Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Dezlegare la pește Meniu
Healthy and Tasty by Laura cover image
Healthy and Tasty by Laura logo

Healthy and Tasty by Laura

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă tichete de masă
Da
Ridicare personală
Momentan indisponibil
Healthy and Tasty by Laura este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Dezlegare la pește

Wrap cu somon teriaky

Aroma somonului teriyaki acum și sub forma unui wrap delicios și sănătos, bogat în proteine, vitamine și minerale.

30 00 
Wrap cu somon teriaky image
File de pastrav/Dovlecel cu salsa de legume

Pentru serile în care îți dorești o cină ușoară, dovlecelul gătit la gril servit alături de salsa de legume și file de păstrăv reprezintă varianta ideală. Aromele fresh din legume se îmbină de minune cu peștele, aducând un aport ridicat de proteine cu valoare biologică ridicată, vitamine și minerale.

46 00 
File de pastrav/Dovlecel cu salsa de legume image
Bowl cu somon Teriyaki

Un preparat cu origini asiatice, echilibrat din punct de vedere nutritiv, care furnizează peste jumătate din cantitatea de vitamina C, vitamina A, fosfor și calciu. În plus, somonul este o sursă excelentă de acizi grași omega-3 cu rol anti-inflamator esențiali pentru sănătatea cardiovasculară.

45 00 
Bowl cu somon Teriyaki image

Meniu

File de cod cu piure de țelină și salata de sfecla rosie cu nuci, pere

O combinație ușoară și echilibrată, de luat în considerare pentru cină. Dacă dorești această variantă pentru prânz poți să o completezi cu una din variantele de supă cremă. Această masă contribuie la necesarul zilnic de proteine și fibre alimentare, cu un plus de gust și grăsimi sănătoase pentru aparatul cardiovascular prin conținutul de omega-3 din pește și nuci.

43 00 
File de cod cu piure de țelină și salata de sfecla rosie cu nuci, pere image
Bowl cu somon Teriyaki

Un preparat cu origini asiatice, echilibrat din punct de vedere nutritiv, care furnizează peste jumătate din cantitatea de vitamina C, vitamina A, fosfor și calciu. În plus, somonul este o sursă excelentă de acizi grași omega-3 cu rol anti-inflamator esențiali pentru sănătatea cardiovasculară.

45 00 
Bowl cu somon Teriyaki image
Salată cu piept de pui cu dressing cremos de avocado

Combinația perfectă într-un singur preparat: prospețimea legumelor, pieptul de pui fraged, totul asezonat cu un dressing fresh de avocado. Fructul de avocado este un izvor de grăsimi sănătoase cu efecte benefice asupra aparatului cardiovascular și textura cremoasă contribuie la crearea unui dressing sănătos și delicios.

33 00 
Salată cu piept de pui cu dressing cremos de avocado image
Pulpă de rață cu Cartofi wedges gătiți la cuptor și salată de varză albă și varză roșie

O masă echilibrată care conține elemente din toate grupele alimentare principale, principiu important al unei diete sănătoase. Am acordat atenție specială elementelor de gastrotehnie, astfel că, atât pulpa de rață cât și cartofii wedges sunt gătiți la cuptor cu o cantitate minimă de ulei. Acestea sunt completate de o salată coleslaw reinterpretată cu un dressing de iaurt și tahini.

47 00 
Pulpă de rață cu Cartofi wedges gătiți la cuptor și salată de varză albă și varză roșie image
Mușchi de porc marinat cu piure de cartofi dulci și broccoli

Aroma desăvârșită a mușchiului marinat întâlnește gustul dulceag al piureului de cartof dulce și prospețimea oferită de brocoli. Atât cartoful dulce, cât și brocoliul sunt două elemente „must have” al unei diete variate și sănătoase care se completează excelent cu mușchiul de porc gătit la cuptor. O excelentă alegere pentru prânz sau cină care contribuie la necesarul zilnic de proteine, fibre și carbohidrați cu absorție lentă.

47 00 
Mușchi de porc marinat cu piure de cartofi dulci și broccoli image
Cremă de linte și cartof dulce

Masa perfectă pentru zilele răcoroase, asigură un suport energetic optim, potasiu, vitamine liposolubile și betacaroten. Am ales lintea roșie pentru acest preparat pentru a beneficia de aportul de proteine de origine vegetală caracteristic, fiind o alternativă excelentă pentru perioadele în care nu consumi carne sau în cazul unei alimentații vegetariene.

21 00 
Cremă de linte și cartof dulce  image
Cremă de mazăre cu dovlecel și mentă

Preparat savuros prin gustul aparte oferit de aroma de mentă, în armonie cu aspectul viu, această supă cremă este bogată în potasiu datorită conținutului de mazăre și dovlecel. În plus o porție de supă contribuie cu 20% la necesarul zilnic de fier în cazul femeilor și cu 40% în cazul bărbaților.

21 00 
Cremă de mazăre cu dovlecel și mentă  image
Cremă de ciuperci

Am reușit să facem supa cremă de ciuperci ideală. O combinație excelentă de gust și sănătate. Fără făină sau amidon pentru textură, fără smântână, fără unt și totuși cu un gust excepțional.

21 00 
Cremă de ciuperci   image
Budincă de chia cu afine de pădure

Micul-dejun perfect pentru zilele în care ești în grabă către job. Un start energetic plin de vitamine, antioxidanți și gust desăvârșit dat de fructele de pădure proaspete. Acest preparat îți furnizează jumătate din necesarul zilnic de fibre și datorită semințelor de chia este un contribuie la necesarul zilnic de proteine.

24 00 
Budincă de chia cu afine de pădure  image
Homemade granola cu iaurt și mango

Gustul și aromele exotice din mango aduc la prima masă a zilei alături de iaurt, vitamina C și calciu, tot ce ai nevoie pentru un start de succes. De asemenea, mango este o sursă excelentă de vitamina A prezentă sub formă de betacaroten şi zeaxantina, astfel ajută la menținerea sănătății pielii şi ochilor.

24 00 
Homemade granola cu iaurt și mango  image
Salată cu baby spanac, năut crocant, feta și caju

O combinație pe cât de simplă, pe atât de surprinzătoare și sănătoasă. Năutul crocan, morcovul copt și spanacul baby se completează excelent cu feta cremoasă, mentă și un dressing dulce acrisor. O variantă ideală de prânz sau cină pentru iubitorii de preparate vegetariene care doresc să își acopere necesarul optim de proteine. În plus, acest preparat acoperă tot necesarul zilnic de vitamina A și jumătate din aportul zilnic de fibre și calciu.

28 00 
Salată cu baby spanac, năut crocant, feta și caju  image
Bol cu haloumi auriu, bulgur și cartof dulce

Preparatul ideal pentru iubitorii de haloumi. Acest bol combină gustul cartofului dulce, un aliment cu un indice glicemic scazut, bogat în fibre și beta-caroten, cu gustul ușor amărui și picant caracteristic frunzelor de rucola. Totul se completează cu boabe de rodie acrișoare, cunoscute pentru capacitatea antioxidantă.

33 00 
Bol cu haloumi auriu, bulgur și cartof dulce  image
Paste cu mix de ciuperci și verdeață

Iubitorii de paste pot să răsufle ușurați. Acest preparat din paste integrale combină gustul desăvârșit al mixului de ciuperci cu aroma și prospețimea verdețurilor bogate în potasiu, fier, acid folic și vitamina C.

33 00 
Paste cu mix de ciuperci și verdeață  image
Falafel bol cu baby spanac și dressing de tahini

Poate cel mai important aspect al unor obiceiuri alimentare sănătoase constă în modalitatea de preparare culinară. Falafelul din acest preparat, care este o chifteluță aromată de năut, este pregătit la cuptor, în felul acesta fiind mult mai sănătos decât fratele lui, preparat clasic prin prăjire în baie de ulei. Acesta este completat de un mix de verdețuri și un dressing de tahini cu iaurt, combinație sănătoasă care va fi îndrăgită de fiecare iubitor de preparate vegetariene.

34 00 
Falafel bol cu baby spanac și dressing de tahini  image
Pesto Bol Cu Quinoa Si Creveti 250g

Bolul care aduce în prim-plan prospețimea din pesto, alături de aportul optim de proteine atât de origine animală din creveți, cât și de origine vegetală din quinoa și fasole roșie. Combinația de dovlecel, roșii cherry, ardei și ceapă este ideală în a contribui la aportul optim de fibre, vitamine și minerale.

39 00 
Pesto Bol Cu Quinoa Si Creveti 250g image
Piept de curcan marinat pe pat de baby spanac cu morcovi caramelizati

Venim în atenția iubitorilor de carne cu o combinație, pe cât de interesantă, pe atât de savuroasă, menită să contribuie la atingerea necesarului zilnic de proteine, fier și vitamina A. Gustul dulce oferit de morcovii caramelizați merge mână în mână cu pieptul de curcan fraged, alături de prospețimea spanacului.

46 00 
Piept de curcan marinat pe pat de baby spanac cu morcovi caramelizati image
Curry de năut cu orez basmati

Savoarea orientală a acestui perparat este evidențiată prin cremozitatea și aroma ingredientelor atent alese pentru a-ți satisface toate simțurile senzoriale. Pe lângă gustul și mirosul irezistibil, preparatul completează aportul zilnic de fibre, contribuind la atingerea necesarului de proteine, fier și vitamina A.

30 00 
Curry de năut cu orez basmati image
Dovlecel cu salsa de legume

Acest preparat este alternativa sănătoasă potrivită momentelor din zi când simți nevoia de o gustare fresh sau un adaos de vitamine si minerale meniul zilnic, venind la pachet cu un aport ridicat de vitamina C și potasiu, ideal pentru a putea duce la bun sfârșit sarcinile zilnice.

29 00 
Dovlecel cu salsa de legume image
Supa Minestrone

Și mai multă inspirație pentru ca ziua ta să capete un gust aparte. Mixul de legume atent ales pentru a contribui la atingerea necesarului zilnic de nutrienți al organismului, formează aroma desăvârșită a supei minestrone. Un buchet bogat de arome, ce va fi îndrăgit de toți iubitorii preparatelor vegetale.

18 00 
Supa Minestrone image
Salata cu piept de pui feta si caju

34 00 
Salata cu piept de pui feta si caju image
File de pastrav/Dovlecel cu salsa de legume

Pentru serile în care îți dorești o cină ușoară, dovlecelul gătit la gril servit alături de salsa de legume și file de păstrăv reprezintă varianta ideală. Aromele fresh din legume se îmbină de minune cu peștele, aducând un aport ridicat de proteine cu valoare biologică ridicată, vitamine și minerale.

46 00 
File de pastrav/Dovlecel cu salsa de legume image
Wrap cu pui si dressing cremos de avocado

Fie pentru micul dejun sau prânz, wrapurile sunt o variantă îndrăgită de majoritatea gurmanzilor. Pentru a obține o viariantă sănătoasă, noi am alăturat unui mix de legume bucăți de pui gătit la grill, iar pentru un plus de aromă și pentru o textură cremoasă am conceput dressingul pe bază de avocado. It`s love at first bite.

27 00 
Wrap cu pui si dressing cremos de avocado image
Wrap cu somon teriaky

Aroma somonului teriyaki acum și sub forma unui wrap delicios și sănătos, bogat în proteine, vitamine și minerale.

30 00 
Wrap cu somon teriaky image
Wrap cu falafel

Dacă ești fan al preparatelor orientale, atunci varianta de wrap cu falafel este un „must try”! Am ales un mix de legume colorate pe care l-am alăturat bucăților de falafel gătit la cuptor, cu scopul de a menține un aport energetic echilibrat. Pentru un plus de savoare, îl servim alături de un dressing pe bază de iaurt, muștar și tahini.

25 00 
Wrap cu falafel image
Fulgi moi de ovăz cu mere și nuci caramelizate

O combinație delicioasă care asigură 18% din necesarul zilnic de fibre , la pachet cu carbohidrați complecși cu absorbție lentă, care îți oferă sațietate până la următoarea masă. Fulgii de ovăz sunt un ingredient de bază în orice meniu sănătos datorită aportului de fibre alimentare care ajută atât la reglarea glicemiei cât și a tranzitului intestinal.

Indisponibil
Fulgi moi de ovăz cu mere și nuci caramelizate  image
Humus cu sfeclă roșie cu salata tabbouleh

Această combinație de preparate vă oferă o experiențe orientală nutritivă care se potrivește de minune la prânz sau cină când doriți să optați pentru o variantă fără carne. Datorită năutului acest preparat contribuie la acoperirea a 75% din necesarul de fibre alimentare care ajută atât la reglarea glicemiei cât și a tranzitului intestinal iar datorită pătrunjelului din salata tabbouleh acoperă 75% din cantitatea zilnică recomandată de vitamina C.

Indisponibil
Humus cu sfeclă roșie cu salata tabbouleh  image
The healthy and tasty cheesecake

Straturi fine de biscuite și cremă de brânză, acompaniate de un sos de fructe de pădure, prind contur sub forma unei noi variante sănătoase de cheesecake dulce-acrișor, numai bun pentru zilele în care dorești să te răsfeți cu ceva delicios și sănătos.

Indisponibil
The healthy and tasty cheesecake image