Adaugă o adresă nouă
Coș
Coș
Nu aveți produse în coș
Alege locația ta
Moki Modern Kitchen cover image
Moki Modern Kitchen logo

Moki Modern Kitchen

Inițiază comanda de grup
Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Deschide mâine la 11:45
Moki Modern Kitchen este închis la momentul de față. Programează o comandă pentru mai târziu. Selectarea intervalului orar se face în procesul de checkout după ce adaugi produse în coș.

Aperitive

Tapas oriental

Un trio pregătit de Chef: Cremă de brânza picantă cu ardei, humus și salată de vinete, ardei padron și lacrimă, servit alături de lipie caldă. 250 g

49,00 
Tapas oriental image
Terină de vinete

Terină de vinete, acompaniată de ardei copți, brânză de capră fină și salsa de roșii, unt, ulei de măsline presărată cu ierburi de provence și busuioc. 200 g

49,00 
Terină de vinete image
Terină de foie gras făcută în casa cu fructe de pădure

Terină de foie gras pregatită în casă din ficat de rață, vin alb franțuzesc Bleu du Mer și coniac Hennesey cu un sos delicat de fructe de pădure.

87,00 
Terină de foie gras făcută în casa cu fructe de pădure image
Salmon gravlax

House Special – 8 bucăți de somon marinate 48 de ore în sos de sfeclă roșie coaptă la cuptor și vodka, servite pe fâșii de pâine neagră crocantă, un mix verde din fenicul, baby spanac, praz și germeni servit alături de trei sosuri: unul delicios din miere, muștar, smântână și lime, unul de hrean și unul special – „secretul bucătarului” din wasabi, busuioc și ulei de măsline tunisian BIO. 180 g

79,00 
Salmon gravlax image
Tartar de somon cu avocado

Tartar de somon așezat pe un pat de avocado, lime, muștar, capere, ardei lacrimă, andive, miere, salată frisse. 200 g

63,00 
Tartar de somon cu avocado image
Biftec tartar

Mușchi de vită tocat fin, amestecat cu ou și accentuat cu capere, castraveți murați, pătrunjel și ceapă roșie, cu note picante de muștar și Tabasco, servit cu baghetă crocantă, preparat la masă pentru un spectacol desăvârșit! 150 g

88,00 
Biftec tartar image

Vegan

Rulouri vegane vietnameze proaspete

Foi de orez umplute cu legume crocante, salată romană, valeriană și rucola alături de tofu, servite cu sos teriyaki. 150 g

42,00 
Rulouri vegane vietnameze proaspete image
Cremă de roșii cu tofu

Vegan Special – Tofu scufundat într-o supă-cremă lejeră de roșii italienești de cea mai bună calitate, preparată alături de un mix de țelină, morcovi, apio, ghimbir, curry verde și ardei gras. 350 g

38,00 
Cremă de roșii cu tofu image
Salată tropicală

O combinație revigorantă de mango și avocado, pe un pat de rucola și quinoa, acompaniate de foi de orez crocante. 200 g

56,00 
Salată tropicală image
Burger vegan beyond

Burger vegan suculent Beyond Meat, servit cu felii de sfeclă roșie proaspătă și un strat generos de guacamole cremos. 350 g

57,00 
Burger vegan beyond image
Specialitate vegetală tip cârnat cu cicoare

Delicioasa salsiccia Beyond, servită cu cicoare fină și arancini crocante cu tofu, acompaniate de o cremă de roșii aromată. 200 g

57,00 
Specialitate vegetală tip cârnat cu cicoare image
Specialitate vegană tokyo

Un deliciu vegan din noodles, vinete, zucchini, ardei roșu, ciuperci shimenji, urechi de lemn, tofu tempura, portocale și roșii cherry, totul asezonat cu ghimbir, ardei iute. 300 g

59,00 
Specialitate vegană tokyo image
Risotto cu zucchini și baby spanac

Risotto cu zucchini, baby spanac și sos de busuioc. 350 g

51,00 
Risotto cu zucchini și baby spanac image

Salate

Burrata italiana

Burrata italiană acompaniată de un sos de busuioc și așezată pe un pat de frunze verzi, baby spanac, avocado, roșii cherry și mini-ardei copt. 350 g

68,00 
Burrata italiana image
Salată nicoise cu steak de ton în crustă de susan

O salată ușoară cu steak de ton roșu în crustă de susan, acompaniat de ardei, baby cartofi, fasole, măsline negre, ou de prepeliță și roșii cherry. 270 g

68,00 
Salată nicoise cu steak de ton în crustă de susan image
Salată cu bavetă de vită

Salată cu bavetă de vită, una dintre una dintre cele mai aromate părți ale vitei, legume proaspete și foi de orez crocante dresată cu ulei de măsline și acetto balsamico. 230 g

78,00 
Salată cu bavetă de vită image

Supe

Cremă de ciuperci cu trufe

O supă cremoasă și lejeră de ciuperci albe, așa-numitele Champignon de Paris, acompaniate de trufe negre. 350 g

36,00 
Cremă de ciuperci cu trufe image
Supă asiatică picantă cu fructe de mare

Supă picantă cu noodles, creveți, calamari, urechi de lemn. 350 g

58,00 
Supă asiatică picantă cu fructe de mare  image

Fel principal

Piept de raţă cu cartofi gratinaţi

Piept de rață, servit cu cartofi gratinați, sos brun și un strop revigorant de fructul pasiunii, smântână franțuzescă Voila. 250 g

118,00 
Piept de raţă cu cartofi gratinaţi image
Snitzel din tomahawk de porc

O reinterpretare a clasicului șnițel, făcut din cea mai fragedă parte a tomahawk-ului de porc, servit cu un mix de salată proaspătă și un sos dulce-acrișor. 400 g

82,00 
Snitzel din tomahawk de porc image
Rasol de porc confiat cu piure de cartofi

Rasol de porc confiat cu piure de cartofi, cremă de trufe și sos chimichurri. 500 g

89,00 
Rasol de porc confiat cu piure de cartofi image
Cotlet de berbecuţ de noua zeelandă

Cotlete de berbecuț extraordinar de fragede, complementate cu mix de cuscus, rodie, ceapă roșie, sos chimichurri. 250 g

128,00 
Cotlet de berbecuţ de noua zeelandă image
Creveţi jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal

Creveți jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal, rucola si frisse. 200 g

98,00 
Creveţi jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal image
Caracatiţă cu baby cartofi și alge wakame

Tentacule de caracatiță fragezite la sous-vide la temperatură de 70 de grade timp de două ore, trase în unt, cu baby cartofi și alge verzi wakame, lime, coriandru, ardei iute, ulei de măsline, însoțite de sos asiatic de soia și teriyaki. 250 g

98,00 
Caracatiţă cu baby cartofi și alge wakame image
Tuna steak și ecler cu cremă de avocado

File de ton în crustă de susan negru, servit alături de un ecler umplut cu cremă fină de avocado și o glazură subtilă de arahide si fulgi de migdale. 350 g

96,00 
Tuna steak și ecler cu cremă de avocado image
Dorada cu mousse de anghinare

Dorada servită cu un mousse de anghinare și sos de lime și busuioc, însoțită de baby morcovi și sparanghel. 300 g

78,00 
Dorada cu mousse de anghinare image
Somon teriyaki și tagliolini nero di sepia

File de somon glazurat cu sos teriyaki, acompaniat de tagliolini nero di sepia și infuzat cu aromă delicată de lemongrass. 250 g

84,00 
Somon teriyaki și tagliolini nero di sepia image

Pe grătar Josper

Coquelet mariné

Spécialité du chef, coquelet marinat 8 ore, servit alături de ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 280 g

78,00 
Coquelet mariné image
Mușchiuleţ de mangaliţă

Pentru gurmanzii atenți la sănătate! Mușchiuleț de Mangaliță, supranumit „porcul-somon” datorită grăsimilor sănătoase OMEGA 3 și conținutului foarte scăzut de colesterol, servit alături de ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: spanac sote cu usturoi și pepperoncino sau cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 150 g

98,00 
Mușchiuleţ de mangaliţă image
Tomahawk de porc

Tomahawk de porc cu sos de lime, lămâie și vin alb franțuzesc Bleu du Mer alături de roșii cherry. Bucătarul recomandă garnitura: baby cartofi cu usturoi și pătrunjel sau cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 330 g

82,00 
Tomahawk de porc image
Antricot de vită

Antricot de vită cu ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: porumb dulce copt sau sparanghel la grătar. 300 g

146,00 
Antricot de vită image
Mușchi de vită

Mușchi de vită marinat cu ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: baby cartofi cu usturoi și pătrunjel, cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză sau sparanghel la grătar. 250 g

165,00 
Mușchi de vită image
Tomahawk de vită

Cea mai apreciată tăietură dintr-o vită se distinge prin faptul că este una dintre cele mai puțin folosite părți din mușchi, de unde frăgezimea deosebită. Se servește ușor rumenit, simplu, doar cu sare, piper proaspăt și cimbru. 1.1 kg

44,00 
Tomahawk de vită image
Cheesburger black angus

Chiflă pretzel, carne Black Angus, ceapă roșie, salată romană, roșie, castraveți murati, sos BBQ, sos Cheddar. 300 g

62,00 
Cheesburger black angus image

Paste & risotto

Tagliatelle cu creveţi black tiger

Tagliatelle proaspete cu creveți, tentacule de calamar și dovleac, servite cu un sos alb din smântână franțuzească Voila și rucola pentru un strop de culoare și aromă. 350 g

78,00 
Tagliatelle cu creveţi black tiger image
Verra amatriciana

Penne rigate acompaniate de pancetta affumicata în sos de roșii, presărate cu Pecorino Romano DOP. 300 g

49,00 
Verra amatriciana image
Spaghete carbonara

Spaghete, pancetta, gălbenuș de ou, parmezan, vin alb franțuzesc Bleu du Mer, scalie de Parmigiano Reggiano DOP Zanetti maturat 36 de luni. 300 g

54,00 
Spaghete carbonara image
AOP cu vită

Tagliatele Aglio Olio Peperoncino, ulei măsline, bavetă de vită, usturoi, pătrunjel. 300 g

58,00 
AOP cu vită image
Risotto cu ciuperci de pădure și butterfish afumat

Risotto cu ciuperci sălbatice și delicate, arome de trufe, smântână franțuzească Voila, acompaniat de felii fine de butterfish afumat. 350 g

69,00 
Risotto cu ciuperci de pădure și butterfish afumat image
Risotto margherita

Risotto Arborio cu buratta și roșii coapte la Josper, smântână franțuzească Voila și busuioc. 340 g

53,00 
Risotto margherita image

Garnituri

Rucola cu roșii cherry și parmezan

150 g

29,00 
Rucola cu roșii cherry și parmezan image
Spanac sote cu usturoi și pepperoncino

150 g

32,00 
Spanac sote cu usturoi și pepperoncino image
Orez sălbatic cu muguri de pin

200 g

27,00 
Orez sălbatic cu muguri de pin image
Sparanghel la grătar

110 g

43,00 
Sparanghel la grătar image
Porumb dulce copt

150 g

39,00 
Porumb dulce copt image
Cartofi wedges cu ierburi

200 g

27,00 
Cartofi wedges cu ierburi image
Cartofi la cuptor cu trufe și crema de brânză

350 g

39,00 
Cartofi la cuptor cu trufe și crema de brânză image
Baby cartofi cu usturoi și pătrunjel

250 g

39,00 
Baby cartofi cu usturoi și pătrunjel image

Platouri

Platoul gurmandului

Pentru cei mai pofticioși dintre noi, am pregătit un mix de mortadella, prosciutto crudo, salam spinata, terină de rață și bresaola, toate acompaniate de măsline kalamata. 400 g

124,00 
Platoul gurmandului image
Platou de brânzeturi

Un mix de brânzeturi gourmet din Italia și Franța: brie, gorgonzola și emmental, parmezan, gouda și brânză de capră, toate acompaniate de struguri, nuci și miere cu lavandă. 300 g

76,00 
Platou de brânzeturi  image

Deserturi din rai

Rose

Biscuit crocant cu unt, jeleu de zmeură, mousse de zmeură, litchi și trandafir. 115 g

35,00 
Rose image
Brownie

Brownie cu fistic si cremă de arahide. 140 g

35,00 
Brownie image
Amandina parisiana

Cremă de ciocolată cu lapte și ciocolată neagră, blat de cacao însiropat cu rom, glazură de ciocolată neagră. 140 g

35,00 
Amandina parisiana image
Lime delight

Mousse de ciocolată albă cu lime, jeleu de mango, blat fără gluten cu migdale și cocos. 60 g

35,00 
Lime delight image
Banoffee

Cremă supreme de vanilie, toffee caramel, compot de banane, sable presat cu ciocolată blondă. 90 g

35,00 
Banoffee image
Tapioca heaven

Un desert Vegan, foarte ușor și răcoritor din budincă de tapioca cu lapte de cocos cu migdale și vanilie, cubulețe din jeleu de mango, coajă de lime. 200 g

35,00 
Tapioca heaven image
Actualizează