Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Schiacciata-Focaccia Paste proaspete de casă. Noi le gătim : (alegeți-vă pasta cu sosul preferat) Paste proaspete umplute Sosuri pentru Paste Proaspate Desert
Castrum Pasta Bar cover image
Castrum Pasta Bar logo

Castrum Pasta Bar

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 11:00
Castrum Pasta Bar este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Schiacciata-Focaccia

Focaccia-Schiacciata ``FAI DA TE``

Focaccia simplă 200 g

10,00 
Focaccia-Schiacciata ``FAI DA TE`` image

Paste proaspete de casă. Noi le gătim : (alegeți-vă pasta cu sosul preferat)

Caserecce

32,00 
Caserecce image
Cavatelli

32,00 
Cavatelli image
Gnocchi cu Cartofi

29,00 
Gnocchi cu Cartofi image
Gnocchi Negri cu Cartofi

29,00 
Gnocchi Negri cu Cartofi  image
Gnocchi Verzi cu Cartofi

29,00 
Gnocchi Verzi cu Cartofi  image
Reginette Verzi

Reginette verzi (ouă, semola, faină 00, apă, pudră de spanac, sare, ulei de măsline Castrum) - 120g

27,00 
Reginette Verzi image
Reginette Clasice

Ingrediente: 120g reginette proaspete (ouă, semola, făină 00, apă, ulei de măsline Castrum, sare).

27,00 
Reginette Clasice image
Reginette Negre

ouă, semola, făină 00, apă, cerneală de sepie, sare, ulei de măsline Castrum

27,00 
Reginette Negre image
Tagliatelle Clasice

27,00 
Tagliatelle Clasice   image
Tagliatelle Negre

27,00 
Tagliatelle Negre  image
Tagliatelle Verzi

27,00 
Tagliatelle Verzi image

Paste proaspete umplute

Raviolone Castrum

*Culoarea de la raviolone poate varia (albi, verzi, negri). *Recomandare cu sos de unt, salvie, grana padano și piper negru sau sos Pomodoro e Basilico

45,00 
Raviolone Castrum image
Lasagna Castrum

*Culoarea foilor de lasagna pot fi albe, verzi, negre.

45,00 
Lasagna Castrum image
Lasagna Castrum cu spanac

120 g aluat verde de paste proaspete (35 g ouă, 35 g semola, 35 g făină 00, 2 g 5 g pudră de spanac sau urzica, 1 g sare, 10 g ulei de măsline Castrum). 150 g sos béchamel (140 g lapte, 5 g făină 00, 5 g unt), 100 g ricotta, 70 g spanac (produs congelat), 10 g grana padano. O putem gratina cu 50 g mozzarella sau 50 g gorgonzola. 500G

Indisponibil
Lasagna  Castrum cu spanac image

Sosuri pentru Paste Proaspate

A.O.P. Aglio, Olio, Peperoncino...e Prezzemolo! Picant

Este o rețetă italiană originară din sudul Italiei (Campania).

27,00 
A.O.P. Aglio, Olio, Peperoncino...e Prezzemolo! Picant image
Unt, Salvie, Grana Padano și Piper Negru

Sosul este recomandat pentru Raviolone Castrum. Rețeta fiind din secol al XIII originară din Emilia Romagna.

28,00 
Unt, Salvie, Grana Padano și Piper Negru image
Sos Amatriciana

Rețetă din regiunea Lazio (județul Rieti), sosul fiind inspirat de la o altă rețetă italiană "Pasta alla Gricia".

43,00 
Sos Amatriciana image
Sos de Busuioc de casă

Este o rețetă proaspătă si foarte aromată din regiunea Liguria in Nordul Italiei, din secol XIX.

40,00 
Sos de Busuioc de casă  image
Sos Bolognese

Rețeta maestrului Pellegrino Artusi, pe vremuri încă nu era sosul de roșii in rețeta respectivă, vorbim de anul 1891.

49,00 
Sos Bolognese image
Sos Puttanesca

Cu acest sos erau serviți "clienții" care erau in așteptare la bordelurile din Napoli, din secolul al XIX.

37,00 
Sos Puttanesca image
Sos 7 Formaggi cu cremă de Trufe

35 g smântână animală, 10 g grana padano, 10 g gorgonzola, 10 g cașcaval afumat , 10 g mozzarella , 10 g emmentaler, 10 g pecorino, 5 g cremă de trufe.

46,00 
Sos 7 Formaggi cu cremă de Trufe image
Sos Carbonara

Ingrediente: 60 g gălbenuș de ou, 30 g pecorino, 70 g guanciale, piper negru.

40,00 
Sos Carbonara image
Pomodoro & Basilico

34,00 
Pomodoro & Basilico  image

Desert

Pistacchioso

Varianta noastră este cu fistic, rețetă inspirată de la clasicul Tiramisu din ani 60, din Friuli-Venezia-Giulia (regiune din Nord Italiei).

27,00 
Pistacchioso image
Dulce de Leche

Dulce de Leche este de origine din America Latină (Argentina), depinde de zonă, sunt mai multe variante ale desertului. Noi o propunem pe cea clasică à la Castrum. Pandișpan de casă îmbibat cu cafea espresso, cremă de mascarpone cu reducție de lapte caramelizat si alune de pădure.

23,00 
Dulce de Leche image
Delizia al limone

blat de pandișpan de casă 40g (făină 00, ouă, zahăr, esență de vanilie, praf de copt, cacao) , sirop de zahar 60g (apă, zahăr, esență de lămâie), crema cu lămâie 100g (smântână animală, zahăr, fresh de lămâie, amidon si ciocolată albă), căpșuni liofilizate si migdale. Gramaj : 200 g

24,00 
Delizia al limone image
Plăcintă cu Mere și Merișoare

85 g de aluat foii de plăcintă de casă (apa, faina 00, untura, oțet si sare), 85 g mere cu zahăr, 30 g merișoare, scorțișoară, esență de vanilie, esență de flori de portocale, esență de petale de trandafir și esență alcoolică de amaretto.

Indisponibil
Plăcintă cu Mere și Merișoare  image