UAU Il Gelato - Gabroveni
Înghețată
Înghețată cutie termică 500 g
3 arome la alegere
85,00Înghețată cutie termică 750 g
4 arome la alegere
110,00Înghețată cutie termică 1000 g
4 arome la alegere
140,00Înghețată cutie termică 1500 g
5 arome la alegere
205,00Semifreddo
Semifreddo Tiramisu
Pișcot vincenzo:zahăr,făină de grâu,ouă 26%,sirop de glucoză,agenți de dospire(carbonat acid de amoniu),arome naturale. Cremă:zahăr,gălbenuș de ou,apă,mascarone,cafea lichidă,cacao pulbere cca 150 g Temperatură de păstrare -12-18 gr C
27,00Semifreddo Ciocolată și amarena
Mousse ciocolată cu lapte și albă:ciocolată cu lapte,ciocolată albă,frișcă lapte. Inserție de pandișpan: făină, unt, ouă, apă cca 150 g Temperatură de păstrare -12-18 gr C
27,00Semifreddo Alune caramelizate și ciocolată
Mousse alune:ouă zahăr pudră,alune de pădure caramelizate,gelatină alimentară. Mousse ciocolată: ciocolată cu lapte,ciocolată,frișcă lapte, zahăr. Inserție de pandișpan: făină, unt, ouă, apă. cca 150 g Temperatură de păstrare -12-18 gr C
27,00Semifreddo Fistic, ciocolată albă și zmeură
Mousse ciocolată albă: lapte,ciocolată albă,frișcă ,gelatină alimentară. Mousse fistic:fistic, pastă de fistic,lapte ,frișcă ,gelatină alimentară.Jeleu zmeură:zmeură, gelatină. cca 150 g Temperatura de păstrare -12-18 gr C
27,00Prăjituri
Trio mousse de cicolată
Mousse ciocolată albă: lapte,ciocolată albă,frișcă ,gelatină alimentară. Mousse ciocolată lapte: lapte,ciocolată lapte,frișcă ,gelatină alimentară.Mousse ciocolată neagră: lapte,ciocolată nedagra,frișcă ,gelatină alimentară. Inserție pandișpan:făină, ouă, unt cca 150 g Temperatura de păstrare +4 gr C
27,00Bezele
zahăr,albuș de ou,zeamă de lămâie,colorant alimentar roșu cca 65 g Temperatura de păstrare +20 gr C
18,00TARTA CU CREMA DE VANILIE SI FRUCTE PROASPETE (120g)
Aluat de tarta/ unt, zahar, faina de grau, oua, faina de migdale, sare CREMA DE VANILIE/ lapte, frisca, zahar, amidon de porumb, pastaie de vanilie FRUCTE DE SEZON ALERGENI/ oua, gluten, lapte, migdale
27,00TARTA CU CREMA DE LAMAIE SI BEZEA (120g)
Aluat de tarta/ unt, zahar pudra,faina de grau,oua,faina de migdale,sare Crema de lamaie/ suc de lamaie, oua, frisca , zahar Bezea/ Albus de ou, zahar, amidon, suc lamaie, sare. ALERGENI/ oua, gluten, lapte, nigdale
27,00Ecler ciocolată
Coajă ecler:făină de grâu,ouă,unt,zahăr invertit,zahăr,sare. Cremă de ciocolată:Ciocolată lapte,smântână lichidă,zahăr,amidon de porumb. Ganache ciocolată cca 100 g Temperatură de păstrare +4 gr C
IndisponibilEcler fistic
Coajă ecler:făină de grâu,ouă,unt,zahăr invertit,zahăr,sare. Cremă de fistic:Ciocolată albă,fistic, cremă fistic, smântână lichidă,zahăr,amidon de porumb. Ganache fistic cca 100 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilEcler cafea
Coajă ecler:făină de grâu,ouă,unt,zahăr invertit,zahăr,sare. Crema de cafea:Ciocolată albă, cafea, smântână lichidă,zahăr,amidon de porumb. Ganache cafea, alune cca 100 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilEcler mango maracuja
Coajă ecler:făină de grâu,ouă,unt,zahăr invertit,zahăr,sare. Crema de mango maracuja:Ciocolată lapte, pure de mango și maracuja, smântână lichidă,zahăr,amidon de porumb. Ganache mango cca 100 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilCannoli sicilieni
Coajă de cannolo:făină de grâu,untură ,zahăr,ulei de floarea soarelui,vin,cacao,sare,vanilină. Crema de brânză:ricotta de oaie,zahăr,pastă de fistic sau ciocolată. Glazură ciocolată: zahăr, ciocolată, lecitina cca 120 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilTiramisu
Pișcot vincenzo:zahăr,făină de grâu,ouă 26%,sirop de glucoză,agenți de dospire(carbonat acid de amoniu),arome naturale. Crema:zahăr,gălbenuș de ou,apă,mascarone,cafea lichidă,cacao pulbere cca 150 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilMouse de ciocolată albă
Mousse ciocolată albă: lapte,ciocolată albă,frișcă ,gelatină alimentară. Inserție de jeleu de zmeură: piure de zmeură, gelatină, zahăr. Inserție de pandișpan:ou, făină, unt, zahăr, Granella fistic, alune cca 150 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilPanna cotta
Mousse lapte,smântână lichidă,păstăi de vanilie,zahăr,ciocolată alb,gelatină alimentară. Jeleu de zmeură:zmeură,zahăr,amidon cca 150 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilCheese Cake
Biscuiți integrali: făină, ou, sare, zahăr, unt cca 150 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilMuffin
Crema de brânză: brânză proaspătă de vaci, mascarpone, ricotta, lămâie, zahăr, coajă de lămâie. Glazură din gem de fructe cca 80 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilBiscuiți/cookies
Unt,zahăr,făină de grâu,ouă,sare,bicarbonat de sodiu. Stafide, ciocolată, nuci, alune cca 100 g Temperatura de păstrare +4 gr C
IndisponibilTARTA CU CARAMEL SI CIOCOLATA (120g)
ALUAT DE TARTA/ unt, zahar pudra, faina de grau, oua, faina de migdale, sare GANACHE CIOCOLATA/ ciocolata fondanta, frisca CARAMEL SARAT/ zahar, apa, frisca, unt, sare, glucoza ALERGENI/ oua, gluten, lapte, migdale
Indisponibil