La Ciotoianu Grill
Preparate din carne de porc
Mici - bucată
Prețul este per bucată (100 g). Sunt alcătuiți din carne de porc, vită și oaie. Condimente folosite: sare,piper, cimbru uscat, boia dulce, usturoi. *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
7,50Ceafă de porc 350 g
Porție aprox 350 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
35,00Scăriță porc 300 g
Porție aprox 300 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
30,00Coastă de porc 500 g
Porție aprox 500 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
50,00Coastă de porc 1 kg
Porție aprox 1 kg *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
100,00Mușchi evantai (Pizdulici de porc) 350 g
Porție aprox 350 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
39,38Preparate din carne de pui
Pulpe pui dezosate 300 g
Porție aprox 300 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
24,39Piept pui 350 g
Porție aprox 350 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
28,46Piept pui 700 g
Porție aprox 700 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
56,91Preparate din carne de vită
Pastramă vită condimentată (Vrăbioară de vită) 350 g
Porție aprox 350g *Condimente folosite: sare,piper, cimbru uscat, boia dulce, usturoi.*Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut* În poză preparatul este gătit mediu
45,96Cotlet vițel 500 g
Porție aprox 500 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut. * În poză preparatul este gătit mediu
IndisponibilCotlet vițel 1 kg
Porție aprox 1kg *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut* În poză preparatul este gătit mediu
IndisponibilPreparate din carne de oaie
Pastramă slabă oaie 300 g
Porție aprox 300g*Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut* În poză preparatul este gătit mediu
41,25Pastramă grasă oaie 400 g
Porție aprox 400g*Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut* În poză preparatul este gătit mediu
50,00Cotlet de berbecuț cu os 400 g
Porție aprox 400 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
IndisponibilCotlet de berbecuț fără os 400 g
Porție aprox 400 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
IndisponibilCârnați
Cârnați de plescoi 400 g
Porție aprox 400 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut*Preparat picant
30,00Cârnați oaie proaspeți 400 g
Porție aprox 400 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
32,52Cârnați porc proaspeți 400 g
Porție aprox 400 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
32,52Cârnați semi afumați 400 g
Porție aprox 400 g *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut. *Sunt alcătuiți din carne de porc
32,52Platouri
Platou 6 persoane
Conține: 400 g pastramă slabă, 400 g pastramă grasă, 400 g mușchi evantai, 400 g cârnați de pleșcoi, 400 g cârnați semi-afumati, 2 porții de cartofi prăjiți, 1 porție salată murături *Gramajul face referire la preparatul crud. La produsele preparate termic există o pierdere estimativă între 50-60% față de produsul cântărit brut.
255,02Garnituri
Cartofi prăjiți
Bucată - aprox 200g
15,00Chifle
Bucată (80 g)
3,80Murături în saramură
Porție 200g
12,50Salată ardei kapia copți
Porție 200g
18,80Cartofi prajiti cu branza rasa
Cartofi prajiti cu branza de vaca rasa
20,00Sosuri
Ketchup
Porție 50g
5,00Maioneză cu usturoi
Porție 50g
5,00Muștar
Porție 50g
3,80