Adaugă adresa ta
Caută
Caută
Coș
Aperitive Vegan Salate Supe Fel principal Pe grătar Josper Paste & risotto Garnituri Platouri Deserturi din rai
Moki Modern Kitchen cover image
Moki Modern Kitchen logo

Moki Modern Kitchen

Detalii Detalii Vezi detalii

5 99 lei

Transport
Comandă de min. 40 lei pentru a evita costuri adiționale
|
Se aplică taxa de servicii operaționale
Da
Ridicare personală
Închide la 22:00

Aperitive

Tapas oriental

Un trio pregătit de Chef: Cremă de brânza picantă cu ardei, humus și salată de vinete, ardei padron și lacrimă, servit alături de lipie caldă. 250 g

49,00 
Terină de vinete

Terină de vinete, acompaniată de ardei copți, brânză de capră fină și salsa de roșii, unt, ulei de măsline presărată cu ierburi de provence și busuioc. 200 g

49,00 
Terină de foie gras făcută în casa cu fructe de pădure

Terină de foie gras pregatită în casă din ficat de rață, vin alb franțuzesc Bleu du Mer și coniac Hennesey cu un sos delicat de fructe de pădure.

87,00 
Salmon gravlax

House Special – 8 bucăți de somon marinate 48 de ore în sos de sfeclă roșie coaptă la cuptor și vodka, servite pe fâșii de pâine neagră crocantă, un mix verde din fenicul, baby spanac, praz și germeni servit alături de trei sosuri: unul delicios din miere, muștar, smântână și lime, unul de hrean și unul special – „secretul bucătarului” din wasabi, busuioc și ulei de măsline tunisian BIO. 180 g

79,00 
Tartar de somon cu avocado

Tartar de somon așezat pe un pat de avocado, lime, muștar, capere, ardei lacrimă, andive, miere, salată frisse. 200 g

63,00 
Biftec tartar

Mușchi de vită tocat fin, amestecat cu ou și accentuat cu capere, castraveți murați, pătrunjel și ceapă roșie, cu note picante de muștar și Tabasco, servit cu baghetă crocantă, preparat la masă pentru un spectacol desăvârșit! 150 g

88,00 

Vegan

Rulouri vegane vietnameze proaspete

Foi de orez umplute cu legume crocante, salată romană, valeriană și rucola alături de tofu, servite cu sos teriyaki. 150 g

42,00 
Cremă de roșii cu tofu

Vegan Special – Tofu scufundat într-o supă-cremă lejeră de roșii italienești de cea mai bună calitate, preparată alături de un mix de țelină, morcovi, apio, ghimbir, curry verde și ardei gras. 350 g

38,00 
Salată tropicală

O combinație revigorantă de mango și avocado, pe un pat de rucola și quinoa, acompaniate de foi de orez crocante. 200 g

56,00 
Burger vegan beyond

Burger vegan suculent Beyond Meat, servit cu felii de sfeclă roșie proaspătă și un strat generos de guacamole cremos. 350 g

57,00 
Specialitate vegetală tip cârnat cu cicoare

Delicioasa salsiccia Beyond, servită cu cicoare fină și arancini crocante cu tofu, acompaniate de o cremă de roșii aromată. 200 g

57,00 
Specialitate vegană tokyo

Un deliciu vegan din noodles, vinete, zucchini, ardei roșu, ciuperci shimenji, urechi de lemn, tofu tempura, portocale și roșii cherry, totul asezonat cu ghimbir, ardei iute. 300 g

59,00 
Risotto cu zucchini și baby spanac

Risotto cu zucchini, baby spanac și sos de busuioc. 350 g

51,00 

Salate

Burrata italiana

Burrata italiană acompaniată de un sos de busuioc și așezată pe un pat de frunze verzi, baby spanac, avocado, roșii cherry și mini-ardei copt. 350 g

68,00 
Salată nicoise cu steak de ton în crustă de susan

O salată ușoară cu steak de ton roșu în crustă de susan, acompaniat de ardei, baby cartofi, fasole, măsline negre, ou de prepeliță și roșii cherry. 270 g

68,00 
Salată cu bavetă de vită

Salată cu bavetă de vită, una dintre una dintre cele mai aromate părți ale vitei, legume proaspete și foi de orez crocante dresată cu ulei de măsline și acetto balsamico. 230 g

78,00 

Supe

Cremă de ciuperci cu trufe

O supă cremoasă și lejeră de ciuperci albe, așa-numitele Champignon de Paris, acompaniate de trufe negre. 350 g

36,00 
Cremă de ciuperci cu trufe image
Supă asiatică picantă cu fructe de mare

Supă picantă cu noodles, creveți, calamari, urechi de lemn. 350 g

58,00 

Fel principal

Piept de raţă cu cartofi gratinaţi

Piept de rață, servit cu cartofi gratinați, sos brun și un strop revigorant de fructul pasiunii, smântână franțuzescă Voila. 250 g

118,00 
Snitzel din tomahawk de porc

O reinterpretare a clasicului șnițel, făcut din cea mai fragedă parte a tomahawk-ului de porc, servit cu un mix de salată proaspătă și un sos dulce-acrișor. 400 g

82,00 
Rasol de porc confiat cu piure de cartofi

Rasol de porc confiat cu piure de cartofi, cremă de trufe și sos chimichurri. 500 g

89,00 
Cotlet de berbecuţ de noua zeelandă

Cotlete de berbecuț extraordinar de fragede, complementate cu mix de cuscus, rodie, ceapă roșie, sos chimichurri. 250 g

128,00 
Creveţi jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal

Creveți jumbo cu sos de kefir și cărbune vegetal, rucola si frisse. 200 g

98,00 
Caracatiţă cu baby cartofi și alge wakame

Tentacule de caracatiță fragezite la sous-vide la temperatură de 70 de grade timp de două ore, trase în unt, cu baby cartofi și alge verzi wakame, lime, coriandru, ardei iute, ulei de măsline, însoțite de sos asiatic de soia și teriyaki. 250 g

98,00 
Tuna steak și ecler cu cremă de avocado

File de ton în crustă de susan negru, servit alături de un ecler umplut cu cremă fină de avocado și o glazură subtilă de arahide si fulgi de migdale. 350 g

96,00 
Dorada cu mousse de anghinare

Dorada servită cu un mousse de anghinare și sos de lime și busuioc, însoțită de baby morcovi și sparanghel. 300 g

78,00 
Somon teriyaki și tagliolini nero di sepia

File de somon glazurat cu sos teriyaki, acompaniat de tagliolini nero di sepia și infuzat cu aromă delicată de lemongrass. 250 g

84,00 

Pe grătar Josper

Coquelet mariné

Spécialité du chef, coquelet marinat 8 ore, servit alături de ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 280 g

78,00 
Mușchiuleţ de mangaliţă

Pentru gurmanzii atenți la sănătate! Mușchiuleț de Mangaliță, supranumit „porcul-somon” datorită grăsimilor sănătoase OMEGA 3 și conținutului foarte scăzut de colesterol, servit alături de ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: spanac sote cu usturoi și pepperoncino sau cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 150 g

98,00 
Tomahawk de porc

Tomahawk de porc cu sos de lime, lămâie și vin alb franțuzesc Bleu du Mer alături de roșii cherry. Bucătarul recomandă garnitura: baby cartofi cu usturoi și pătrunjel sau cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză. 330 g

82,00 
Antricot de vită

Antricot de vită cu ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: porumb dulce copt sau sparanghel la grătar. 300 g

146,00 
Mușchi de vită

Mușchi de vită marinat cu ardei padron, roșii cherry, praz crocant și sos chimichurri. Bucătarul recomandă garnitura: baby cartofi cu usturoi și pătrunjel, cartofi la cuptor cu trufe și cremă de brânză sau sparanghel la grătar. 250 g

165,00 
Tomahawk de vită

Cea mai apreciată tăietură dintr-o vită se distinge prin faptul că este una dintre cele mai puțin folosite părți din mușchi, de unde frăgezimea deosebită. Se servește ușor rumenit, simplu, doar cu sare, piper proaspăt și cimbru. 1.1 kg

44,00 
Cheesburger black angus

Chiflă pretzel, carne Black Angus, ceapă roșie, salată romană, roșie, castraveți murati, sos BBQ, sos Cheddar. 300 g

62,00 

Paste & risotto

Tagliatelle cu creveţi black tiger

Tagliatelle proaspete cu creveți, tentacule de calamar și dovleac, servite cu un sos alb din smântână franțuzească Voila și rucola pentru un strop de culoare și aromă. 350 g

78,00 
Verra amatriciana

Penne rigate acompaniate de pancetta affumicata în sos de roșii, presărate cu Pecorino Romano DOP. 300 g

49,00 
Spaghete carbonara

Spaghete, pancetta, gălbenuș de ou, parmezan, vin alb franțuzesc Bleu du Mer, scalie de Parmigiano Reggiano DOP Zanetti maturat 36 de luni. 300 g

54,00 
Spaghete carbonara image
AOP cu vită

Tagliatele Aglio Olio Peperoncino, ulei măsline, bavetă de vită, usturoi, pătrunjel. 300 g

58,00 
Risotto cu ciuperci de pădure și butterfish afumat

Risotto cu ciuperci sălbatice și delicate, arome de trufe, smântână franțuzească Voila, acompaniat de felii fine de butterfish afumat. 350 g

69,00 
Risotto margherita

Risotto Arborio cu buratta și roșii coapte la Josper, smântână franțuzească Voila și busuioc. 340 g

53,00 

Garnituri

Rucola cu roșii cherry și parmezan

150 g

29,00 
Spanac sote cu usturoi și pepperoncino

150 g

32,00 
Orez sălbatic cu muguri de pin

200 g

27,00 
Sparanghel la grătar

110 g

43,00 
Sparanghel la grătar image
Porumb dulce copt

150 g

39,00 
Porumb dulce copt image
Cartofi wedges cu ierburi

200 g

27,00 
Cartofi wedges cu ierburi image
Cartofi la cuptor cu trufe și crema de brânză

350 g

39,00 
Baby cartofi cu usturoi și pătrunjel

250 g

39,00 

Platouri

Platoul gurmandului

Pentru cei mai pofticioși dintre noi, am pregătit un mix de mortadella, prosciutto crudo, salam spinata, terină de rață și bresaola, toate acompaniate de măsline kalamata. 400 g

124,00 
Platou de brânzeturi

Un mix de brânzeturi gourmet din Italia și Franța: brie, gorgonzola și emmental, parmezan, gouda și brânză de capră, toate acompaniate de struguri, nuci și miere cu lavandă. 300 g

76,00 

Deserturi din rai

Rose

Biscuit crocant cu unt, jeleu de zmeură, mousse de zmeură, litchi și trandafir. 115 g

35,00 
Brownie

Brownie cu fistic si cremă de arahide. 140 g

35,00 
Amandina parisiana

Cremă de ciocolată cu lapte și ciocolată neagră, blat de cacao însiropat cu rom, glazură de ciocolată neagră. 140 g

35,00 
Lime delight

Mousse de ciocolată albă cu lime, jeleu de mango, blat fără gluten cu migdale și cocos. 60 g

35,00 
Banoffee

Cremă supreme de vanilie, toffee caramel, compot de banane, sable presat cu ciocolată blondă. 90 g

35,00 
Tapioca heaven

Un desert Vegan, foarte ușor și răcoritor din budincă de tapioca cu lapte de cocos cu migdale și vanilie, cubulețe din jeleu de mango, coajă de lime. 200 g

35,00