Vatra Romana
Lipia Istorica
Lipie
220g
1,000 00Lipie pe Vatra
220g
13 00De uns pe pâine
Trilogie Vatra
Un trio tradițional servit cu foccacia 100 gr., salată de vinete 100 gr., icre de casă 100 gr., hummus 100 gr.
65 00Bruschete V.R. Modern Concept
Roșii șI busuioc, cu ton, cu paté de casă sau cu patru tipuri de brânză: pâine 150 gr, roșii 100 gr, ton 100 gr., paté de pui 100 gr., mozzarella 10 gr, gorgonzola 10gr,. Parmezan 10gr., telemea 30 gr., ardei 30 gr., brânză de capră 10 gr., ceapă roșie 10 gr.
50 00Supă/Ciorbă
Ciorba Zilei
ciorba zilei
35 00Salate
Salată Grecească
Salată grecească cu roșii 100 gr., castravețI 50 gr., ardei 50 gr., ceapă roșie 50 gr., măsline 50 gr., brânză feta 100 gr., capere 30 gr., busuioc proaspăt 10 gr., șI crutoane 80 gr
52 00Salată cu ton
Mix de salată verde 150 gr., cu ton 150 gr., ou în crustă crocantă de panko 60 gr. ȘI măsline 30 gr., roșii cherry 30 gr., castravețI 20 gr., ardei 20 gr. ȘI dressing 50 ml
55 00Salată Caesar
Mix de salată iceberg 150 gr, piept pui 150 gr., roșii cherry 50 gr., sos caesar 50 gr., servită cu ierburi aromatice, crutoane 30 gr. ȘI parmezan 30 gr
55 00Specialitățile V.R. Modern Concept
Tochitură picantă V.R. Modern Concept
Gătită cu carne de la găleată 80 gr., mușchiuleț de porc 100 gr., șI cârnațI de casă 50 gr., în sos de roșii 100 gr., cu ceapă roșie 30 gr., roșii cherry 30 gr., servit cu mămăliguță 150 gr., ardei iute 30 gr. ȘI brânză de casă 80 gr.
65 00Ficăței de pui
Un ansamblu de ficăței de pui 250 gr., în sos demiglace 80 gr. ȘI sos de vin 100 ml. Servit cu cartofi zdrobițI 150 gr. ȘI aromatizațI cu ceapă 50 gr. ȘI usturoi 30 gr.
55 00Platouri
Platou cu fructe de mare
Ospăț mediteranean cu midii 500 gr., crevețI fritto 150gr., calamari fritto 150 gr., tentacule de calamari 100 gr., barbun 150 gr., servit cu mix de salată 100 gr., sos calypso 80 gr., șI sos aioli 80 gr.
230 00Platou Vatra Romană
Am adus tradiționalele aripioare 400 gr., carnea de la găleată 200 gr., pieptul de pui 200 gr., cârnații de casă 150 gr., cartofii aromatizațI 150 gr., lângă care punem salata de murături (castravețI si gogoșari ) 150 gr. ȘI nelipsitul sos de usturoi 80 gr.
220 00Paste
Penne Carbonara
Reteța clasică de paste originară din roma cu penne 100 gr., îmbibate într-un amestec delicios de pancetta 100 gr., ou 50 gr., parmezan 50 gr., șI sos gran cucina 100 gr.
55 00Tagliatelle cu somon
Tagliatelle 100 gr., cu unt 10 gr., somon proaspăt 100 gr., șI capere 20 gr., cu spanac 30 gr., roșii cherry 50 gr., șI parmezan 50 gr.
65 00Spaghete bolognese
Spaghete 100 gr. Cu un delicios ragù de vită 150 gr., șI fulgi de parmezan 30 gr.
55 00Spaghete amatriciana
Spaghete 100 gr. Cu pancetta 100 gr., ceapă 30 gr. ȘI usturoi 10 gr., trase în sos de roșii 100 gr. Cu parmezan 30 gr.
55 00Vită
Antricot de vită
Antricot de vită fasonat 300 gr. Servit cu legume la grătar, ardei, ciuperci, ceapă roșie, dovlecei, roșii cherry 250 gr. ȘI sos de piper verde 50 gr.
140 00Mușchi de vită
Cea mai valoroasă piesă din carcasa de vită, mușchiul de vită 250 gr, pe care îl servim cu piure de cartofi proaspețI 150 gr., pe un pat de sos de muștar 80 gr., cu sparanghel tras în unt 70 gr. ȘI sos pesto 10 gr.
158 00Pui & Rață
Schnitzel Concept
Piept de pui în crustă crispy 260 gr., servit cu cartofi proaspăt prăjițI 100 gr. ȘI sos aioli cu usturoi 50 gr.
56 00Aripioare de pui picante
Cele mai râvnite aripioare de pui 250 gr. Servite cu delicioșii cartofi deepers 150 gr. ȘI sos calypso 50 gr. Făcut în casă
50 00Porc
Porc Rack
Vestitul nostru cotlet de porc 400 gr., lângă care servim cartofi la cuptor 150 gr. ȘI sos tzatziki 100 gr.
110 00Mușchiuleț de porc
Cea mai fină carne a porcului, mușchiulețul de porc 200 gr. Servit cu piure afumat 200 gr. ȘI sos de ciuperci cu cremă de trufe 80 gr
IndisponibilCoaste de porc BBQ
Gătim în sos barbeque făcut în casă 400 gr de costițe de porc șI le servim cu salată coleslaw 50 gr. ȘI cartofi wedges 150 gr.
IndisponibilPește și fructe de mare
Doradă la grătar
Printre cei mai buni pești din marea mediterană, dorada 300/400 gr., servită cu cartofi la cuptor 150 gr., șI sos de capere 80 gr.
100 00Paella cu fructe de mare (pentru 2 persoane)
Un mix delicios de fructe de mare 400 gr. ȘI piept de pui 100 gr. Preparate lent cu orez 300 gr., ceapă 50 gr., ardei 50 gr., mazăre 30 gr. ȘI celebrele condimente șofran 2 gr. ȘI turmeric 2 gr.
145 00Tigaie picantă cu fructe de mare
Mix de fructe de mare 350 gr., în sos roșu ardei 30 gr., roșii 50 gr., ceapă 30 gr., ardei iute 30 gr., usturoi 30 gr. Servit cu focaccia făcută-n casă100 gr.
110 00Midii în sos roșu sau în sos de vin
Punem 500 gr de midii în 150 gr din sosul pe care țI-l dorești, fie sos de roșii, fie sos de vin, împreună cu ardei 50 gr., usturoi 20 gr., apio 20 gr., șI puțin ardei iute, pe care țI le servim cu felii de pâine prăjită 50 gr.
111 00Somon în crustă de susan
Filet de somon tras în unt 220 gr., servit în crustă de susan, șI risotto cu parmezan, dovlecei, ardei șI ciuperci 270 gr
IndisponibilPizza
Pizza Prosciutto
Prosciutto 100 gr., mozzarella 100 gr. ȘI sosul nostru de pizza 30 gr. Pe blatul de la vatra romană 250 gr.
49 00Pizza Quattro Formaggi
Mozzarella 100 gr., parmezan 50 gr., brie 50 gr., gorgonzola 50 gr. Pe blatul de la vatra romană 250 gr.
51 00Garnituri & Salate
Cartofi prăjiți
Cartofi
18 00Piure
Piure
18 00Legume la grătar
Legume
23 00Salată de murături
Gogoșari șI castravețI
25 00Salată asortată cu roșii, ardei și castraveți
salata cu rosii.castraveti.ardei
25 00Salată verde cu lămâie
Salata
20 00Salată de castraveți proaspeți și ceapă roșie
Salata
20 00Sosuri
Sos calypso
maioneza cu ketchup
7 00Sos aioli
maioneza cu usturoi
7 00Sos dulce
sos de rosii dulce
7 00Sos picant
sos rosii picant
7 00Ketchup dulce
Ketchup
7 00Ketchup picant
Ketchup
7 00Sos chilli Mayo
sos
7 00Sos maioneză
sos
7 00Desert
Clatite
Finettti sau Nutella sau Gem de Visine sau Cirese sau Prune sau Afine
35 00