

Raionul de peste Pipera
Starter
Starter raionul de pește
Sea bass marinat, pastramă de doradă afumată la rece și pate de ton 150 g
92,00
Ceviche peruano
Sea bass sălbatic ușor marinat în “leche de tigre”, avocado, cartof dulce și coriandru proaspăt 150 g
86,00
Pate de bonito
Bonito confiat în ulei de măsline, ușor afumat, hrean proaspăt și lămâie marinat 150 g
38,00
Tartar de somon
Pește proaspăt, avocado, ceapă verde și dressing de citrice cu ulei de măsline 100 g
96,00
Tartar de sea bass
Pește proaspăt, avocado, ceapă verde și dressing de citrice cu ulei de măsline 100 g
84,00
Supe
Supă cu pește și fructe de mare
Stil mediteranean cu emulsie din roșii cherry și busuioc proaspăt 330 g
76,00
Supă thai cu pește și fructe de mare
Cu lapte de cocos, lemongrass și kaffir lime 330 g
86,00
Borș cu pește sălbatic
Supă de pește cu rădăcinoase, borș și mult leuștean proaspăt 330 g
69,00
Psaro soupa
O supă clasică după o rețetă veche grecească, cu pește de captură și legume de sezon, ușor acrită cu suc proaspăt de lămâie 330 g
36,00
Salate
Salată Josper
Ardei kapia, roșii, ceapă, ardei iute, toate coapte la cărbuni, dressing cu usturoi și ciabatta crocantă cu ulei de măsline 400 g
42,00
Salată aprozar
Salată verde baby gem, legume de sezon și dressing cu ulei de măsline și lămâie 350 g
42,00
Street Food
Pop-corn din creveți
Creveți* în tempura, glazurați cu maioneză japoneză picantă, ciuperci shimeji marinate și salată verde cu dressing yuzu 250 g
74,00
Fish and chips
File de sea bass în crustă panko, cartofi proaspeți prăjiți și sos tartar făcut în casă 260 g
62,00
From the sea
Scoici în sos arrabiata 2025
Cu usturoi, ardei iute, pastis de marseille și o variantă modernă de sos arrabiata 600 g
78,00
Scoici în sos de vin
Cu usturoi, ardei iute, pătrunjel și roșii cherry 600 g
63,00
Tokană
Pește și fructe de mare* cu usturoi, ardei iute și emulsie din roșii cherry,toate scoase în evidență cu mult busuioc proaspăt 400 g
96,00
Creveți în sos de unt
Creveți* cu usturoi, ardei iute și pătrunjel 200 g
76,00
Creveți la grătar
Creveți* la grătar cu sos de lămâie și ulei de măsline
76,00
Calamari la grătar
Serviți cu sos chimichurri 200 g
76,00
Spaghetti alla chitarra cu fructe de mare
Pasta fresca și fructe de mare în sos "aglio e olio" cu roșii cherry proaspete 250 g
118,00
Paccheri cu pește sălbatic
Paccheri, sos "alla Norma" după o rețetă clasică din Catania cu sos de roșii San Marzano,vinete prăjite în ulei de măsline, pește sălbatic și mult busuioc proaspăt 300 g
118,00
Risotto cu fructe de mare
Orez Carnaroli, fructe de mare*, vin alb și pătrunjel proaspăt, clasic 300 g
118,00
Risotto cu creveți și ciuperci sălbatice
Orez Carnaroli, creveți de captură și ciuperci sălbatice 300 g
118,00
Creveti tempura
Creveti prajiti in tempura, 200 g
76,00
Calamari fritti
Baby calamari prajiti, 200 g
76,00
Garnituri
Orez prăjit cu ou și usturoi
200 g
37,00
Ardei copți crocanți cu panko și alge nori
200 g
39,00
Cartofi noi la abur glazurați cu unt și mărar
200 g
38,00
Cartofi fondanți cu unt, cimbru și usturoi
200 g
32,00
Ciuperci sote cu sos de vin alb și ierburi proaspete
150 g
34,00
Broccoli cu ulei de măsline, usturoi, ardei iute și migdale
150 g
36,00
Iahnie de fasole neagră
150 g
32,00
Fel principal
Caracatiță
Caracatiță* la grătar, cartofi copți aromatizați cu usturoi și cimbru proaspăt, roșii cherry coapte și ulei de măslin 300 g
132,00
Caracatiță Veracruz
Caracatiță* la flacără, cartof dulce copt, salsa Macha și sos cremă cu lime 300 g
137,00
Saramură
Cu lup de mare sau doradă, legume coapte și verdeață, servită cu mămăligă 650 g
68,00
Ciulama
Peste și fructe de mare în sos velouté, servită cu mămăligă 350 g
62,00
Ostropel
File de ombrina, gătit în sos de roșii cu vin alb și usturoi, servit cu piure de cartof 300 g
63,00
Sosuri
Sos chimichurri verde
100 ml
32,00
Sos chimichurri roșu
100 ml
34,00
Sos de șofran
150 ml
46,00
Sos meunier
150 ml
42,00
Sos livornese
150 ml
28,00
Aioli picant
50 ml
9,00
Aioli yuzu
50 ml
9,00
Aioli negru
50 ml
9,00
Aioli aji amarrillo
50 ml
9,00
Desert
Salată de fructe
250 g
58,00
Ciocolată de casă
100 g
38,00