Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Salate keto
Green Kooala cover image
Green Kooala logo

Green Kooala

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Momentan indisponibil

Salate keto

Salată keto din piept de pui cu avocado

Bucură-te de o combinație rafinată de arome tropicale cu salata noastră de avocado și pui-KAP KAI. Ingrediente: piept de pui, avocado, morcov, roșii cherry, ceapă roșie, salată iceberg, chilli, lime, zahăr și sos de peșteIngredientele se întâlnesc pentru a crea o simfonie a gustului thailandez. Textura cremoasă a avocado-ului se îmbină perfect cu prospețimea legumelor crocante și suculența puiului.Savurează o explozie de arome și arome autentice. Fiecare mușcătură este o călătorie în inima Orientului, unde prospețimea și exotismul se împletesc într-o dans atractiv al gusturilor.

36 00 
Salată keto din piept de pui cu avocado image
Keto salată de mango cu creveți și alune prăjite

Descoperiți o combinație exotică și delicioasă: salata de mango cu creveți și alune prăjite. Gustați prospețimea mango-ului, crocantul alunelor și savoarea creveților într-un mix exploziv de arome . O alegere perfectă pentru o cină specială sau o petrecere. Savurați fiecare mușcătură!”

48 00 
Keto salată  de mango cu creveți și alune prăjite image
Keto salată de papya fasole verde creveți și alune

Este o salată răcoritoare cu papaya verde și creveți! Ingrediente: papaya verde, creveți, fasole verde, roșii cherry, morcov, sos de pește, lime, sos tamarind și aluneO explozie de arome și texturi tropicale. Fiecare mușcătură aduce prospețimea și savoarea exotica în farfuria ta.Salata de papaya verde cu creveți este o alegere perfectă pentru o masă ușoară și plină de prospețime. Explorează gusturile autentice ale Thailandei în fiecare mușcătură!

48 00 
Keto salată  de papya fasole verde creveți și alune image
Salată mixtă de verdețuri cu ton și ou

Descoperiți o combinație echilibrată între proteine, vitamine și arome: salata de ton cu verdeturi și ouă fierte. Savurați prospețimea frunzelor de salată, gustul delicat al tonului și textura cremoasă a ouălor. O alegere sănătoasă și delicioasă pentru orice masă!”

39 00 
Salată mixtă de verdețuri cu ton și ou image
Keto salată picantă de pui cu țelină chinezească

Salată răcoritoare cu carne de pui! Ingrediente:carne de pui, ceapa rosie, ceapa verde, telina chinezeasca, coriandru, chili, sos de peste, zahar de plalmier, suc de limeO combinație perfectă de arome și prospețime. Fiecare mușcătură te duce într-o călătorie gustativă autentică și revigorantă.Salata de carne de pui este opțiunea ideală pentru o masă sănătoasă și plină de gust. Descoperă prospețimea și savoarea în fiecare mușcătură!

36 00 
Keto salată  picantă de pui cu țelină chinezească image
Keto salată picantă cu carne de vită

Descoperă o salată thailandeză revigorantă cu carne de vită! Ingrediente: pulpa de vită, ceapă roșie și verde, coriandru, lime, salată iceberg, castraveți, sos de pește, orez și chilli.O combinație delicioasă de arome și texturi. Fiecare mușcătură este o explozie de prospețime și savoare thailandeză autentică.Salata thailandeză de carne de vită este perfectă pentru o masă ușoară și plină de gust.

39 00 
Keto salată  picantă cu carne de vită image
Keto salată de fructe de mare cu mix de legume proaspete

O salata bogata in gusturi marine potentate de prezenta frunzelor de menta si a sucului acrisor de lime.Contine:creveti, calamar, legume, menta, coriandru, lime, chili verde

46 00 
Keto salată  de fructe de mare cu mix de legume proaspete image
Keto salată de fructe de mare cu tăieței din fasole mung

Bucură-te de o salată proaspătă și revigorantă cu Seafood Salad! Creveți, calamar, scoici legume crocante, coriandru, lime și chili rosu thailandez se îmbină pentru o explozie de arome și prospețime.O combinație perfectă de prospețime marină și condimente exotice. Fiecare mușcătură aduce o nouă surpriză de gust și textură.Seafood Salad este alegerea ideală pentru o masă sănătoasă și gustoasă. Descoperă savoarea mării în fiecare mușcătură!

42 00 
Keto salată  de fructe de mare cu tăieței din fasole mung image
Salată vegana tofu și sos duce de chilli

Descoperă gustul rafinat al Salatei de Tofu cu sos sweet chili! O combinație proaspătă de tofu, morcovi, ceapă roșie și verde, castravete și salată iceberg, toate îmbrăcate într-un sos dulce-picant.O experiență culinară echilibrată și sănătoasă! Texturi crocante și o varietate de arome, ce satisfac gusturile fine și îndrăznețe.Savurează prospețimea ingredientelor și explozia de arome din fiecare mușcătură! Salata de Tofu cu sos sweet chili te va surprinde și încânta.Îndrăznește să explorezi gustul inedit al acestei salate și bucură-te de o experiență culinară inedită și plină de prospețime!

36 00 
Salată vegana tofu și sos duce de chilli image
Salată vegana de porumb cu alune prăjite

Descoperiți o combinație îndrăzneață de arome și texturi în salata noastră specială.Cu un dressing picant și o prezentare atrăgătoare, această salată este perfectă pentru a impresiona la orice masă. Savurați fiecare mușcătură!”

34 00 
Salată vegana picantă de mango

Salata vegană picantă de mango este o explozie de arome și prospețime, perfectă pentru cei care apreciază combinațiile îndrăznețe. Mango: tăiat în cuburi sau fâșii subțiri Ardei iute: pentru un strop de căldură și intensitate Ceapă roșie: pentru contrast și arome Suc de lămâie: pentru o notă acidulată

39 00 
Salată  vegana picantă de mango image
Salată vegana- de papaya și fasole verde

Experimentează o simfonie culinară încântătoare cu salata noastră exotică green papaya salad! Această delicatesă îmbină armonios papaya verde, chili roșu, pastai lungi, roșii, usturoi, zahăr de palmier, suc de lime, sos tamarind și sos de pește.Aceasta salata aduce în farfuria ta o poveste a gustului thailandez autentic, fără precedent. Descoperă o combinație de arome care te va teleporta direct în inima Orientului.Cu fiecare mușcătură, vei fi răsfățat de un dans de texturi și gusturi care îți vor încânta simțurile. Prospețimea exotică și parfumurile îndrăznețe se întâlnesc pentru a crea o experiență culinară de neuitat.Îndrăznește să explorezi plăcerea gustului thailandez autentic! Această salată este o oază de prospețime și savoare, perfectă pentru a-ți răsfăța simțurile într-o aventură culinară de neegalat.

39 00 
Salată vegana- de papaya și fasole verde image