

Moki Modern Kitchen
Aperitive
Tapas oriental
Un trio pregătit de Chef: Cremă de brânza picantă cu ardei, humus și salată de vinete, ardei padron și lacrimă, servit alături de lipie caldă. 250 g
49,00
Terină de vinete
Terină de vinete, acompaniată de ardei copți, brânză de capră fină și salsa de roșii, unt, ulei de măsline presărată cu ierburi de provence și busuioc. 200 g
49,00
Terină de foie gras făcută în casa cu fructe de pădure
Terină de foie gras pregatită în casă din ficat de rață, vin alb franțuzesc Bleu du Mer și coniac Hennesey cu un sos delicat de fructe de pădure.
87,00
Salmon gravlax
House Special – 8 bucăți de somon marinate 48 de ore în sos de sfeclă roșie coaptă la cuptor și vodka, servite pe fâșii de pâine neagră crocantă, un mix verde din fenicul, baby spanac, praz și germeni servit alături de trei sosuri: unul delicios din miere, muștar, smântână și lime, unul de hrean și unul special – „secretul bucătarului” din wasabi, busuioc și ulei de măsline tunisian BIO. 180 g
79,00
Tartar de somon cu avocado
Tartar de somon așezat pe un pat de avocado, lime, muștar, capere, ardei lacrimă, andive, miere, salată frisse. 200 g
63,00
Biftec tartar
Mușchi de vită tocat fin, amestecat cu ou și accentuat cu capere, castraveți murați, pătrunjel și ceapă roșie, cu note picante de muștar și Tabasco, servit cu baghetă crocantă, preparat la masă pentru un spectacol desăvârșit! 150 g
88,00
Vegan
Rulouri vegane vietnameze proaspete
Foi de orez umplute cu legume crocante, salată romană, valeriană și rucola alături de tofu, servite cu sos teriyaki. 150 g
42,00
Cremă de roșii cu tofu
Vegan Special – Tofu scufundat într-o supă-cremă lejeră de roșii italienești de cea mai bună calitate, preparată alături de un mix de țelină, morcovi, apio, ghimbir, curry verde și ardei gras. 350 g
38,00
Salată tropicală
O combinație revigorantă de mango și avocado, pe un pat de rucola și quinoa, acompaniate de foi de orez crocante. 200 g
56,00
Burger vegan beyond
Burger vegan suculent Beyond Meat, servit cu felii de sfeclă roșie proaspătă și un strat generos de guacamole cremos. 350 g
57,00
Specialitate vegetală tip cârnat cu cicoare
Delicioasa salsiccia Beyond, servită cu cicoare fină și arancini crocante cu tofu, acompaniate de o cremă de roșii aromată. 200 g
57,00
Specialitate vegană tokyo
Un deliciu vegan din noodles, vinete, zucchini, ardei roșu, ciuperci shimenji, urechi de lemn, tofu tempura, portocale și roșii cherry, totul asezonat cu ghimbir, ardei iute. 300 g
59,00
Risotto cu zucchini și baby spanac
Risotto cu zucchini, baby spanac și sos de busuioc. 350 g
51,00
Salate
Burrata italiana
Burrata italiană acompaniată de un sos de busuioc și așezată pe un pat de frunze verzi, baby spanac, avocado, roșii cherry și mini-ardei copt. 350 g
68,00
Salată nicoise cu steak de ton în crustă de susan
O salată ușoară cu steak de ton roșu în crustă de susan, acompaniat de ardei, baby cartofi, fasole, măsline negre, ou de prepeliță și roșii cherry. 270 g
68,00
Salată cu bavetă de vită
Salată cu bavetă de vită, una dintre una dintre cele mai aromate părți ale vitei, legume proaspete și foi de orez crocante dresată cu ulei de măsline și acetto balsamico. 230 g
78,00
Supe
Cremă de ciuperci cu trufe
O supă cremoasă și lejeră de ciuperci albe, așa-numitele Champignon de Paris, acompaniate de trufe negre. 350 g
36,00
Supă asiatică picantă cu fructe de mare
Supă picantă cu noodles, creveți, calamari, urechi de lemn. 350 g
58,00
Fel principal
Piept de raţă cu cartofi gratinaţi
Piept de rață, servit cu cartofi gratinați, sos brun și un strop revigorant de fructul pasiunii, smântână franțuzescă Voila. 250 g
118,00
Snitzel din tomahawk de porc
O reinterpretare a clasicului șnițel, făcut din cea mai fragedă parte a tomahawk-ului de porc, servit cu un mix de salată proaspătă și un sos dulce-acrișor. 400 g
82,00
Rasol de porc confiat cu piure de cartofi
Rasol de porc confiat cu piure de cartofi, cremă de trufe și sos chimichurri. 500 g
89,00
Cotlet de berbecuţ de noua zeelandă
Cotlete de berbecuț extraordinar de fragede, complementate cu mix de cuscus, rodie, ceapă roșie, sos chimichurri. 250 g
128,00
Creveţi jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal
Creveți jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal, rucola si frisse. 200 g
98,00
Caracatiţă cu baby cartofi și alge wakame
Tentacule de caracatiță fragezite la sous-vide la temperatură de 70 de grade timp de două ore, trase în unt, cu baby cartofi și alge verzi wakame, lime, coriandru, ardei iute, ulei de măsline, însoțite de sos asiatic de soia și teriyaki. 250 g
98,00
Tuna steak și ecler cu cremă de avocado
File de ton în crustă de susan negru, servit alături de un ecler umplut cu cremă fină de avocado și o glazură subtilă de arahide si fulgi de migdale. 350 g
96,00
Dorada cu mousse de anghinare
Dorada servită cu un mousse de anghinare și sos de lime și busuioc, însoțită de baby morcovi și sparanghel. 300 g
78,00
Somon teriyaki și tagliolini nero di sepia
File de somon glazurat cu sos teriyaki, acompaniat de tagliolini nero di sepia și infuzat cu aromă delicată de lemongrass. 250 g
84,00
Pe grătar Josper
Coquelet mariné
Spécialité du chef, coquelet marinat 8 ore, servit alături de ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 280 g
78,00
Mușchiuleţ de mangaliţă
Pentru gurmanzii atenți la sănătate! Mușchiuleț de Mangaliță, supranumit „porcul-somon” datorită grăsimilor sănătoase OMEGA 3 și conținutului foarte scăzut de colesterol, servit alături de ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: spanac sote cu usturoi și pepperoncino sau cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 150 g
98,00
Tomahawk de porc
Tomahawk de porc cu sos de lime, lămâie și vin alb franțuzesc Bleu du Mer alături de roșii cherry. Bucătarul recomandă garnitura: baby cartofi cu usturoi și pătrunjel sau cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 330 g
82,00
Antricot de vită
Antricot de vită cu ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: porumb dulce copt sau sparanghel la grătar. 300 g
146,00
Mușchi de vită
Mușchi de vită marinat cu ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: baby cartofi cu usturoi și pătrunjel, cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză sau sparanghel la grătar. 250 g
165,00
Tomahawk de vită
Cea mai apreciată tăietură dintr-o vită se distinge prin faptul că este una dintre cele mai puțin folosite părți din mușchi, de unde frăgezimea deosebită. Se servește ușor rumenit, simplu, doar cu sare, piper proaspăt și cimbru. 1.1 kg
44,00
Cheesburger black angus
Chiflă pretzel, carne Black Angus, ceapă roșie, salată romană, roșie, castraveți murati, sos BBQ, sos Cheddar. 300 g
62,00
Paste & risotto
Tagliatelle cu creveţi black tiger
Tagliatelle proaspete cu creveți, tentacule de calamar și dovleac, servite cu un sos alb din smântână franțuzească Voila și rucola pentru un strop de culoare și aromă. 350 g
78,00
Verra amatriciana
Penne rigate acompaniate de pancetta affumicata în sos de roșii, presărate cu Pecorino Romano DOP. 300 g
49,00
Spaghete carbonara
Spaghete, pancetta, gălbenuș de ou, parmezan, vin alb franțuzesc Bleu du Mer, scalie de Parmigiano Reggiano DOP Zanetti maturat 36 de luni. 300 g
54,00
AOP cu vită
Tagliatele Aglio Olio Peperoncino, ulei măsline, bavetă de vită, usturoi, pătrunjel. 300 g
58,00
Risotto cu ciuperci de pădure și butterfish afumat
Risotto cu ciuperci sălbatice și delicate, arome de trufe, smântână franțuzească Voila, acompaniat de felii fine de butterfish afumat. 350 g
69,00
Risotto margherita
Risotto Arborio cu buratta și roșii coapte la Josper, smântână franțuzească Voila și busuioc. 340 g
53,00
Garnituri
Rucola cu roșii cherry și parmezan
150 g
29,00
Spanac sote cu usturoi și pepperoncino
150 g
32,00
Orez sălbatic cu muguri de pin
200 g
27,00
Sparanghel la grătar
110 g
43,00
Porumb dulce copt
150 g
39,00
Cartofi wedges cu ierburi
200 g
27,00
Cartofi la cuptor cu trufe și crema de brânză
350 g
39,00
Baby cartofi cu usturoi și pătrunjel
250 g
39,00
Platouri
Platoul gurmandului
Pentru cei mai pofticioși dintre noi, am pregătit un mix de mortadella, prosciutto crudo, salam spinata, terină de rață și bresaola, toate acompaniate de măsline kalamata. 400 g
124,00
Platou de brânzeturi
Un mix de brânzeturi gourmet din Italia și Franța: brie, gorgonzola și emmental, parmezan, gouda și brânză de capră, toate acompaniate de struguri, nuci și miere cu lavandă. 300 g
76,00
Deserturi din rai
Rose
Biscuit crocant cu unt, jeleu de zmeură, mousse de zmeură, litchi și trandafir. 115 g
35,00
Brownie
Brownie cu fistic si cremă de arahide. 140 g
35,00
Amandina parisiana
Cremă de ciocolată cu lapte și ciocolată neagră, blat de cacao însiropat cu rom, glazură de ciocolată neagră. 140 g
35,00
Lime delight
Mousse de ciocolată albă cu lime, jeleu de mango, blat fără gluten cu migdale și cocos. 60 g
35,00
Banoffee
Cremă supreme de vanilie, toffee caramel, compot de banane, sable presat cu ciocolată blondă. 90 g
35,00
Tapioca heaven
Un desert Vegan, foarte ușor și răcoritor din budincă de tapioca cu lapte de cocos cu migdale și vanilie, cubulețe din jeleu de mango, coajă de lime. 200 g
35,00