

Hanu` lui Manuc
Starters
Șoric de doamneajută
Well stuffed pork rind 100 g
38,40
Jumări rubensciene
Rumene și dolofane Pork cracklings 100 g
44,40
Salată de icre proaspete de crap
Carp pick roes 100 g
34,20
Moft Franțuzesc
Terină de Foie Gras servită cu jeleu de Grenadine, baghetă crocantă și dulceață de afine French Foie Gras Terrine Served with Grenadine jelly, crusty baguette and blueberry jam 80 g
93,60
Platoul gospodinei
Landlady`s platter Salată de vinete proaspete coapte la grătar, zacuscă gătită la foc cu lemne și icre de fasole bătută Grilled eggplant spread, „zacuscă“ eggplant and tomato cooked salad prepared on a wood fire and bean puree 620 g
97,20
Platou giugiuc
Șunculiță țărănească, cârnați bine afumați, slăninuță țărănească, pulpă de purcel afumat, telemea de vacă, icre de crap, muștar, castraveți murați, ceapă roșie și roșii proaspete – pentru 2 persoane Meat and spice and everything nice Tradițional ham, smoked sausages, turkey pastrami, smoked pork leg, romanian cheese, carp pick roes, mustard, pickled cucumbers, red onion and fresh tomatoes – for 2 people 600 g
104,40
Platoul de transhumanță
Brânză telemea, brânză de burduf în membrană de oaie, babic, cârnați de pleșcoi tradiționali, pastramă de oaie, măsline, roșii, castraveți proaspeți, ceapă roșie spartă - pentru 2 persoane Pastoral platter Romanian telemea cheese, burduf cheese în sheep natural casing, babic sausages, tradițional pleșcoi sausages,sheep pastrami, olives, tomatoes, fresh cucumbers, red onion – for 2 people 580 g
110,40
Tipsie cu brânzeturi proaspete
Brânzeturi veritabile românești din stânele înalte ale Horezului. Brânză telemea proaspătă de vacă, caș proaspăt,telemea proaspătă de oaie, măsline, roșii, ceapă roșie, castraveți, ardei gras - pentru 2 persoane Fresh cheese platter Authentic romanian cheeses from the mountaintops of Horezu. Fresh white cheese, fresh curd,fresh sheep cheese, olives, tomato, red onion, cucumber and bell pepper – for 2 people 900 g
105,00
Bulz ca-n bariera oborului
Bacon, cârnați din topor, ou, brânză de burduf, cașcaval, telemea și smântână încinse în untură și învelite în mămăligă Romanian tradițional „bulz” Bacon, mutton sausages egg and burduf cheese, hard cheese, romanian cheese and cream fried în lard, wrapped în polenta 600 g
76,80
Salads
Salată grecească
Mix de salată, roșii, castraveți verzi, măsline kalamata, brânză feta, ardei gras, ceapă roșie, servită cu foaie de plăcintă arsă la cuptor Greek salad Tomato, cucumber, kalamata olives, feta cheese, bell pepper, red onion, mixed salad leaves, pie dough baked in the oven on the side 400 g
62,40
Salată Caesar
Salată eisberg, piept de pui la grătar, dressing caesar, parmezan, anchois, fără crutoane, cu o tortilla crocantă răsucită Caesar Salad Eisberg lettuce, grilled chicken breast, caesar dressing, parmesan, capers, anchovies, no croutons, crispy tortillia spiral on the side 270 g
62,40
Our soups
Ciorbă ardelenească de fasole cu afumătură servită în pâine
Bean soup with smoked pork in a bread bowl 525 g
54,00
Ciorbă tradițională de burtă
Traditional tripe soup 350 g
44,40
Borș de curcan fanariot
Phanariot turkey sour soup 350 g
38,40
The Han’s kitchen
Antricot de vită din America de Sud pe jar
Servit cu cartofi copți și mix de salată Char-grilled uruguay veal rib-eye Served with baked potatoes and mixed salad 250 g
190,80
Ciolan de miel caramelizat
Pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi – pentru 2 persoane Caramelized lamb knuckle Prepared in the oven with herbs and red wine, served with baked potato and sautè of green beans and garlic – for 2 people 800 g/ 200 g/ 200 g
282,00
Tocăniță de miel
Pregătită din pulpă de miel cu legume proaspete și ierburi aromate, acompaniată de cartofi copți Lamb stew Prepared from a lamb’s leg with fresh vegetables and herbs, baked potatoes on the side 350 g
82,80
Cotlete fragede de berbecuț caramelizate
Pregătite la cuptor cu vin roșu și ierburi de provence Tender caramelized ram chops Prepared in the oven with red wine and provence herbs 300 g
114,00
Pastramă de berbecuț la ceaun
Pastramă frăgezită în vin alb și servită cu mămăligă și mujdei Cauld cooked lamb pastrami 240 g / 300 g / 50 g
88,80
Pastramă fragedă de berbecuț la jar
Asortată cu mămăliguță și brânză de burduf în membrană de oaie Tender ram pastrami Served with polenta and mature „burduf“ cheese in a natural casing 250 g/ 300 g/ 30 g
88,80
Tochitură din moșii vechi
Ceafă de porc, piept de pui, ficat de vițel și cârnați, trase în sos roșu făcut în vin, mujdei de usturoi și piper Servită cu mămăliguță, ou ochi și brânză telemea rasă Old style stew Pork collar steak, chicken breast, veal liver and sausages stewed in a red sauce made of wine, garlic paste and pepper Served with polenta, fried egg and grated white cheese 250 g/ 300 g/ 100 g
86,40
Platou de cărnuri la jar
Pastramă de vită, piept de pui, ceafă de porc, mititei, cartofi copți, castraveți murați și varză murată Char-grilled meat platter Beef pastrami, chicken breast, pork collar neck, skinless sausages, baked potato, pickled cucumbers and sauerkraut 660 g/ 400 g/ 300 g
166,80
Pizdulice de porc, pardon madam
Servită cu mămăliguță, murături asortate și mujdei Spider muscle With polenta, assorted pickles and garlic sauce 400 g/ 300 g / 200 g
82,80
Sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță ardei iute și crispy bacon
Traditional pork-stuffed cabbage leaves with polenta, hot chili peppers and crispy bacon 300 g/ 300 g
70,89
Rață leșească
Pulpe de rață rumenite la cuptor, pe varză călită Duck leg Duck legs roasted in the oven and served with braised cabbage 330 g
107,40
Pleșcoi de Buzău afumați și dați la jar
Char-grilled smoked traditional pleșcoi from Buzău 130 g
64,80
Side dishes
Cartofi proaspeți prăjiți
Fresh fried potatoes 170 g
22,80
Orez cu legume
Rice with vegetable 250 g
19,20
Soté de fasole verde
Green beans sautée 200 g
22,80
Cartofi copți
Baked potatoes 200 g
22,20
Legume la abur
Steamed vegetables 140 g
24,00
Mămăligă
Polenta 300 g
10,80
Salată asortată de sezon
Assorted seasonal salad 200 g
19,80
Salată de varză albă și roșie
White and red cabbage salad 150 g
16,20
Salată verde
*din cartofi naturali, necongelațI, curățați și tăiati manual Green salad Grom natural, fresh hand cut potatoes 100 g
19,80
Homemade bread
Pentru 1 persoană
For 1 person 200 g
11,40
Pentru 2 persoane
For 2 people 400 g
21,60
Baghetă rustică
Rustique Baguette 200 g
13,80
Homemade desserts
Tort de ciocolată neagră cu vișine alcoolizate
Dark chocolate cake with drunken cherries 220 g
50,40
Pavlova cu sos de zmeură | pavlova with raspberry sauce
Cremă de mascarpone cu bezea și fructe Mascarpone cream with meringue and fruits 160 g
54,00
Papanași
Serviți cu smântână cremoasă și dulceață Romanian doughnuts With sour cream and jam 330 g
52,80
Diverse
Ardei iute
1 buc
2,40
Ceapă roșie
50 g
1,80
Mujdei
50 g
4,20
Smântână
70 g
6,00
Muștar
50 g
2,40
Maioneză
100 g
7,20
Parmezan
50 g
13,20
Telemea de vacă
50 g
8,40