Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Eclere Monoporții Torturi Prosecco
Perpetual Moments Mall cover image
Perpetual Moments Mall logo

Perpetual Moments Mall

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 10:00
Perpetual Moments Mall este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Eclere

Nocciola

100g - Crema mousseline cu alune de padure, pasta de alune 100%, glazura cu alune de padure

16 00 
Nocciola image
Rafaello

100 g -crema pasticera cu cocos, glazura de ciocolata Velvet Callebaut 33.7% cu paillete Feuilletine

16 00 
Rafaello image
Snickers

100 g - crema pasticera cu unt de arahide facut in casa, gasura de ciocolata si arahide, gel de caramel.

16 00 
Snickers image
Pop corn al caramello

100g - Crema mousseline cu caramel sarat, glazura de caramel, popcorn caramelizat

16 00 
Cioccolato

100g - Crema mousseline cu ciocolata, Callebaut 54,5%, ciocolata fondanta, foita de aur comestibila

16 00 
Cioccolato image

Monoporții

Carpe Diem

„ Trăiește clipa! ” catina, mugurii de pin, alunele de padure, ciocolata, cafeaua... culegem momente din toate aceste ingrediente ! Amarul, aciditatea, notele intense ale cafelei si gustul lemnos al alunelor ne fac sa calatorim prin padurile Carpatilor Toata aceasta complexitate de gusturi contrastante se echilibreaza print-run blat lejer de alune. Diverse consistente si gusturi se unesc pentru a ne darui un tort de vara in stil contemporan. 130 gr - Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.

20 00 
Carpe Diem image
Parfum de vară

Un tort in care regasim aromele verii, aciditatea fructelor de sezon se completaza cu parfumul dulce al florilor de soc. Toata aceasta complexitate de gusturi contrastante se echilibreaza print-run blat delicat cu fistic. Diverse consistente si gusturi se unesc pentru a ne darui un tort de vara in stil contemporan. 130gr-Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.

20 00 
Parfum de vară image
Snickers

130g- Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.

20 00 
Snickers image
Ferrero Rocher

130 gr – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine,Bavareza cu crema de alune si cremoso cu ciocolata Callebaut 70% si mousse de alune

20 00 
Ferrero Rocher image
Viola

140 gr -blat lejer de migdale,mousse de mango,cremoso praline,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.

20 00 
Viola image

Torturi

EL

750g - Blat de ciocolata Callebaut 54.5%, crema de ciocolata si caramel, cremoso cu fructul pasiunii, glazura mirror cu cacao.

130 00 
EL image

Prosecco

Prosecco

Vin spumant produs în regiunea D.O.C., Brut 750 ml ZONA DE PRODUCȚIE Prosecco este un vin tipic din regiunea Veneto. Aria de producție se întinde în provincia Treviso, în zona DOC Prosecco, incluzând dealurile de origine morenică și câmpia cu soluri de textură medie de origine aluvială. SISTEMUL DE FORMARE Sisteme de spalier simplu, dublu baldachin și radiant cu 2300 de vițe de vie la hectar. RANDAMENT LA HECTAR Maxim 180 de chintale de struguri. FERMENTARE SECUNDARĂ Adăugat cu culturi de drojdii selectate de Villa Sandi, mustul este apoi pus în vase unde are loc fermentarea la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a pune în valoare toate aromele recoltei. La atingerea conținutului de alcool și de zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare. După o scurtă perioadă de decantare, vinul spumant este gata de îmbuteliere. FABRICAREA VINULUI Strugurii întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru o presare moale, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este pus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până când este utilizat pentru producerea vinului spumant. CUMPĂRARE Un aperitiv excelent pentru a însoți mâncărurile sărate. Ideal cu crustacee la aburi TEMPERATURA DE SERVIRE 6-8°C CONȚINUTUL DE ALCOOL 11% Vin spumant produs în regiunea D.O.C., Brut ZONA DE PRODUCȚIE Prosecco este un vin tipic din regiunea Veneto. Aria de producție se întinde în provincia Treviso, în zona DOC Prosecco, incluzând dealurile de origine morenică și câmpia cu soluri de textură medie de origine aluvială.

89 00 
Prosecco image
Prosecco

Vin spumant produs în regiunea D.O.C., Brut 200 ml ZONA DE PRODUCȚIE Prosecco este un vin tipic din regiunea Veneto. Aria de producție se întinde în provincia Treviso, în zona DOC Prosecco, incluzând dealurile de origine morenică și câmpia cu soluri de textură medie de origine aluvială. SISTEMUL DE FORMARE Sisteme de spalier simplu, dublu baldachin și radiant cu 2300 de vițe de vie la hectar. RANDAMENT LA HECTAR Maxim 180 de chintale de struguri. FERMENTARE SECUNDARĂ Adăugat cu culturi de drojdii selectate de Villa Sandi, mustul este apoi pus în vase unde are loc fermentarea la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a pune în valoare toate aromele recoltei. La atingerea conținutului de alcool și de zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare. După o scurtă perioadă de decantare, vinul spumant este gata de îmbuteliere. FABRICAREA VINULUI Strugurii întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru o presare moale, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este pus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până când este utilizat pentru producerea vinului spumant. CUMPĂRARE Un aperitiv excelent pentru a însoți mâncărurile sărate. Ideal cu crustacee la aburi TEMPERATURA DE SERVIRE 6-8°C CONȚINUTUL DE ALCOOL 11% Vin spumant produs în regiunea D.O.C., Brut ZONA DE PRODUCȚIE Prosecco este un vin tipic din regiunea Veneto. Aria de producție se întinde în provincia Treviso, în zona DOC Prosecco, incluzând dealurile de origine morenică și câmpia cu soluri de textură medie de origine aluvială.

28 00 
Prosecco image
Prosecco Bio

Vin spumant produs în regiunea D.O.C., Organic Brut. 750 ml ZONA DE PRODUCȚIE Podgoriile sunt situate în zona DOC Prosecco, cultivate pe soluri medii-aluviale, conduse în regim de viticultură ecologică. Valoarea biologică devine și mai mult o semnificație profundă a calității legate de caracteristicile particulare ale Terroir-ului, o legătură mereu protejată și apreciată de către companie SISTEMUL DE FORMARE PROFESIONALĂ Sisteme de spalier simplu, dublu baldachin și radiant, cu 2300 de vițe la hectar. RANDAMENT LA HECTAR Maxim 180 de chintale de struguri. FERMENTARE SECUNDARĂ Strugurii întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru presare moale, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este introdus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până când este utilizat pentru producerea vinului spumant. FABRICAREA VINULUI Adăugat cu culturi de drojdie selectate de Villa Sandi, mustul este apoi pus în vase unde are loc fermentarea la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a pune în valoare toate aromele recoltei. La atingerea conținutului de alcool și de zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare. După o scurtă perioadă de decantare, vinul spumant este gata de îmbuteliere. Refermentarea este efectuată astfel încât să se păstreze toată moștenirea aromatică și să se dezvolte arome florale și fructate tipice soiului și teritoriului. ASOCIERE Un aperitiv excelent, perfect cu crustacee sau cu pește prăjit. TEMPERATURA DE SERVIRE 6-8°C

89 00 
Prosecco Bio image
Prosecco Bio

Vin spumant produs în regiunea D.O.C., Organic Brut. 200 ml ZONA DE PRODUCȚIE Podgoriile sunt situate în zona DOC Prosecco, cultivate pe soluri medii-aluviale, conduse în regim de viticultură ecologică. Valoarea biologică devine și mai mult o semnificație profundă a calității legate de caracteristicile particulare ale Terroir-ului, o legătură mereu protejată și apreciată de către companie SISTEMUL DE FORMARE PROFESIONALĂ Sisteme de spalier simplu, dublu baldachin și radiant, cu 2300 de vițe la hectar. RANDAMENT LA HECTAR Maxim 180 de chintale de struguri. FERMENTARE SECUNDARĂ Strugurii întregi sunt introduși în presa pneumatică pentru presare moale, iar mustul rezultat, după o primă decantare, este introdus în rezervoare cu temperatură controlată, unde rămâne până când este utilizat pentru producerea vinului spumant. FABRICAREA VINULUI Adăugat cu culturi de drojdie selectate de Villa Sandi, mustul este apoi pus în vase unde are loc fermentarea la o temperatură controlată de 15-16°C pentru a pune în valoare toate aromele recoltei. La atingerea conținutului de alcool și de zahăr necesar, fermentația este oprită prin refrigerare. După o scurtă perioadă de decantare, vinul spumant este gata de îmbuteliere. Refermentarea este efectuată astfel încât să se păstreze toată moștenirea aromatică și să se dezvolte arome florale și fructate tipice soiului și teritoriului. ASOCIERE Un aperitiv excelent, perfect cu crustacee sau cu pește prăjit. TEMPERATURA DE SERVIRE 6-8°C

28 00 
Prosecco Bio image