Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Schiacciata-Focaccia Paste proaspete de casă. Noi le gătim : (alegeți-vă pasta cu sosul preferat) Paste proaspete umplute Sosuri pentru Paste Proaspate Desert Apă Apă tonică franklin&Sons Ltd Bere Prosecco Italia Vinuri România - Italia
Castrum Pasta Bar cover image
Castrum Pasta Bar logo

Castrum Pasta Bar

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide la 12:00
Castrum Pasta Bar este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Schiacciata-Focaccia

Deliziosa

37,00 
Deliziosa image
Salmonata

350g

37,00 
Salmonata image
Castrum

400 g

37,00 
Castrum image

Paste proaspete de casă. Noi le gătim : (alegeți-vă pasta cu sosul preferat)

Gnocchi cu Cartofi

15,00 
Gnocchi cu Cartofi image
Gnocchi Verzi cu Cartofi

16,00 
Gnocchi Verzi cu Cartofi  image
Gnocchi Negri cu Cartofi

17,00 
Gnocchi Negri cu Cartofi  image
Tagliatelle Clasice

12,00 
Tagliatelle Clasice   image
Tagliatelle Verzi

14,00 
Tagliatelle Verzi image
Tagliatelle Negre

16,00 
Tagliatelle Negre  image
Caserecce

19,00 
Caserecce image
Reginette Verzi

Reginette verzi (ouă, semola, faină 00, apă, pudră de spanac, sare, ulei de măsline Castrum) - 120g

14,00 
Reginette Verzi image
Reginette Negre

ouă, semola, făină 00, apă, cerneală de sepie, sare, ulei de măsline Castrum

16,00 
Reginette Negre image
Cavatelli

Indisponibil
Cavatelli image

Paste proaspete umplute

Raviolone Castrum

*Culoarea de la ravioloni poate varia (albi, verzi, negri). *Recomandare cu sos de unt, salvie, grana padano și piper negru.

32,00 
Raviolone Castrum image
Lasagna Castrum

45,00 
Lasagna Castrum image

Sosuri pentru Paste Proaspate

A.O.P. Aglio, Olio, Peperoncino...e Prezzemolo! Picant

Este o rețetă italiană originară din sudul Italiei (Campania).

13,00 
A.O.P. Aglio, Olio, Peperoncino...e Prezzemolo! Picant image
Unt, Salvie, Grana Padano și Piper Negru

Sosul este recomandat pentru Raviolone Castrum. Rețeta fiind din secol al XIII originară din Emilia Romagna.

15,00 
Unt, Salvie, Grana Padano și Piper Negru image
Sos Amatriciana

Rețetă din regiunea Lazio (județul Rieti), sosul fiind inspirat de la o altă rețetă italiană "Pasta alla Gricia".

20,00 
Sos Amatriciana image
Sos cu Sparanghel si cremă de Trufe

Este o rețetă mai contemporană, iar folosirea sparanghelului se știa de pe vremurile Antico Egipt.

30,00 
Sos cu Sparanghel si cremă de Trufe image
Sos de Busuioc

Este o rețetă proaspătă si foarte aromată din regiunea Liguria in Nordul Italiei, din secol XIX.

23,00 
Sos de Busuioc  image
Sos Bolognese

Rețeta maestrului Pellegrino Artusi, pe vremuri încă nu era sosul de roșii in rețeta respectivă, vorbim de anul 1891.

25,00 
Sos Bolognese image
Sos Puttanesca

Cu acest sos erau serviți "clienții" care erau in așteptare la bordelurile din Napoli, din secolul al XIX.

22,00 
Sos Puttanesca image
Sos 4 Formaggi cu cremă de Trufe

O rețetă foarte veche, din regiunea Emilia-Romagna unde se produc aceste brânzeturi.

27,00 
Sos 4 Formaggi cu cremă de Trufe image
Sos cu Creveți tocați

Este o rețetă mai din zilele noastre, anii ‘80.

30,00 
Sos cu Creveți tocați  image
Sos chiftelute de duminica

Numită așa pentru că, Duminica era ziua cârnii, rețetă transmisă de la americani "Spaghetti with meatballs".

32,00 
Sos chiftelute de duminica image
Sos Carbonara

Rețeta este din anul 1944, al doi-lea război mondial, fiind inspirată dintr-o altă rețetă "Cacio e ova" plus guanciale. Este absolut interzis folosirea smântânii ! Ingrediente : 60 g gălbenuș de ou, 30 g pecorino, 70 g guanciale, piper negru.

27,00 
Sos Carbonara image
Pomodoro & Basilico

18,00 
Pomodoro & Basilico  image

Desert

Pistacchioso

Varianta noastră este cu fistic, rețetă inspirată de la clasicul Tiramisu din ani 60, din Friuli-Venezia-Giulia (regiune din Nord Italiei).

30,00 
Pistacchioso image
Dulce de Leche

Dulce de Leche este de origine din America Latină (Argentina), depinde de zonă, sunt mai multe variante ale desertului. Noi o propunem pe cea clasică à la Castrum. Pandișpan de casă îmbibat cu cafea espresso, cremă de mascarpone cu reducție de lapte caramelizat si alune de pădure.

25,00 
Dulce de Leche image
Ștrudel mere și Merișoare

18,00 
Ștrudel mere și Merișoare  image
Delizia al limone

blat de pandișpan de casă 40g (făină 00, ouă, zahăr, esență de vanilie, praf de copt, cacao) , sirop de zahar 60g (apă, zahăr, esență de lămâie), crema cu lămâie 100g (smântână animală, zahăr, fresh de lămâie, amidon si ciocolată albă), căpșuni liofilizate si migdale. Gramaj : 200 g

28,00 
Delizia al limone image

Apă

Acqua Panna Platā

0,75 ml

15,50 
Acqua Panna Platā image
Acqua minerală San Pellegrino

250ml

10,50 
Acqua minerală San Pellegrino image
Acqua Minerală San Pellegrino

0,75 ml

15,50 
Acqua Minerală San Pellegrino image

Apă tonică franklin&Sons Ltd

Apă tonică Elderflower & Cucumber

200ml

16,00 
Apă tonică Indian

200ml

16,00 
Apă tonică Light

200ml

16,00 
Apă tonică pink grapefruit & bergamot

200ml

16,00 
Apă tonică rihubarb & Hibiscus

200ml

16,00 
Cola 1886

200 ml

Indisponibil

Bere

Peroni Nastro Azzurro

330 ml

12,00 
Peroni Nastro Azzurro image

Prosecco Italia

Prosecco Serena 1881 Rose 11% ALCOOL

200 ml Prosecco rose

38,00 
Prosecco Serena 1881 Rose 11% ALCOOL image

Vinuri România - Italia

Ataman Merlot Roșu Doc Sec (România Crama Hamangia) 14 % ALCOOL

750 ml Vin roșu

75,00 
Ataman Merlot Roșu Doc Sec (România Crama Hamangia) 14 % ALCOOL image
Ataman Riesling Italian Vin Alb Doc Demisec (Romania Crama Hamangia) 13, 5% ALCOOL

750 ml Vin alb

75,00 
Ataman Riesling Italian Vin Alb Doc Demisec (Romania Crama Hamangia) 13, 5% ALCOOL   image
Ataman Cabernet Sauvignon Rose Doc Demisec (Romania Crama Hamangia) 13,5% Alcool

750 ml Vin rose

75,00 
Ataman Cabernet Sauvignon Rose Doc Demisec (Romania Crama Hamangia) 13,5% Alcool  image