Paine si Vin
De întins pe pâine
Icre de crap de la darovi cu ceapă verde și coajă de lămâie, servite cu pâine cu maia prăjită
100 g/100 g
50,40Pate de mangaliță de la delicii vânătorești cu salsă de trufe și cimbrișor, servit cu murături în oțet de la bunătățile doiniței și pâine asortată cu maia
70 g/80 g/80 g
50,40Pate de rață de la delicii vânătorești cu stafide și rozmarin pădureț, servit cu murături în oțet de la bunătățile doiniței și pâine asortată cu maia
70 g/80 g/80 g
54,00Gratinate la cuptor
Telemea de capră maturată de la zada coaptă în foi de viță de vie, servită cu struguri negri caramelizațI și pâine prăjită cu maia
220 g/100 g
66,00Vinete coapte cu sos de roșii san marzano
GRATINATE CU MOZZARELLA, GRANA PADANO, USTUROI, OREGANO, ARDEI PROASPĂT MARINAT ȘI ULEI DE MĂSLINE VIRGIN PRESAT LA RECE, SERVITE CU FOCACCIA 260 g/100 g
72,00Feta la cuptor cu sos de roșii san marzano, ceapă verde, roșii cherry, măsline marinate în citrice, usturoi, ardei iute, ulei de măsline presat la rece
SERVITĂ CU FOCACCIA 320 g
72,00Lasagna cu ragu bolognese
GRANA PADANO, SOS DE ROȘII SAN MARZANO, FOI PROASPETE DE LASAGNA CU OU*, BRÂNZĂ RICOTTA, SMÂNTÂNĂ, MOZZARELLA, BUSUIOC PROASPĂT 360 g
72,00Fondue de brânzeturi românești cu smântână, vin alb și usturoi, brânză afumată de la karpatenmilk, brânză de vacă și telemea de capră maturată de la zada
SERVIT CU MURĂTURI ÎN OȚET DE LA BUNĂTĂȚILE DOINIȚEI ȘI CRUTOANE DIN PÂINE CU MAIA 190 g/100 g/80 g
IndisponibilÎmparte la doi
Împarte preparate vegetariene
Humus făcut în casă, zacuscă de vinete la ceaun și zacuscă picantă, ambele de la Răzvan Iedlicel, salată de vinete de la Merinderia, fasole bătută făcuță în casă, vinete coapte cu tahina și migdale, bame coapte în sos de roșii san marzano, morcovi copți, cu susan de la Grădina Corbilor, ardei copți, ceapă la cuptor cu oțet balsamic, murături în oțet de la Bunătățile Doiniței, ardei iute din Grădina Corbilor cu dressing de lămâie, servite cu focaccia 800 g/200 g
156,00Împarte Italia
Prosciutto crudo, salam Milano, coppa, pecorino la cuptor cu struguri negri, jumătate de pară coaptă cu gorgonzola și nuci, provolone la cuptor cu oregano uscat, bresaola de bivoliță de la Transilvania Lactate cu roșii cherry confiate, anghinare coaptă, rucola cu migdale și dressing de oțet balsamic, ardei copți, măsline marinate, vinete la cuptor cu oregano, rozmarin proaspăt, brioșă din aluat de flatbread și focaccia 900 g/250 g
174,00Împarte gusturi tradiționale de la producători locali
Salam crud-uscat de mangaliță și slănină afumată de la Bunătățile din Secuime, jambon de mangaliță de la Delicii Vânătoresețti și cârnați de mangaliță la cuptor cu usturoi și miere de pădure, Brânză afumată de la Karpatemilk, brânză cu trufe și telemea maturată de capră în foi de viță de la Zada, fasole bătută făcuta în casă, pară la cuptor cu măsline, salată de vinete de la Merinderia, zacuscă la ceaun de la Răzvan Iedlicel, murături în oțet de la Bunătățile Doiniței, sfeclă roșie coaptă cu sos de hrean și cimbru proaspăt, ceapă roșie, ardei iute murat, acestea fiind aromele asortate de servit cu pâine asortată cu maia 900 g/150 g
IndisponibilVatra Romană Clasică
Margherita di bufala
Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, ulei de măsline presat la rece, busuioc
61,20Quattro formaggi
Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, gorgonzola DOP, pecorino romano DOP, Grana Padano, ulei de măsline presat la rece 450 g
66,00Diavola
Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, salam picant Ventricina, jalapenos murați, ulei de măsline presat la rece 450 g
66,00Capricciosa
Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, măsline marinate, prosciutto cotto, ciuperci, ulei de măsline presat la rece 450 g
66,00Marinara
Roșii San Marzano, ulei de măsline presat la rece, usturoi, oregano uscat, capere, busuioc proaspăt 360 g
55,20Margherita piccante
Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, ulei de măsline presat la rece infuzat cu fulgi de chilli, usturoi și cimbru, busuioc
63,60Arugula e prosciutto
Roșii San Marzano, mozzarella proaspătă de bivoliță de la Transilvania Lactate, prosciutto crudo, roșii cherry, Grana Padano și rucola 450 g
69,60Vatra Romană
Vatra Romană 1
Cu roșii san marzano, mozzarella, provolone, fulgi de chilli, ardei copțI, anghinare, usturoi, ceapă roșie, măsline verzi, rucola. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 450 g
67,20Vatra Romană 2
Cu roșii san marzano, mozzarella, salam dulce napoli, salam dulce milano, măsline verzi, provolone, ceapă verde. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 480 g
67,20Vatra Romană 3
Cu smântână, mozzarella, ciuperci champignon, ciuperci brune, brânză blue cheese, praz, pătrunjel, ulei de trufe albe. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 480 g
67,20Vatra Romană 4
Cu smântână, mozzarella, bacon, brânză gorgonzola dop, merișoare, rozmarin proaspăt. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 430 g
70,80Vatra Romană 5
Cu roșii san marzano, mozzarella, bacon, praz caramelizat, brânză cheddar, cimbru proaspăt. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 520 g
70,80Vatra Romană 6
Cu roșii san marzano, mozzarella, prosciutto crudo, coppa, ceapă roșie, ulei de măsline presat la rece infuzat cu fulgi de chilli, usturoi și cimbru, miere de la Hațeg. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 450 g
70,80Vatra Romană 7
Cu roșii san marzano, mozzarella, prosciutto cotto, ciuperci champignon, ardei capia, ceapă verde, ulei de trufe albe. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 500 g
70,80Vatra Romană 8
Cu roșii san marzano, mozzarella, cârnațI de mangaliță de la delicii vânătoresețti, ardei capia, ceapă galbenă, usturoi, busuioc și leuștean. Rețetă tradițională italiană de flatbread din făină, apă, drojdie, sare, ulei de măsline extravirgin presat la rece și ingrediente mixate în stilul nostru specific și diferit. 500 g
70,80Împăturite
Plăcintă grecească umplută cu sos de roșii san marzano
Mozzarella, brânză feta, măsline verzi, capere, pătrunjel, oregano uscat, servită cu sos de iaurt grecesc cu mentă 480 g
69,60Calzone cu roșii san marzano
Mozzarella, salam picant Ventricina, Nduja di Spilinga (salam picant tartinabil din zona Calabriei), ardei copți, semințe de susan, servit cu salată rucola cu dressing de oțet balsamic 470 g
69,60Plăcintă indiană umplută cu mozzarella și carne de vită condimentată, servită cu humus-ul nostru, sos de iaurt cu mentă, jalapenos murațI și coriandru proaspăt
520 g
74,40După masă
Plăcintă cu mere
250 g
30,00Galette
Tartă rustică din aluat fraged cu unt și mălai, magiun de prune de la Răzvan Iedlicel, prune caramelizate cu zahăr brun și vin ars de la Crama Marcea, servită cu smântână grasă de bivoliță de la Transilvania Lactate 200/30 g
43,20Sucuri
Socată
Băutură acidulată cu soc 275 ml
21,00Fritz kola no sugar
330 ml
21,00Mellow mango
275 ml
21,00San pellegrino apă tonică
330 ml
21,00Sparkling tea bla
750 ml
175,00Bere
Răsărit la expirat - lager lejer
Bere artizanală produsă în cantități limitate, nefiltrată, nepasteurizată. Produsă și îmbuteliată de Anagram Brewery pentru Club Expirat. 330 ml
23,00