Sara - Floreasca
Antipasto
Platou cu Parmezan Reggiano și măsline
150 gr
65,00Bresaola, Parmezan, Rucola 200gr
200 g
105,00Platou Pecorino romano cu masline 250gr
150g
65,00Gustare Regala cu Pinsa 800gr
Selecție premium de mezeluri, brânzeturi și legume în ulei 800 gr
IndisponibilSosuri
Sos picant
9,00Sos dulce
9,00Sos spicy oil
9,00Dolci
Bacio Caraibico
130 g
60,00Baba al Ruhm
130 gr.
60,00Prajitura Ricotta Pere e Ciocolatto
130 g
60,00Oro Puro
130 g
60,00Chicco di cafe
130 g
60,00Tiramisu Classico DB
130 g
60,00Delizia al Limone
130 g
60,00Baba al Limoncello
130 g
60,00Prajitura Panarea
60,00Prajitura Carezza di Mandorle Sal de Riso
60,00Prajitura Babamisu
60,00Cassata Siciliana
130 gr.
60,00Răcoritoare Bio
Chinotto Bevande Futuriste Cortese
275 ml
35,00Apa tonica Cortese 275ml
35,00Aranciata Bionda Cortese 275ml
35,00Cola Cortese 275ml
35,00Limonada Cortese 275ml
35,00Bere
BIRRA VERTIGA ANGHELLES 4.9%
330 ml
40,00Bajadera IPA Indian Pale Ale 5.6%
330 ml
45,00Bajadera (IPA Indian Pale Ale) 5.6% 75 cl
750 ml
75,00Moonella German Ale 4,8%
330 ml
45,00Moonella (German Ale) 4,8%
750 ml
75,00Bislakka Amber Ale 5.7%
750 ml
75,00Bislakka (amber ale) 5.7%
330 ml
45,00Orzobruno (Stout Dark Beer) 6.0%
330 ml
45,00Orzobruno Stout Dark Beer 6.0%
750 ml
75,00Indomitus (Belgian Blond Ale) 6.8%
330 ml
45,00Indomitus Belgian Blond Ale 6.8%
750 ml
75,00Domabianca Bere Alba 4,4%
330 ml
45,00Domabianca (Bere Alba) 4,4%
750 ml
75,00Apă minerală
Apa plata Acqua Filette 470 ML (STICLA)
Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.
25,00Apa minerala Acqua Filette 470 ML (STICLA)
Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.
25,00Apa plata Acqua Filette 0.750 l
Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.
35,00Apa minerala Acqua Filette 0.750 l
Filette, apa minerala renumita pentru puritate, care izvorăște de la sursa Guarcino la 900 de metri înălțime deasupra nivelului mării, în cadrul verde și nealterat al munților din Lazio. Absența arsenicului, absența aproape totală a nitraților, cu conținut scăzut de sodiu și reziduurile perfect echilibrate fac din Filette apă prețioasă pentru sănătate și deosebit de potrivită pentru utilizarea zilnică.
35,00Produse Bacanie: Branzeturi
Burrata cu trufe Mugella 100gr
30,00Unt Beppino Occelli 200gr
Untul de la Beppino Occeli este produs din lapte proaspat de vaca centrifugat. Laptele este supus unor procese de filtrare la temperatura scazuta. Se obtine o crema de lapte dulce, nu acida, deoarece nu este afectata de fermentare. Atat modelarea untului in forme speciale de lemn cat si ambalarea lui se face si astazi manual. Quality Italian Awards 2021. Min. 82% Grasime. 200gr
57,00Unt Beppino Occelli 125gr
Untul de la Beppino Occeli este produs din lapte proaspat de vaca centrifugat. Laptele este supus unor procese de filtrare la temperatura scazuta. Se obtine o crema de lapte dulce, nu acida, deoarece nu este afectata de fermentare. Atat modelarea untului in forme speciale de lemn cat si ambalarea lui se face si astazi manual. Quality Italian Awards 2021. Min. 82% Grasime. 125gr
35,00Unt Beppino Occelli 250gr
Untul de la Beppino Occeli este produs din lapte proaspat de vaca centrifugat. Laptele este supus unor procese de filtrare la temperatura scazuta. Se obtine o crema de lapte dulce, nu acida, deoarece nu este afectata de fermentare. Atat modelarea untului in forme speciale de lemn cat si ambalarea lui se face si astazi manual. Quality Italian Awards 2021. Min. 82% Grasime. 250gr
68,00Burrata Puglia Bicchiere Murgela 120GR
30,00Branza Pecorino Romano Lazio DOP /100g
Branza maturata - minim 120 zile - produsa cu lapte proaspat de oaie, care provine numai din agricultura locala. Poate fi asezonata cu masline, carnuri crud uscate italiene, dar si impreuna cu un vin Chianti.
30,00Branza ''Lucifero'' cu Ardei Iute I Buonatavola /100g
Produs făcute doar cu lapte din pășunile din Lazio. Branza maturata intre 35-45 de zile realizata din lapte de vacă și oaie si aromatizata cu ardei iute.
22,00Branza Lucifero cu Piper I Buonatavola /100g
Produs făcute doar cu lapte din pășunile din Lazio. Branza maturata intre 35-45 de zile realizata din lapte de vacă și oaie si aromatizata cu ardei iute.
22,00Branza Caciotta Dolcecassia I Buonatavola /100g
17,00Branza Mozzarella Boccone Murgela 200GR
Bilele de mozzarella produse de Caseificio Palazzo urmează una dintre cele mai vechi rețete din Puglia și sunt întotdeauna perfecte dacă sunt însoțite de roșii proaspete, ulei de măsline extra virgin și busuioc proaspăt. Datorită absenței cheagului animal pentru producția sa, perlele de mozzarella au fost certificate ca produs vegetarian de către „Associazione Vegetariana Italiana” (Asociația Vegetariană Italiană).
50,00Branza Scamorza Afumata Murgela 250GR
Dragoste la prima vedere pentru pasionatii de branza. Cand este supusa procesului natural de afumare, scamorza elibereaza un miros distinctiv. Trecând din exterior în interior în timp ce o tăiați, puteți experimenta și o schimbare a culorii: nuanțe de chihlimbar care se amestecă într-un ton alb.
50,00Branza Scamorza Bianca Murgela 250 gr
Pasta din cas de vaca de culoare alba, moale si elastica, o capodopera a traditiei lactate Apuliene. Scamorza Murgela Nu contine Cheag, de aceea a primit certificare vegetariana de catre Asociatia Vegetariana Italiana.
50,00Unt cu trufe Negre de Vara Terre Sanpietrese 75gr
Trufele de vara sunt feliate subtire si sunt lasate la conservare in unt. Untul folosit este din zona Alto Molise. Are un gust delicat si peristent.
IndisponibilOccelli al Castagno 80gr
Brânză din lapte de vacă maturată în foi de castan - 80 g
IndisponibilOccelli al fieno maggengo 80gr
Brânză din lapte de capră și vacă maturată în fin alpin și mușețel - 80 g
IndisponibilOccelli in vin Barolo 80gr
Brânză din lapte de vacă, capră maturată în boasca de vin Barolo 80 gr
IndisponibilOccelli al Malto d’Orzo si Whisky 80gr
Brânză specială gran riserva din lapte de vacă, maturată minim 14 luni, ținută în orz și whisky - 80 g
IndisponibilCastelmagno D Alpeggio
80 g
IndisponibilCastelmagno di Montagna
80gr.
IndisponibilParmigiano Reggiano 24 luni Moderna /100g
Parmigiano Reggiano este una dintre cele mai vechi branzeturi DOP (denumire de origine protejata) italiene. Productia se face in provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna. Aceasta este zona care gazduieste 3000 de ferme in care vacile sunt hranite cu furaje cultivate local intr - un mediu protejat. Este preparat din lapte de vaca, sare, cheag.
IndisponibilGrana Padano DOP Cremona 125gr
Branza tare, sarata cu gust puternic si unic. Poate fi servita ca aperitiv, rasa peste paste sau impreuna cu un vin rose spumant. Grana Padano este natural lipsit de lactoză datorită caracteristicilor procesului său de producție și maturare.Este preparata din lapte de vaca, sare, cheag, lisozima din ou. A se pastra la o temperatura intre +4 / +8°C. /
IndisponibilProduse Bacanie: Prosciutto si Salam
Mortadella Simona cu fistic /100g
Mortadella, fabricată în Bologna, doar din bucăți proaspete de carne de porc provenita din Italia, are o aromă delicată, dar parfumată. Creata ca o alternativă la aromele tradiționale bologneze, Mortadella Simona este deosebit de pură și ușor de digerat. Adăugarea de fistic Bronte verde smarald creează o notă distinctivă de culoare în acest produs unic.
22,00Salam Spianata Piccante Ibis /100g
Este folosită doar cea mai bună carne de porc italiană,carnea se macină la mărimea unui bob de orez, dreasă cu sare, usturoi, boabe de piper negru rupte și piper alb măcinat. Feliile sunt de o culoare roșie rubin cu o aromă armonioasă bine definită și o aromă delicată ușoară.
20,00Salam Milano /100g
Salamul Milano este un salam rafinat care se face în nordul Italiei, este salamul favorit al italienilor.
20,00Salam Ventricina Piccante /100g
20,00Prosciutto San Danielle Testa e Molinaro /100g
Prosciutto San Daniele - moale, rafinat, delicat maturat intre 14 si 17 luni. Carnea este procesata conform tehnicilor traditionale, se odihneste cel putin timp de 14 luni in microclimatul dealurilor San Daniele pana cand atinge calitatea absoluta certificata a consortiului Testa e Molinaro.
40,00Prosciutto crudo Maturat 36 luni Dok dall'Ava- 60gr
Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.
110,00Prosciutto crudo Maturat 48 luni Dok dall'Ava- 60gr
Procesul de feliere al bucatii de carne este realizat manual.
140,00PROSCIUTTO CRUDO DEZOSAT DE PARMA /100g
38,00Prociutto Cotto Maialino D'Oro /100g
Jambonele fierte marca Maialino d’oro sunt preparate urmând o veche reteta italiana, gustul și mirosul se obțin prin infuzie de ierburi si condimente, ca în trecut. Numai cele mai bune jamboane de porc, dupa o verificare a calitatii vor fi Maialino D'oro.
22,00Pancetta cu Piper Bisesti /100g
Pancetta Bisesti este creata din carne de porc de inalta calitate. Dupa ce se lasa la maturat in sare aceasta este condimentata cu piper si ierburi aromate.
20,00Guanciale Bisesti /100g
Guanciale Bisesti este o sunca de porc lasata la maturat timp de 6 luni condimentata cu sare piper si mirodenii. Bisesti Srl este o companie tânără, dar bazată pe experiența și tradiția meșterilor măcelari. Astăzi, în unitatea modernă și funcțională din Pomezia (Roma), sunt produse, exclusiv cu carne de porc italiană, specialități tipice ale măcelăriei de porc Lazio.
20,00Speck della Valtellina /100g
Speck este un tip de sunca din pulpa slaba de porc, prelucrata manual si afumata usor pentru a crea un produs cu un parfum delicat, o aroma dulce si o culoare roz distincitva.
23,00Bresaola Punta D'Anca di Valtellina /100g
Bresaola este o specialitate din carne de vita macerata cu sare si condimentata cu nucsoara si scortisoara, obtinuta prin uscarea la aer timp de doua-trei luni. Bresaola este servita ca antipasto feliata foarte fin. Mottolini produce bresaola din anul 1986 in localitatea Poggiridenti in Valtellina.
42,00Porchetta de Ariccia IG.P. de la CIOLI EGIDIO /100g
Porchetta di Ariccia se mândrește cu o tradiție milenară. Porchetta di Ariccia IGP se obține datorită unui proces complet manual, după selectarea materiei prime conform parametrilor stabiliți în „Regulamentul de producție al Porchettei di Ariccia IGP”. Porțiunea anatomică a părții de porc cuprinsa între a treia vertebră dorsală și ultima vertebră lombară se condimenteaza cu sare de mare fină, piper negru, usturoi și rozmarin (fără a se adăuga conservanți) și se leaga cu sfoară naturală din fibre. După ce se coace incet timp de cateva ore la cuptor, bucata de carne poate avea o greutate cuprinsă între 7 și 13 kg. Extern are culoarea maro tipică crustei, care este foarte crocantă și gustoasă, intern, în schimb, carnea capătă o culoare între alb și roz, cu gust aromat .
IndisponibilProsciutto crudo Maturat 24 luni Dok dall'Ava- 80gr
IndisponibilProsciutto crudo Maturat 16 luni Dok dall'Ava- 80gr
IndisponibilProduse Bacanie: Conserve
Ton file ulei extravirgin de masline biologic 170 g
Pentru a satisface interesul crescând al consumatorilor pentru produsele sănătoase și compania noastră oferă file de ton în ulei de măsline extravirgin provenit din agricultura ecologică, care nu folosește substanțe chimice sintetice și OMG-uri. Pentru producerea fileurilor Callipo folosim doar ton albastru întreg, gătit și curățat în Italia, pus manual în borcane. Rezultatul este un produs autentic, gustos, cu calități nutriționale excelente, potrivit mai ales pentru cei care preferă o dietă sănătoasă, pentru copii sau pentru cei care iubesc pur și simplu un gust intens și rafinat.
70,00Ton file in suc propriu (borcan) 200GR
Calitatea fileurilor Callipo in suc propriu are un plus fiind adaugata sare iodata Presal care pastreaza continutul constant de iod chiar si dupa gatire. Fileurile de ton Yellowfin in suc natural din borcane de sticlă sunt produse cu materii prime atent selectate prin adăugare de apă și sare pentru a menține gustul tonului neschimbat. Sunt potrivite pentru cei care caută un produs cu un conținut scăzut de grăsimi (mai puțin de 1%). Disponibil și în ulei de măsline.
53,00Macrou file in ulei extravirgin de masline Callipo 290 gr
Fileurile de macrou Callipo sunt produse printr-un proces complet manual și cu o prelucrare exclusiv din fileuri proaspete. Sunt bogate în Omega 3, acizii grași polinesaturați esențiali pentru buna funcționare a organismului.
85,00File ton Callipo in ulei extravirgin de masline 170gr
Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate și îl prelucrăm complet în Italia, în fabrica Maierato (VV), urmând o tradiție veche de secole în Calabria. După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri și le punem din nou în borcane cu mâna, urmând reguli stricte de igienă și siguranță alimentară. Apoi le condimentăm mult timp, pentru a vă garanta acea aromă intensă și inimitabilă.
50,00File de ton in ulei extravirgin de masline Callipo 550gr
Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate și îl prelucrăm complet în Italia, în fabrica Maierato (VV), urmând o tradiție veche de secole în Calabria. După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri și le punem din nou în borcane cu mâna, urmând reguli stricte de igienă și siguranță alimentară. Apoi le condimentăm mult timp, pentru a vă garanta acea aromă intensă și inimitabilă.
180,00File de ton in Ulei extravirgin de masline Callipo 300gr
Pentru a produce filetele noastre de ton galben, alegem tonul de cea mai bună calitate și îl prelucrăm complet în Italia, în fabrica Maierato (VV), urmând o tradiție veche de secole în Calabria. După ce aburim tonul, alegem rând pe rând cele mai bune fileuri și le punem din nou în borcane cu mâna, urmând reguli stricte de igienă și siguranță alimentară. Apoi le condimentăm mult timp, pentru a vă garanta acea aromă intensă și inimitabilă.
100,00File ansoa in ulei extravirgin de masline Callipo 310gr
Hamsiile Mediteranei prelucrate complet manual.
125,00Callipo File din burta de ton in ulei extravirgin de masline 125 GR
Fileul din burta de ton Yellowfin este obtinut din muschiul ventral care fiind tesut cu grasime este mai moale si mai gustos. Prelucrarea se efectueaza in Italia si este strict manuala, conform traditiei pe care familia Callipo a predat-o timp de 5 generatii.
58,00Callipo Ton File in Apa de Mare Filtrata Aquamaris 170 g
File de ton cu apa filtrata din marea Mediterana. Asigura un nivel crescut de magneziu si potasiu, fara adaos de sare.
62,00Ton Callipo in ulei de masline 80gr x 3
Fileuri de ton Yellowfin caracterizat printr-o carne fragedă, compactă, roz deschisa la culoare si destul de slabă.
IndisponibilTon Callipo in suc propriu 80 gr x 3
Fileuri de ton Yellowfin caracterizat printr-o carne fragedă, compactă, roz deschisa la culoare si destul de slabă. Tonul natural Callipo este potrivit pentru cei care caută un produs cu un conținut scăzut de grăsimi (mai puțin de 1%). Datorită conținutului ridicat de proteine, este ideal pentru copii și adolescenți și pentru cei care, practicând sport, aleg o dietă sănătoasă și echilibrată.
IndisponibilProduse Bacanie: Ulei si Otet
Ulei de masline extravirgin Quattrociocchi 250 ml
Pentru ochi, uleiul are o frumoasă culoare galben-auriu intens, cu nuanțe delicate de verde clar. Olfactiv este precis și cuprinzător, este înzestrat cu note de roșie, țelină și piper negru, la care se adaugă anghinare, salată și cicoare. Ca si gust este elegant, cu tonuri de plante, mentă, busuioc și salvie în evidență. Cultivare: Itrana, Moraiolo, Leccino Altitudine: Deal and Munte (150m/600m a.s.l.) Sistem de cultivare: Polyconic Vas Culegere: Manual, cu mana, zilnic Extragere: Presat la rece in ciclu continuu
68,00Ulei de masline cu portocale Quattrochiocchi 250 ml
Uleiurile infuzate se obțin cu uleiul nostru de măsline extravirgin Quattrociocchi. Măslinele, citricele și condimentele sunt presate la rece împreună. Fiecare dintre produsele noastre este realizat conform rețetei tradiționale. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate și organice.
63,00Ulei de masline aromatizat Trufe Quattrochiocchi 250 ml
Uleiurile infuzate se obțin cu uleiul nostru de măsline extravirgin Quattrociocchi. Măslinele, citricele și condimentele sunt presate la rece împreună. Fiecare dintre produsele noastre este realizat conform rețetei tradiționale. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate și organice.
85,00Ulei de masline aromatizat Lamaie Quattrochiocchi 250 ml
Uleiurile infuzate se obțin cu uleiul nostru de măsline extravirgin Quattrociocchi. Măslinele, citricele și condimentele sunt presate la rece împreună. Fiecare dintre produsele noastre este realizat conform rețetei tradiționale. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate și organice.
63,00Produse Bacanie: Paste si Orez
Fettuccine al Tartufo Terra Sanpietrese 400gr
Tagliatelle realizate cu cele mai fine trufe negre de vara de la Alto Molise. Ingrediente: grâu dur, ouă, trufă neagră de vară (T. Aestivum Vitt) 2%, arome. VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 g: Energie Kj 1629 / Kcal 384 / Grăsimi 1,4 g (din care saturate 0,5 g) / Carbohidrați 78 g (din care zaharuri 1,9 g) / Fibre 3,8 g / Proteine 13 g / Sare 0,06 g
58,00Riso Carnaroli Musso 1kg
Gătirea 18 minute. Ideal pentru risotto. Orez tipic din zona Baraggia Biellese și Vercellese. Boabă cu o consistență mai mare și mai puțin lipicioasă decât alte soiuri.
70,00Paste Casarecce Garofalo 500g
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
20,00Paste Spaghetti Garofalo 500gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
17,00Paste Calamarata Garofalo 500g
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
17,00Paste Penne Ziti Rigate Garofalo 500 gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
17,00Paste Fusilli Garofalo 500 gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia.
17,00Paste Linguine Garofalo 500gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
17,00Paste Rigatoni Garofalo 500gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia.
17,00Paste Schiaffoni Garofalo 500gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
17,00Paste Tagliatelle Nido Garofalo 500gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia
17,00Paste Spaghete Bio Garofalo 500gr
Pastele integrale BIO de la Garofalo impresionează prin gustul excelent și cea mai bună calitate organică. Conțin vitamine și minerale importante și sunt bogate în fibre.
20,00Paste Fettucce Bio Garofalo 500gr
Pastele integrale BIO de la Garofalo impresionează prin gustul excelent și cea mai bună calitate organică. Conțin vitamine și minerale importante și sunt bogate în fibre.
20,00Paste Penne rigate fara gluten Garofalo 400gr
Garofalo face paste de peste 300 de ani în Gragnano, lângă Napoli. Fabricate din grâu dur 100% robust, modelate folosind o matriță de bronz conferă pastelor Garofalo gust și textura premium. Vegan, vegetarian, kosher - Pasta Italiana Uscata - 100% grau dur - Gragnano, Napoli - Potrivite pentru vegetarieni - Textura al dente dupa gatit - Poate contine urme de soia.
27,00Paste Fusillone fara gluten Garofalo 400gr
O versiune gigantică a formei tradiționale de fusilli din sudul Italiei, aceste Fusillone au mai mult de o răsucire. Sunt făcute cu cele mai bune ingrediente și sunt modalitatea perfectă de a aduce un gust cu adevărat, nebunesc, profund italian în bucătăria ta. Sunt făcute și cu făină de porumb și orez - deci sunt complet fără gluten.
27,00Paste Spaghetti Marulo 500 gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00Paste Linguine Marulo 500 gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00Paste Calamarata Marulo 500gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00Paste Rigatoni Marulo 500 gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00Paste Casarecce Marulo 500 gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00Paste Paccheri Marulo 500 gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00Paste Penne Marulo 500 gr
Pastele artizanale de la Pastificio Marulo sunt realizate numai cu materii prime de origine 100% italiană, prelucrate cu utilaje moderne care respectă procesele antice, cu trafilatura in bronz și uscare lentă la o temperatură scăzută. Pastele sunt, prin urmare, unice prin culoare, aromă și porozitate, caracteristici ideale pentru a spori orice tip de sos sau condiment. Fabrica de paste recomandă verificarea gătitului până la atingerea consistenței preferate, deoarece natura artizanală nu permite definirea unui singur timp de gătit. Anii de experiență, maturizați în cele mai bune fabrici de paste din Campania, l-au convertit pe Sebastiano Storzillo într-un maestru al pastelor. Când îi mâncați pastele, oricare ar fi formatul, va fi ca și cum ați degusta istoria sa, cercetarea obsesivă a perfecțiunii și a aromelor pământului italian.
38,00