
The World Atlas of Coffee
Coffee has never been better, or more interesting, than it is today. Coffee producers have access to more varieties and techniques than ever before and we, as consumers, can share in that expertise to make sure the coffee we drink is the best we can find. Where coffee comes from, how it was...
160 00

Retete vegetariene
Fie ca sunteti un vegetarian convins, fie ca postiti, ati vrea sa incercati mancaruri mai usoare, urmati o cura de detoxifiere ori pur si simplu cautati mai multa diversitate in bucatarie – cartea de fata va va fi un tovaras de nadejde. Volumul cuprinde in jur de 200 de retete din bucataria...
75 00

Carte de bucate
Sute de mii de exemplare vandute, zeci de editii.Dupa imensul succes din 1975 al Cartii de bucate pentru tinerele gospodine, cumparata de peste 250000 de amatori ori fini cunoscatori ai artei culinare, Silvia Jurcovan a revenit in 1983 cu o varianta imbogatita si cuprinzatoare Carte de bucate care...
49 90

Ingredientele care ne fac viata mai frumoasa
O carte pe gustul tau„Vreau sa va impartasesc tot ce stiu, lucrurile in care cred. Imi doresc ca vorbele mele sa va fie de folos, sa va regasiti in ele. Am scris asa cum am simtit, din practica vietii de zi cu zi, din framantarile, cautarile si nesigurantele mele…care par a fi si ale celor din jur...
49 00

Ierburi uitate
O colectie de cautari botanice si experimente culinare inspirate de flora spontana, cu asocieri de gusturi si tehnici de gatit din alte vremi.„Aparent paradoxal, volumul Monei Petre se poate citi atat ca studiu de istorie culinara, cat si ca schita pentru o Noua Bucatarie Romaneasca, urbana si...
99 99

La masa cu Jamie
E ora mesei ! La masa cu Jamie nu seamana cu nici o alta carte de bucate. Pe langa cuptor, aceasta carte este cel mai important lucru care trebuie sa se afle in bucataria dumneavoastra. De ce? Fiindca ea nu va prezinta doar 120 de retete extraordinare, ci va ajuta sa alegeti un mod de viata. Cartea...
90 00

Jamila Cuisine
Povestea proiectului JamilaCuisine a inceput in 2012. Timizi si cu resurse minime, am purces in ceea ce urma sa se dovedeasca a fi cea mai frumoasa aventura din viata noastra de pana acum. Am muncit enorm, am mai si gresit, insa am continuat sa facem exact ce ne place mai mult: retete video,...
60 00

Economiseste cu Jamie
Aceasta carte va va invata cum SA GATITI MANCARE SAVUROASA SI HRANITOARE, ECONOMISIND BANI Ma refer la AROME GROZAVE, retete de suflet care VA VOR UMPLE DE bucurie & MESE COLORATE si energizante.Fiecare reteta este foarte NUTRITIVA & MAI IEFTINA LA PORTIE DECAT un meniu cumparat.E timpul sa...
100 00

Carte de bucate
In cei aproape 70 de ani de cand domneste, nedetronata de nimeni, in bucatariile noastre, Sanda Marin a ajuns sa insemne pentru romani gustul mancarii de acasa. Acesta e ingredientul secret din cele peste 1500 de retete adunate in prezenta editie integrala. Peste 1500 de retete: mai multe decat in...
49 90

Carpathia
Carpathia invites you to explore Romania’s unique, bold and delicious cuisine: an exciting and unexpected amalgamation of all its diverse influences. As a cultural melting pot its character is rooted in many traditions from Greek, Turkish and Slavic in the south and east, to Austrian, Hungarian and...
154 00

Complete Baking
The ultimate guide to classic bakes and modern favourites that doesn't just tell you what to do - it shows you.What's the difference between beating and folding? What should "soft peaks" look like? How do you line a pastry crust? When it comes to baking, knowing what an instruction means can be the...
160 00

The Science of Cooking
Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.In The Science...
128 00

Let's Bake
The ultimate cookbook for Pusheen fans and cat lovers alike, Let’s Bake features forty vibrant recipes for sweet treats and savoury snacks, inspired by the adorably plump and mischievous kitty. Each recipe is either Pusheen-shaped or features Pusheen’s face (or the faces of her friends), so these...
96 00

The Science of Spice
Break new ground with this spice book like no other, from TV personality, food scientist and bestselling author, Dr Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavour compounds within...
128 00

Gateste cu Gina
Gustul unic de acasa este un ghid complet pentru gospodine si bucatari care include peste 100 de retete pentru ciorbe, antreuri, mancaruri, sosuri, dulceturi si alte delicateturi, toate explicate cu drag si foarte multe amanunte utile. In aceasta carte, pofticiosii vor gasi toate retetele esentiale...
59 00

The Little Book of Whisky
However you like your whisky, this book is a masterful blend of history, terminology, tips and memorable quips. Topped up with dozens of recipes to suit any whisky lover’s palate – from classic cocktails to Scotch-imbued fudge and smoky bourbon glaze – this neat little miscellany will deepen your...
40 00

Veg. Preparate usoare & delicioase pentru toti
Jamie Oliver iti propune o carte fara bariere – doar cu retete foarte gustoase, usoare, ieftine si la indemana, cu legumele in rolul principal.Jamie Oliver, unul dintre cei mai iubiti si cititi bucatari din lume, se intoarce cu idei pentru cele mai savuroase preparate vegetale. Cu totii incercam sa...
120 00

Gust
STANLEY TUCCI a crescut intr-o familie de italieni americani care petrecea fiecare seara in jurul mesei din bucatarie. Magia acelor cine a fost impartasita in The Tucci Cookbook si The Tucci Table, iar acum, cititorul este purtat dincolo de retetele savuroase ale acestei familii, spre povestile...
49 00

The Bartender's Manifesto
Offering a foundational approach to cocktails, this manual from a James Beard Award-winning trailblazer will have you understanding and creating original drinks like a seasoned barkeep.Take a raucous romp through the essential stages of fashioning cocktails and learn the hows and whys of bartending...
153 00

Quick & Healthy
Healthy cooking just got easier with over 90 trusted and much-loved recipes from the UK's no. 1 cookery brand.Good health starts with good food. From fragrant chicken pilau to nutty mushroom and thyme risotto, each delicious recipe can be cooked in 30 minutes or less and helps support a balanced...
36 00

Best Breads
Over 90 brilliant bread recipes you can rely on from the UK's no. 1 cookery brand.You don't need to be a professional baker to make a lovely warm loaf of bread - simply some flour and yeast will see you on your way.Who can resist that freshly baked bread smell? Get your apron out and kneed your way...
36 00

Best Biscuits
Find over 90 loved and trusted biscuit recipes from the UK's no. 1 cookery brand all in one place.What makes up your ultimate biscuit? From classic caramelised Florentines and chocolate chip cookies to the more experimental saffron, pistachio, and white chocolate cookies and handmade rosemary...
36 00

One
In ONE, Jamie Oliver will guide you through over 120 recipes for tasty, fuss-free and satisfying dishes cooked in just one pan. What's better: each recipe has just eight ingredients or fewer, meaning minimal prep (and washing up) and offering maximum convenience.Packed with budget-friendly dishes...
179 00

Jamie si petrecerea de vineri seara
Vrabioara la cuptor & budinci Yorkshire? Sigur, dar sa guste si Luke Skywalker – adica Mark Hamill. Pui la cuptor din Grenada? Poftiti la masa, dar impartiti cu Craig David! Kibbeh libanez? Cum sa nu, dar prima muscatura este a Salmei Hayek!Conceptul noii carti a lui Jamie Oliver este construit in...
139 00

Fii patiser la tine acasa
Autoarea Tothne Libor Maria le arata patiserilor amatori cum, folosind forme si impletituri noi, pot crea bunatati speciale din aluaturile de baza si umpluturile de multe ori incercate. Ea ne ofera multe idei, ne da sfaturipentru ca produsele noastre de panificatie, painile si cozonacii sa devina...
79 00

Marea carte de bucate romanesti
1000+ retetetraditionale & moderneAperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vita; Preparate din carne...
65 00

Cartea vinurilor
Scrisa in stilul sau inimitabil, Cartea vinurilor este marturia intelepciunii privind vinurile, pe care Matthew Jukes a acumulat-o prin eforturi sustinute pentru a-ti imbogati cunostintele si a face sa-ti sporeasca setea de a descoperi noi vinuri. Nu numai ca trece in revista lucrurile elementare:...
35 00

Romanian recipes, wines and customs
Radu Anton Roman a fost inzestrat cu toate darurile creatorului baroc si ale consumatorului expert, el face parte din categoria acelora pentru care partea cea mai importanta a unei bucurii este comentariul. „A gati e a scrie. Nmici o senzatie nu e deplina, daca nu devine cuvant. Voluptatea de a...
99 00

Jamie gateste in Italia
Jamie Oliver este un fenomen global in domeniul culinar si al campaniilor pe aceasta tema. In cei 19 ani de cariera, ca vedeta de televiziune si autor de carti, a convins milioane de oameni sa indrageasca gatitul, alegand mancaruri delicioase, proaspete, preparate integral acasa. Prin intermediul...
110 00

5 Ingrediente. Mese rapide si usoare
Mese rapide & usoareJamie Oliver, autorul celor mai bine vandute carti culinare din toate timpurile in Marea Britanie, revine cu o lucrare senzationala. Concentrandu-se pe combinatii incredibile de 5 ingrediente, a creat 130 de retete, pe baza carora puteti prepara bunatati pentru mesele zilnice....
120 00

Marea carte de bucate pentru bebelusi si copii mancaciosi
O carte de bucate pentru bebelusi devenitao lucrare clasica a genuluiInca de la prima editie, publicata in 1991, acest ghid esential pentru hranirea bebelusilor si a copiilor de varste mici si-a castigat statutul de clasic al genului. Recomandarile, reactiile pozitive chiar din partea bebelusilor...
55 00

Fii brutar in lumea mare
Va invitam intr-o calatorie speciala in jurul lumii!Vom face cunostinta si vom degusta preparate de panificatie din mai mult de 30 de tari. Am organizat calatoria, iar ghidul nostru va fi brutaria Limara, prin urmare nu veti avea altceva de facut, decat sa va alaturati noua si ei. Vom gusta...
79 00

Curioasa lume a vinului
Richard Vine s-a nascut in regiunea Finger Lakes din Statul New York si a inceput sa lucreze la Pleasant Valley Wine Company in anul 1958. A pornit de la munca in pivnite, a trecut in laborator si apoi a devenit producator de vin cu o productie de peste sase milioane de sticle anual. In anul 1977 a...
44 90

Dulce Romanie
Cartea ”Dulce Romanie” este un proiect ambitios care isi propune valorificarea patrimoniului gastronomic romanesc – o istorie pluridisciplinara a deserturilor din Romania din cele mai vechi timpuri si pana astazi. Printr-o minutioasa munca de cercetare si reconstituire creativa a retetelor de...
99 99

Gin the Mood
With 50 gin-based cocktail recipes—from classics to contemporary twists—this is a must-have for anyone Gin the Mood for a good time.Ah gin, how we love you. Lifter of spirits, enhancer of vibes, reliever of stress, and instigator of stimulating conversations; where would we be without your...
58 00

What's for Dessert
"Whether you're into flambes, souffles, or simple loaf cakes this book offers over 100 different answers to that all-important question: What's for dessert?"--Claire SaffitzClaire Saffitz returns with 100 recipes for all dessert people--whether you're into impressive-yet-easy molten lava cakes,...
153 00

Preparate din oua
Cartea contine 111 preparate din oua, constand in salate, gustari, supe, mancaruri de baza,preparate la cuptor si deserturi. Are un format foarte atragator, este in stilul calendarelor cu suport, la fiecare reteta avem aranjamentul in farfurie, ingredientele pe gramaj, care se gasesc cu usurinta in...
25 20

Vinul - de la strugure in pahar
Povestea vinului ofera o imagine completa a istoriei acestei milenare plante - vita-de-vie - si a darului ei de pret, vinul. Practic, istoria vinului se confunda cu insasi istoria umanitatii. Aceasta licoare miraculoasa a castigat o popularitate uriasa in ultimele doua decenii, si asta datorita...
76 10

Cartea mea de bucate
"Toate mincarurile din acest album au fost gatite si fotografiate de mine, raspunzind dorintei prietenilor de a alcatui o carte cu bucatele pe care le-au mincat din miinile mele de-a lungul anilor. In acest sens, este o lucrare mai rar intilnita.Oricine va rasfoi aceasta carte va capata, mai intii...
70 00

Bucatarie dietetica
Nadajduesc, ca am realizat o carte buna si chiar foarte necesara gospodinelor noastre, care au ele cele dintai menirea, sa se ingrijeasca de alimentatia igienica si sanatoasa a familiei si deci a natiunii. In felul ei este o carte unica in arta culinara romaneasca. M-am silit ca sa fie cat se poate...
25 00

Gusturi din copilarie
O carte cu peste 300 de retete transmise din mama in fiicaCartea de bucate a Elenei Nane cuprinde peste 300 de retete transmise din mama in fiica, care te vor invata, pas cu pas, cum sa prepari mancarurile savuroase, prin intermediul carora te vei intoarce putin in timp, in cea mai frumoasa...
49 00

Impreuna
Micile placeri ale vietii si bucuria redescoperita de a fi impreuna, celebrate intr-o noua carte indrazneata marca Jamie Oliver.„Mancarea poate fi orice vreti voi“, ne spune Jamie cu fiecare ocazie, dandu-ne incredere sa fim creativi si relaxati atunci cand vine vorba de prepararea sau aranjarea...
149 00

Carte de bucate
Aparuta in 1930, ca un pariu al autoarei, care era pasionata de gatit si de placerea de fi o gazda perfecta, aceasta carte de bucate, prefatata de scriitorul Pastorel Teodoreanu, a cunoscut de atunci nenumarate editii. Saisprezece numai din 1930 pana in 1948, cand regimul comunist s-a amestecat si...
45 00

101 Cocktails to Try Before You Die
Brought together in one delightful and informative guide are the top 101 cocktails to try before you die, from the classics (Old-Fashioned, Manhattan, Vesper) to the less well-known (Scofflaw, Irish Mermaid, Bramble).With fascinating insight, this book takes the reader on a captivating tour through...
64 00

Wine
Which end of a bottle of chianti is the "nose"? How are you meant to smell notes of honeysuckle in that glass of sauvignon blanc? Does expensive really mean better quality?Wine: A Tasting Course is a practical, no-nonsense guide that will make you think about what you drink. Discover which wines...
109 00

The Essential Cocktail Book
How do you create the perfect Daiquiri? What type of glass should a Whiskey Sour be served in? What exactly is an aperitif cocktail? The Essential Cocktail Book answers all of these questions and more.Written by the editors of PUNCH, and edited by author and drinks writer Megan Krigbaum, this book...
109 00

The Little Black Book of Classic Cocktails
A pocket-sized collection of classic cocktails.Whether you prefer the simple yet suave whiskey Old Fashioned or the sweet-sour fusion of a rum Daiquiri, The Little Black Book of Classic Cocktails contains a host of timeless and contemporary favorites, gathered together in a purse-sized...
51 00

The Art & Craft of Coffee Cocktails
Fara descriere
83 00

The Coffee Book
Fara descriere
122 00

The Curious Bartender’s Guide to Malt, Bourbon & Rye Whiskies
A captivating introduction to the world of fine whiskies, brought to you by bestselling author, restaurateur, bar-owner and world-class drinks connoisseur Tristan Stephenson.Tristan explores the origins of whisky, from the extraordinary Chinese distillation pioneers well over 2,000 years ago to the...
64 00

The Curious Barista's Guide to Coffee
This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson. You’ll explore the origins of coffee before discovering the varieties of coffee and the alchemy responsible for transforming a humble bean...
83 00