Hanu` lui Manuc
Masa de Crăciun
Jumări rubensciene
Rumene și dolofanePork cracklings100 g
44,40Sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță ardei iute și crispy bacon
Traditional pork-stuffed cabbage leaves with polenta, hot chili peppers and crispy bacon300 g/ 300 g
70,89Starters
Șoric de doamneajută
Well stuffed pork rind 100 g
38,40Jumări rubensciene
Rumene și dolofane Pork cracklings 100 g
44,40Salată de icre proaspete de crap
Carp pick roes 100 g
34,20Chifteluțe bosfor
Chifteluțe de miel în lipie cu roșii și sos picant Bosfor meatballs Lamb meatballs served with flatbread, tomatoes and hot sauce 370 g
69,60Icre de fasole bătută că la Brăila
Servită cu inele de ceapă Bean puree Served with pan-grilled onion rings 200 g
27,60Zacuscă de grădină
Gătită la foc cu lemne Zacuscă eggplant and tomato cooked salad Prepared on a wood fire 200 g
42,00Salată de vinete proaspete coapte pe grătar
Servită cu roșii proaspete și ceapă roșie Grilled eggplant spread Served with fresh tomato and red onion 280 g
42,00Moft Franțuzesc
Terină de Foie Gras servită cu jeleu de Grenadine, baghetă crocantă și dulceață de afine French Foie Gras Terrine Served with Grenadine jelly, crusty baguette and blueberry jam 80 g
93,60Platoul gospodinei
Landlady`s platter Salată de vinete proaspete coapte la grătar, zacuscă gătită la foc cu lemne și icre de fasole bătută Grilled eggplant spread, „zacuscă“ eggplant and tomato cooked salad prepared on a wood fire and bean puree 620 g
97,20Platou giugiuc
Șunculiță țărănească, cârnați bine afumați, slăninuță țărănească, pulpă de purcel afumat, telemea de vacă, icre de crap, muștar, castraveți murați, ceapă roșie și roșii proaspete – pentru 2 persoane Meat and spice and everything nice Tradițional ham, smoked sausages, turkey pastrami, smoked pork leg, romanian cheese, carp pick roes, mustard, pickled cucumbers, red onion and fresh tomatoes – for 2 people 600 g
104,40Platoul de transhumanță
Brânză telemea, brânză de burduf în membrană de oaie, babic, cârnați de pleșcoi tradiționali, pastramă de oaie, măsline, roșii, castraveți proaspeți, ceapă roșie spartă - pentru 2 persoane Pastoral platter Romanian telemea cheese, burduf cheese în sheep natural casing, babic sausages, tradițional pleșcoi sausages,sheep pastrami, olives, tomatoes, fresh cucumbers, red onion – for 2 people 580 g
110,40Cașcaval împănat
Coated hard cheese 180 g
42,00Tipsie cu brânzeturi proaspete
Brânzeturi veritabile românești din stânele înalte ale Horezului. Brânză telemea proaspătă de vacă, caș proaspăt,telemea proaspătă de oaie, măsline, roșii, ceapă roșie, castraveți, ardei gras - pentru 2 persoane Fresh cheese platter Authentic romanian cheeses from the mountaintops of Horezu. Fresh white cheese, fresh curd,fresh sheep cheese, olives, tomato, red onion, cucumber and bell pepper – for 2 people 900 g
105,00Bulz ca-n bariera oborului
Bacon, cârnați din topor, ou, brânză de burduf, cașcaval, telemea și smântână încinse în untură și învelite în mămăligă Romanian tradițional „bulz” Bacon, mutton sausages egg and burduf cheese, hard cheese, romanian cheese and cream fried în lard, wrapped în polenta 600 g
76,80Tartar de curte veche
Din mușchi de vițel cu cartofi prăjiți Steak tartare Served with hand cut chips 150 g
IndisponibilPlatoul lui Manuc
Crochete de cașcaval, chifteluţe de miel, ruladă de pui (cu șuncă, cașcaval și mentă), brânză de burduf rumenită, acompaniate de legume la jar – pentru 2 persoane Manuc`s platter Hard cheese croquettes, lamb meatballs, chicken roulade (stuffed with bacon, hard cheese and mint), pan-grilled „burduf“ mature cheese, char-grilled vegetables – for 2 people 650 g
IndisponibilSalads
Salată de la Soare apune
Salată verde, porumb, ardei capia, ou fiert, bucăți de ton marinat în ulei de măsline presat la rece, miez de nucă, măsline kalamata, baghetă rumenită cu mirodenii alese Sunset salad Lettuce, corn, capsicum pepper, boiled egg, tuna chunks marinated in cold-pressed olive oil, walnuts, kalamata olives and a baguette toasted with selected herbs 310 g
62,40Salată grecească
Mix de salată, roșii, castraveți verzi, măsline kalamata, brânză feta, ardei gras, ceapă roșie, servită cu foaie de plăcintă arsă la cuptor Greek salad Tomato, cucumber, kalamata olives, feta cheese, bell pepper, red onion, mixed salad leaves, pie dough baked in the oven on the side 400 g
62,40Salată Caesar
Salată eisberg, piept de pui la grătar, dressing caesar, parmezan, anchois, fără crutoane, cu o tortilla crocantă răsucită Caesar Salad Eisberg lettuce, grilled chicken breast, caesar dressing, parmesan, capers, anchovies, no croutons, crispy tortillia spiral on the side 270 g
62,40Our soups
Ciorbă de miel
Pregătită cu smântână și legume (recomandarea bucătarului) Lamb soup Flavoured with fresh cream and vegetables (chef’s recommendation) 350 g
49,20Borș de crap dunărean, parfumat cu leuștean
Servit cu mămăliguță, mujdei de usturoi Danube carp borscht with lovage Served with polenta, garlic sauce 400 g
55,00Ciorbă ardelenească de fasole cu afumătură servită în pâine
Bean soup with smoked pork in a bread bowl 525 g
54,00Supă cremă ovreiască de linte roșie cu mentă
Servită cu crutoane făcute în casă Cream of red lentil soup with mint Served with homemade croutons 350 g
33,60Ciorbă tradițională de burtă
Traditional tripe soup 350 g
44,40Borș de curcan fanariot
Phanariot turkey sour soup 350 g
38,40Ciorbă de văcuță cu leuștean
Beef soup with lovage 350 g
42,00The Han’s kitchen
Antricot de vită din America de Sud pe jar
Servit cu cartofi copți și mix de salată Char-grilled uruguay veal rib-eye Served with baked potatoes and mixed salad 250 g
190,80Ciolan de miel caramelizat
Pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi – pentru 2 persoane Caramelized lamb knuckle Prepared in the oven with herbs and red wine, served with baked potato and sautè of green beans and garlic – for 2 people 800 g/ 200 g/ 200 g
282,00Al doi-lea moft occidental - Steak burger black angus
Chiflă pufoasă, chiftea din carne de vită black angus, salată iceberg, roșii, castraveți murați, maioneză, cartofi proaspeți prăjiți Fluffy bun, black angus beef patty, iceberg salad, tomato, pickles, mayonnaise, fresh fried potatoes 250 g/ 170 g
92,40Tocăniță de miel
Pregătită din pulpă de miel cu legume proaspete și ierburi aromate, acompaniată de cartofi copți Lamb stew Prepared from a lamb’s leg with fresh vegetables and herbs, baked potatoes on the side 350 g
82,80Cotlete fragede de berbecuț caramelizate
Pregătite la cuptor cu vin roșu și ierburi de provence Tender caramelized ram chops Prepared in the oven with red wine and provence herbs 300 g
114,00Moftul mofturilor occidentale - Burger vegetarian
Chiflă pufoasă, chiftea burger vegetal, guacamole, castraveți murați, salată iceberg, roșii, ceapă roșie, maioneză, cartofi proaspeți prăjiți Fluffy bun, vegetarian patty, guacamole, pickles, iceberg salad, tomato, red onion, Mayonnaice, fresh fried potatoes 240 g/ 100 g
73,44Pastramă de berbecuț la ceaun
Pastramă frăgezită în vin alb și servită cu mămăligă și mujdei Cauld cooked lamb pastrami 240 g / 300 g / 50 g
88,80Mititei Manuc
3 Mititei tăvăliți pe jar serviți cu cartofi prăjiți, muștar și ardei iute Manuc „mici“ – skinless sausages 3 „mici“ served with fried potatoes, chili pepper and mustard 240 g/ 150 g/ 50 g
58,80Pastramă fragedă de berbecuț la jar
Asortată cu mămăliguță și brânză de burduf în membrană de oaie Tender ram pastrami Served with polenta and mature „burduf“ cheese in a natural casing 250 g/ 300 g/ 30 g
88,80Frigărui din vechiul fanar
3 bețe de frigărui Adana acompaniate de legume coapte Skewers from the old fanar 3 adana historical pieces accompanied with baked vegetables 300 g/ 100 g
90,00Tochitură din moșii vechi
Ceafă de porc, piept de pui, ficat de vițel și cârnați, trase în sos roșu făcut în vin, mujdei de usturoi și piper Servită cu mămăliguță, ou ochi și brânză telemea rasă Old style stew Pork collar steak, chicken breast, veal liver and sausages stewed in a red sauce made of wine, garlic paste and pepper Served with polenta, fried egg and grated white cheese 250 g/ 300 g/ 100 g
86,40Platou de cărnuri la jar
Pastramă de vită, piept de pui, ceafă de porc, mititei, cartofi copți, castraveți murați și varză murată Char-grilled meat platter Beef pastrami, chicken breast, pork collar neck, skinless sausages, baked potato, pickled cucumbers and sauerkraut 660 g/ 400 g/ 300 g
166,80Calcan „orient express”
Jumătate de calcan pregătit la cuptor Servit cu legume coapte precum odinioară în celebrul orient express –pentru 2-3 persoane „Orient express” turbot Half a turbot baked in the oven, served with vegetables like they did in the famous orient express – for 2-3 people 1.25 kg/ 200 g
393,60Pizdulice de porc, pardon madam
Servită cu mămăliguță, murături asortate și mujdei Spider muscle With polenta, assorted pickles and garlic sauce 400 g/ 300 g / 200 g
82,80Sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță ardei iute și crispy bacon
Traditional pork-stuffed cabbage leaves with polenta, hot chili peppers and crispy bacon 300 g/ 300 g
70,89Crap prăjit
Cu mămăliguță și mujdei Fried carp With polenta and garlic sauce on the side 250 g/ 300g/ 50 g
81,60Sturion la jar
Cu cartofi prăjiți în coajă și mujdei de usturoi Char-grilled sturgeon Served with peeled potatoes and garlic sauce 250 g/ 200 g
47,40Somon la grătar
Grilled salmon 250 g
91,20Scăricică
Coaste de porc rumenite, pregătite cu vin și mirodenii servite cu cartofi copți și sos barbeque Pork ribs Roasted pork ribs with wine and spices, baked potatoes and barbeque sauce on the side 330 g/ 200 g
101,40Ceafă de porc la jar
Char-grilled pork collar steak 200 g
52,20Ciubota curcanului
Copănel de curcan rumenit la cuptor cu vin roșu și mirodenii, servit cu cartofi copți și sos de hrean Turkey`s boots Turkey leg baked in the oven with red wine and spices, horseradish and baked potatoes on the side 330 g/ 200 g/ 50 g
70,80Rață leșească
Pulpe de rață rumenite la cuptor, pe varză călită Duck leg Duck legs roasted in the oven and served with braised cabbage 330 g
107,40Șnițel imperial
Șnițel crocant din piept de pui Imperial schnitzel Crispy chicken schnitzel 200 g
57,60Piept de curcan din lumea nouă, la jar
Char grilled turkey breast 210 g
52,80Pleșcoi de Buzău afumați și dați la jar
Char-grilled smoked traditional pleșcoi from Buzău 130 g
64,80Side dishes
Cartofi proaspeți prăjiți
Fresh fried potatoes 170 g
22,80Orez cu legume
Rice with vegetable 250 g
19,20Soté de fasole verde
Green beans sautée 200 g
22,80Piure de cartofi
Mashed potatoes 200 g
23,40Cartofi copți
Baked potatoes 200 g
22,20Legume la abur
Steamed vegetables 140 g
24,00Mămăligă
Polenta 300 g
10,80Salată asortată de sezon
Assorted seasonal salad 200 g
19,80Salată de varză albă și roșie
White and red cabbage salad 150 g
16,20Salată de ardei copți în casă
Homemade roasted capsicum pepper salad 210 g
25,20Salată verde
*din cartofi naturali, necongelațI, curățați și tăiati manual Green salad Grom natural, fresh hand cut potatoes 100 g
19,80Homemade bread
Pentru 1 persoană
For 1 person 200 g
11,40Pentru 2 persoane
For 2 people 400 g
21,60Baghetă rustică
Rustique Baguette 200 g
13,80Homemade desserts
Tort de ciocolată neagră cu vișine alcoolizate
Dark chocolate cake with drunken cherries 220 g
50,40Pavlova cu sos de zmeură | pavlova with raspberry sauce
Cremă de mascarpone cu bezea și fructe Mascarpone cream with meringue and fruits 160 g
54,00Desertul casei
Dessert of the house 150 g
40,20Papanași
Serviți cu smântână cremoasă și dulceață Romanian doughnuts With sour cream and jam 330 g
52,80Diverse
Ardei iute
1 buc
2,40Ceapă roșie
50 g
1,80Mujdei
50 g
4,20Smântână
70 g
6,00Muștar
50 g
2,40Maioneză
100 g
7,20Parmezan
50 g
13,20Telemea de vacă
50 g
8,40