

Restaurant Casa Doina
Istorie-n farfurie/ History on a plate
Aburindă cu brânză / Steaming Cheese
Plăcintă din tradiția dobrogeană, cu brânză de oaie și c-un strop de smântână Traditional Dobrogean pie with sheep’s-milk cheese and a dab of sour cream 300 g
44 00
Șalăul casei / House Zander
Șalău românesc perpelit pe grătar, cu atingerea finală a sosului remoulade, un amalgam de gusturi fine Barbecue grilled Romanian zander fish finished off with remoulade for a fusion of fine tastes 180/ 50 g
69 00
Deliciu din pulpă de rață / Duck Leg Treat
Rumenită la cuptor după o rețetă veche de 100 de ani, servită cu bucurie alături de o varză călită gustoasă și bacon pentru aromă Oven roasted after a 100-year-old recipe, happily served alongside tasty braised cabbage and bacon for flavor 180/150 g
72 00
Puiul preferat al boierilor / Boyar’s Choice Chicken
Încins la jar, aromatizat cu ingrediente de tradiție, așezat cu mândrie-n farfurie Charcoal-grilled and flavored with traditional ingredients, proudly arranged on the plate 350/200 g
86 00Aperitive reci/ Cold Starters
Piept de pui afumat / Smoked Chicken Breast
100 g
21 00
Jambon de porc / Pork Ham
100 g
21 00
Zacuscă / Zakuska
100 g
21 00
Salată boeuf / Boeuf Salad
150 g
23 00
Salată de vinete / Eggplant Salad
100 g
21 00
Icre de știucă / Red Pike Roe Salad
50 g
27 00
Piept de raţă afumat / Smoked Duck Breast
50 g
24 00
Fasole bătută / Smashed Beans
100 g
21 00
Tartar de somon proaspăt / Fresh Salmon Tartar
Răcoritor, cu avocado, tăiat în bucățele perfecte, o adevărată plăcere pentru iubitorii de pește Refreshing with perfectly sliced avocado, a genuine pleasure for fish lovers 200 g
59 00
Parfait din ficat de pui și rață / Parfait of Chicken and Duck Liver
Deosebit de cremos, după o rețetă adusă de boieri tocmai din bucătăria franceză, pentru Micul Paris de altă dată, servit cu jeleu de fructe de pădure și pâine prăjită crocantă Uniquely creamy after a recipe the boyars brought over from the French kitchen for the Little Paris of yore, served with berry jelly and crispy toasted bread 150/50 g
41 00
Aperitive calde/ Hot Starters
Mititei / “Mititei”
Mix ground meat from pork, lamb and beef 80 g
10 00
Chifteluțe din carne de pui și vacă / Fried Chicken & Beef Meat Balls
120 g
27 00
Bulete de cașcaval / Fried Cheese Balls
100 g
21 00
Foi de orez / Rice Paper Rolls
Cu brânză de capră, ciuperci și reducție de aceto balsamico alături de trio de salate With goat cheese, mushrooms and aceto balsamico reduction, served with trio of salads 150/ 100/ 30 g
48 00
Salate/ Salads
Salată Caesar cu pui / Caesar Salad with Chicken
350 g
48 00
Salată Grecească / Greek Salad
Cu castraveți, roșii, ardei, feta, capere, măsline, ceapă și ulei de măsline / With cucumber, tomatoes, bell peppers, feta cheese, capers, olives, onion and olive oil 250/ 50 g
38 00
Trio de salate și nuci cu piept de rață afumat / Salad trio and nuts with smoked duck breast
200/70/50 g
48 00
Salată de spanac proaspăt cu brânză caldă de capră / Fresh Spinach Salad with Warm Goat Cheese
200/50 g
49 00
Salată în stil asiatic cu pulpe de pui / Asian salad with chicken legs
Pulpe de pui, varza chinezeasca, varza rosie, melasa si condimente Chicken legs, Chinese cabbage, red cabbage, molasses and spices 250/100/100 g
42 00
Ciorbe&Supe/ Soups
Supă de găină frumoasă / Beautiful Hen Soup
Cu tăiţei proaspăt frământați în casă și ingrediente de la bunici With freshly-kneaded house noodles and ingredients from your grandparents’ kitchen 300/60 ml
27 00
Supă Gazpacho cu busuioc thailandez & mango / Cold Gazpacho with Thai Basil & Mango
Ardei rosu copt, rosii proaspete, castraveti si mango Baked Red bell pepper, fresh tomatoes, cucumber and mango 300/50 ml
30 00
Borșul pipotelor de rață, cu legume / Duck Gizzard and Vegetable Borscht
Cu pipoțele de rață, perfect pentru un prânz de poveste With duck gizzard, perfect for a lunch you’ll talk about 300/ 60 ml
32 00
Faimoasa ciorbă de văcuță / Famous Beef Soup
Gătită cu bucurie, legume din belșug şi smântână Made with joy, vegetables aplenty and sour cream 300/ 60 ml
32 00
Ciorba preferată a casei / House Favorite Soup
Ciorba de burtă, preferată de Casa Doina, servită cu smântână, c-un strop de mujdei de usturoi pentru aromă şi ardei iute Tripe soup, a Casa Doina favorite, served with sour cream, a dab of garlic sauce for flavor and hot pepper 300/80 ml
34 00
Borș de pește / Fish Borscht
Senzație de la malul mării, aromatizat cu leuștean, țelină și atingere de ceapă verde The feeling of the seaside, flavored with lovage, celery and a dash of green onion 300/60 ml
34 00
Paste/ Pasta
Penne Quattro Formaggi
Paste penne cu sos de smântână și patru tipuri de brânză Penne pasta with sour cream sauce and four types of cheeses 300 g
44 00
Tagliatelle cu somon / Salmon Tagliatelle
Tagliatelle cu somon, capere și rucola Tagliatelle with salmon, capers and arugula 250 g
52 00
Pește&fructe de mare/ Fish & Seafood
Biban de mare file la grătar / Grilled Sea Bass Fillet
350 g
63 00
Somon file la grătar / Grilled Salmon Fillet
160 g
68 00
Cozi de creveți cu sos de unt / Shrimps Tales with Butter Sauce
O împletire de gusturi și tradiții din afara țării, gătite în sos de unt cu vin alb și usturoi Tastes and traditions from abroad, weaved together and cooked in butter sauce with white wine and garlic 150/50 g
68 00
Caractiță la grătar cu salată meditaneană/Grilled Octopus with Mediterranean Salad
180/50 g
120 00
Mâncăruri gătite/ Homemade Cuisine
Mândre Sărmăluțe / Cabagge Roll Pride
Carne de porc învelită tradițional în foi de varză murată, din propria casă, alături de mămăliguţă, smântână și ardei iute, o istorie-n farfurie / Pork meat, traditionally wrapped in home-made sour cabbage, served with polenta, sour cream and hot peppers – history on the plate. 400/150 g
52 00
Julienne din mușchi de vacă la tigaie / Pan Fried Beef Julienne
Servit cu piure de cartofi / With mashed potatoes 160/10/50 g
82 00
Iahnie de fasole cu ciolan afumat / Baked beans with smoked ham knuckle
Asezăm ciolanul gustos pe o iahnie de fasole de îți vine să te lingi pe degete. Un gust cu tradiție, bun de povestit pe TripAdvisor. / We arrange the tasty ham knuckle on a bed of baked beans that will make you want to lick your fingers. A taste of tradition, perfect for sharing with TripAdvisor. 300/ 150 g
58 00
Șnițel de vițel / Veal Schnitzel
Șnițel din vițel de lapte cu pesmet Panko și piure de cartofi cu ulei de trufe Served with Panko bread crumbs and mashed potatoes with truffle oil 200/150 g
58 00
Bucurie de pui la ceaun / Chicken Happiness in the Cauldron
Crescut în curte, servit cu mămăliguță și mujdei de usturoi, bun de-ți vine să te lingi pe deget Raised in the yard, served with polenta and garlic sauce you’ll want to lick your fingers 300/ 150 /50 g
64 00
Grătar pe cărbune/ Charcoal Grilled Meat
Piept de rață la grătar/ Grilled Duck Breast
180 g crud/raw
52 00
Mușchi de vită / Beef Tenderloin
250 g crud/raw
94 00
Mușchiuleț de mangaliță la grătar/ Grilled loin of mangalica
250 g crud/raw
76 00
Antricot de vită “Rib Eye” / Rib Eye Steak
350 g crud/raw
168 00
Piept de pui la grătar / Grilled Chicken Breast
200/ 150 g
39 00Mușchi de vită, porție mignionă/ Beef Tenderloin, Ladies Cut
180 g crud/raw
69 00
Cotlete fragede de berbecuț, fripte pe jar/ Grilled Lamb Chops Roasted on Fire
300 g crud/raw
98 00
Garnituri/ Side dishes
Cartof copt / Baked Potato
150 g
16 00
Ciuperci la grătar / Grilled Mushrooms
150 g
23 00
Broccoli
150 g
21 00
Cartofi prăjiți / French Fries
150 g
16 00
Piure de cartofi / Mashed Potatoes
150 g
16 00
Salată de varză / Cabbage Salad
150 g
16 00
Piure de cartofi cu ulei de trufe/ Mashed Potatoes with Truffle Oil
150 g
21 00
Mămăligă / Polenta
150 g
14 00
Varză călită / Stewed Cabbage
150 g
21 00
Salată de murături / Pickles Salad
150 g
23 00
Legume la grătar / Grilled Vegetables
150 g
23 00
Chiflă / Bread
4 00
Sosuri/ Sauces
Bernaise
50 g
6 00
Smântână/ Sour Cream
100 g
6 00
Sos BBQ / BBQ Sauce
50 g
6 00
Sos din hrean /Horseradish Sauce
50 g
6 00
Sos de ciuperci / Mushrooms Sauce
50 g
6 00
Sos chilli / Chilli Sauce
50 g
6 00
Sos de brânză / Cheese Sauce
50 g
6 00
Sos de piper verde / Green Pepper Sauce
50 g
6 00
Mujdei / Garlic Sauce
50 g
6 00
Preparate vegetariene/ Vegan Dishes
Dovlecei la grătar / Grilled Zucchini
Cu oregano, ulei de măsline și usturoi With oregano, olive oil and garlic 400 g
28 00
Conopidă / Cauliflower
Cu ulei de susan și maioneză din migdale With sesame oil and almond mayonnaise 400 g
32 00
Carpaccio din sfeclă roșie / Beetroot Carpaccio
Cu oțet balsamic, ulei de măsline, rucola, parmezan și semințe de pin With balsamic vinegar, olive oil, arugula, parmesan cheese and pine nuts 400 g
36 00
Spanac cu roșii și usturoi / Spinach with tomatoes and garlic
220 g
52 00
Tartar proaspăt din roșii cherry / Fresh Cherry tomatoes Tartar
Roșii cherry, castraveți, brânză feta, busuioc și ulei de măsline Tomatoes cherry tartar with cucumber, basil, feta cheese and virgin olive oil 200/50 g
38 00
Salată de vinete cu ardei copți și usturoi/ Eggplant Salad with Baked Pepper and Garlic
300 g
38 00
Deserturi de casă/ Homemade Desserts
Clătite / Pancakes
Cu Nutella sau dulceață / With Nutella or jam 150/ 50 g
32 00Ștrudel cu mere / Apple Strudel
Ca o încantare, servit cu spectacol din sos de vanilie și înghețată Like a celebration, served with a vanilla syrup and ice cream performance 150/50/50 g
36 00
Plăcintă cu brânză a la Casa Doina / Casa Doina Cheese Pie
150 g
36 00