Adaugă o adresă nouă
Coș
Coș
Nu aveți produse în coș
Alege locația ta
Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce cover image
Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce logo

Cofetaria ARTA - Atelier de Dulce

Inițiază comanda de grup
Detalii Detalii Vezi detalii

Gratuit

Transport
Activează gratuit 3 luni de livrare cu cost 0
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Ofertă în limita stocului disponibil
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 20:45
Activează gratuit 3 luni de livrare cu cost 0

Gustul de Altădată - ARTA

Prăjituri Asortate

Oua, nuca, unt, faina, gris, nuca cocos, faina de migdale, margarina, zahar, cacao, ciocolata, vanilie, rom, lamaie, miere, cafea, fondant - 500g Prajiturile asortate sunt sufletul mesei de sarbatori. Printre aceste mici delicii facute dupa retete traditionale se numara, alese aleator, minidobosul, albinita, lamaita, sumeghi, cehoslovacia, ileana, snickers, prajitura cu cafea, bilutele punci, etc.

55,00 
Prăjituri Asortate image
Amandina

Blat de cacao cu sirop de rom, crema de ciocolata cu unt, glazurata cu fondant - 120 g +/- Amandina este adesea numită "cozonacul românesc", dar nu are nimic de-a face cu cozonacul tradițional. Este mai degrabă un tort cu un blat pufos înmuiat în sirop, acoperit cu o cremă bogată și învelit într-o glazură dulce și strălucitoare. Amandina este o prăjitură fermecătoare, iar rețeta sa originală, găsită în "biblia cofetarilor" - Rețetarul de Cofetărie și Patiserie, datează din anii `60. Există o teorie intrigantă, susținută de francezi, care spun că Amandina românească ar fi inspirată din piesa de teatru "Cyrano de Bergerac" scrisă de Edmond Rostand. În piesă se menționează o prăjitură cu migdale și topping de marmeladă. Cu toate acestea, momentul exact al "nașterii" Amandinei este învăluit în mister. Nu se știe cu exactitate cum a apărut, dar această prăjitură și-a început povestea undeva în centrul Bucureștiului, devenind o delicatesă iubită și apreciată în întreaga România.

13,99 
Doboș

Foi dobos, crema de unt cu ciocolata, capace crantz - 120 g +/- Tortul Doboș, creat în 1884 de maestrul cofetar maghiar Dobos C. Jozsef, este o delicatesă faimoasă și una dintre cele mai cunoscute prăjituri europene. Aceasta prajitura a fost conceputa ca sa fie cat mai rezistenta, deoarece regriferarea nu exista pe vremea aceea. Tortul, cu glazură crocantă de zahăr ars, a fost prezentat în 1885 la Expoziția Națională din Budapesta, facandu-i pe împăratul Franz Jozef și regina Elisabeta "Sissi" a Ungariei sa se indragosteasca. Tortul Doboș a devenit rapid celebru în toată Europa, iar maestrul Dobos a păstrat mult timp secretul rețetei. Abia în 1906, după ce s-a retras, a făcut publică rețeta acestui tort faimos.

14,99 
Doboș image
Savarină

Gogosi din aluat dospit insiropate cu rom, umplute cu frisca, topping de dulceata acrisoara - 250g +/- Savarina este o prăjitură faimoasa de origine franceză, creată în 1845 de frații Julien, cofetari parizieni în timpul celui de-al Doilea Imperiu, și numită în onoarea celebrului gastronom și scriitor Brillat-Savarin, numele prajiturii facand de asemenea referință la romanul "La Chaumière Savarin"

13,99 
Savarină image
Ciocolată Albă cu Vișine

Foi bezea alba, crema cu unt si vanilile, ciocolata belgiana alba, visine in sirop, cu glazura alba de ciocolata 110g +/-

Indisponibil
Medovik

Foi delicate cu miere, crema fina din frisca naturala si smantana acrisoara - 100g +/- Medovik, un desert rusesc faimos, a apărut în secolul al XIX-lea în timpul domniei împărătesei Ecaterina a II-a. Acest tort se distinge prin straturi subțiri de blat de miere și un strat delicios de cremă dulce din smântână și brânză, iar numele său "medovik" se traduce ca "făcut din miere". Acest tort a devenit un adevărat simbol al bucătăriei rusești și este apreciat pentru gustul său unic și istoria sa bogată.

Indisponibil
Ruladă Caramel Sărat

Blat de cacao, crema de caramel sarat si mascarpone, acoperit cu nuci pralinate - 110g +/-

Indisponibil
Ruladă Caramel Sărat image
Carpați

Foi dobos, crema ciocolata cu unt, crema de cafea, nuca - 110g +/- Prajitura Carpati a apărut în România în prima jumătate a secolului XX, mai precis în anii `40 sau `50. A fost creată în perioada postbelică și a devenit rapid un desert tradițional și popular în România. Denumita dupa lantul muntos "Carpați", numele a fost ales pentru a reflecta frumusețea și caracteristicile regiunii și pentru a crea o legătură între acest desert și peisajele naturale ale țării.

Indisponibil
Carpați image
Ciocolată și Vișine

Blat de ciocolata, sirop cu rom, crema de ciocolata cu unt, visine in sirop, glazura de ciocolata - 120g +/- Prajitura cu ciocolata si visine, cunoscuta si sub numele de "Padurea Neagra," isi are originile in Germania, mai precis in regiunea Baden-Württemberg din sud-vestul tarii, cunoscuta pentru padurile dense. Aceasta prajitura a devenit populara in secolul al XIX-lea sub numele de "Schwarzwälder Kirschtorte" si este renumita pentru combinatia sa de ingrediente, inclusiv blat de ciocolata, cirese (adesea visine) in sirop, crema de ciocolata si frisca. Cu timpul, prajitura Padurea Neagra a fost exportata si a castigat popularitate in intreaga lume.

Indisponibil
Opera

Blat de cacao cu sirop de cafea, stratificat cu ganache si crema de cafea cu unt, glazura fina de ciocolata - 120g +/- Prajitura Opera a apărut în Franța la începutul secolului XX, creditată adesea cofetarului Gaston Lenôtre și inspirată de Opéra Garnier din Paris. Numele său sugerează similitudinea cu etajele și culisele operei, dupa straturile precise și simetrice ale prăjiturii. Prajitura Opera a devenit rapid un simbol al eleganței și rafinamentului în bucătăria franceză și este apreciată în întreaga lume pentru gustul său complex și prezentarea sa artistică.

Indisponibil
Cremeș

Foietaj, crema fiarta de vanilie, crema vegetala, crumble din foietaj - 200g +/- Cremes, cunoscută și sub numele de cremsnit sau crempita, este o prăjitură originară din Franța, inventată în secolul al XVII-lea. Aceasta are un gust dulce și cremos, fiind perfectă pentru ocazii speciale sau momente de răsfăț. Populară la curtea regală a lui Ludovic al XIV-lea, cremes a devenit un desert iubit în întreaga lume, disponibil în diverse arome și forme. Poftă bună!

Indisponibil
Diplomat

Blat insiropat de vanilie, crema de diplomat cu fructe de sezon - 120g +/- Prajitura Diplomat este o varianta a prajiturii "Savarin" sau "Baba au Rhum" si isi are originile in bucataria franceza. Acest desert este numit in onoarea diplomatilor, deoarece se crede ca a fost creat pentru a impresiona oaspeti importanti si a devenit o alegere populara pentru evenimente speciale si receptii.

Indisponibil
București

Blat de caramel insiropat cu rom, stratificat cu crema de ciocolata cu unt si crema de fistic cu unt, glazurata cu fondant - 120g +/- Prajitura București, denumita dupa capitala tarii, este un desert tradițional românesc foarte asemănător cu amandina, inspirat in special din Rețetarul de Cofetărie din 1963. Acest desert este apreciat pentru gustul său delicios și prezentarea sa spectaculoasa, in mai multe culori - negru, verde, alb, caramel.

Indisponibil
Boema

Blat de cacao glazurat cu ciocolată neagră, insiropat cu rom, cremă de ciocolată cu unt, frișcă presărată cu ciocolată neagră - 120g +/- Verisoara savarinei, versiunea cu Ciocolata

Indisponibil
Oreo

Blat cacao, sirop de vanilie, crema de frisca cu ciocolata alba si crumble Oreo, imbracat in glazura de ciocolata alba - 130g +/-

Indisponibil
Tarta cu zmeură

Blat alb insiropat de vanilie,crema de vanilie si frisca, acoperit cu zmeura si jeleu - 120 g +/-

Indisponibil
Tarta cu zmeură image
Tarta Fructe de Pădure

Blat de cacao insiropat,crema de vanilie si frisca, acoperit cu fructe de padure si jeleu - 120g +/-

Indisponibil
Ciocolata de Casa (Fudge de Ciocolata)

Lapte praf, cacao, margarina, zahar - 100g Reteta pe care tatal ne-o facea mie si fratelui meu cand eram mici. Era printre cele mai mari bucurii ale noastre, desi trebuia sa avem rabdare pana se racea, de multe ori peste noapte. Dimineata urmatoare, era ca si cum Craciunul ar fi venit din nou, fugeam la camara si de multe ori nu mai ramanea nimic in urma noastra.

Indisponibil
Ciocolata de Casa (Fudge de Ciocolata) image
Mini Eclere

Gogoși eclere, cremă de vanilie, frișcă, glazură din ciocolată 100 g

Indisponibil
Mini Eclere image
Prajitura Cartof

Blat, ciocolata, zahar, unt, margarina, nuca, esenta de rom, nuca de cocos, glazura ciocolata si alune - 100g +/-

Indisponibil
Prajitura Cartof image

Cele mai populare

3 Ciocolate

Blat de cacao insiropat cu vanilie, 3 straturi de mousse din Ciocolata belgiana Belcolade 1.neagra(55% cacao)/2.cu lapte(35%cacao)/3.alba(31% cacao), spumate cu frisca naturala - 120g  +/- Tortul Trio de Ciocolată este o variantă a bavarezului Trois Chocolats, care a fost creat în Franța în anii 1950. Este o delicatesa perfecta pentru iubitorii de Ciocolata, avand 3 tipuri de Ciocolata Belgiana veritabila.

14,99 
Actualizează