

Restaurant Templul Cavalerilor
Meniul zilei
Meniul zilei
Felul I + felul II + desert
50 00Ciorbele Templierilor
Supa de pui cu taitei
Cantitate ingrediente pentru o portie Carne de pui: 120 g , Legume congelate: 100 g , Taitei de casa: 70 g , Sare: 10 g
30 00
Ciorba radauteana
Cantitate ingrediente pentru o portie Carne de pui: 120 g , Legume congelate: 100 g , Smantana vegetală Gran Cucina: 70 g , Sare: 10 g
30 00
Ciorba de Pasare cu taitei de casa
Cantitate ingrediente pentru o portie Carne de pui: 120 g , Legume congelate: 100 g , Suc de rosii: 50 g , Taitei de casa: 40 g , Sare: 10 g
30 00
Ciorbă de pui a la grec
Cantitate ingrediente pentru o portie Carne de pui: 120 g , Legume congelate: 100 g , Smantana vegetală Gran Cucina: 70 g , Sare: 10 g
30 00
Ciorba de Porc cu Taitei de casa
Cantitate ingrediente pentru o portie Carne de porc: 120 g , Legume congelate: 100 g , Suc de rosii: 50 g , Taitei de casa: 40 g , Sare: 10 g
30 00
Ciorba de boiereasca de burta
450 g
30 00
Bors de fasole cu afumatura
350 gr - apă 100 ml, fasole 80 g, ciolan afumat 60 g, morcov 20 g, țelină 20 g (conține: Țelină), ceapă 20 g, ardei gras 20 g, pastă de tomate 30 g, ulei floarea soarelui 10 ml, sare, mărar, borș boia, coriandru, usturoi,
31 00
Ciorba de perisoare a la grec
Porc 120 g, telina: 30 g (contine: telina), ceapa: 30 g, smantana 32%: 30 g (contine: lapte), ardei gras verde: 20 g, iaurt: 20 g, oua proaspete: 15 g (contine: oua), morcovi: 10 g
30 00
Supa de pui cu galuste
30 00
Masa Regelui
Platoul Templierilor 2 pax
175 00
Marele ospăţ al cavalerilor pt. 4 pers.
-Doi pui grill , , cârnaţi prăjiţi 600 g, Gusa prăjita 500 g pulpe de pui cu os 4 buc ceafa de porc 700 g , cartofi regali auriţi, 1 kg varză, 4 portii
405 00Ospăţul din ajunul bătăliei pt. 2 pers.
pui la rotisor 1 kg cartofi la ceaun 500 g ceafar 2 buc 350 g ardei copti 2 porti gusa afumata 200 g carnati de casa 200 g
290 00
Preparatul Regelui ( ciolan cu hrean si cartofi la cean)
ciolan 600 g cartofi 300 g
77 00
Coasta de porc cu cartofi la ceaun
cpasta 350 g cartofo la ceaun 200 g
69 00
Pastrama de berbecut cu mamaliga
150 g / 200 g
Indisponibil
Ospățul Templierilor Medievali
Sarmalute de pui in vita cu smantana si mamaliga
500 g
38 00
Sarmale de porc cu mamaliga
44 00
Pulpa pui cu orez si legume
500 g
38 00
Pui pe plita Arcasului cu mamaliga si branza
Cantitate ingrediente pentru o portie Pulpe de pui superioare cu piele Fragedo: 250 g , Malai superior: 120 g , Usturoi: 10 g
40 00
Pranzul templierilor 2 pers
Ciolan cu cartofi la ceaun 650 g ciolan cartofi la ceaun 400 g
96 00
Varza la cuptor cu ciolan 950 g
varza 300 g ciolan 650 g
81 00
Ceaunul cu pulpe de Pui si sos de usturoi
450 g
45 00
Ospatul Cavaleruiui
Cantitate ingrediente pentru o portie Carne de porc: 150 g , Cartofi: 100 g , Suc de rosii: 80 g , Ceapa: 30 g , Usturoi: 20 g , Sare: 10 g , Ulei: 10 g
41 00
Din partea bucătarului regatului
Aripi de pui picante, , cartofi regali auriţi, varză, 300 g 150 g 150 g
50 00
Ospăţul din ajunul bătăliei pt. 2 pers.
pui la rotisor 1 kg cartofi la ceaun 500 g ceafar 2 buc 350 g ardei copti 2 porti gusa afumata 200 g carnati de casa 200 g
290 00
Chiftele cu cartofi taranesti
250 / 250 g
45 00
Ardei umpluti cu sos rosu
300 g
29 00
Preparatele Negustorilor
Tocanita de ardei cu carne de porc
450 g
37 00
Carne si carnati de porc la plita cu mamaliga branza si ou
600 g
48 00
Preparatul Negustorului
Cantitate ingrediente pentru o portie Pulpa de pui lidl: 220 g , Cartofi: 200 g , Ulei: 70 g , Usturoi: 20 g , Sare: 10 g
39 00
Fasole la ceaun cu carnati semi afumati de casa
Carne de porc: 100 g , Suc de rosii: 100 g , Legume congelate: 70 g , Fasole boabe: 70 g , Sare: 10 g
40 00
Tocana de ceapa cu Pui si mamaliga
Cantitate ingrediente pentru o portie Pulpa de pui lidl: 220 g , Ceapa: 150 g , Suc de rosii: 150 g , Malai superior: 120 g , Usturoi: 50 g
48 00
Aripioare la ceaun cu cartofi taranesti
500 g
50 00
Ciulama de pui cu mamaliga
Cantitate ingrediente pentru o portie Pulpe de pui superioare cu piele Fragedo: 150 g , Malai superior: 120 g , Ciuperci champignon: 120 g , Smantana vegetală Gran Cucina: 100 g
39 00
Cartofi cu branza si smantana
Cantitate ingrediente pentru o portie Cartofi: 200 g , Smantana vegetală Gran Cucina: 150 g , Telemea vaca: 100 g (Contine: Lapte), Usturoi: 20 g , Ulei: 10 g
42 00
Deserturi la Palat
Clatite cu mere
200 g
25 00Galuste cu prune si sos de vanilie
250 g
23 00
Prajitura cu crema de ciocolata alba
16 00
Gris cu lapte si dulceata
23 00Prajitura capsunica
19 00
prajitura cu caramel
18 00