

Restaurant Clasic
Meniul zilei
Meniul zilei
Ciorba de fasole cu afumatura Snitel de pui, cartofi la cuptor Disponibil de luni pana vineri intre orele 10:30 - 16:00
25 00Meniul zilei extra 1
Ciorbă de vită Chiftele de porc 150 g cu sos și piure de cartofi Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 2
Ciorbă acră de porc cu foi de varză Șnițel de pui cu piure de cartofi Salată de varză Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 3
Ciorbă de perișoare Pulpă de pui cu orez cu legume și castravete acru Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 4
Ciorbă de burtă 4 mici Cartofi prăjiți Chifle 2 bucăți Muștar
40 00Meniul zilei extra 5
Ciorbă de vită Cotlet la grătar Cartofi țărănești Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 6
Ciorbă de pui cu tăieței Șnițel de porc Sote de ciuperci Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 7
Ciorbă de fasole cu afumatura Varza calita cu carne de porc Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 8
Ciorbă de burtă Ceafă la grătar Cartofi copți Sos de usturoi Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 9
Ciorbă de perișoare Mâncare de fasole cu cârnați Chifle 2 bucăți
40 00Meniul zilei extra 10
Ciorbă de legume Șnițel de soia cu cartofi natur cu ardei copt Chifle 2 bucăți
40 00Platouri
Platou țărănesc rece 4 persoane
Jumări 300 g , tobă 250 g, lebăr 250 g, caltaboș 250 g, șunculiță afumată 150 g, șunculiță fiartă în usturoi 150 g, brânză de vaci 200 g, brânză de oaie 200 g, zacuscă 200 g, iahnie de fasole 200 g, salată de vinete 200 g, roșie, castravete, ceapă roșie lipie de casă 2 buc
170 00Platou țărănesc cald 4 persoane
Carne la găleată 300 g, cârnați la găleată 300 g, coaste la găleată 300 g, pastramă de oaie 300 g , ouă cu jumări 250 g, cartofi țărănești 300 g, salată de varză murată cu boia 300 g, castraveți acri 200 g, lipie de casă 2 buc
240 00Garnituri
Cartofi prăjiți
Cartofi (proaspeți) prăjiți 250 g
10 00Cartofi copți
200 g
10 00Cartofi țărănești
Cartofi țărănești ( bacon, gogoșar, ceapă) 250 g
15 00Orez cu legume
200 g
15 00Legume la grătar
Legume la grătar (ardei roșu, vânată, dovlecel, roșie, ciuperci) 250 g
15 00Dovlecei pane
150 g
15 00Inele de ceapă pane
150 g
15 00Salate
Salată de ardei copt cu usturoi
200 g
12 00Salată de roșii, ceapă, castraveți, ardei
250 g
15 00Salată de varză
200 g
8 00Iahnie de fasole
250 g
15 00Salată de vinete
250 g
15 00Salată orientală
250 g
20 00Pui
Piept de pui prăjit în untură de porc
250 g
25 00Piept de pui grătar
250 g
23 00Aripioare pane (picante sau dulci)
300 g
25 00Tocăniță de pui cu mămăligă ou și brânză
450 g
32 00Saramură de pui (pulpă dezosată de pui)
350 g
35 00Porc
Cotlet de porc prăjit în untură
250 g
25 00Ceafă de porc la grătar
250 g
23 00Tochitură de porc cu mămăliguță și ou
450 g
35 00Cârnăciori oltenești
200 g
25 00Mici
60 g
6 00Ciolan de porc la cuptor
650 g ciolan + 300 g mancare de fasole sau varza calita
57 00Carnati la garnita
200 g
32 00Oaie
Pastramă de oaie
Pastrăma de oaie 300 g mămăligă, ceapă roșie, castravete acru
45 00
Cotlet de berbecuț
300 g
65 00Mancare gatita
Mămăliguță cu brânză și smântână
20 00Varză călită
250 g
22 00Mâncare de fasole
250 g
25 00Sarmale
Sarmale 250 g (4 buc) mămăligă, smântână, ardei iute
IndisponibilPaine
Chiflă
50 g
1 00Lipie de casă
200 g
5 00Mămăligă
200 g
4 00Mămăligă coaptă pe grătar
200 g
5 00Peste
Saramură de crap
350 g
30 00Saramură de somn
350 g
33 00Crap
Crap 200 g prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi
28 00Somn
Somn 200 g prăjit cu mămăligă și mujdei de usturoi
30 00Ciorbe
Ciorbă acră de porc cu foi de varză
400 g
16 00Ciorbă acră de perișoare
400 g
16 00Ciorbă de burtă
400 g
19 00Ciorbă de vită
400 g
16 00Supă de pui cu tăieței
400 g
16 00Desert
Papanași cu afine
25 00Orez cu lapte
250 g
15 00Clătite cu nucă și miere
15 00Clătite cu afine
15 00Clătite cu ciocolată
15 00Clatite brasovene gratinate
200 g
25 00