip cream cheese sau ricotta și a aromelor precum vanilia.

13 99 
Cheesecake Fructe de Pădure image
Doboș

Foi dobos, crema de unt cu ciocolata, capace crantz - 120 g +/- Tortul Doboș, creat în 1884 de maestrul cofetar maghiar Dobos C. Jozsef, este o delicatesă faimoasă și una dintre cele mai cunoscute prăjituri europene. Aceasta prajitura a fost conceputa ca sa fie cat mai rezistenta, deoarece regriferarea nu exista pe vremea aceea. Tortul, cu glazură crocantă de zahăr ars, a fost prezentat în 1885 la Expoziția Națională din Budapesta, facandu-i pe împăratul Franz Jozef și regina Elisabeta "Sissi" a Ungariei sa se indragosteasca. Tortul Doboș a devenit rapid celebru în toată Europa, iar maestrul Dobos a păstrat mult timp secretul rețetei. Abia în 1906, după ce s-a retras, a făcut publică rețeta acestui tort faimos.

13 99 
Doboș image