Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Antipasto Sosuri Dolci Apă minerală Răcoritoare Bio Bere Produse Bacanie: Branzeturi Produse Bacanie: Prosciutto si Salam Produse Bacanie: Conserve Produse Bacanie: Ulei si Otet Produse Bacanie: Paste si Orez
Sara Floreasca cover image
Sara Floreasca logo

Sara Floreasca

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Acceptă tichete de masă
Da
Ridicare personală
Deschide la 08:00
Sara Floreasca este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Antipasto

Bresaola, Parmezan, Rucola 200gr

200 g

90 00 
Platou Pecorino romano cu masline 250gr

150g

50 00 
Gustare Regala cu Pinsa 800gr

Selecție premium de mezeluri, brânzeturi și legume în ulei 800 gr

Indisponibil
Platou cu Parmezan Reggiano și măsline

150 gr

Indisponibil

Sosuri

Sos picant

9 00 
Sos dulce

9 00 
Sos spicy oil

9 00 

Dolci

Bacio Caraibico

130 g

60 00 
Bacio Caraibico image
Baba al Ruhm

130 gr.

60 00 
Baba al Ruhm image
Prajitura Ricotta Pere e Ciocolatto

130 g

60 00 
Prajitura Ricotta Pere e Ciocolatto image
Oro Puro

130 g

60 00 
Oro Puro image
Chicco di cafe

130 g

60 00 
Chicco di cafe image
Tiramisu Classico DB

130 g

60 00 
Delizia al Limone

130 g

60 00 
Delizia al Limone image
Baba al Limoncello

130 g

60 00 
Baba al Limoncello image
Prajitura Panarea

60 00 
Prajitura Panarea image
Prajitura Carezza di Mandorle Sal de Riso

60 00 
Prajitura Carezza di Mandorle Sal de Riso image
Prajitura Babamisu

60 00 
Prajitura Babamisu image
Cassata Siciliana

130 gr.

60 00 
Cassata Siciliana image

Apă minerală

Apa plata Acqua Filette 470 ML (STICLA)

Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.

18 00 
Apa minerala Acqua Filette 470 ML (STICLA)

Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.

18 00 
Apa plata Acqua Filette 0.750 l

Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.

24 00 
Apa minerala Acqua Filette 0.750 l

Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.

24 00 

Răcoritoare Bio

Chinotto Bevande Futuriste Cortese

275 ml

28 00 
Apa tonica Cortese 275ml

28 00 
Aranciata Bionda Cortese 275ml

28 00 
Cola Cortese 275ml

28 00 
Limonada Cortese 275ml

28 00 

Bere

Bajadera IPA Indian Pale Ale 5.6%

330 ml

28 00 
Bajadera (IPA Indian Pale Ale) 5.6% 75 cl

750 ml

49 00 
Moonella German Ale 4,8%

330 ml

28 00 
Moonella (German Ale) 4,8%

750 ml

49 00 
Bislakka Amber Ale 5.7%

750 ml

49 00 
Bislakka (amber ale) 5.7%

330 ml

28 00 
Orzobruno (Stout Dark Beer) 6.0%

330 ml

28 00 
Orzobruno Stout Dark Beer 6.0%

750 ml

49 00 
Indomitus (Belgian Blond Ale) 6.8%

330 ml

28 00 
Indomitus Belgian Blond Ale 6.8%

750 ml

49 00 
Domabianca Bere Alba 4,4%

330 ml

28 00 
Domabianca (Bere Alba) 4,4%

750 ml

49 00 

Produse Bacanie: Branzeturi

Burrata cu trufe Mugella 100gr

25 00 
Occelli al Castagno 80gr

Brânză din lapte de vacă maturată în foi de castan - 80 g

50 00 
Occelli al fieno maggengo 80gr

Brânză din lapte de capră și vacă maturată în fin alpin și mușețel - 80 g

50 00 
Castelmagno D Alpeggio

80 g

78 00 
Castelmagno di Montagna

80gr.

65 00 
Occelli in vin Barolo 80gr

Brânză din lapte de vacă, capră maturată în boasca de vin Barolo 80 gr

42 00 
Unt Beppino Occelli 200gr

Untul de la Beppino Occeli este produs din lapte proaspat de vaca centrifugat. Laptele este supus unor procese de filtrare la temperatura scazuta. Se obtine o crema de lapte dulce, nu acida, deoarece nu este afectata de fermentare. Atat modelarea untului in forme speciale de lemn cat si ambalarea lui se face si astazi manual. Quality Italian Awards 2021. Min. 82% Grasime. 200gr

50 00 
Unt Beppino Occelli 250gr

Untul de la Beppino Occeli este produs din lapte proaspat de vaca centrifugat. Laptele este supus unor procese de filtrare la temperatura scazuta. Se obtine o crema de lapte dulce, nu acida, deoarece nu este afectata de fermentare. Atat modelarea untului in forme speciale de lemn cat si ambalarea lui se face si astazi manual. Quality Italian Awards 2021. Min. 82% Grasime. 250gr

60 00 
Branza Scamorza Afumata Murgela 250GR

Dragoste la prima vedere pentru pasionatii de branza. Cand este supusa procesului natural de afumare, scamorza elibereaza un miros distinctiv. Trecând din exterior în interior în timp ce o tăiați, puteți experimenta și o schimbare a culorii: nuanțe de chihlimbar care se amestecă într-un ton alb.

43 00 
Unt cu trufe Negre de Vara Terre Sanpietrese 75gr

Trufele de vara sunt feliate subtire si sunt lasate la conservare in unt. Untul folosit este din zona Alto Molise. Are un gust delicat si peristent.

60 00 
Unt cu trufe Negre de Vara Terre Sanpietrese 75gr image
Branza Mozzarella Boccone Murgela 200GR

Bilele de mozzarella produse de Caseificio Palazzo urmează una dintre cele mai vechi rețete din Puglia și sunt întotdeauna perfecte dacă sunt însoțite de roșii proaspete, ulei de măsline extra virgin și busuioc proaspăt. Datorită absenței cheagului animal pentru producția sa, perlele de mozzarella au fost certificate ca produs vegetarian de către „Associazione Vegetariana Italiana” (Asociația Vegetariană Italiană).

34 00 
Parmigiano Reggiano 24 luni Moderna /100g

Parmigiano Reggiano este una dintre cele mai vechi branzeturi DOP (denumire de origine protejata) italiene. Productia se face in provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna. Aceasta este zona care gazduieste 3000 de ferme in care vacile sunt hranite cu furaje cultivate local intr - un mediu protejat. Este preparat din lapte de vaca, sare, cheag.

29 00 
Parmigiano Reggiano 24 luni Moderna /100g image
Branza Scamorza Bianca Murgela 250 gr

Pasta din cas de vaca de culoare alba, moale si elastica, o capodopera a traditiei lactate Apuliene. Scamorza Murgela Nu contine Cheag, de aceea a primit certificare vegetariana de catre Asociatia Vegetariana Italiana.

40 00 
Grana Padano DOP Cremona 125gr

Branza tare, sarata cu gust puternic si unic. Poate fi servita ca aperitiv, rasa peste paste sau impreuna cu un vin rose spumant. Grana Padano este natural lipsit de lactoză datorită caracteristicilor procesului său de producție și maturare.Este preparata din lapte de vaca, sare, cheag, lisozima din ou. A se pastra la o temperatura intre +4 / +8°C. /

27 00 
Branza Pecorino Romano Lazio DOP /100g

Branza maturata - minim 120 zile - produsa cu lapte proaspat de oaie, care provine numai din agricultura locala. Poate fi asezonata cu masline, carnuri crud uscate italiene, dar si impreuna cu un vin Chianti.

30 00 
Branza Caciotta Dolcecassia I Buonatavola /100g

17 00 
Branza ''Lucifero'' cu Ardei Iute I Buonatavola /100g

Produs făcute doar cu lapte din pășunile din Lazio. Branza maturata intre 35-45 de zile realizata din lapte de vacă și oaie si aromatizata cu ardei iute.

22 00 
Branza Lucifero cu Piper I Buonatavola /100g

Produs făcute doar cu lapte din pășunile din Lazio. Branza maturata intre 35-45 de zile realizata din lapte de vacă și oaie si aromatizata cu ardei iute.

22 00 
Unt Beppino Occelli 125gr

Untul de la Beppino Occeli este produs din lapte proaspat de vaca centrifugat. Laptele este supus unor procese de filtrare la temperatura scazuta. Se obtine o crema de lapte dulce, nu acida, deoarece nu este afectata de fermentare. Atat modelarea untului in forme speciale de lemn cat si ambalarea lui se face si astazi manual. Quality Italian Awards 2021. Min. 82% Grasime. 125gr

35 00 
Burrata Puglia Bicchiere Murgela 120GR

23 00 
Occelli al Malto d’Orzo si Whisky 80gr

Brânză specială gran riserva din lapte de vacă, maturată minim 14 luni, ținută în orz și whisky - 80 g

Indisponibil

Produse Bacanie: Prosciutto si Salam

Porchetta de Ariccia IG.P. de la CIOLI EGIDIO /100g

Porchetta di Ariccia se mândrește cu o tradiție milenară. Porchetta di Ariccia IGP se obține datorită unui proces complet manual, după selectarea materiei prime conform parametrilor stabiliți în „Regulamentul de producție al Porchettei di Ariccia IGP”. Porțiunea anatomică a părții de porc cuprinsa între a treia vertebră dorsală și ultima vertebră lombară se condimenteaza cu sare de mare fină, piper negru, usturoi și rozmarin (fără a se adăuga conservanți) și se leaga cu sfoară naturală din fibre. După ce se coace incet timp de cateva ore la cuptor, bucata de carne poate avea o greutate cuprinsă între 7 și 13 kg. Extern are culoarea maro tipică crustei, care este foarte crocantă și gustoasă, intern, în schimb, carnea capătă o culoare între alb și roz, cu gust aromat .

25 00 
Mortadella Simona cu fistic /100g

Mortadella, fabricată în Bologna, doar din bucăți proaspete de carne de porc provenita din Italia, are o aromă delicată, dar parfumată. Creata ca o alternativă la aromele tradiționale bologneze, Mortadella Simona este deosebit de pură și ușor de digerat. Adăugarea de fistic Bronte verde smarald creează o notă distinctivă de culoare în acest produs unic.

22 00 
Salam Spianata Piccante Ibis /100g

Este folosită doar cea mai bună carne de porc italiană,carnea se macină la mărimea unui bob de orez, dreasă cu sare, usturoi, boabe de piper negru rupte și piper alb măcinat. Feliile sunt de o culoare roșie rubin cu o aromă armonioasă bine definită și o aromă delicată ușoară.

20 00 
Salam Milano /100g

Salamul Milano este un salam rafinat care se face în nordul Italiei, este salamul favorit al italienilor.

20 00 
Salam Ventricina Piccante /100g

20 00 
Prosciutto San Danielle Testa e Molinaro /100g

Prosciutto San Daniele - moale, rafinat, delicat maturat intre 14 si 17 luni. Carnea este procesata conform tehnicilor traditionale, se odihneste cel putin timp de 14 luni in microclimatul dealurilor San Daniele pana cand atinge calitatea absoluta certificata a consortiului Testa e Molinaro.

40 00 
Prosciutto crudo Maturat 24 luni Dok dall'Ava- 80gr

74 00 
Prosciutto crudo Maturat 36 luni Dok dall'Ava- 60gr

Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.

110 00 
Prosciutto crudo Maturat 48 luni Dok dall'Ava- 60gr

Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.

140 00 
PROSCIUTTO CRUDO DEZOSAT DE PARMA /100g

38 00 
Prociutto Cotto Maialino D'Oro /100g

Jambonele fierte marca Maialino d’oro sunt preparate urmând o veche reteta italiana, gustul și mirosul se obțin prin infuzie de ierburi si condimente, ca în trecut. Numai cele mai bune jamboane de porc, dupa o verificare a calitatii vor fi Maialino D'oro.

22 00 
Pancetta cu Piper Bisesti /100g

Pancetta Bisesti este creata din carne de porc de inalta calitate. Dupa ce se lasa la maturat in sare aceasta este condimentata cu piper si ierburi aromate.

20 00 
Guanciale Bisesti /100g

Guanciale Bisesti este o sunca de porc lasata la maturat timp de 6 luni condimentata cu sare piper si mirodenii. Bisesti Srl este o companie tânără, dar bazată pe experiența și tradiția meșterilor măcelari. Astăzi, în unitatea modernă și funcțională din Pomezia (Roma), sunt produse, exclusiv cu carne de porc italiană, specialități tipice ale măcelăriei de porc Lazio.

20 00 
Speck della Valtellina /100g

Speck este un tip de sunca din pulpa slaba de porc, prelucrata manual si afumata usor pentru a crea un produs cu un parfum delicat, o aroma dulce si o culoare roz distincitva.

23 00 
Bresaola Punta D'Anca di Valtellina /100g

Bresaola este o specialitate din carne de vita macerata cu sare si condimentata cu nucsoara si scortisoara, obtinuta prin uscarea la aer timp de doua-trei luni. Bresaola este servita ca antipasto feliata foarte fin. Mottolini produce bresaola din anul 1986 in localitatea Poggiridenti in Valtellina.

42 00 
Prosciutto crudo Maturat 16 luni Dok dall'Ava- 80gr

Indisponibil

Produse Bacanie: Conserve

Ton file ulei extravirgin de masline biologic 170 g

Pentru a satisface interesul crescând al consumatorilor pentru produsele sănătoase și compania noastră oferă file de ton în ulei de măsline extravirgin provenit din agricultura ecologică, care nu folosește substanțe chimice sintetice și OMG-uri. Pentru producerea fileurilor Callipo folosim doar ton albastru întreg, gătit și curățat în Italia, pus manual în borcane. Rezultatul este un produs autentic, gustos, cu calități nutriționale excelente, potrivit mai ales pentru cei care preferă o dietă sănătoasă, pentru copii sau pentru cei care iubesc pur și simplu un gust intens și rafinat.

70 00 
Ton file in suc propriu (borcan) 200GR

Calitatea fileurilor Callipo in suc propriu are un plus fiind adaugata sare iodata Presal care pastreaza continutul constant de iod chiar si dupa gatire. Fileurile de ton Yellowfin in suc natural din borcane de sticlă sunt produse cu materii prime atent selectate prin adăugare de apă și sare pentru a menține gustul tonului neschimbat. Sunt potrivite pentru cei care caută un produs cu un conținut scăzut de grăsimi (mai puțin de 1%). Disponibil și în ulei de măsline.

53 00 
Ton Callipo in ulei de masline 80gr x 3

Fileuri de ton Yellowfin caracterizat printr-o carne fragedă, compactă, roz deschisa la culoare si destul de slabă.

38 00 
Ton Callipo in suc propriu 80 gr x 3

Fileuri de ton Yellowfin caracterizat printr-o carne fragedă, compactă, roz deschisa la culoare si destul de slabă. Tonul natural Callipo este potrivit pentru cei care caută un produs cu un conținut scăzut de grăsimi (mai puțin de 1%). Datorită conținutului ridicat de proteine, este ideal pentru copii și adolescenți și pentru cei care, practicând sport, aleg o dietă sănătoasă și echilibrată.

38 00 
Macrou file in ulei extravirgin de masline Callipo 290 gr

Fileurile de macrou Callipo sunt produse printr-un proces complet manual și cu o prelucrare exclusiv din fileuri proaspete. Sunt bogate în Omega 3, acizii grași polinesaturați esențiali pentru buna funcționare a organismului.

85 00 
File ton Callipo in ulei extravirgin de masline 170gr

Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate și îl prelucrăm complet în Italia, în fabrica Maierato (VV), urmând o tradiție veche de secole în Calabria. După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri și le punem din nou în borcane cu mâna, urmând reguli stricte de igienă și siguranță alimentară. Apoi le condimentăm mult timp, pentru a vă garanta acea aromă intensă și inimitabilă.

50 00 
File de ton in ulei extravirgin de masline Callipo 550gr

Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate și îl prelucrăm complet în Italia, în fabrica Maierato (VV), urmând o tradiție veche de secole în Calabria. După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri și le punem din nou în borcane cu mâna, urmând reguli stricte de igienă și siguranță alimentară. Apoi le condimentăm mult timp, pentru a vă garanta acea aromă intensă și inimitabilă.

180 00 
File de ton in Ulei extravirgin de masline Callipo 300gr

Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate și îl prelucrăm complet în Italia, în fabrica Maierato (VV), urmând o tradiție veche de secole în Calabria. După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri și le punem din nou în borcane cu mâna, urmând reguli stricte de igienă și siguranță alimentară. Apoi le condimentăm mult timp, pentru a vă garanta acea aromă intensă și inimitabilă.

100 00 
File ansoa in ulei extravirgin de masline Callipo 310gr

Hamsiile Mediteranei prelucrate complet manual.

125 00 
Callipo File din burta de ton in ulei extravirgin de masline 125 GR

Fileul din burta de ton Yellowfin este obtinut din muschiul ventral care fiind tesut cu grasime este mai moale si mai gustos. Prelucrarea se efectueaza in Italia si este strict manuala, conform traditiei pe care familia Callipo a predat-o timp de 5 generatii.

58 00 
Callipo Ton File in Apa de Mare Filtrata Aquamaris 170 g

File de ton cu apa filtrata din marea Mediterana. Asigura un nivel crescut de magneziu si potasiu, fara adaos de sare.

62 00 

Produse Bacanie: Ulei si Otet

Ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 250 ml

Pentru ochi, uleiul are o frumoasă culoare galben-auriu intens, cu nuanțe delicate de verde clar. Olfactiv este precis și cuprinzător, este înzestrat cu note de roșie, țelină și piper negru, la care se adaugă anghinare, salată și cicoare. Ca si gust este elegant, cu tonuri de plante, mentă, busuioc și salvie în evidență. Cultivare: Itrana, Moraiolo, Leccino Altitudine: Deal and Munte (150m/600m a.s.l.) Sistem de cultivare: Polyconic Vas Culegere: Manual, cu mana, zilnic Extragere: Presat la rece in ciclu continuu

68 00 
Ulei de masline cu portocale Quattrochiocchi 250 ml

Uleiurile infuzate se obțin cu uleiul nostru de măsline extravirgin Quattrociocchi. Măslinele, citricele și condimentele sunt presate la rece împreună. Fiecare dintre produsele noastre este realizat conform rețetei tradiționale. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate și organice.

63 00 
Ulei de masline aromatizat Trufe Quattrochiocchi 250 ml

Uleiurile infuzate se obțin cu uleiul nostru de măsline extravirgin Quattrociocchi. Măslinele, citricele și condimentele sunt presate la rece împreună. Fiecare dintre produsele noastre este realizat conform rețetei tradiționale. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate și organice.

85 00 
Ulei de masline aromatizat Lamaie Quattrochiocchi 250 ml

Uleiurile infuzate se obțin cu uleiul nostru de măsline extravirgin Quattrociocchi. Măslinele, citricele și condimentele sunt presate la rece împreună. Fiecare dintre produsele noastre este realizat conform rețetei tradiționale. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate și organice.

63 00 

Produse Bacanie: Paste si Orez

Fettuccine al Tartufo Terra Sanpietrese 400gr

Tagliatelle realizate cu cele mai fine trufe negre de vara de la Alto Molise. Ingrediente: grâu dur, ouă, trufă neagră de vară (T. Aestivum Vitt) 2%, arome. VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 g: Energie Kj 1629 / Kcal 384 / Grăsimi 1,4 g (din care saturate 0,5 g) / Carbohidrați 78 g (din care zaharuri 1,9 g) / Fibre 3,8 g / Proteine ​​13 g / Sare 0,06 g

58 00 
Fettuccine al Tartufo Terra Sanpietrese 400gr image
Riso Carnaroli Musso 1kg

Gătirea 18 minute. Ideal pentru risotto. Orez tipic din zona Baraggia Biellese și Vercellese. Boabă cu o consistență mai mare și mai puțin lipicioasă decât alte soiuri.

70 00 
Riso Carnaroli  Musso 1kg image
Paste Casarecce Garofalo 500g

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

20 00 
Paste Casarecce Garofalo 500g image
Paste Spaghetti Garofalo 500gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

17 00 
Paste Calamarata Garofalo 500g

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

17 00 
Paste Penne Ziti Rigate Garofalo 500 gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

17 00 
Paste Fusilli Garofalo 500 gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia.

17 00 
Paste Linguine Garofalo 500gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

17 00 
Paste Rigatoni Garofalo 500gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia.

17 00 
Paste Schiaffoni Garofalo 500gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

17 00 
Paste Tagliatelle Nido Garofalo 500gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia

17 00 
Paste Spaghete Bio Garofalo 500gr

Pastele integrale BIO de la Garofalo impresionează prin gustul excelent și cea mai bună calitate organică. Conțin vitamine și minerale importante și sunt bogate în fibre.

20 00 
Paste Fettucce Bio Garofalo 500gr

Pastele integrale BIO de la Garofalo impresionează prin gustul excelent și cea mai bună calitate organică. Conțin vitamine și minerale importante și sunt bogate în fibre.

20 00 
Paste Penne rigate fara gluten Garofalo 400gr

Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia.

27 00 
Paste Fusillone fara gluten Garofalo 400gr

O versiune gigantică a formei tradiționale de fusilli din sudul Italiei, aceste Fusillone au mai mult de o răsucire. Sunt făcute cu cele mai bune ingrediente și sunt modalitatea perfectă de a aduce un gust cu adevărat, nebunesc, profund italian în bucătăria ta. Sunt făcute și cu făină de porumb și orez - deci sunt complet fără gluten.

27 00 
Paste Spaghetti Marulo 500 gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00 
Paste Linguine Marulo 500 gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00 
Paste Calamarata Marulo 500gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00 
Paste Rigatoni Marulo 500 gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00 
Paste Casarecce Marulo 500 gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00 
Paste Paccheri Marulo 500 gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00 
Paste Penne Marulo 500 gr

Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.

38 00