Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Startere vegetarian Salate vegetarian Orez prăjit Tăieței orez veggi Curry veggi Fructe de mare veggi Desert Supliment
Asian flavours cover image
Asian flavours logo

Asian flavours

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Momentan indisponibil

Startere vegetarian

Pachețele proaspete de primăvară produs vegan vegetarian de post gtf

Bucură-te de o experiență culinară vibrantă cu pachețele proaspete, perfect îmbinate cu sosurile rafinate sweet chilli și de prune, pentru o explozie de gusturi și arome în fiecare gustare.

29 00 
Pachețele proaspete de primăvară produs vegan vegetarian de post gtf image
Starter mixt vegetarian gtf

Pachețele vegetariene: o reinterpretare creativă și sănătoasă a gusturilor clasice pline de legume proaspete și arome îmbietoare, aceste pachete te vor încânta cu fiecare mușcătură, oferind o experiență gustativă delicioasă și sănătoasă pentru toți iubitorii de vegane.Se servesc acompaniate de un sos de prune și unul de sweet chilli.

29 00 
Starter mixt vegetarian gtf image
Pachețele de primăvara produs vegan/vegetarian de post gtf

Fiecare spring roll este o explozie de prospețime și savoare. Varză crocantă, morcovii dulci și aroma subtilă a cepei verzi și a cepei roșii se îmbină armonios pentru a crea o experiență gustativă remarcabilă.Textura delicată a păstăilor de snow peas și a tăiețeilor de orez completează perfect întregul preparat, oferindu-ți o experiență culinară de neuitat.Sărbătorește autenticitatea și prospețimea bucătăriei vietnameze cu spring rolls vegane. Fiecare mușcătură este o călătorie culinară în inima orientului, într-o explozie de arome și savoare, fără ingrediente de origine animală.

29 00 
Pachețele de primăvara produs vegan/vegetarian de post gtf image
Pachețele proaspete cu creveți produs de post gtf

Bucură-te de o experiență culinară vibrantă cu pachețele proaspete cu creveți, perfect îmbinate cu sosurile rafinate sweet chilli și de prune, pentru o explozie de gusturi și arome în fiecare gustare.

29 00 
Inele de calamar prăjit-produs de post gtf

inelele de calamari în crustă panko: o combinație perfectă între crocant și moale, într-o rețetă delicioasă asiatică. Savurează textura crocantă a crustei panko înconjurând inelele de calamar, pentru o experiență culinară de neuitat.

29 00 

Salate vegetarian

Salată picantă de mango️️produs vegan/vegetarian /post gtf

Salată vegană picantă de mango.Este o explozie de arome și prospețime, perfectă pentru cei care apreciază combinațiile îndrăznețe.Mango: tăiat în cuburi sau fâșii subțiri.Ardei iute: pentru un strop de căldură și intensitate.Ceapă roșie: pentru contrast și arome.Suc de lămâie: pentru o notă acidulată

39 00 
Salată picantă de mango️️produs vegan/vegetarian /post gtf image
Salată de porumb cu alune prăjite ️️preparat vegetarian/de post gtf

Descoperiți o combinație îndrăzneață de arome și texturi în salată noastră specială.Cu un dressing picant și o prezentare atrăgătoare, această salată este perfectă pentru a impresiona la orice masă. Savurați fiecare mușcătură!

34 00 
Salată de porumb cu alune prăjite ️️preparat vegetarian/de post gtf image
Salată de fructe de mare cu mix de legume proaspete-️️ gtf

Amestec de fructe de mare (creveți, scoici, calamari), mix de legume și mentă-200g

46 00 
Salată  de fructe de mare cu mix de legume proaspete-️️ gtf image
Salată de mango cu creveți și alune prăjite️️ preparat de post gtf

Descoperiți o combinație exotică și delicioasă: salată de mango cu creveți și alune prăjite. Gustați prospețimea mango-ului, crocantul alunelor și savoarea creveților într-un mix exploziv de arome . O alegere perfectă pentru o cină specială sau o petrecere. Savurați fiecare mușcătură!

48 00 
Salată de mango cu creveți și alune prăjite️️ preparat de post gtf image
Salată cu brânză tofu și sos sweet chilli gtf

Descoperă gustul rafinat al salatei de tofu cu sos sweet chili! O combinație proaspătă de tofu, morcovi, ceapă roșie și verde, castravete și salată iceberg, toate îmbrăcate într-un sos dulce-picant.O experiență culinară echilibrată și sănătoasă! Texturi crocante și o varietate de arome, ce satisfac gusturile fine și îndrăznețe.Savurează prospețimea ingredientelor și explozia de arome din fiecare mușcătură! Salată de tofu cu sos sweet chilli te vă surprinde și încânta cu fiecare gust.Îndrăznește să explorezi gustul inedit al acestei salate și bucură-te de o experiență culinară inedită și plină de prospețime!

36 00 
Salată cu brânză tofu și sos sweet chilli gtf image

Orez prăjit

Orez prăjit gtf

Orezul prăjit conține orez jasmin și basmatic, thai brocoli, morcov, ceapă verde, chalota, porumb. La aceste ingrediente, se adaugă alte legume.

31 00 
Orez prăjit gtf image

Tăieței orez veggi

Tăieței de orez cu legume gtf

Tăieței lati de orez cu brocoli, germeni de fasole, morcovi, varză albă, pak choi, tofu, zahar, sos sriracha, sos soia dulce, sos de stridii, sos soia cu ciuperci, ulei vegetal.Pe lângă aceste ingrediente se mai adaugă legume.

32 00 
Tăieței de orez cu legume gtf image

Curry veggi

Vegetarian curry gtf

Sosul de cocos: este ingredientul secret al gustului bogat și cremos al curry-ului.

42 00 
Vegetarian curry gtf image

Fructe de mare veggi

Platou cu creveți scoici calamar pt două persoane gtf

Creveți, calmar, scoici sevite cu sos de fructe de mare-400g

68 00 
Platou cu creveți scoici calamar pt două persoane gtf image

Desert

Castane de apă cu nucă de cocos gtf

Red rubies este un delicios desert thailandez care îmbină dulceața castanelor de apă cu cremozitatea nucii de cocos. Această delicatesă este cunoscută pentru culorile vibrante și texturile unice. Red rubies, sau tub tim krob în limba thailandeză, este servit într-un sos de cocos și constă în câteva componente cheie: castane de apă acoperite cu tapioca, sos de cocos, sirop și gheață zdrobită. Este o alegere perfectă pentru a încheia orice masă cu o notă dulce și răcoritoare.

36 00 
Castane de apă cu nucă de cocos gtf image
Budincă de orez cu mango gtf

Mango sticky rice este un desert popular în thailanda, mai ales în timpul sezonului de mango, când fructele sunt la apogeul lor de dulceață. Este adesea servit la târgurile de stradă sau în restaurantele tradiționale.Acest desert nu este doar o experiență culinară, ci și o călătorie în cultura și tradițiile thailandeze. Este o modalitate minunată de a te bucura de aromele și ingredientele autentice ale acestei țări fascinante.

39 00 
Budincă de orez cu mango gtf image

Supliment

Supliment orez jasmin gtf

13 00 
Supliment orez jasmin gtf image