

Punto Pasta
Paste
Rigatoni alla tartufata (vegetarian)
Paste artizanale acompaniate de hribi suculenți, cremă porcini, cremă de trufe și un sos catifelat din smântână, completat cu parmezan proaspăt ras. 460 g

Farfalle tartufate al salmone
Paste artizanale servite într-un sos cremos de smântână cu hribi, cremă de trufe, bucăți de somon și parmezan. 460 g
Rigatoni buratta pesto (vegetarian)
Paste artizanale cu o burrata cremoasă, pesto de busuioc, roșii uscate și un strop de ulei de măsline extra virgin. 450 g

Penne buratta al pomodoro(vegetarian)
Paste artizanale servite cu burrata cremoasă și un sos bogat de roșii aromatizat cu busuioc proaspăt. 450 g

Fettucine al tonno e olive
Paste artizanale, servite cu ton suculent, într-un sos de roșii aromatizat cu capere, măsline și ceapă. 515 g
Penne al pomodoro ( vegan)
Paste artizanale acompaniate de un sos generos de roșii, aromatizat cu busuioc proaspăt 435 g

Gnocchi alla sorrentina (vegetarian)
Paste artizanale acompaniate de un sos de roșii intens, mozzarella topită și busuioc proaspăt.

Spaghettoni alla carbonara
Pasta carbonara clasică, cu guanciale bine rumenit și aromat cu piper, gălbenuș de ouă și un duo de pecorino și parmezan. 460 g

Penne 4 formaggi
Paste artizanale învăluite într-un mix rafinat de patru brânzeturi italiene: mozzarella, gorgonzola, provola afumată și parmezan, combinate cu un sos cremos de smântână. 535 g

Fettucine alla matriciana
Paste artizanale preparate cu guanciale crocant, sos de roșii intens, ceapă, un strop de ulei de măsline și pătrunjel 505 g

Rigatoni alla bolognese
Paste artizanale acompaniate de un sos bolognese gătit lent, cu carne tocată fragedă, vin roșu și legume aromate. 505 g

Penne con verdure ( Vegan)
Paste artizanale învăluite într-un sos proaspăt de roșii și legume de sezon. 470 g

Farfalle con salmone e caviale
Paste artizanale învăluite într-un sos fin de smântână, cu somon afumat și caviar roșu și negru. 520 g

Spaghettoni con calamari
Paste artizanale acompaniate de calamari fragezi, sotate într-un sos de roșii aromat, usturoi și pătrunjel proaspăt.

Lasagna
Foi artizanale de lasagna, într-un sos bogat de bechamel, cu carne fragedă și roșii, mix de legume și un strat generos de parmezan. 350 g

Panuozzo
Panuozzo Toto (ușor picant)
Pâine artizanală napoletană cu pancetta aromată, mozzarella și roșii proaspete, acoperită cu o cremă de ciuperci și un strop de ulei picant 280 g

Panuozzo Sofia Loren
Pâine artizanală napoletană cu prosciutto crudo, burrata cremoasă, mozzarella fină, rucola și roșii proaspete 330 g
Panuozzo Maradona (ușor picant)
Pâine artizanală napoletană cu porchetta suculentă, provola afumată,roșii uscate, cartofi rumeniți și zdrobiți, ardei în ulei și frunze de broccoli sălbatic, acoperite în sos Punto 400 g

Panuozzo di Filippo
Pâine artizanală napoletană cu burrata, mozzarella, mortadella și pesto aromat 330 g

Panuozzo Pino Daniele
Pâine artizanală napoletană cu salam picant, mozzarella, provola afumată și ardei în ulei, acoperite în sos Punto 340 g

Panuozzo Massimo Troisi
Pâine artizanală napoletană cu sparanghel proaspăt, provola afumată, prosciutto cotto, cartofi rumeniți și zdrobiți, în sos Punto. 430 g

Fructe de mare
Panino Polpo
Panino cu caracatiță crocantă, salată, cartofi rumeniți și zdrobiți și sos salmoriglio. 300 g

Fritto Misto
Un mix crocant de inele de calamari, creveți, caracatiță și gogoși de alge, vinete prăjite și felii de lămâie proaspătă. 320 g

Desert
Cannoli siciliani
Rulou crocant de aluat, umplute cu o cremă fină de ricotta dulce, decorate cu fulgi de fistic și ciocolată.
Tiramisu
Desertul clasic italian, cu straturi fine de mascarpone și pișcoturi acoperite cu cafea 180 g
IndisponibilExtras
Parmigiano
20 g
Sos Punto
Sos cremos pe bază de maioneză, îmbogățit cu arome afumate și dulci. 40 g
Băuturi
San Pelegrino Aranciata
330 ml

San Pelegrino Chino
330 ml

Apa plată Natia Premium
500 ml

Apa frizzante Ferrarelle Premium
500 ml
