Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Dei Frati Burritos Guerrilla Coasta lu’ Bontea Racoritoare Bowl + cartofi french Cadou Supă de legume
Tazz Food Court Bucuresti cover image
Tazz Food Court Bucuresti logo

Tazz Food Court Bucuresti

Detalii Detalii Vezi detalii

4 99 Lei

Transport

Momentan indisponibil

Livrare
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 22:00

Dei Frati

Monte cimone

Sub semnătura bucătarului, un dolce originale! O combinație ispititoare, din fâșii fragede de foi de cremeș, contopite cu cremă pufoasă de vanilie și aromă de lămâie.  Foi de cremeș, cremă cu vanilie si lămâie, făină, lapte, ouă, frișcă, zahăr pudră, mentă. 130 gr Alergeni: lactoză, ouă, gluten, amidon, soia.

20 00 
Monte cimone image
Salata dei Frati

O salată creată după sufletul locului, care îți dezvăluie, cu fiecare ingredient, o poveste autentică. Legumele proaspete sunt alintate de crema fină de brânză și întâlnesc, pe rând, aromele pieptului de pui și ale baconului. Pe deasupra, descoperi o ploaie de semințe și un buchet de andive.  Valeriană, rucola, salată iceberg, baby spanac, ardei kapia, castraveți proaspeți, roșii cherry, ridichii roșii, cremă de branză, piept de pui, mix de semințe, bacon, andive, ulei de măsline. 320 g Alergeni: lactoză, oleaginoase, susan.

43 00 
Salata dei Frati image
Rigatoni cu carnati, hribi si sos taleggio

Faci cunoștință cu o porție sățioasă de paste făcute în casă, perfectă pentru iubitorii de carne. Sosul cremos taleggio se combină cu bucățele de cârnați, speck și hribi, alături de ingredientul cel de toate zilele, parmezanul. Rigatoni, carnați, hribi, sos taleggio, parmezan, speck, lapte, pătrunjel verde, ceapă galbenă, ulei de măsline. 350 gr Alergeni: lactoză, gluten, amidon.

46 00 
Rigatoni cu carnati, hribi si sos taleggio image
Rigatoni 4 Formaggi cu fistic

Ciao a tutti i formaggi! Și cu fistic, pe deasupra! E clar o farfurie care-ți aduce zâmbetul pe buze și sclipirea în ochi, chiar de la prima privire. Are sos cremos de parmezan, mozzarella, emmental & gorgonzola și paste rigatoni proaspete, homemade.  Rigatoni, parmezan, mozzarella, emmental, gorgonzola, fistic, smântână lichidă. 350 gr Alergeni: lactoză, gluten, oleaginoase, soia, amidon.

45 00 
Rigatoni 4 Formaggi cu fistic image
Spaghete cu fructe de mare

Spaghetele făcute în casă vor vacanță în farfurie și briza mării în arome. Combinația de fructe de mare - creveți, calamari, tentacule de calamar, midii și vongole - merge perfect cu aroma dulce a roșiilor cherry și gustul spicy de peperoncino, usturoi și vin alb.  Spaghete, creveți, calamar, tentacule de calamar, midii, vongole, roșii cherry, peperoncino, usturoi, vin alb, pătrunjel. 410 gr Alergeni: gluten, crustacee, soia, pește, moluște, amidon.

58 00 
Spaghete cu fructe de mare image
Tagliatelle cu spanac, creveti si zucchini

Când zilele de vară au cunoscut acest preparat, o dragoste iremediabilă s-a legat. Tagliatellele cu spanac, făcute-n casă, sunt completate la fix de zucchini, ca mai apoi să întâlnească aroma inconfundabilă a creveților, dulceața roșiilor cherry și gustul spicy de peperoncino măcinat. Ca orice rețetă italiană care se respectă, nu se putea să lipsească usturoiul și busuiocul proaspăt.  Tagliatelle cu spanac, creveți, roșii cherry, zucchini, peperoncino, usturoi, busuioc, ulei de măsline, pătrunjel. 300 gr Alergeni: gluten, crustacee, soia, pește, amidon.

49 00 
Tagliatelle cu spanac, creveti si zucchini image
Lasagna

Faimosul deliciu italian în straturi are foi de paste făcute în casă și un sos ragù din carne de porc & vită, precum și aromatul sos de roșii și cremosul bechamel. Ca orice rețetă bellisimma din inima Italiei, nu lipsește nici parmezanul, nici mozzarella.  Foi de lasagna, ragu din carne de porc și vită, sos de roșii, sos bechamel, parmezan, mozzarella 450 gr Alergeni: lactoză, gluten, ouă, nucșoară, țelină, amidon.

49 50 
Lasagna image
Tagliatelle Ragu

Classico e autentico! Nelipsita rețetă italiană îți pune în farfurie un ragù aromat și cremos, din carne de porc & vită, cu tagliatelle homemade. 300 gr Tagliatelle, sos de roșii, ragu din carne de porc și vită, parmezan. Alergeni: lactoză, gluten, țelină, amidon.

44 00 
Tagliatelle Ragu image
Supa de ciuperci cu trufe

Mixul colorat de ciuperci, ceapă galbenă, morcovi și dovlecel este completat de aroma inconfundabilă a pastei de trufe. O poți savura în combinație cu crutoane și e alegerea perfectă pentru o zi toridă de vară, când vrei ceva cremos și plin de prospețime. Ciuperci, ceapă galbenă, morcovi, dovlecel, pastă de trufe, crutoane. 350 ml

22 00 
Supa de ciuperci cu trufe image
Paccheri tricolore

Un amore tricolore? Certo! Culoare și savoare la superlativ, într-o rețetă care te face să te-ntrebi de două ori dacă nu cumva ești în Italia. Cu origine napoletană, pastele Paccheri homemade captează toate aromele sosului de roșii cu busuioc, parmezan și ulei aromatizat cu busuioc, presărat cu bucățele cremoase de mozzarella fresca și cu unele mai crocante, de fistic.  Paccheri, mozzarella fresca, fistic, sos de roșii, busuioc, parmezan, ulei aromatizat cu busuioc, unt, pesto. 300 gr Alergeni: lactoză, gluten, oleaginoase, amidon.

60 00 
Paccheri tricolore image
Caserecce făcute în casă cu pesto, mozzarella și roșii uscate

Originare din Sicilia, pastele Caserecce se ondulează și capătă formă zi de zi în bucătăria noastră, ca mai apoi să-și atingă scopul final într-un sos cremos de pesto, mozzarella fresca și roșii uscate, presărat cu muguri de pin.  Caserecce, mozzarella fresca, roșii uscate, muguri de pin, pesto de busuioc, busuioc. 300 gr Alergeni: lactoză, gluten, oleaginoase, amidon.

45 00 
Caserecce făcute în casă cu pesto, mozzarella și roșii uscate image

Burritos Guerrilla

Guerrilla Burrito

Amestecul de ragù de miel este completat de orez și jack cheese răzuită și presărată direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, picco de gallo și sosul de smântână. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar 350 g

52 00 
Guerrilla Burrito image
Cheddar sauce

50 g Brânza cheddar se combină cu pudră de ceapă și jalapeno uscat într-un sos care nu ar trebui să lipsească din combo-ul burrito – los compañeros. Alergeni: lactoză, gluten.

7 00 
Cheddar sauce image
Meniu Mexican

Carnea de porc se amestecă cu orez și cheddar răzuit și presărat direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, salsa și guacamole.Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară alaturi de o portie de cartofi French si un delicious Sos Cheddar. 350/130/50 g

55 90 
Meniu Mexican image
Crispy Chicken Burrito- Pequeñito

Cele două bucăți de pui crispy merg perfect în combinație cu orezul. Acestui mix de arome i se alătură și salata iceberg și sosul de smântână. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar 250 g

28 00 
Crispy Chicken Burrito- Pequeñito image
Meniu Chilli con Carne

Gustul recognoscibil al amestecului de chilli con carne de vită și orez este accentuat de sosul cheddar. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, picco de gallo și sosul de smântână pentru o notă finală freș. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară, alaturi de o portie de cartofi French si un delicious Sos Cheddar. 350/130/50 g

55 90 
Meniu Chilli con Carne image
Beef and Pork Burrito- Pequeñito

Amestecul de ragù de vită și porc este completat de orez și cheddar răzuit și presărat direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, castraveții murați și salsa rossa. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar 250 g

29 00 
Beef and Pork Burrito- Pequeñito image
Chilli con Carne Burrito

Gustul recognoscibil al amestecului de chilli con carne de vită și orez este accentuat de sosul cheddar. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, picco de gallo și sosul de smântână pentru o notă finală freș. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar. 350 g

45 00 
Chilli con Carne Burrito image
Inele de ceapa

150 g  Inelele de ceapă sunt tăvălite prin pesmet, condimentate cu sare și apoi îmbăiate în ulei. Los compañeros nu dezamăgesc niciodată, sunt prieteni cu los burritos por vida. Alergeni: gluten.

19 00 
Inele de ceapa image
Salsa rosso

50 g Roșiile se combină cu jalapeno, ardei gras și usturoi uscat într-un sos care nu ar trebui să lipsească din combo-ul burrito – los compañeros.

7 00 
Salsa rosso image
Mexican Pulled Pork Burrito

Carnea de porc se amestecă cu orez și cheddar răzuit și presărat direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, salsa și guacamole. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar.  350 g

45 00 
Mexican Pulled Pork Burrito image
Sour cream sauce

50 g Smântâna se combină cu maioneză, pudră de ceapă și pudră de usturoi într-un sos care nu ar trebui să lipsească din combo-ul burrito – los compañeros. Alergeni: lactoză.

7 00 
Sour cream sauce image
Meniu Beef and pork

Amestecul de ragù de vită și porc este completat de orez și cheddar răzuit și presărat direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, castraveții murați și salsa rossa. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară alaturi de o portie de cartofi French si un delicios Sos Cheddar. 350/130/50 g

53 90 
Meniu Beef and pork image
Beef and Pork Burrito

Amestecul de ragù de vită și porc este completat de orez și cheddar răzuit și presărat direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, castraveții murați și salsa rossa. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar. 350 g

42 90 
Beef and Pork Burrito image
Cartofi dulci prajiti

130 g Cartofii dulci sunt condimentați cu sare și apoi îmbăiați în ulei. Los compañeros nu dezamăgesc niciodată, sunt prieteni cu los burritos por vida.

17 00 
Cartofi dulci prajiti image
Guacamole

50 g Avocado se combină cu ceapă, ardei roșu gras și pudră de jalapeno într-un sos care nu ar trebui să lipsească din combo-ul burrito – los compañeros

14 00 
Guacamole image
Chilli con Carne Burrito- Pequeñito

Gustul recognoscibil al amestecului de chilli con carne de vită și orez este accentuat de sosul cheddar. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, picco de gallo și sosul de smântână pentru o notă finală freș. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar 250 g

29 00 
Chilli con Carne Burrito- Pequeñito image
Meniu Chilli chicken

Gustul recognoscibil al amestecului de pui chilli și orez este accentuat de sosul cheddar. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg și salsa rossa. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar. alaturi de o portie de cartofi French si un delicios Sos Cheddar. 350/130/50 g

53 90 
Meniu Chilli chicken image
Chilli Chicken Burrito

Gustul recognoscibil al amestecului de pui chilli și orez este accentuat de sosul cheddar. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg și salsa rossa. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar. 350 g

42 90 
Chilli Chicken Burrito image
Cartofi french

130 g Cartofii sunt condimentați cu sare și apoi îmbăiați în ulei. Los compañeros nu dezamăgesc niciodată, sunt prieteni cu los burritos por vida.

12 00 
Cartofi french image
Meniu Crispy

Cele două bucăți de pui crispy merg perfect în combinație cu orezul. Acestui mix de arome i se alătură și salata iceberg și sosul de smântână. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară alaturi de o portie de cartofi French si un delicious Sos Cheddar. 350/130/50 g

55 90 
Meniu Crispy image
Mexican Pulled Pork Burrito- Pequeñito

Carnea de porc se amestecă cu orez și cheddar răzuit și presărat direct pe lipie. Acestei combinații de arome i se alătură și salata iceberg, salsa și guacamole. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar 250 g

29 00 
Mexican Pulled Pork Burrito- Pequeñito image
Crispy Chicken Burrito

Cele două bucăți de pui crispy merg perfect în combinație cu orezul. Acestui mix de arome i se alătură și salata iceberg și sosul de smântână. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară.  Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar.

42 90 
Crispy Chicken Burrito image
Tortilla chips

70 g Nu puteau lipsi cele mai cunoscute chipsuri mexicane. Los compañeros nu dezamăgesc niciodată, sunt prieteni cu los burritos por vida.

12 00 
Tortilla chips image
Veggie Eggs and Chilli Burrito

Amestecul de fajita de legume și fasole roșie este completat de orez și cașcaval răzuit și presărat direct pe lipie.  Acestei combinații de arome i se alătură și oul, salata iceberg, salsa, sosul de smântână și guacamole. Toate ingredientele sunt împachetate muy bien într-o tortilla și pregătite pentru a fi savurate ca o margarita rece pe o plajă din mexic, într-o zi toridă de vară. Alergeni: lactoză, gluten, poate conține urme de țelină și muștar. 350 g

45 00 
Veggie Eggs and Chilli Burrito image
Cartofi steak

130 g

12 00 
Cartofi steak image
Chilli con Carne Bowl

Es muy claro că deliciosul chilli con carne atinge perfecțiunea în compania orezului condimentat cu ceapă, usturoi, curcuma, chimion și boia. Din această combinación nu putea lipsi textura crunchy a salatei iceberg și prospețimea faimosului pico de gallo. Deasupra, sosul cremos de smântână abia așteaptă să fie amestecat cu restul ingredientelor.

35 00 
Chilli con Carne Bowl image
Crispy Chicken Bowl

Bucățelele crispy de pui stau așezate lângă los mejores amigos: orezul condimentat cu ceapă, usturoi, curcuma, chimion & boia și cele două salate pline de prospețime: iceberg & pico de gallo. Deasupra, sosul cremos de smântână abia așteaptă să fie amestecat cu restul ingredientelor.

35 00 
Crispy Chicken Bowl image
Mexican Pulled Pork Bowl

Despacito gătită la foc domol, dar în combinații iuți. Carnea fragedă de porc este franjurată în bucățele delicioase și amestecată c-un sos bbq & tabasco. Alături, orezul condimentat face cunoștință cu salata pico de gallo cu ardei iute și sosul guacamole cu ardei jalapeño. Iar pentru că îți place muy picante, ai extra jalapeño deasupra.

39 00 
Mexican Pulled Pork Bowl image
Nachos Bowl

Los compañeros más famoso joacă rolul principal în cel mai delicios scenariu: chilli con carne aromat, pico de gallo plin de prospețime și un trio de sosuri mexicane, pentru toate gusturile: cremă de smântână, guacamole & salsa rosso.

32 00 
Nachos Bowl image

Coasta lu’ Bontea

Coaste aromate cu cafea + Costadilla + Crispy Wedges

Inspirat de prietenii săi iubitori de cafea, Chef Bontea a învăluit coastele de porc într-un du-te-vino energizant de arome din care nu lipsește mierea, whiskey-ul Jack Daniel`s Honey și sosul de soia. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

84 80 
Coaste aromate cu cafea

Inspirat de prietenii săi iubitori de cafea, Chef Bontea a învăluit coastele de porc într-un du-te-vino energizant de arome din care nu lipsește mierea, whiskey-ul Jack Daniel`s Honey și sosul de soia. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

67 90 
Coaste aromate cu cafea image
Coaste secționate aromate cu cafea

Inspirat de prietenii săi iubitori de cafea, Chef Bontea a învăluit coastele de porc într-un du-te-vino energizant de arome din care nu lipsește mierea, whiskey-ul Jack Daniel`s Honey și sosul de soia. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

54 90 
Coaste secționate aromate cu cafea image
Costacos x2 + Pico de gallo

Poveste de dragoste între coaste și tacos by Chef Bontea. Carnea se desprinde cu lejeritate de pe os și întâlnește îmbrățișarea călduroasă a unei tortilla, mixul de brânzeturi și salata pico de gallo. 390 g

35 90 
Costacos x2 + Pico de gallo image
Costadilla x2 + Pico de gallo

Chef Bontea îți propune o modalitate elegantă de a savura carnea fragedă a coastelor - fără os, într-o quesadilla delicioasă cu piure de roșii, mix de brânzeturi și salată mexicană pico de gallo. 310 g

25 90 
Costadilla x2 + Pico de gallo image
Salată rece de cartofi în sos de muștar

Cartofii albi se combină perfect cu un sos rece de maioneză și muștar. Mărarul, cu aroma sa proaspătă, învăluie amestecul cremos într-o ploaie de verdeață 250 g

10 00 
Salată rece de cartofi în sos de muștar image
Salată de castraveți proaspeți cu mărar

O salată fresh în care prospețimea castraveților e potențată de aroma răcoritoare a mărarului verde și a oțetului. 120 g

8 00 
Salată de castraveți proaspeți cu mărar image
Sos cu ananas

Un sos exotic în care ineditul – aroma de ananas – se combină cu două ingrediente familiare: ketchupul dulce și oțetul de vin. 50 g

6 00 
Sos cu ananas  image
Coaste secționate aromate cu cafea + Costadilla + Crispy Wedges

Inspirat de prietenii săi iubitori de cafea, Chef Bontea a învăluit coastele de porc într-un du-te-vino energizant de arome din care nu lipsește mierea, whiskey-ul Jack Daniel`s Honey și sosul de soia. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

71 80 
Coaste secționate aromate cu cafea + Costadilla + Crispy Wedges image
Coaste dulci cu sos de ananas

Cel care alege mereu neconvenționalul nu lipsește de la nicio masă cu prietenii. Chiar și la cea gătită de Chef Bontea, unde coastele clasice au primit un twist dulce de ananas. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

67 90 
Coaste dulci cu sos de ananas image
Coaste secționate dulci cu sos de ananas

Cel care alege mereu neconvenționalul nu lipsește de la nicio masă cu prietenii. Chiar și la cea gătită de Chef Bontea, unde coastele clasice au primit un twist dulce de ananas. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

54 90 
Coaste secționate dulci cu sos de ananas image
Costacos + Crispy Wedges

Poveste de dragoste între coaste și tacos by Chef Bontea. Carnea se desprinde cu lejeritate de pe os și întâlnește îmbrățișarea călduroasă a unei tortilla, mixul de brânzeturi și cartofii wedges. 285 g

22 90 
Costacos + Crispy Wedges image
Costadilla + Crispy Wedges

Chef Bontea îți propune o modalitate elegantă de a savura carnea fragedă a coastelor - fără os, într-o quesadilla delicioasă cu piure de roșii, mix de brânzeturi și cartofi wedges. 245 g

16 90 
Costadilla + Crispy Wedges image
Salată orientală

Un mix clasic de ingrediente în care prospețimea și culoarea dictează pofta. Măslinele se amestecă printre bucățelele fierte de cartofi albi și ouă, alături de ceapa și pătrunjelul verde. 250 gr

12 00 
Salată orientală image
Salată de castraveți murați

Clasica salată de castraveți murați dulci-acrișori care formează mereu o pereche reușită alături de coastele de porc. 100 g

10 00 
Salată de castraveți murați image
Sos Coca-Cola

O combinație dulce-acrișoară, cu note de miere. Alături de gustul clasic Coca-Cola, sosurile de ketchup, Sriracha și Worchester te încălzesc cu arome intense. 50 g

6 00 
Sos Coca-Cola image
Coaste secționate dulci cu sos de ananas + Costadilla + Crispy Wedges

Cel care alege mereu neconvenționalul nu lipsește de la nicio masă cu prietenii. Chiar și la cea gătită de Chef Bontea, unde coastele clasice au primit un twist dulce de ananas. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

71 80 
Coaste secționate dulci cu sos de ananas + Costadilla + Crispy Wedges image
Coaste dulci cu sos de ananas + Costadilla + Crispy Wedges

Cel care alege mereu neconvenționalul nu lipsește de la nicio masă cu prietenii. Chiar și la cea gătită de Chef Bontea, unde coastele clasice au primit un twist dulce de ananas. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

84 80 
Coaste dulci cu sos de ananas + Costadilla + Crispy Wedges  image
Coaste caramelizate

Dacă iubești gustul din pahar, de ce să nu-l ai și-n farfurie? Chef Bontea răspunde poftelor cu o porție de coaste învelite într-un sos aromat de Coca Cola și Worchester, miere și whiskey Jack Daniel`s Honey. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

67 90 
Coaste caramelizate image
Coaste secționate caramelizate

Dacă iubești gustul din pahar, de ce să nu-l ai și-n farfurie? Chef Bontea răspunde poftelor cu o porție de coaste învelite într-un sos aromat de Coca Cola și Worchester, miere și whiskey Jack Daniel`s Honey. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

54 90 
Coaste secționate caramelizate image
Cartofi wedges în coajă

Cartofi în coajă tăiați în bucățele neregulate și crocante, crispy la exterior și moi pe interior, asezonați cu sare.200 gr

12 00 
Cartofi wedges în coajă image
Salată Coleslaw

Salată crocantă, în care varza albă tăiată cât mai fin e vedeta. Aroma e amplificată de morcov ras, pătrunjel verde și stafide. 150 g

11 00 
Salată Coleslaw image
Sos cu muștar în stil american

Mixul esențelor tari și-al nuanțelor aprinse. Sosul BBQ, mierea și muștarul american cu curcuma se combină într-o glazură dulce-acrișoară alături de sosul de soia și cel Worchester.

6 00 
Sos cu muștar în stil american image
Coaste secționate caramelizate + Costadilla + Crispy Wedges

Dacă iubești gustul din pahar, de ce să nu-l ai și-n farfurie? Chef Bontea răspunde poftelor cu o porție de coaste învelite într-un sos aromat de Coca Cola și Worchester, miere și whiskey Jack Daniel`s Honey. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

71 80 
Coaste secționate caramelizate + Costadilla + Crispy Wedges image
Coaste cu sos BBQ

Chef Bontea nu i-a uitat nici pe cei care apreciază clasicul când vine vorba de-o porție autentică de coaste. Sosul BBQ, muștarul american cu curcuma și mierea se combină într-o glazură delicioasă. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

67 90 
Coaste cu sos BBQ image
Coaste secționate cu sos BBQ

Chef Bontea nu i-a uitat nici pe cei care apreciază clasicul când vine vorba de-o porție autentică de coaste. Sosul BBQ, muștarul american cu curcuma și mierea se combină într-o glazură delicioasă. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

54 90 
Coaste secționate cu sos BBQ image
Cartofi ondulați

Cartofi ondulați crocanți, tăiați în valuri simetrice și asezonați cu sare. 200 gr

12 00 
Cartofi ondulați image
Sos cu ketchup picant

Sos iute și aromat cu peperoncino și ghimbir, care te surprinde cu prospețimea sucului de portocale și dulceața mierii. 50 g

6 00 
Sos cu ketchup picant image
Coaste secționate cu sos BBQ + Costadilla + Crispy Wedges

Chef Bontea nu i-a uitat nici pe cei care apreciază clasicul când vine vorba de-o porție autentică de coaste. Sosul BBQ, muștarul american cu curcuma și mierea se combină într-o glazură delicioasă. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

71 80 
Coaste secționate cu sos BBQ + Costadilla + Crispy Wedges image
Coaste caramelizate + Costadilla + Crispy Wedges

Dacă iubești gustul din pahar, de ce să nu-l ai și-n farfurie? Chef Bontea răspunde poftelor cu o porție de coaste învelite într-un sos aromat de Coca Cola și Worchester, miere și whiskey Jack Daniel`s Honey. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

84 80 
Coaste caramelizate + Costadilla + Crispy Wedges  image
Coaste ușor picante cu pepperoncino

Chef Bontea trimite adepții senzațiilor picante în misiunea de degustare a unor coaste în care clasicul întâlnește ineditul – sosul iute cu peperoncino și ghimbir, combinat cu prospețimea sucului de portocale. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

67 90 
Coaste ușor picante cu pepperoncino image
Coaste secționate ușor picante cu peperoncino

Chef Bontea trimite adepții senzațiilor picante în misiunea de degustare a unor coaste în care clasicul întâlnește ineditul – sosul iute cu peperoncino și ghimbir, combinat cu prospețimea sucului de portocale. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

54 90 
Coaste secționate ușor picante cu peperoncino image
Coaste secționate ușor picante cu peperoncino + Costadilla + Crispy Wedges

Chef Bontea trimite adepții senzațiilor picante în misiunea de degustare a unor coaste în care clasicul întâlnește ineditul – sosul iute cu peperoncino și ghimbir, combinat cu prospețimea sucului de portocale. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 550 g

71 80 
Coaste secționate ușor picante cu peperoncino + Costadilla + Crispy Wedges image
Coaste cu sos BBQ + Costadilla + Crispy Wedges

Chef Bontea nu i-a uitat nici pe cei care apreciază clasicul când vine vorba de-o porție autentică de coaste. Sosul BBQ, muștarul american cu curcuma și mierea se combină într-o glazură delicioasă. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

84 80 
Coaste cu sos BBQ + Costadilla + Crispy Wedges  image
Coaste ușor picante cu pepperoncino + Costadilla + Crispy Wedges

Chef Bontea trimite adepții senzațiilor picante în misiunea de degustare a unor coaste în care clasicul întâlnește ineditul – sosul iute cu peperoncino și ghimbir, combinat cu prospețimea sucului de portocale. Vin la pachet cu garnitura aleasă și sos sau salată. 680 g

84 80 

Racoritoare

Coca Cola 330ml

10 00 
Coca Cola 330ml image
Fanta Orange 330ml

10 00 
Fanta Orange 330ml image
Sprite 330ml

10 00 
Sprite 330ml image
Schweppes Bitter Lemon 330ml

10 00 
Schweppes Bitter Lemon 330ml image
Schweppes Original Mandarin 330ml

10 00 
Schweppes Original Mandarin 330ml image
Schweppes Tonic Water 330ml

10 00 
Schweppes Tonic Water 330ml image
Dorna Izvorul Alb 500ml

9 00 
Dorna Izvorul Alb 500ml image
Dorna Poiana Vinului 500ml

9 00 
Dorna Poiana Vinului 500ml image
Coca-Cola 330ml

10 00 
Coca-Cola 330ml image
Spirte 330ml

10 00 
Spirte 330ml image

Bowl + cartofi french

Promo: Chilli con Carne Bowl + Cadou Cartofi French

Es muy claro că deliciosul chilli con carne atinge perfecțiunea în compania orezului condimentat cu ceapă, usturoi, curcuma, chimion și boia. Din această combinación nu putea lipsi textura crunchy a salatei iceberg și prospețimea faimosului pico de gallo. Deasupra, sosul cremos de smântână abia așteaptă să fie amestecat cu restul ingredientelor.

47 00 
Promo: Chilli con Carne Bowl + Cadou Cartofi French image
Promo: Crispy Chicken Bowl + Cadou Cartofi French

Bucățelele crispy de pui stau așezate lângă los mejores amigos: orezul condimentat cu ceapă, usturoi, curcuma, chimion & boia și cele două salate pline de prospețime: iceberg & pico de gallo. Deasupra, sosul cremos de smântână abia așteaptă să fie amestecat cu restul ingredientelor.

47 00 
Promo: Crispy Chicken Bowl + Cadou Cartofi French image
Nachos Bowl + Cadou Cartofi French

Los compañeros más famoso joacă rolul principal în cel mai delicios scenariu: chilli con carne aromat, pico de gallo plin de prospețime și un trio de sosuri mexicane, pentru toate gusturile: cremă de smântână, guacamole & salsa rosso.

44 00 
Nachos Bowl + Cadou Cartofi French image
Promo: Mexican Pulled Pork Bowl + Cadou Cartofi French

Despacito gătită la foc domol, dar în combinații iuți. Carnea fragedă de porc este franjurată în bucățele delicioase și amestecată c-un sos bbq & tabasco. Alături, orezul condimentat face cunoștință cu salata pico de gallo cu ardei iute și sosul guacamole cu ardei jalapeño. Iar pentru că îți place muy picante, ai extra jalapeño deasupra.

51 00 
Promo: Mexican Pulled Pork Bowl + Cadou Cartofi French image

Cadou Supă de legume

Caserecce făcute în casă cu pesto, mozzarella și roșii uscate + Cadou Supă cremă de legume

Originare din Sicilia, pastele Caserecce se ondulează și capătă formă zi de zi în bucătăria noastră, ca mai apoi să-și atingă scopul final într-un sos cremos de pesto, mozzarella fresca și roșii uscate, presărat cu muguri de pin.  Caserecce, mozzarella fresca, roșii uscate, muguri de pin, pesto de busuioc, busuioc. 300 gr Alergeni: lactoză, gluten, oleaginoase, amidon.

63 00 
Caserecce făcute în casă cu pesto, mozzarella și roșii uscate + Cadou Supă cremă de legume image
Lasagna + Cadou Supă cremă de legume

Faimosul deliciu italian în straturi are foi de paste făcute în casă și un sos ragù din carne de porc & vită, precum și aromatul sos de roșii și cremosul bechamel. Ca orice rețetă bellisimma din inima Italiei, nu lipsește nici parmezanul, nici mozzarella.  Foi de lasagna, ragu din carne de porc și vită, sos de roșii, sos bechamel, parmezan, mozzarella 450 gr Alergeni: lactoză, gluten, ouă, nucșoară, țelină, amidon.

67 50 
Lasagna + Cadou Supă cremă de legume image
Paccheri tricolore + Cadou Supă cremă de legume

Un amore tricolore? Certo! Culoare și savoare la superlativ, într-o rețetă care te face să te-ntrebi de două ori dacă nu cumva ești în Italia. Cu origine napoletană, pastele Paccheri homemade captează toate aromele sosului de roșii cu busuioc, parmezan și ulei aromatizat cu busuioc, presărat cu bucățele cremoase de mozzarella fresca și cu unele mai crocante, de fistic.  Paccheri, mozzarella fresca, fistic, sos de roșii, busuioc, parmezan, ulei aromatizat cu busuioc, unt, pesto. 300 gr Alergeni: lactoză, gluten, oleaginoase, amidon.

60 00 
Paccheri tricolore + Cadou Supă cremă de legume image
Rigatoni cu cârnați, hribi și sos de brânză + Cadou Supă cremă de legume

Faci cunoștință cu o porție sățioasă de paste făcute în casă, perfectă pentru iubitorii de carne. Sosul cremos taleggio se combină cu bucățele de cârnați, speck și hribi, alături de ingredientul cel de toate zilele, parmezanul. Rigatoni, carnați, hribi, sos taleggio, parmezan, speck, lapte, pătrunjel verde, ceapă galbenă, ulei de măsline. 350 gr Alergeni: lactoză, gluten, amidon.

64 00 
Rigatoni cu cârnați, hribi și sos de brânză + Cadou Supă cremă de legume image
Rigatoni quatro formaggi cu fistic + Cadou Supă cremă de legume

Ciao a tutti i formaggi! Și cu fistic, pe deasupra! E clar o farfurie care-ți aduce zâmbetul pe buze și sclipirea în ochi, chiar de la prima privire. Are sos cremos de parmezan, mozzarella, emmental & gorgonzola și paste rigatoni proaspete, homemade.  Rigatoni, parmezan, mozzarella, emmental, gorgonzola, fistic, smântână lichidă. 350 gr Alergeni: lactoză, gluten, oleaginoase, soia, amidon.

63 00 
Rigatoni quatro formaggi cu fistic + Cadou Supă cremă de legume image
Spaghete cu fructe de mare + Cadou Supă cremă de legume

Spaghetele făcute în casă vor vacanță în farfurie și briza mării în arome. Combinația de fructe de mare - creveți, calamari, tentacule de calamar, midii și vongole - merge perfect cu aroma dulce a roșiilor cherry și gustul spicy de peperoncino, usturoi și vin alb.  Spaghete, creveți, calamar, tentacule de calamar, midii, vongole, roșii cherry, peperoncino, usturoi, vin alb, pătrunjel. 410 gr Alergeni: gluten, crustacee, soia, pește, moluște, amidon.

76 00 
Spaghete cu fructe de mare + Cadou Supă cremă de legume image
Tagliatelle ragu + Cadou Supă cremă de legume

Classico e autentico! Nelipsita rețetă italiană îți pune în farfurie un ragù aromat și cremos, din carne de porc & vită, cu tagliatelle homemade.  Tagliatelle, sos de roșii, ragu din carne de porc și vită, parmezan. 300 gr Alergeni: lactoză, gluten, țelină, amidon.

62 00 
Tagliatelle ragu + Cadou Supă cremă de legume image
Tagliatelle cu spanac, creveți și dovlecei + Cadou Supă cremă de legume

Când zilele de vară au cunoscut acest preparat, o dragoste iremediabilă s-a legat. Tagliatellele cu spanac, făcute-n casă, sunt completate la fix de zucchini, ca mai apoi să întâlnească aroma inconfundabilă a creveților, dulceața roșiilor cherry și gustul spicy de peperoncino măcinat. Ca orice rețetă italiană care se respectă, nu se putea să lipsească usturoiul și busuiocul proaspăt.  Tagliatelle cu spanac, creveți, roșii cherry, zucchini, peperoncino, usturoi, busuioc, ulei de măsline, pătrunjel. 300 gr Alergeni: gluten, crustacee, soia, pește, amidon.

67 00 
Tagliatelle cu spanac, creveți și dovlecei + Cadou Supă cremă de legume image