Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
20% reducere Starters Mixuri Nigiri Uramaki Rolls Big Rolls Special Rolls Meniuri Hosomaki Sashimi Extra Desert Racoritoare
Nobil Sushi cover image
Nobil Sushi logo
Nobil Sushi
Detalii Detalii Vezi detalii

Livrare gratuită

Momentan partenerul nu livrează la adresa selectată

Ajunge în
Da
Ridicare personală
Comanda minima este 40 lei
Livrare standard gratuită Comanzi mai relaxat când ai livrarea standard gratuită la preparatul preferat!
Închide la 21:00
Costul si livrarea sunt stabilite de restaurant Comanda plasata de la acest restaurant nu va putea fi urmarita pe harta.

20% reducere

20% reducere: Edamame

O portie include 150 gr de edamame pastai, fierte, cu sare de mare.

12 80  16 00 
20% reducere: Edamame image
20% reducere: Edamame picante

O portie contine 150 gr. Edamame pastai, fierte, cu sare de mare si chili ecologic.

13 20  16 50 
20% reducere: Edamame picante image
20% reducere: Roll Karage

O portie contine  8 bucati pui karage, ardei, sriracha maio si red cedar Kerrygold(100% natural chesse) Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

28 00  35 00 
20% reducere: Roll Karage image
20% reducere: Roll Teriyaki

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete, piept de pui teriyaki, acoperit cu avocado si susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

28 00  35 00 
20% reducere: Roll Teriyaki image

Starters

Tempura de legume

O portie include 100 gr de legume in faina tempura home made. Sunt incluse:  ambalajele, sosul tempura si transportul. Contine gluten!

12 00 
Tempura de legume image
Creveti tempura

O portie contine 7   creveti tempura   cu sos dulce picant . Crevetii sunt pregatiti de catre bucatarii nostri din creveti decongelati si faina tempura home made, fara conservanti sau potentiatori de gust. Contine gluten!

47 00 
Creveti tempura image
Creveti katsu

O portie contine 7   creveti  in panko, cu sos katsu (home made, din legume, fructe si condimente) . Crevetii sunt pregatiti de catre bucatarii nostri ,din creveti decongelati, fara conservanti sau potentiatori de gust. Contine gluten!

50 00 
Creveti katsu image
Edamame

O portie include 150 gr de edamame pastai, fierte, cu sare de mare.

16 00 
Edamame image
Edamame picante

O portie contine 150 gr. Edamame pastai, fierte, cu sare de mare si chili ecologic.

16 50 
Edamame picante image
Orez

O portie include 100 gr de orez  premium, fiert si amestecat cu otet pentru sushi.

5 00 
Orez image
Supa de legume picanta

O portie include o supa de legume cu morcovi, telina, ceapa,ceapa rosie, ciuperci, chivas, chili ecologic, susan ecologic, sos de soia si ulei de susan pur. Gramaj aproximatix:  400 ml. Nu contine potentiatori de gust! Contine susan si ulei de susan!

15 00 
Supa de legume picanta image
Supa de legume

O portie include o supa de legume cu morcovi, telina, ceapa,ceapa rosie, ciuperci si chivas, susan ecologic, sos de soia si ulei de susan pur. Gramaj aproximatix: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust!

14 00 
Supa de legume image
Supa Fusion Ramen

O portie include o supa fusion ramen cu noodles home made.  Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust! Contine alergeni: susan si ulei de susan.

15 50 
Supa Fusion Ramen image
Supa Fusion Ramen cu pui

O portie include o supa fusion ramen cu piept de pui si noodles home made   Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust! Contine alergeni: susan si ulei de susan.

18 50 
Supa Fusion Ramen cu pui image
Supa Fusion Ramen cu pui picanta

O portie include o supa fusion ramen picanta cu piept de pui, noodles home made si chili ecologic. Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust! Contine alergeni: susan si ulei de susan.

19 50 
Supa Fusion Ramen cu pui picanta image
Supa Fusion ramen picanta

O portie include o supa fusion ramen picanta cu piept de pui, noodles home made si chili ecologic. Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust! Contine alergeni: susan si ulei de susan.

16 50 
Supa Fusion ramen picanta image
Supa miso

O portie include o supa miso cu alge wakame si tofu. Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust!

15 50 
Supa miso image
Supa miso cu fructe de mare

O portie include o supa miso cu fructe de mare(somon, ton, crevete) si alge wakame. Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust!

20 00 
Supa miso cu fructe de mare image
Supa miso picanta

O portie include o supa miso picanta cu alge wakame, tofu bio si chili ecologic. Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust!

16 00 
Supa miso picanta image
Supa miso picanta cu fructe de mare

O portie include o supa miso picanta cu fructe de mare (somon, ton, crevete), alge wakame si chili ecologic. Gramaj aproximativ: 400 ml. Nu contine potentiatori de gust!

21 00 
Supa miso picanta cu fructe de mare image

Mixuri

Salmon Box 24

Salmon Box 24  este un platou recomandat pentru 2 persoane si contine 24 bucati  din urmatoarele produse:: 8 bucati de nigiri cu somon 8 bucati de roll special cu somon afumat (contine castravete si avocado si este invelit in somon proaspat, afumat in casa) 8 bucati de roll philadelphia cu somon afumat (contine Philadelphia si castravete si este invelit in somon proaspat, afumat in casa) Greutatea neta aproximativa: 640 gr. Sushi. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 48 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

125 00 
Salmon Box 24 image
Sushi Box 30

Sushi Box 30  este un platou recomandat pentru 2-4 persoane si contine in total 30  piese  din urmatoarele produse:: 1 bucati de nigiri cu castravete 2 bucati de nigiri cu tamago 2 bucatid de nigiri cu crevete 3 bucati de nigiri cu somon 6 bucati de maki castravete 8 bucati de roll philadelphia 8 bucati de big roll philadelphia Greutatea neta aproximativa: 740 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 48 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

120 00 
Sushi Box 30 image
Sushi mix 1

Sushi Mix 1  este un platou mixt de sushi recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 piese  din urmatoarele produse: 2 bucati de nigiri crevete 2 bucati de nigiri tamago 2 bucati de nigiri somon 6 bucati de maki cu sparanghel Greutatea neta aproximativa: 240 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul

55 00 
Sushi mix 1 image
Sushi Mix 2

Sushi Mix 2  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 piese  din urmatoarele produse: 2 bucati de nigiri tamago 2 bucati de nigiri castravete O bucata de nigiri avocado O bucata de nigiri sparangel si 6 bucati de maki cu somon Greutatea neta aproximativa: 240 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

40 00 
Sushi Mix 2 image
Sushi Mix 3

Sushi Mix 3  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 14 piese  din urmatoarele produse: 2 bucati de nigiri tamago 2 bucati de nigiri castravete O bucata de nigiri avocado O bucata de nigiri sparangel si 8 bucati de roll california speciale Greutatea neta aproximativa: 350 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

48 00 
Sushi Mix 3 image
Hoso mix cu somon

Hoso Mix cu Somon  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 piese  din urmatoarele produse: 6 bucati de nigiri cu somon si 6 bucati de maki cu somon Greutatea neta aproximativa: 240 gr., 417 kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

65 00 
Hoso mix cu somon image
Hosomaki set 12

Hosomaki Set 12  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 piese  din urmatoarele produse: 6 bucati de maki cu castravete invelit in alge nori si 6 bucati de maki cu somon invelit in alge nori. Greutatea neta aproximativa: 180 gr. Sunt incluse:   sos de soia kokoman 12 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

32 00 
Hosomaki set 12 image
Hosomaki set 24

Hosomaki Set 24  este un platou recomandat pentru 2-3 persoane si contine in total  24 piese  din urmatoarele produse: 6 bucati maki cu somon 6 bucati maki cu somon picant 6 bucati maki cu castravete si 6 bucati maki cu tamago Greutatea neta aproximativa: 360 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

64 00 
Hosomaki set 24 image
Hosomaki set 18

Hosomaki Set 18  este un platou recomandat pentru 2-3 persoane si contine in total 18 piese  din urmatoarele produse: 6 bucati de maki cu somon 6 bucati de maki cu somon picant si 6 bucatu de maki cu castravete Greutatea neta aproximativa: 270 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

51 00 
Hosomaki set 18 image
Hosomaki set vegetarian

Hosomaki Set vegetarian  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 18 piese  din urmatoarele produse: 6 bucati maki cu castravete 6 buati de maki cu avocado si 6 bucati de maki cu sparanghel Greutatea neta aproximativa: 270 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

42 00 
Hosomaki set vegetarian image
Nigiri mix

Nigiri Mix este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 piese  din urmatoarele produse: 2 bucati de nigiri ton 2 bucati de nigiri crevete 2 bucati de nighiri somon 2 bucati de nigiri tamago 2 bucati de nigiri castravete 1 bucati de nigiri sparanghel 1 bucati de nigiri avocado Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

75 00 
Nigiri mix image
Nobil Mix 2

Nobil Mix 2  este un platou recomandat pentru 2 persoane si contine 2 portii de edamame si 24 bucati  din urmatoarele produse:: 8 bucati de nigiri cu somon 8 bucati de roll special cu somon afumat (contine castravete si avocado si este invelit in somon proaspat, afumat in casa) si 8 bucati de roll philadelphia cu somon afumat (contine Philadelphia si castravete si este invelit in somon proaspat, afumat in casa) Greutatea neta aproximativa: 640 gr. Sushi si 300 gr Edamame. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 48 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

150 00 
Nobil Mix 2 image
Nobil Mix 1

Nobil Mix 1  este un platou recomandat pentru 2 persoane si contine 2 portii de edamame si 24 bucati  din urmatoarele produse:: 8 bucati de nigiri cu somon 8 bucati de roll karage (contine pui karage, ardei, sriracha maio si red cedar Kerrygold) si 8 bucati de big roll philadelphia (contine somon, avocado si Philadelphia) Greutatea neta aproximativa: 690 gr. Sushi si 300 gr edamame. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 48 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul.

147 00 
Nobil Mix 1 image
Set nigiri cu somon

Set nigiri cu somon este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 piese  din urmatoarele produse: 6 bucati de nigiri cu somon 2 bucati de nigiri cu somon picant 2 bucati de nigiri cu somon maioneza vegetala si icre de somon si 2 bucati de nigiri somon si philadelphia Greutatea neta aproximativa: 360 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele (un set) , ambalaele si transportul.

92 00 
Set nigiri cu somon image
Set nigiri cu somon 2

Set nigiri cu somon este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 12 nigiri cu somon. Greutatea neta aproximativa: 360 gr. 522 Kcal. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele (un set) , ambalaele si transportul.

90 00 
Set nigiri cu somon 2 image
Special Roll Set

Specialroll Set  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine 3  specialroll la alegere . Greutatea neta aproximativa: minim 600 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 36 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

99 00 
Special Roll Set image
Sushi Box 45

Sushi  Box  45 este un platou recomandat pentru 2-3 persoane si contine in total 45 piese din urmatoarele produse: 1 bucati de nigiri castravete 1 bucati de nigiri avocado 5 bucati de nigiri somon 2 bucati de nigiri crevete 8 bucati de roll philadelphia 8 bucati de roll california speciale 8 bucati de big roll philadelphia 6 bucati de maki sparanghel si 6 bucati de maki somon crocant Greutatea neta aproximativa: 1055 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 72 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(trei seturi), ambalajele si transportul

187 00 
Sushi Box 45 image
Big mix cu somon

Big Mix cu Somon  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 15 piese  din urmatoarele produse: 7 bucati de nigiri cu somon si 8 bucati de big roll cu philadelphia Greutatea neta aproximativa: 425 gr. 650 kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele (un set) , ambalajele si transportul.

82 00 
Big mix cu somon image
Big roll mix

Bigroll Mix este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 24 piese  de big roll, trei big roll la alegere. Greutatea neta aproximativa: 750 gr. Sunt incluse: sosul de soia(kikoman) 36 ml, wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele (doua seturi), ambalajele si transportul.

87 00 
Big roll mix image
Bigroll set 24

Bigroll Set 24  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 24 piese  de Big roll:  8 bucati de big roll Philadelphia,  8 bucati de Yellow roll si 8 bucati de Pink roll. Greutatea neta aproximativa: 750 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 36 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul.

95 00 
Bigroll set 24 image
Philadelphia mix

Philadelphia Mix 2  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 14 piese  din urmatoarele produse: 2 bucati de nigiri cu crevete 2 bucati de nigiri cu somon 2 bucati de nigiri cu castravete si 8 bucati de roll cu philadelphia Greutatea neta aproximativa: 350 gr., Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele (un set) , ambalaele si transportul.

67 00 
Philadelphia mix image
Sushi Box 70

Sushi Box 70  este un platou recomandat pentru 4-6 persoane si contine in total 70  piese  din urmatoarele produse: 8 bucati de roll cu somon 8 bucati de roll cu somon crocant 8 bucati de roll cu philadelphia 8 bucati de roll cu california speciale 6 bucati de maki castravete 6 bucati de maki cu somon crocant 6 bucati de maki somon 6 bucati de maki crevete 8 bucati de big roll cu philadelphia 6 bucati de nigiri somon Greutatea neta aproximativa: 1560 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 96 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(patru seturi), ambalajele si transportul

265 00 
Sushi Box 70 image
Sushi Box 54

Sushi Box 54  este un platou recomandat pentru 3-5 persoane si contine in total 54  piese  din urmatoarele produse:: 3 bucati de nigiri cu inari (saculet dulce din soia) 4 bucati de nigiri cu sepie 5 bucati de nigiri cu ton 6 bucati de nigiri cu somon 8 bucati de Roll cu ton 8 bucati de Orange roll 8 bucati de Yellow roll 6 bucati de Maki castravete si philadelphia si 6 bucati de Maki avocado si philadelphia Greutatea neta aproximativa: 1280 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 96 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(patru seturi), ambalajele si transportul

260 00 
Sushi Box 54 image
Sushi Box 34

Sushi Box 34  este un platou recomandat pentru 2-3 persoane si contine in total 34  piese  din urmatoarele produse:: 3 bucati de nigiri cu inari (saculet dulce din soia) 4 bucati de nigiri cu sepie 5 bucati de nigiri cu ton 6 bucati de nigiri cu somon 8 bucati de Roll cu ton si 8 bucati de Orange roll Greutatea neta aproximativa: 850 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 48 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

193 00 
Sushi Box 34 image
Sushi box vegetarian

Sushi box vegetarian este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 23 piese din urmatoarele produse:: 1 bucata nigiri cu castravete 1 bucata de nigiri cu avocado 1 bucata de nigiri cu sparanghel 6 bucati de maki castravete 8 bucati de roll vegetarian cu morcov si 8 bucati de big roll vegetarian cu sparanghel Greutatea neta aproximativa: 450 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 48 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

70 00 
Sushi box vegetarian image
Ura mix cu somon

Ura Mix cu Somon este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 14 piese din urmatoarele produse: 6 buc x nigiri cu somon 8 buc x roll cu philadelhia Greutatea neta aproximativa: 350 gr., 537 kcal. Sunt incluse: sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

72 00 
Ura mix cu somon image
Ura mix cu ton

Ura Mix cu Somon  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 13 piese  din urmatoarele produse: 5 buc x nigiri cu ton 8 buc x roll cu ton Greutatea neta aproximativa: 350 gr., Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 24 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(un set), ambalajele si transportul.

66 00 
Ura mix cu ton image
Uramaki set 24

Uramaki Set 24  este un platou cu 24 buc. recomandat pentru 1-2 persoane si contine 3 roll-uri la alegere din categoria Uramaki rolls. Greutatea neta aproximativa: 600 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 36 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

81 00 
Uramaki set 24 image
Special Box

Special Box este un platou recomandat pentru 4-6 persoane si contine urmatoarele produse: 6 bucati de nigiri cu somon 8 bucati de roll karage (contine pui karage, ardei, sriracha maio si red cedar Kerrygold) 8 bucati de black roll (contine crevete tempura, philadelphia, castravete si icre tobico black) 8 bucati de roll special cu somon afumat (contine avocado, castravete si somon afumat homemade) 8 bucati de roll philadelphia cu somon afumat (contine castravete philadelphia si somon afumat homemade) 6 bucati de roll in panco cu ton picant (ton picant in crusta panco) 6 bucati de maki somon 6 bucati de maki ton 6 bucati de maki crevete tempura 6 bucati de maki avocado si philadelphia Greutatea neta aproximativa: 1540 gr.  Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 96 ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(patru seturi), ambalajele si transportul.

315 00 
Special Box image

Nigiri

Guncan ikura

O bucata de  guncan green contine orez, alga norii si icre ikura.  35 gr., 45kcal. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

8 50 
Guncan ikura image
Guncan orange

O bucata de  guncan green contine orez, alga norii si icre tobiko orange.  35 gr., 45kcal. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

5 00 
Guncan orange image
Nigiri avocado

O bucata nigiri cu avocado  de 30 gr., 32kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

5 00 
Nigiri avocado image
Nigiri caracatita

O bucata de  nigiri de caracatita  de 30 gr., 37 Kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

7 00 
Nigiri caracatita image
Nigiri crevete

O bucata nigiri cu crevete  de 25 gr., 34 kcal. Sunt incluse:   sosul de soia, wasabi, ghimbir (facut in casa), betisoarele, ambalajele si transportul.

9 00 
Nigiri crevete image
Nigiri cu somon

O bucata de nigiri cu somon  de 30 gr., 42 kcal. Sunt incluse:   sosul de soia Kikoman , wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

8 50 
Nigiri cu somon image
Nigiri cu somon picant

O bucata de nigiri cu somon , ardei iute si chili ecologic de 30 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

8 50 
Nigiri cu somon picant image
Nigiri cu somon si philadelphia

O bucata de nigiri cu somon  si Philadelphia de 30 gr,. 48kcal Sunt incluse:   sosul de soia Kikoman, wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

8 50 
Nigiri cu somon si philadelphia image
Nigiri cu somon teriyaki

O bucata de nigiri cu somon si sos teriyaki.  30 gr. Sunt incluse:   sosul de soia Kikoman , wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

8 50 
Nigiri cu somon teriyaki image
Nigiri inari

O bucata de nigiri cu inari (saculet dulce din tofu)  de 30 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

6 00 
Nigiri inari image
Nigiri mango

O bucata nigiri cu mango  de 30 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

4 00 
Nigiri mango image
Nigiri Saint Jaque

O bucata de nigiri cu scoica Saint Jacques  de 35 gr., 44kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

9 00 
Nigiri Saint Jaque image
Nigiri sepie

O bucata de nigiri cu sepie  de 25 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

7 00 
Nigiri sepie image
Nigiri sparanghel

O bucata de nigiri cu sparanghel  de 30 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

6 00 
Nigiri sparanghel image
Nigiri tamago

O bucata de nigiri cu tamago  de 30 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

5 00 
Nigiri tamago image
Nigiri tofu bio

O bucata de nigiri cu tofu  de 30 gr., 45 kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul

4 50 
Nigiri tofu bio image
Nigiri ton

O bucata de nighiri cu ton  de 25 gr., 38 kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

9 00 
Nigiri ton image
Nigiri unaghi

O bucata de nigiri cu Unaghi (anghila de apa dulce)  de 30 gr., 54 kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

9 00 
Nigiri unaghi image
Nigiri cu somon si avocado

O bucata de  nigiri somon si avocado de 30 gr., 45 kcal Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul

8 50 
Nigiri cu somon si avocado image
Guncan black

O bucata de  guncan green contine orez, alga norii si icre tobiko black. 35 gr., Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

5 00 
Guncan black image
Guncan green

O bucata de  guncan green contine orez, alga norii si icre tobiko green  de 35 gr., Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman), wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

5 00 
Guncan green image

Uramaki Rolls

Roll california speciale

O portie contine 6 bucati de roll cu castravete, avocado si crevete, acoperit cu susan ecologic., 280 kcal. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Roll california speciale image
Roll cu somon

O portie contine 6 bucati de roll cu somon, avocado si castravete acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Roll cu somon image
Roll cu somon crocant

O portie contine 6 bucati de roll cu somon gatit, castravete si sos dulce-picant, acoperit in susan ecologic. Somonul este gatit cu tot cu piele! Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Roll cu somon crocant image
Roll cu somon picant

O portie contine 6 bucati de roll cu somon, castravete si ardei iute acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul

29 00 
Roll cu somon picant image
Roll cu ton

O portie contine 6 bucati de roll cu ton, avocado si castravete acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul

29 00 
Roll cu ton image
Roll cu ton picant

O portie contine 6 bucati de roll cu ton, castravete, ardei iute si chili ecologic, acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Roll cu ton picant image
Roll philadelphia

O portie contine 6 bucati de roll cu somon, avocado si philadelphia acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr., 285 kcal. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul

29 00 
Roll philadelphia image
Roll philadelphia cu crevete tempura

O portie contine 6 bucati de roll cu crevete tempura, avocado si philadelphia acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Roll philadelphia cu crevete tempura image
Roll philadelphia cu ton

O portie contine 6 bucati de roll cu ton, avocado si philadelphia, acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Roll philadelphia cu ton image
Roll vegetarian cu tofu bio

O portie contine 6 bucati de roll cu castravete, avocado si tofu bio, acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

27 00 
Roll vegetarian cu tofu bio image
Roll vegetarian cu sparanghel

O portie contine 6 bucati de roll cu castravete, avocado si sparanghel, acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

27 00 
Roll vegetarian cu sparanghel image
Roll vegetarian cu morcov

O portie contine 6 bucati de roll cu castravete, avocado si morcov, acoperit cu susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

27 00 
Roll vegetarian cu morcov image
Uramaki set 24

Uramaki Set 24  este un platou cu 24 buc. recomandat pentru 1-2 persoane si contine 3 roll-uri la alegere din categoria Uramaki rolls. Greutatea neta aproximativa: 600 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 36 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

81 00 
Uramaki set 24 image

Big Rolls

Big roll california speciale

O portie contine 8  bucati de roll cu castravete, avocado si crevete, invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr., 350 kcal Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll california speciale image
Big roll cu somon

O portie contine 8  bucati de roll cu somon, castravete si avocado invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll cu somon image
Big roll cu somon crocant

O portie contine 8  bucati de roll cu somon gatit cu tot cu piele, castraveti si sos dulce-picant invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll cu somon crocant image
Big roll cu somon picant

O portie contine 8  bucati de roll cu somon, castravete si ardei iute invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll cu somon picant image
Big roll cu ton

O portie contine 8  bucati de roll cu ton, avocado si castravete invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll cu ton image
Big roll cu ton picant

O portie contine 8  bucati de roll cu ton, castravete, chili ecologic si ardei iute invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll cu ton picant image
Big roll philadelphia

O portie contine 8  bucati de roll cu somon, avocado si philadelphia. Greutatea neta aproximativa: 250 gr., 356 kcal Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll philadelphia image
Big roll philadelphia cu crevete tempura

O portie contine 8  bucati de roll cu philadelphia, avocado si crevete tempura. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll philadelphia cu crevete tempura image
Big roll philadelphia cu ton

O portie contine 8  bucati de roll cu ton, avocado si philadelphia invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Big roll philadelphia cu ton image
Big roll vegetarian cu tofu

O portie contine 8 bucati de roll cu castravete, avocado si tofu bio , invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Big roll vegetarian cu tofu image
Big roll vegetarian cu sparanghel

O portie contine 8  bucati de roll cu castravete, avocado si sparanghel, invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Big roll vegetarian cu sparanghel image
Big roll vegetarian cu morcov

O portie contine 8  bucati de roll cu castravete, avocado si morcov, invelit in alga nori. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 00 
Big roll vegetarian cu morcov image
Big roll mix

Bigroll Mix este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine in total 24 piese  de big roll, trei big roll la alegere. Greutatea neta aproximativa: 750 gr. Sunt incluse: sosul de soia(kikoman) 36 ml, wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele (doua seturi), ambalajele si transportul.

87 00 
Big roll mix image

Special Rolls

Ikura

O portie contine  8 bucati de nobil roll cu mango si somon, acoperite cu avocado si icre de somon. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Ikura image
Roll cu crevete tempura

O portie contine  8 bucati de roll cu mango, creveti tempura, acoperit cu avocado. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll cu crevete tempura image
Roll philadelphia cu somon afumat

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete si philadelphia, acoperit cu somon afumat. Somonul este afumat de catre colegii nostri! Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll philadelphia cu somon afumat image
Roll philadelphia speciale

O portie contine  8 bucati de roll cu avocado si philadelphia, acoperit cu somon. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll philadelphia speciale image
Roll special cu somon

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete, avocado si sparanghel, acoperit cu somon. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll special cu somon image
Roll special cu somon afumat

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete si avocado, acoperit cu somon afumat. Somonul este afumat de catre colegii nostri! Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll special cu somon afumat image
Roll special cu somon picant

O portie contine  8 bucati de roll cu avocado si castravete acoperit cu somon picant. Contine: ulei de susan pur, chili ecologic si chivas Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll special cu somon picant image
Roll special cu ton

O portie contine 8  bucati de roll cu avocado, castravete si sparanghel acoperit cu ton. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Roll special cu ton image
Black roll

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete, philadelphia si creveti tempura, acoperit cu black tobiko. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Black roll image
Green roll

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete, maioneza vegetala si creveti tempura, acoperit cu green tobiko. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Green roll image
Orange roll

O portie contine  8 bucati de roll cu ardei, maioneza, chili ecologic si somon gatit, acoperit cu orange tobiko. Somonul este gatit cu tot cu piele! Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Orange roll image
Pink roll

O portie contine 8  bucati de roll cu somon gatit, castravete si sos dulce picant, acoperit cu o alga fina de soia. Somonul este gatit cu tot cu piele! Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Pink roll image
Roll in panco cu ton picant

O portie contine 5  bucati de roll cu ton, ceapa verde si sriracha acoperit in panko crocant. Contine alergeni: contine ulei pur de susan, oua, gluten. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Roll in panco cu ton picant image
Roll Karage

O portie contine  8 bucati pui karage, ardei, sriracha maio si red cedar Kerrygold(100% natural chesse) Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Roll Karage image
Roll Teriyaki

O portie contine  8 bucati de roll cu castravete, piept de pui teriyaki, acoperit cu avocado si susan ecologic. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

35 00 
Roll Teriyaki image
Special Roll Set

Specialroll Set  este un platou recomandat pentru 1-2 persoane si contine 3  specialroll la alegere . Greutatea neta aproximativa: minim 600 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 36 ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele(doua seturi), ambalajele si transportul

99 00 
Special Roll Set image
Yellow roll

O portie contine 8  bucati de big roll cu somon, avocado si castravete, acoperite de o alga fina de soia cu turmeric. Greutatea neta aproximativa: 250 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

37 00 
Yellow roll image
Nobil roll

O portie contine  8 bucati de roll cu mango si creveti, acoperit cu avocado, somon si ton. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   S os de soia(kikoman) 12ml., wasabi din ingrediente naturale, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

38 00 
Nobil roll image

Meniuri

Pui Karage

Comenzile pentru meniuri se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. Contine o portie de pui karage cu orez si salata(120/130/50 gr.) Sosul karage este own made. Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan si ulei de susan!

21 00 
Pui Karage image
Meniu Karage

Comenzile pentru meniuri se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. Contine o portie de pui karage cu orez, salata(120/130/50 gr.) si o supa de legume.(400) Sosul karage este own made. Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan si ulei de susan!

28 00 
Meniu Karage image
Meniu Katsu

Comenzile pentru meniuri se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. Contine o portie de pui katsu cu orez, salata(120/130/50 gr) si o supa de legume(400 ml) Sosul katsu este own made, contine fructe, legume si condimente . Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan si ulei de susan!

28 00 
Meniu Katsu image
Meniu Teriyaki

Comenzile pentru meniuri se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. Contine o portie de pui teriyaki cu orez, salata(120/130/50 gr) si o supa de legume(400 ml) Sosul Teriyaki este own made. Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan si ulei de susan!

28 00 
Meniu Teriyaki image
Meniu tofu karage

Comenzile pentru meniuri se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. Contine o portie de tofu karage cu orez, salata(120/130/50 gr) si o supa de legume(400 ml) Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan si ulei de susan!

28 00 
Meniu tofu karage image
Pui katsu

Comenzile pentru acest preparat se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. O portie de Pui katsu cu orez si salata( 120/130/50 gr.) Sosul katsu este own made, contine fructe, legume si condimente. Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan!

21 00 
Pui katsu image
Pui Teriyaki

Comenzile pentru acest preparat se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. O portie de Pui teriyaki cu orez si salata(120/130/50 gr.) Contine susan!

21 00 
Pui Teriyaki image
Tofu karage

Comenzile pentru acest preparat se realizeaza de luni pana vineri, pana la ora 15.00. O portie de tofu karage cu orez si salata( 120/130/50 gr.) Nu contine potentiatori de gust, coloranti sau conservanti. Contine susan!

21 00 
Tofu karage image

Hosomaki

Maki cu crevete tempura

O portie contine 6 bucati de maki cu crevete tempura invelit in alge nori. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml, wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

23 00 
Maki cu crevete tempura image
Maki avocado

O portie contine 6 bucati de maki cu avocado. 165 kcal Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml, wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

15 50 
Maki avocado image
Maki avocado si philadelphia

O portie contine 6 bucati de maki cu avocado si philadelphia  invelit in alge nori. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml, wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

16 50 
Maki avocado si philadelphia image
Maki castravete

O portie contine 6 bucati de maki cu castravete. 140 kcal Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml, wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

14 00 
Maki castravete image
Maki castravete si philadelphia

O portie contine 6 bucati de maki castravete si philadelphia invelit in alge nori. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

15 00 
Maki castravete si philadelphia image
Maki crevete si philadelphia

O portie contine 6 bucati de maki crevete si philadelphia invelit in alge nori. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

23 00 
Maki crevete si philadelphia image
Maki cu crevete

O portie contine 6 bucati de maki cu crevete si philadelphia . Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml, wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

22 50 
Maki cu crevete image
Maki cu somon

O portie contine 6 bucati de maki cu somon . 165 kcal Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

20 00 
Maki cu somon image
Maki cu somon picant

O portie contine 6 bucati de maki cu somon, ardei iute si chili ecoloic. . Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

20 00 
Maki cu somon picant image
Maki cu sparanghel si philadelphia

O portie contine 6 bucati de maki cu sparanghel si philadelphia. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

17 00 
Maki cu sparanghel si philadelphia image
Maki cu ton

O portie contine 6 bucati de maki cu ton. 155 kcal Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

22 00 
Maki cu ton image
Maki cu tofu bio

O portie contine 6 bucati de maki cu tofu bio Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

15 00 
Maki cu tofu bio image
Maki cu ton picant

O portie contine 6 bucati de maki cu ton, ardei iute si chili ecologic . Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

22 50 
Maki cu ton picant image
Maki mango

O portie contine 6 bucati de maki cu mango. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

12 50 
Maki mango image
Maki somon si philadelphia

O portie contine 6 bucati de maki cu somon si philadelphia . Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

20 00 
Maki somon si philadelphia image
Maki sparanghel

O portie contine 6 bucati de maki cu sparanghel. Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

16 00 
Maki sparanghel image
Maki tamago

O portie contine 6 bucati de maki cu tamago (omleta japoneza). Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

14 00 
Maki tamago image
Maki ton si philadelpia

O portie contine 6 bucati de maki cu ton si philadelphia . Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

23 00 
Maki ton si philadelpia image
Maki cu somon crocant

O portie contine 6 bucati de maki cu somon gatit si sos dulce picant. Somonul este gatit cu tot cu piele! Greutatea neta aproximativa: 90 gr. Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 6 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

20 00 
Maki cu somon crocant image

Sashimi

Sasahimi ton

O portie contine castravete, ridiche si ton proaspat 45 gr . Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

31 00 
Sasahimi ton image
Sashimi crevete

O portie contine castravete,ridiche si  3 buc crevete 60 gr. Sunt incluse:  s os de soia(kikoman) 12ml., wasabi, ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

26 50 
Sashimi crevete image
Sashimi somon proaspat

O portie contine castravete, ridiche si  somon proaspat 45 gr . Sunt incluse:   sosul de soia(kikoman) 12 ml., wasabi(din ingrediente naturale), ghimbir (facut in casa,fara potentiatori de gust, fara conservanti), betisoarele, ambalajele si transportul.

29 50 
Sashimi somon proaspat image

Extra

Extra sriracha

Sos sriracha 35 gr.

2 50 
Extra  sriracha image
Extra soia

Sos de soia premium, kikoman 25 ml

4 00 
Extra soia image
Extra teriyaki

Sos teriyaki 25 ml

4 00 
Extra teriyaki image
Extra ghimbir

Ghimbir murat (facut in casa, fara potentiatori de gust, fara conservanti) 20gr.

3 00 
Extra ghimbir image
Extra wasabi

Wasabi din ingrediente naturale 20gr.

4 00 
Extra wasabi image
Extra sos katsu

Sos katsu(home made, din legume fructe si condimente, fara potentiatori de gust sau conservanti) 35 gr.

4 00 
Extra sos katsu image
Extra sriracha maio

Sos sriracha maio 35gr.

2 50 
Extra sriracha maio image
Extra wasabi maio

Maioneza vegetala cu wasabi din ingrediente naturale 35 gr.

3 00 
Extra wasabi maio image

Desert

Banane tempura

O portie contine 2 bucati de banana tempura acoperite cu ciocolata. Contine gluten!

8 00 
Banane tempura image
Roll cu banana

O portie contine 8  bucati de roll cu nutela si banana, invelit in mango. Greutatea neta aproximativa: 200 gr. Sunt incluse:   betisoarele, ambalajele si transportul.

15 00 
Roll cu banana image

Racoritoare

Apa minerala 0.75

Apa minerala 0.75

7 00 
Apa plata 0.75

Apa plata 0.75

7 00 
Granini Mere

Granini Mere

12 00 
Granini Portocale

Granini Portocale

12 00